Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

krmpotich
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la krmpotich » 19 feb 2014, 15:42

20:45 Milan - Atl.Madrid

Tip: 2(2,20)
Tip: 2/2(3,65)
Tip: F2(4,10)
Tip: David Villa (Atl.Madrid) (2,60)
Tip: Milan - Atl.Madrid(žk.4,5) (Više)(1,85)

_ Seriju A pratim neke dvije decenije na San Siru apsolutno nikada lošiji Milan dočekuje plavo-crvenu mašinu iz Madrida. O domaćini neću puno trošiti riječi. Njihova jedina vecerasnja prednost jeste iskustvo koje moze biti od krucijalne vaznosti u nokaut sistemu. U seriji A skupljaju bodove a da i oni sami ne znaju kako :mrgreen: Igra se svodi na individualne poteze pojedinca kojih u ovom timu ima 1-Balloteli. Ako on sta uradi dobro je, kada je to demonstrirao u zadnjem kolu i u 86-oj minuti opalio iz ocaja i donio svom timu 3 boda. Kupili su malog Tarabta, koji također puno mlati praznu slamu. I ovako krnjavom Milanu veceras fale: Montolivo, Muntari, Birsa i Robinho.

_ Na noge im dolazi super kompaktni Madrid. Kao i jucerasnjem mecu Pariza i Bayera ista situacija veceras. U svakoj liniji su superiorniji u odnosu na Milan. Strasan golman, zadnja linija mozda malo popusta ali vezni red+navala-strah i trepet. U Primeri imaju sansu da uzmu titulu nakon ihahaj godina. Koke, Ilda Turan, Costa+D.Villa ce raditi dar-mar super-propusnoj odbrani Milana. Posjed lopte ce takodjer biti na njihovoj strani tako da veceras samo dragi bog moze spasiti Milana od katastrofe. Ako ce koga odbrana Milana markirati to ce onda biti D.Costa tako da ce puno prostora ostati za Villu koji se vratio nakon duze pauze.

_ Sav dobitak od jucer: PSG+Ibra guram na ovaj mec. Picim po cenera u singlu svaku igru, ali kartone guram na cvaju. Uzmite ponesto za sistema, jer je prolaz vise nego izgledan.

To je to, ugodan tek :D

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 19 feb 2014, 15:46

Ja se ne bi zalijetao na 2 na Atletico,Milan jest los al u zadnje vrijeme su malo ppravili igru,Atletico jest super jak ove godine al i oni su pali malo u formi zadnje vrijeme,dodajmo da je Milan puno iskusnija ekipa u ovoj fazi takmicenja a Atletico ne bas
Milan i proteke 1-2 god nije bio puno bolji pa kuci nisu cesto zijanili od jacih protivnika u ligi prvaka(Barca)
Opet ne znam al misljenja sam da Milan nece izgubit,izvuce bar X :)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 19 feb 2014, 15:49

van gall je napisao/la:Ja se ne bi zalijetao na 2 na Atletico,Milan jest los al u zadnje vrijeme su malo ppravili igru,Atletico jest super jak ove godine al i oni su pali malo u formi zadnje vrijeme,dodajmo da je Milan puno iskusnija ekipa u ovoj fazi takmicenja a Atletico ne bas
Milan i proteke 1-2 god nije bio puno bolji pa kuci nisu cesto zijanili od jacih protivnika u ligi prvaka(Barca)
Opet ne znam al misljenja sam da Milan nece izgubit,izvuce bar X :)
Naravno slazem se sa tobom, ja sam postavio ovaj tip pa ko hoce-izvolite :D Ali ono sto zelim reci je to iskustvo na strani Milana. Dzaba ti iskustvo, kada nemas igre, nemas igraca+Sedorf na klupi koji je pozelen za razliku od stratega gostiju koji ce ga takticki pojesti. Uprava Milana ga je bas zato sad i dovela da experimentise i radi da bi napravio nesto za iducu sezonu. Pravljenje ekipe i strategije tesko prolazi u nokaut fazi, jednostavno nema vremena.

