English Premier League

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: English Premier League

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 30 okt 2025, 10:32

Saurman je napisao/la:
30 okt 2025, 09:47
Upravo tako katastrofalno odrađen prelazni rok kupili igrače koji se ne uklapaju i nisu one klase za koje su oni mislili da jesu.Ostali bez ključnih igrača Diaz i Arnold a Salah istovremeno pao jer nije bilo realno očekivati da može ponoviti istu sezonu.Na ovo sve dodaš neznalicu Slota i onog Hughesa zaduženog za transfere i dobiješ ovo što imaju danas seriju poraza i potpunu disharmoniju u ekipi.
Prelazni rok je odradjen vrhunski, dovedeni su vrhunski mladi igraci, to sto je Liverpool u rasulu ne mijenja cinjenicu.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 30 okt 2025, 11:14

Sarsfield je napisao/la:
30 okt 2025, 00:01
Ispadanjem Liverpoola, šanse Arsenala za osvajanje Carabao kupa su drastično smanjene, s obzirom da sam ih priželjkivao u finalnoj utakmici kao garant za naš prvi ovosezonski trofej. :thumbdown:
Nema ti logike ova izjava, stranka bi vas ostetila tako da ne vidim kako bi ta utakmica bila garant za trofej Arsenalu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”

Sarsfield
Kontakt:

Post Postao/la Sarsfield » 30 okt 2025, 11:29

Na jeftine provokacije ne odgovaram.
Bezobrazan si baš kao osoba sa avatara. :kafa:

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 30 okt 2025, 13:17

rio_Ferdy88 je napisao/la:
30 okt 2025, 10:04
Mislim da se on nije puno pitao oko tih pojačanja po svemu sudeći.
Bio sam i sad sam uvjeren da je Wirtz odgovor na Arnolda jer je u pitanju bio imidž kluba. Zato ih je Leverkusen i izuo iz cipela.

Jedino ne znam kako im nije bilo jasno da će guranjem Wirtza neki drugi igrač morat zaplatit. Da bude stvar gora to je mogao biti ili Szobozlai ili Salah ako bi ga se guralo na nekog krilnog pleja (gdje on ne može imati brojke kao Salah).

Onda sam sebi opravdavao te poteze smjenom generacije. Razmišljao sam da si je kupio vrijeme sa titulom i sad može sebi dati vremena da skroji ekipu po svojoj mjeri jer su se desile radikalne promjene u ekipi.

I upravu je Slot kad kaže da ima mali roster. I to je mogao biti jedan od signala da će se dati prilika mladjim igračima - da se ide u rebilding.

Al' po ovoj priči i po svemu biće da si upravu - nije se puno pitao. Ljudi koji su krojili ekipu krojili su je po drugim parametrima a ne fudbalskim.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 30 okt 2025, 14:14

Arnelv52 je napisao/la:
30 okt 2025, 13:17
Bio sam i sad sam uvjeren da je Wirtz odgovor na Arnolda jer je u pitanju bio imidž kluba. Zato ih je Leverkusen i izuo iz cipela.

Jedino ne znam kako im nije bilo jasno da će guranjem Wirtza neki drugi igrač morat zaplatit. Da bude stvar gora to je mogao biti ili Szobozlai ili Salah ako bi ga se guralo na nekog krilnog pleja (gdje on ne može imati brojke kao Salah).

Onda sam sebi opravdavao te poteze smjenom generacije. Razmišljao sam da si je kupio vrijeme sa titulom i sad može sebi dati vremena da skroji ekipu po svojoj mjeri jer su se desile radikalne promjene u ekipi.

I upravu je Slot kad kaže da ima mali roster. I to je mogao biti jedan od signala da će se dati prilika mladjim igračima - da se ide u rebilding.

