samosarajvo je napisao/la:samoradnik je napisao/la:Valencia je napisao/la:Nadal u prosjecnom izdanju bi pojeo ovakvog Djokovica, a Mareja bi raznjeo u paramparcad. Steta zbog povreda, da ih nije bilo sada bi imao 4 - 5 GS titula vise.
tom logikom vođeni pravi Đoković bi tri gema izgubio od ovakvog Mareja

Koji pravi Đoković? Onaj iz 2011? Taj se neće ponovit više nikad, a mozda ni tad
Ja sam odma poslje te famozne 2011 rekao, Djokovic vise nije isti igrac, osvajace Grand Slemove cesce nego prije 2011
(samo 1) ali o nekim deranjima Nadala i osvajanjima po 3 GS-a u sezoni moze zaboravit.Negdje sam i napisao da ce Rafa u 2012 imati pozitivan omjer protiv njega, tako je bilo.Moglo je i sa nulom zavrsit da nije fulio zicerčinu pri rezultatu 5:5 30:15 za Rafu u 5 setu.
Cestitke na 4 AO i 6 GS tituli ukupno
Možda 2013 pobije ovu tvoju tvrdnju,živi bili pa vidjeli... Đoković polako ali sigurno obara neke rekorde,pred njim je još bar 4 godine vrhunske karijere. Da nije bilo odustajanja onog talijana čak bi i taj broj pobjeda izjednačio...
Što se Nadala tiče iako se vrati,neće biti onaj stari,jednostavno neće. Što se Mareja tiče uvijek sam tvrdio da je daleko od najveće trojke,otprilike koliko je Ferer daleko od njega... Vidim neki se pozivaju na spremnost, koliko je ta spremnost znala uticati na Novakova finala,taman prođe Nadala sačeka ga Federer ili obratnoo... Al kao što neko reče evidentno nekome smeta pobjednik Novak (govorim uopšteno,ne lično),ne znam zbog čega... I dalje stojim pri tvrdnji da je Federer po meni bio danas lakši rival,navijao sam protiv Škota za njega (Može se naći moj post)...