Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

samoradnik
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la samoradnik » 27 jan 2013, 13:29

samoradnik je napisao/la:Sutra Đoković rutinski osvaja 4ti gren slem Australian.
ko zna njemu dva,šteta što tu kladionicu rijetko igram,al sam bukvalno sve najveće sportske događaje u ovoj godini pogodio...
Čestitke još jednom svim Novakovim navijačima,stručnom štabu,godina je predivno počela,abd biće to treća za redom na mjestu broj 1... Nadam se da je došlo vrijeme i da se taj Rolan Garos uzme.

CLASSisPERMANENT
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la CLASSisPERMANENT » 27 jan 2013, 13:29

Svaka čast Novačeeeeee !!!
Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 27 jan 2013, 13:30

Bravo majstoreee,ajde sad i po prvi RG u karijeri :!: :!: :!:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 27 jan 2013, 13:30

Svaka čast Novaku.

Zapazio sam nešto prilikom njegovog radovanja nakon onog posljednjeg poena,ali necu to spominjati...

Izdominirao je Murraya,jednostavno.
You'll never walk alone.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 27 jan 2013, 13:31

Nema govora o slaboj konkurenciji. Tu su dva najbolja igraca svih vremena, Nadal i Federer, jedan od najboljih svih vremenaa, Djokovic, te odlicni Conga, Ferer, Delpo, Rodik itd itd...

Djokovic je dosta puta pobijedio Nadala i Federera. To je dokaz koliko je veliki igrac.

Marej. Momak ocigledno ima limit. Da Delpa nisu ubile povrede, napravio bi neuporedivo vise od Mareja.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

CLASSisPERMANENT
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la CLASSisPERMANENT » 27 jan 2013, 13:32

S-Y-L-A-R je napisao/la:Bravo majstoreee,ajde sad i po prvi RG u karijeri :!: :!: :!:
hoce li se vratiti Nadal do maja ?
ako se vrati, nece Djole uzeti to vjerovatno, a ako se ne vrati ima šanse velike Novak da to osvoji, realno je tako.
Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 jan 2013, 13:32

Respekt Dijaninom sinu. Jednostavno je najbolji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 27 jan 2013, 13:33

VolimLiverpool je napisao/la:Zapazio sam nešto prilikom njegovog radovanja nakon onog posljednjeg poena,ali necu to spominjati...
Zapazio je svako, ali može biti pogrešno protumačeno.Siguran sam da je mislio na treću uzastopnu titulu na AO,ali je shvatio pa je brže bolje sklonio ;)
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 27 jan 2013, 13:35

Odavno lošije finale nisam gledao. Đoka rutinski odradio, a mislim da ni sam nije zadovoljan svojom igrom...
Murrayev hendikep je odradio mnogo posla u 3 i 4 setu, mada mislim da je Murray uzeo 2 set. da se Novak nikad ne bi vratio jer je i sam bio toliko nervozan i nesiguran.

Federer je star a Nadal je isto "star" iako će mu tek 27 :?
Ako se ne pojavi neko novo lice u svijetu tenisa, Novak bi mogao 4-5 godina dominirati. Bojim se tenisa u kojem je Murray glavni konkurent Đokoviću :roll:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 27 jan 2013, 13:37

samoradnik je napisao/la:
Valencia je napisao/la:Nadal u prosjecnom izdanju bi pojeo ovakvog Djokovica, a Mareja bi raznjeo u paramparcad. Steta zbog povreda, da ih nije bilo sada bi imao 4 - 5 GS titula vise.
tom logikom vođeni pravi Đoković bi tri gema izgubio od ovakvog Mareja ;)
Koji pravi Đoković? Onaj iz 2011? Taj se neće ponovit više nikad, a mozda ni tad :roll:
Ja sam odma poslje te famozne 2011 rekao, Djokovic vise nije isti igrac, osvajace Grand Slemove cesce nego prije 2011 (samo 1) ali o nekim deranjima Nadala i osvajanjima po 3 GS-a u sezoni moze zaboravit.Negdje sam i napisao da ce Rafa u 2012 imati pozitivan omjer protiv njega, tako je bilo.Moglo je i sa nulom zavrsit da nije fulio zicerčinu pri rezultatu 5:5 30:15 za Rafu u 5 setu.

Cestitke na 4 AO i 6 GS tituli ukupno

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 jan 2013, 13:37

Dosta lose finale,cak i ja koji ne pratim tenis uopste toliko sam to ukapirao.Nit' je Marej bio na visokom nivou,a bgm u takvim okolnostima ni Djokovic nije prikazao maksimum snage.
No lepo se sve zavrsilo,niti je pocepao majicu,niti moje zivce.Treci put u nizu,ti si jedan **** doktor. 8-)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 27 jan 2013, 13:40

samosarajvo je napisao/la:
samoradnik je napisao/la:
Valencia je napisao/la:Nadal u prosjecnom izdanju bi pojeo ovakvog Djokovica, a Mareja bi raznjeo u paramparcad. Steta zbog povreda, da ih nije bilo sada bi imao 4 - 5 GS titula vise.
tom logikom vođeni pravi Đoković bi tri gema izgubio od ovakvog Mareja ;)
Koji pravi Đoković? Onaj iz 2011? Taj se neće ponovit više nikad, a mozda ni tad :roll:
Ja sam odma poslje te famozne 2011 rekao, Djokovic vise nije isti igrac, osvajace Grand Slemove cesce nego prije 2011 (samo 1) ali o nekim deranjima Nadala i osvajanjima po 3 GS-a u sezoni moze zaboravit.Negdje sam i napisao da ce Rafa u 2012 imati pozitivan omjer protiv njega, tako je bilo.Moglo je i sa nulom zavrsit da nije fulio zicerčinu pri rezultatu 5:5 30:15 za Rafu u 5 setu.