Kurbla

Post Postao/la Kurbla » 19 feb 2014, 15:56

Kurbla je napisao/la:Rusija - Finska (+1,5) h2 @ 1,50
Obzirom da se ovi Finci (kosarka) nude, idemo probat opet okrenut na 1,5.

17:30 Bisons Loimaa - Kouvot K 1 @ 1,35
17:30 UU Korihait - P.Tampere 2 @ 1,10
18:00 Kanada - Latvija 1 @ 1,05

Kvota: 1,56
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Neshkee
Kontakt:

Post Postao/la Neshkee » 19 feb 2014, 15:57

Milan - Atletiko TIP-PX(2.05)

Osmina finala Lige Sampiona, prvi mec. Veliki ulog je u pitanju. Milanu nimalo ne cvetaju ruze ove sezone. Promenili su i trenera, Alegrija je zamenio legenda ovog kluba, Klarens Sedorf, ali jos uvek nema preteranog boljitka, i neke hemije u ekipi. Slavili su u poslednjem mecu protiv Bolonje, sa 1:0, ali iskljucivo zahvaljujuci majstoriji, gospodina Marija Balotelija, koji je jos jednom pokazao, kakva je klasa od igraca. Sa druge strane, Atletiko igra sjajno ove sezone. Istina, doziveli su dva teska poraza u poslednje 2 nedelje, ali ne verujem da je to ostavilo velikog traga na ekipu. Bice dosta motivisani ovde veceras, medjutim ocekujem jednu mirniju utakmicu, i ne verujem da ce ceta Diega Simeonea srljati od starta. Ni Milan se nece preterano otvoriti, znajuci koliko je Atletiko opasan iz kontranapada. Ocekujem jedno takticko nadigravanja, dvojice trenera, dosta tvrdu i ne bas preterano dobru utakmicu za oko. Mozda se i rasplamsaju strasti, u drugom poluvremenu, ali ocekujem jedno mirnije prvo poluvreme, bez pogodaka sa obe strane.

HaHu1x2
Kontakt:

Post Postao/la HaHu1x2 » 19 feb 2014, 16:34

Neshkee je napisao/la:Milan - Atletiko TIP-PX(2.05)

Osmina finala Lige Sampiona, prvi mec. Veliki ulog je u pitanju. Milanu nimalo ne cvetaju ruze ove sezone. Promenili su i trenera, Alegrija je zamenio legenda ovog kluba, Klarens Sedorf, ali jos uvek nema preteranog boljitka, i neke hemije u ekipi. Slavili su u poslednjem mecu protiv Bolonje, sa 1:0, ali iskljucivo zahvaljujuci majstoriji, gospodina Marija Balotelija, koji je jos jednom pokazao, kakva je klasa od igraca. Sa druge strane, Atletiko igra sjajno ove sezone. Istina, doziveli su dva teska poraza u poslednje 2 nedelje, ali ne verujem da je to ostavilo velikog traga na ekipu. Bice dosta motivisani ovde veceras, medjutim ocekujem jednu mirniju utakmicu, i ne verujem da ce ceta Diega Simeonea srljati od starta. Ni Milan se nece preterano otvoriti, znajuci koliko je Atletiko opasan iz kontranapada. Ocekujem jedno takticko nadigravanja, dvojice trenera, dosta tvrdu i ne bas preterano dobru utakmicu za oko. Mozda se i rasplamsaju strasti, u drugom poluvremenu, ali ocekujem jedno mirnije prvo poluvreme, bez pogodaka sa obe strane.
Atletiko mora krenuti, Milanu 0 0 rezultat savrseno odgovara, ne slazem se sa tipom nikako .
B-I-R !

SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 19 feb 2014, 16:55

Storhamar-Byasen Trondheim 1 2,25 (Norway, rukomet ž.)

slika

sumnjive su :mrgreen:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

j00k3r
Kontakt:

Post Postao/la j00k3r » 19 feb 2014, 17:04

ja odigrah ovo i zanm da cu dobit!!! 8-) :mrgreen:

http://www.premier-kladionica.com/QR/28 ... _557785710" onclick="window.open(this.href);return false;

nogomet moje, kosarka repisivacina teska od kolege @amarosim. 8-) ,

sretno i zivili! ;)

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 19 feb 2014, 17:09

18:30 Kaizer - Bloem Celtic 1 1.70

slika
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

subcoccinela
Kontakt:

Post Postao/la subcoccinela » 19 feb 2014, 17:17

Kalmar 3+ 1,65
Mariehamn 3+ 1,50

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 19 feb 2014, 17:52

Seriju A pratim neke dvije decenije na San Siru apsolutno nikada lošiji Milan dočekuje plavo-crvenu mašinu iz Madrida. O domaćini neću puno trošiti riječi. Njihova jedina vecerasnja prednost jeste iskustvo koje moze biti od krucijalne vaznosti u nokaut sistemu. U seriji A skupljaju bodove a da i oni sami ne znaju kako :mrgreen: Igra se svodi na individualne poteze pojedinca kojih u ovom timu ima 1-Balloteli. Ako on sta uradi dobro je, kada je to demonstrirao u zadnjem kolu i u 86-oj minuti opalio iz ocaja i donio svom timu 3 boda. Kupili su malog Tarabta, koji također puno mlati praznu slamu. I ovako krnjavom Milanu veceras fale: Montolivo, Muntari, Birsa i Robinho.
Morao sam se nadovezati na ovo, mislim odigraj sta oces nije moj novac, ali kazes da pratis seriju A dvije decenije a onda kazes da je Milan oslabljen ne igranjem Birse, robinha i Muntaria, pa mi molimo boga da oni uposte ne igraju, Montolivo OK to je nedostatak, ali i on se moze nadoknaditi. Adel od kako je dosao je jedan od najbolji na terenu.
Nikada Milan nije bio u toliko podredjenom polozaju i to pogotovo na San Siru. to je nas Hram,, tvrdjava, svetiste kako god ti pase, i prosle godine je barcelona isto ovako ''losem'' Milanu dosla na noge misleci uvaliti petardu al su dobili dvicu. stoga oprez prijatelju

ja normalno navijacki tipujem 1. ili mozda cak 1/1 a ostalim koji igraju na Atletico bgm ne bi preporucio.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 19 feb 2014, 18:04

milanist je napisao/la: ja normalno navijacki tipujem 1
druze, iskoristi to sto si navijac i tipuj protiv svojih.
Ne mozes izgubiti! :)
U desetom selu živi Antuntun!

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 19 feb 2014, 18:17

milanist je napisao/la:
Seriju A pratim neke dvije decenije na San Siru apsolutno nikada lošiji Milan dočekuje plavo-crvenu mašinu iz Madrida. O domaćini neću puno trošiti riječi. Njihova jedina vecerasnja prednost jeste iskustvo koje moze biti od krucijalne vaznosti u nokaut sistemu. U seriji A skupljaju bodove a da i oni sami ne znaju kako :mrgreen: Igra se svodi na individualne poteze pojedinca kojih u ovom timu ima 1-Balloteli. Ako on sta uradi dobro je, kada je to demonstrirao u zadnjem kolu i u 86-oj minuti opalio iz ocaja i donio svom timu 3 boda. Kupili su malog Tarabta, koji također puno mlati praznu slamu. I ovako krnjavom Milanu veceras fale: Montolivo, Muntari, Birsa i Robinho.
Morao sam se nadovezati na ovo, mislim odigraj sta oces nije moj novac, ali kazes da pratis seriju A dvije decenije a onda kazes da je Milan oslabljen ne igranjem Birse, robinha i Muntaria, pa mi molimo boga da oni uposte ne igraju, Montolivo OK to je nedostatak, ali i on se moze nadoknaditi. Adel od kako je dosao je jedan od najbolji na terenu.
Nikada Milan nije bio u toliko podredjenom polozaju i to pogotovo na San Siru. to je nas Hram,, tvrdjava, svetiste kako god ti pase, i prosle godine je barcelona isto ovako ''losem'' Milanu dosla na noge misleci uvaliti petardu al su dobili dvicu. stoga oprez prijatelju

