Nije Dzeko vise fizicki spreman da igra svaka tri dana tekme, mora ih rotirati, meni je manje/vise logicna odluka da Mayoral pocinje protiv manjih, a Dzeko protiv jacih timova, zna se ipak ko je napadac br.1, pa koliko god ovaj zabio protiv Spezie i Crotonea.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Ma logično je i meni nego su meni smiješni oni koji su u toku sezone govorili Mayoral babuka, 'ta će Džeko, pogledajte statistiku itd.Goalgetter je napisao/la: ↑15 maj 2021, 20:11Nije Dzeko vise fizicki spreman da igra svaka tri dana tekme, mora ih rotirati, meni je manje/vise logicna odluka da Mayoral pocinje protiv manjih, a Dzeko protiv jacih timova, zna se ipak ko je napadac br.1, pa koliko god ovaj zabio protiv Spezie i Crotonea.

- Goalgetter
- Kontakt:
Slazem se, ma nije mu do koljena Mayor, iako nazalost vidi se prije svega fizicki kod Edina da je bas ostario. Do prije dvije godine mu 3 utakmice u 7 dana nisu mogle nistaTopRemove je napisao/la: ↑15 maj 2021, 20:13Ma logično je i meni nego su meni smiješni oni koji su u toku sezone govorili Mayoral babuka, 'ta će Džeko, pogledajte statistiku itd.Goalgetter je napisao/la: ↑15 maj 2021, 20:11Nije Dzeko vise fizicki spreman da igra svaka tri dana tekme, mora ih rotirati, meni je manje/vise logicna odluka da Mayoral pocinje protiv manjih, a Dzeko protiv jacih timova, zna se ipak ko je napadac br.1, pa koliko god ovaj zabio protiv Spezie i Crotonea.![]()

j*bo ti sebe i tvoje statistike.TopRemove je napisao/la: ↑15 maj 2021, 20:13Ma logično je i meni nego su meni smiješni oni koji su u toku sezone govorili Mayoral babuka, 'ta će Džeko, pogledajte statistiku itd.Goalgetter je napisao/la: ↑15 maj 2021, 20:11Nije Dzeko vise fizicki spreman da igra svaka tri dana tekme, mora ih rotirati, meni je manje/vise logicna odluka da Mayoral pocinje protiv manjih, a Dzeko protiv jacih timova, zna se ipak ko je napadac br.1, pa koliko god ovaj zabio protiv Spezie i Crotonea.![]()

Momci gdje gledate utakmciu, moja web tv je sranje. Nemaju Arenu SRB a samo na njoj je prenos
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
https://sportv.ws/football/serie-a/15/22/09/123180/
tu imas uvijek dobre stream-ove
mada ja i ne gledam, pun mi je Rome

embrace the chaos
- Goalgetter
- Kontakt:
Odlicna asistencija 

Asistencija. 

Baš majstorski!
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Roma dugo neće imati ovakvog igrača. Mi, nikad više...
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
Majstor ce uvijek biti majstor
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Džeko Mkhitaryanu servira asistencije na tanjiru, ali zato kad ovaj treba njemu dodati...
- Goalgetter
- Kontakt:
Kako je glup igrac samo ovaj Pellegrini.
Koliko je dobrih lopti danas upropastio, nevjerovatno. Ova kontra slag na tortu.
Ovaj mali Darboe ili kako mu je vec ime, je za dvije klase bolji igrac od onog Diaware, dosta je inteligentan igrac a tek debitovao nedavno.

Ovaj mali Darboe ili kako mu je vec ime, je za dvije klase bolji igrac od onog Diaware, dosta je inteligentan igrac a tek debitovao nedavno.
pocinjem sumnjati da vise nije slucajno haha
sa kakvim on levatima igra, to je cudo.
ova kontra malo prije, dzeko-mrcina-napadac i ovom ufuranom kapitencicu daje perfektnu loptu u noge a on, levat-lafo kreativni veznjak, baca loptu u bunar i jos siri nesto ruke haha
Acerbi će večeras sanjati Edina, to je jasno.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- Goalgetter
- Kontakt:
Kakva dominacija veceras, steta sto nije jos krunisao golom vecerasnju utakmicu.
Ma trce kontru tamo oko 60.min i Pellegrini manijak gura na stanu loptu, a Dzeko mu ispred ide jedan na jedan.
Izdera se Kodze tu na laznog kapitena tu momacki.
Ali je Acerbija sazvakao.
Rukama ga hoce uhvatit, bukvalno ga natjerao na crveni.
Izdera se Kodze tu na laznog kapitena tu momacki.
Ali je Acerbija sazvakao.
Rukama ga hoce uhvatit, bukvalno ga natjerao na crveni.

BašČelik!
- Goalgetter
- Kontakt:
Svi igraci ustali i aplaudirali kad je izlazio. Golemo 
Moguce da je ovo i znak da mu je ovo zadnja utakmica na Olimpicu za Romu.

Moguce da je ovo i znak da mu je ovo zadnja utakmica na Olimpicu za Romu.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 15 maj 2021, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.