FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

BlueIsTheColor
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la BlueIsTheColor » 25 apr 2010, 22:08

Al hajde ok... nadam se samo da ce prestati razni kvazinavijaci i velike postenjacine da ispiraju usta s imenom Nijaza Brkovica, covjeka koji je nastimao citavu ligu... :roll:
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 25 apr 2010, 22:08

borcev_navijac je napisao/la:evo izvjestaj i sa ss.ba ako neko vjeruje kakva je dominacija borca bila posebno u drugom poluvremenu

Golom Kajkuta sa bijele tačke Borac je tek u četvrtom minutu sudijske nadoknade došao do pobjede nad ekipom Travnika (1:0).

Prvo poluvrijeme proteklo je u jednoj lošoj predstavi domaćih igrača, dok su se gosti odlično branili. Iz prvog dijela možemo izdvojiti tek udarac Kajkuta iz slobodnog udarca, no Nurković je bio na mjestu. Možda i ponajbolju priliku za domaće u prvom dijelu propušta Kajkut, koji je nakon jednog dobrog centaršuta sa svega pet metara glavom šutirao pored gola.

Borac je, istina, imao više od igre, loptu u svom posjedu, no to nije bilo dovoljno da se ugrozi gol "tvrdog" Travnika. Kajkut i Vukelja propuštaju izgledne prilike u nastavku, odnosno ponovo je Nurković bio uspješniji. Posao Banjalučima sigurno je olakšao Sarajčić, kojeg je u 65. minuti isključio glavni sudija Radoslav Vukasović.

Prava opsada gola Travničana u posljednjih dvadesetak minuta. Redale su se šanse, no Travnik se nije predavao. U 78. minuti Kajkut snažno šutirao sa 25 metara, lopta otišla malo iznad gola. Ipak, Veziri su posustali u četvrtoj minuti sudijske nadoknade. Vukasović je dosudio penal za domać tim, a priliku iskoristio Kajkut za veliko slavlje Banjalučana.

Domaći navijači su ušli u teren s namjerom da proslave gol sa svojim igračima, pa se susret nakratko prekinuo, dok policija nije izvela navijače Borca izvan terena. Ostalo je 1:0 i Borac se ponovo izjednačio sa Željezničarom na tabeli, pet kola prije kraja prvenstva
Koga briga za dominaciju, danas je Birmingham rasturio Villu pa je opet uspio da izgubi 1-0, toliko o dominaciji... vidim da se ni ovi na ss.ba nisu upustili u komentarisanje penala, tako da je najbolje da sacekamo snimak, ako se i na njemu mogne ista vidjeti...
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 25 apr 2010, 22:09

Mene stid vaseg stida iskreno...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 25 apr 2010, 22:09

tatamata je napisao/la:Da vama vadimo mast,i da vam bude muka...Bar ja. ;)
Znači priznao si da imaš kompleks zvani Željo. Ok momak, pošteno od tebe, što jes jes ;)

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 25 apr 2010, 22:09

ne moramo mi bit prvaci, samo da vi ne budete...
da sad ne je.bem mrtve i ne popijem ban šutiću
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

lights
Kontakt:

Post Postao/la lights » 25 apr 2010, 22:11

dobili jeste cestitam al vec ste 9 bodova osvojili u 94 minuti i to je fudbal svakako 3 boda nema sta.........al mislite da cete moci tako da pobjedujete na evropskoj sceni i dokle cete dogurati s takvim bunkerima na gostovanjima i supackim igrama kuci.......ZELJEZNICAR OSVAJA DUPLU KRUNU......nije to sto sam navijac vec zato sto smo bolji za vise klasa od vas...... i da vam kazem ko se zadnji smije najsladje se smije tako iz trebinja pravo na proslavu titule........ 8-) javi cu vam se 30-to koloo....akb

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 25 apr 2010, 22:11

Strauss je napisao/la: Znači priznao si da imaš kompleks zvani Željo. Ok momak, pošteno od tebe, što jes jes ;)
Ne znam ja koliko se vas sjatilo na temu FK Borac,u 15 minuta...I napisali 2 stranice postova.Toliko o kompleksima.E u takvim stvarima ja uzivam,kad se jedete zivi... ;)
Treci put castimo

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 25 apr 2010, 22:12

Borac - Široki 3:2(88' penal)
Olimpik - Borac 1:2(83')
Borac - Laktaši 1:0(90')
Borac - Čelik 2:1(93')
ŽELJEZNIČAR - Borac(45' autogol, 93')
Borac - Travnik (94' penal)

Pametnom dosta :!:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 25 apr 2010, 22:14

borcev_navijac je napisao/la:evo izvjestaj i sa ss.ba ako neko vjeruje kakva je dominacija borca bila posebno u drugom poluvremenu
Pa, normalno da cete biti dominantni jer igrate protiv Travnika, koji je uz to dobar dio drugog poluvremena igrao bez glavnog odbrambenog igraca! :roll:
Naravno da je svima jasno da ste dominirali, napadali, ne trebate se s tim zanositi. Penal nas zanima, covjece, penal! Pregled za 35 minuta...