Cestitke na 4 AO i 6 GS tituli ukupno
Možda 2013 pobije ovu tvoju tvrdnju,živi bili pa vidjeli... Đoković polako ali sigurno obara neke rekorde,pred njim je još bar 4 godine vrhunske karijere. Da nije bilo odustajanja onog talijana čak bi i taj broj pobjeda izjednačio...
Što se Nadala tiče iako se vrati,neće biti onaj stari,jednostavno neće. Što se Mareja tiče uvijek sam tvrdio da je daleko od najveće trojke,otprilike koliko je Ferer daleko od njega... Vidim neki se pozivaju na spremnost, koliko je ta spremnost znala uticati na Novakova finala,taman prođe Nadala sačeka ga Federer ili obratnoo... Al kao što neko reče evidentno nekome smeta pobjednik Novak (govorim uopšteno,ne lično),ne znam zbog čega... I dalje stojim pri tvrdnji da je Federer po meni bio danas lakši rival,navijao sam protiv Škota za njega (Može se naći moj post)...

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 27 jan 2013, 13:41

BeyKopites je napisao/la:Odavno lošije finale nisam gledao.
Ma kako loše, ovo ti je zlatno tenisko doba. Tu su mlađahni Novak i Murray, ostarjeli Federer, povrijeđeni Nadal, mentalne gromade poput Tsonge, Tipsarevića, Berdycha i mlade teniske nade željne krvi i titula. Čak je i Roddick tu, koji je završio karijeru još na USO-u.

Čestitke Novaku, najbolji je trenutno.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 27 jan 2013, 13:43

Cestitam Novace na 6. GS tituli 8-)

Ovo nije bio mec kji bi se trebao igrati u finalu nekog GS, preslab tenis. Ja koji pratim i itf turnire i ch. turnire, gdje mi skoro svaki mec bude zanimljiv, ovaj mi je bio dosadan. Ne kontam kako je ovaj Murray pobjedio Federera, jos vise sam ubjedjen da je Federer odigrao ispod svojih mogucnosti i da moze a i mora bolje.
Jedva cekam povratak Rafe i duele izmedju Federera i Nadala jer tp su mecevi vrijedni spomena,naravnoone smijem izostaviti ni duel Novaka i Rafe. Svaka cast Murrayu ali on mora js da trenira svoju ofanzivnu igru jer je ovo slabo. Andy zelim da i ti ucestvujes u borbi za GS titule, ucestvujes ti i sad ali to jos nije on st rade Nole, Rafa i Fed.
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 27 jan 2013, 13:44

Virtu4l je napisao/la:Respekt Dijaninom sinu. Jednostavno je najbolji.
:lol:
Gdje te najviše boli,reci čiku ?
:lol:
Šta misliš hoće li biti muško ili žensko ? :mrgreen:

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 27 jan 2013, 13:46

Virtu4l je napisao/la:Sutra idemo po drugi Grand Slam. Po mojoj racunici, do 2018. stizemo Samprasa i Federera :-P
:lol: :lol: :lol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 jan 2013, 13:48

Pa moram biti optimista :-P Ne valja skidati gace unaprijed :-O
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 27 jan 2013, 13:53

slika

Ljepota.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 27 jan 2013, 13:53

Kako Federer fino namjesti ovaj Grand Slam Djokovicu.Ovaj mec je samo dokaz da se Murrayu protiv Federera onaj dan posrecilo,Federeru nista nije islo,dok je Andy odigrao jako dobro.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 27 jan 2013, 13:53

formance je napisao/la:
BeyKopites je napisao/la:Odavno lošije finale nisam gledao.
Ma kako loše, ovo ti je zlatno tenisko doba. Tu su mlađahni Novak i Murray, ostarjeli Federer, povrijeđeni Nadal, mentalne gromade poput Tsonge, Tipsarevića, Berdycha i mlade teniske nade željne krvi i titula. Čak je i Roddick tu, koji je završio karijeru još na USO-u.

Čestitke Novaku, najbolji je trenutno.
Zlatno doba prolazi. Federer penzija, Nadal povrijedjen, Marej nije TOP klasa,... Ostaje Djokovic koji ne moze igrati dobro u ovakvoj konkurencije.

Tenis je u posljednjih nekoliko godina ponudio toliko toga... Dueli Federer - Nadal, Federer - Djokovic, Nadal - Djokovic ce se prepricavati za 100 godina... Cak i i vimbldonsko finale izmedju Federera i Rodika bilo za pamcenje.

Sve bude i prodje. Moguce da su pred tenisom crni dani... Proci ce vremena prije nego se u isto vrijeme pojave dva najbolja igraca svih vremena i jedan od najboljih.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.