ja normalno navijacki tipujem 1. ili mozda cak 1/1 a ostalim koji igraju na Atletico bgm ne bi preporucio.
Lose smo se razumjeli, mislio sam na to da je Milan kao kolektiv slab da slabiji ne moze biti. Ispravi me ako je bila gora jedanaestorka zadnjih 20godina. S obzirom kakvim kadrom rasplazete, Birsa je premija u igri prema naprijed. Ja sam Interovac cijeli zivot pa sam prije dvije sedmice natrpao na Đubrentus i to u hendikepu ;)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 19 feb 2014, 18:20

neka neka. ja to ne mogu. ajd jos malo pa cemo da vidimo. nek bude sta bude. al nekako sam uvjeren da Milance nece izgubiti. pa bem mu cuj jedan ATM da bude favorit na San Siru, kakav god da je Milan to ne ide tako lako :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 19 feb 2014, 18:24

Meni je dovoljan podatak da jedna Barcelona ovako lošem (ako ne i gorem) Milanu (na San Siru) nije "prismrdila" da ne tipujem protiv njih. ;)

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 19 feb 2014, 18:31

Milan: Abbiati, Zaccardo, Rami, Constant, De Sciglio, De Jong, Essien, Taarabt, Kaka, Pazzini, Balotelli.

Ova ekipa moze izvuci makar neriješeno protiv Atletico Madrida.

Ipak je Milan institucija, igrali su ligu prvaka kad je o njoj Atletiko mogao samo sanjat,, 1x bez problema
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

ado899
Kontakt:

Post Postao/la ado899 » 19 feb 2014, 18:35

C.Zvezda 1 1,30
Alba Berlin 1 1,65

Kvota 2,15
"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry

sarajevo81
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo81 » 19 feb 2014, 18:59

zgmiky je napisao/la:double na koji idem jako danas, prije LP

Finska-Rusija ki 2 1.50

SAD-Češka 1 1.55

2.32

Rusija kao domaćin mora u polufinale, ako bude trebalo biti će pomoći sudaca u vidu mnogim isključenja za fince, da ne bi slučajno opet se otišlo u produžetke osigurač je tu iako mislim da ide čista pobjeda rusa, ispadanje u ovoj fazi bio bi veliki šok za cijelu naciju i mislim da se to neće dogoditi.
Amerika je najviše pokazala uz Kanadu i mjesto im je u polufinalu, dok česi ne igraju na razini igara kojim bi mogli ugroziti amere, moglo bi biti gutavo jer je teže u KO fazi ali pobjeda Amerike ne bi smjela doći u pitanje.
Iznenađenja su uvijek moguća ali očekujem da lagano prođe.
:D :D sta sam ja rekao za rezonovanje? :D moj miky moj miky ;)

j00k3r
Kontakt:

Post Postao/la j00k3r » 19 feb 2014, 19:03

neda meni davo mira i necu kontra svog osjecaja, igram jos i ovo:

pobjede Milana i Bayerna uz 3+ golova, strijelci Balotelli i Mandzukic uz jos Bayern vise kornera!!! 8-)

aaaajmoooooo

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 19 feb 2014, 19:04

Milan 1
Arsenal 1
Baloteli gol
Giroud gol

132 kvota,na 3 km oko cetiri glave izadje,vrijedi pokusat :)
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.