I, bez obzira kakvo sudjenje da je bilo, bez obzira na to da li je bio penai ili ne, nije mi jasno kako je moguce da sudija iz Trebinja sudi u Banja Luci. Iako, to bih mozda i "prozvakao", ali kad vidim ime ovog Branka Sipke, zeludac mi se okrene. Branko Sipka, koji je inace iz Prijedora, i koji je imao bezbroj sramotnih odluka i koji je mali milion puta bio pomocni u Banja Luci, i veceras je obavljao tu ulogu. :?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 25 apr 2010, 22:14

drop je napisao/la:Borac - Široki 3:2(88' penal)

Pametnom dosta :!:
%, ја ' за све ове ? $ су ? ' $.
"" ПУТ ""

Ton1
Kontakt:

Post Postao/la Ton1 » 25 apr 2010, 22:14

a
Zadnja izmjena: Ton1, dana/u 20 maj 2010, 02:30, ukupno mijenjano 1 put.

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 25 apr 2010, 22:14

Trener Travnika napustio presicu zbog katastrofalnog suđenja sudije Vukasovića :lol:

semafresh
Kontakt:

Post Postao/la semafresh » 25 apr 2010, 22:15

Znaci 6 minuta produziti, drugim rijecima igra se dok Borac neda gol!
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 25 apr 2010, 22:15

tatamata je napisao/la:
vjeran1987 je napisao/la: kapa do poda momak na realnosti
Evo ja sam vidio,i ja mislim da je cist penal...I ko je sad upravu?
Nije bitno ko je upravu. Bitno je da vi niste zasluzili drugo mjesto. U Sarajevu smo vas razvalili, i opet cemo. Kuci jedva uzimate bodove, i to kako. Ne kazem da pobjeda nije zasluzena, ali u 94. minuti penal... halo, pa nismo na PES 2010 :roll:

@ drop

to be continued
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 25 apr 2010, 22:16

Ton1 je napisao/la:Prvak će biti ko do kraja namjesti više utakmica i tu se priča završava.Ja kao navijač Sarajeva bih volio da ih Borac namjesti više a štrumfićima sad kao fol ne valja ovakva liga, da nije smiješno bilo bi tužno.
Sta se ti javljas..idi na koridu tu su tvoji,oni...sami protiv svih ;)
1921-2011

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 25 apr 2010, 22:17

ovo me podsjeća na ono Španija-BiH
igralo se dok španci ne daju gol, al ono je ipak evropa nije toliko ofirno da im se svira penal
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

pajkan85
Kontakt:

Post Postao/la pajkan85 » 25 apr 2010, 22:17

Joj sto volim kad ovako uvalimo gol, pa ovi obozavetlji Borca navale u velikom broju. A jeste se ponadali???
Ja sam bio tacno iznad sesnaesterca i mislim da je bio penal, a i da nije drago mi je sto je sviran :) jer ono sto igra Travnik...to je sve osim fudbala....

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 25 apr 2010, 22:18

semafresh je napisao/la:Znaci 6 minuta produziti, drugim rijecima igra se dok Borac neda gol!
Igraci Travnika,su vristali i valjali se po terenu 7 PUTA!!!
1921 je napisao/la:e]
Nije bitno ko je upravu. Bitno je da vi niste zasluzili drugo mjesto. U Sarajevu smo vas razvalili, i opet cemo. Kuci jedva uzimate bodove, i to kako. Ne kazem da pobjeda nije zasluzena, ali u 94. minuti penal... halo, pa nismo na PES 2010 :roll:

@ drop

to be continued
Volio bi da bude na pregledu veceras taj penal,ali eto ja mislim iskreno da jeste bio...
Treci put castimo

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 25 apr 2010, 22:19

Borac - Široki 3:2(88' penal)

Razmislite malo o ovome.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Ton1
Kontakt:

Post Postao/la Ton1 » 25 apr 2010, 22:20

Esii TM87 je napisao/la:
Ton1 je napisao/la:Prvak će biti ko do kraja namjesti više utakmica i tu se priča završava.Ja kao navijač Sarajeva bih volio da ih Borac namjesti više a štrumfićima sad kao fol ne valja ovakva liga, da nije smiješno bilo bi tužno.
Sta se ti javljas..idi na koridu tu su tvoji,oni...sami protiv svih ;)
Ma samo da vi ne uzmete titulu pa nek nijaz muda svoja pojede od muke.Izvucite maksimum svoj ove godine jer ko zna kad ćete poslije ove sezone ponovo bljesnuti , možda nekad u 2023.Ili ti ipak i dalje vjeruješ da vam je takva uprava kakva jeste rješenje za klub na duže staze.Lijep pozdrav nećemo ljudima kvariti temu.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.