Al' po ovoj priči i po svemu biće da si upravu - nije se puno pitao. Ljudi koji su krojili ekipu krojili su je po drugim parametrima a ne fudbalskim.
Cuj nije se pitao, koji bi to trener na dovodjenje najboljeg mladog igraca bundeslige rekao ne zelim ga ili evo Isak najvise golova iza Salaha :urnebes: nisu mu doveli neki škart pa da se zali.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 30 okt 2025, 14:19

Ja ne znam zasto se dovodi u pitanje kvalitet Wirtza ili Isaka i slicno. Pa nisu zaboravili igrati lopte. Jednostavno u Liverpoolu niko ove sezone ne igra dobro, osim eto Doma mada luta u tim pozicijama. Apsolutno nikakve igre nemamo.
Cim je Slot dobio novih igraca, cim se treba nesto novo odraditi pokazao je da nije kalibar za Liverpool.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 okt 2025, 16:40

OTNYS_YNWA je napisao/la:
30 okt 2025, 10:32
Saurman je napisao/la:
30 okt 2025, 09:47
Upravo tako katastrofalno odrađen prelazni rok kupili igrače koji se ne uklapaju i nisu one klase za koje su oni mislili da jesu.Ostali bez ključnih igrača Diaz i Arnold a Salah istovremeno pao jer nije bilo realno očekivati da može ponoviti istu sezonu.Na ovo sve dodaš neznalicu Slota i onog Hughesa zaduženog za transfere i dobiješ ovo što imaju danas seriju poraza i potpunu disharmoniju u ekipi.
Prelazni rok je odradjen vrhunski, dovedeni su vrhunski mladi igraci, to sto je Liverpool u rasulu ne mijenja cinjenicu.
Nije bio u rasulu dok nisu došli novi igrači.Kao što je napisao Arnel dovedeš dva napadača sličnih tj maltene istih karakteristika za 250 mil to je van pameti.To što su oni mladi i skupo plaćeni ne znači da će se uklopiti u sistem.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 30 okt 2025, 17:29

Pa to i jeste problem sto nema sistema, od jula mjeseca niko ne moze shvatiti sta Slot zeli i pokusava, prvo igracima pa navijacima.

Ne zamjeram nista niti jednom igracu do sada, vidi se da su i oni pogubljeni u ovom trazenju koncepcije igre, tu se glava lako topi kad krenu losi rezultati.

Jedina greska u ovom roku je ta sto se nije stoper doveo jos jedan uz Leonija.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”

TheShed
Kontakt:

Post Postao/la TheShed » 30 okt 2025, 17:38

Arnelv52 je napisao/la:

Zar nije bila priča da Edwards ne griješi po pitanju transfera?

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 30 okt 2025, 17:51

StevieG8 je napisao/la:
30 okt 2025, 14:14
Arnelv52 je napisao/la:

Cuj nije se pitao, koji bi to trener na dovodjenje najboljeg mladog igraca bundeslige rekao ne zelim ga ili evo Isak najvise golova iza Salaha :urnebes: nisu mu doveli neki škart pa da se zali.
Koliko se sjećam Klopp je odbijao takve transfere redovno, tražio je nešto što njemu paše

slika

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 30 okt 2025, 17:57

200k je presmiješna plata za engleske uslove, jedan sterling prima 330k, nije dotakao lopte godinama.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 30 okt 2025, 18:04

Treba gledat s pozitivne strane makar nece bonuse ostvarit pa i taj trosak

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 30 okt 2025, 18:29

Finn je napisao/la:
30 okt 2025, 17:57
200k je presmiješna plata za engleske uslove, jedan sterling prima 330k, nije dotakao lopte godinama.
Presmijesna, a 30 igrača ima toliku ili veću. To što Raheem ima toliko, nije do njega, već do onoga ko mu je to dao. Od njega samo 4 igrača plaćenija.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Bejker
Kontakt:

Post Postao/la Bejker » 30 okt 2025, 18:40

Finn je napisao/la:
Stvarno... a ide zima, brasno poskupilo, cijena peleta opet skocila...

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 30 okt 2025, 21:35

Mokes je napisao/la:
30 okt 2025, 18:29
Finn je napisao/la:
Presmijesna, a 30 igrača ima toliku ili veću. To što Raheem ima toliko, nije do njega, već do onoga ko mu je to dao. Od njega samo 4 igrača plaćenija.
Za ogromno pojacanje presmijesna.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 30 okt 2025, 22:49

Ko da pojedini forumaši iz svog džepa plaćaju igrače je•ote.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 31 okt 2025, 07:01

:lol:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 31 okt 2025, 08:39

gaston je napisao/la:
31 okt 2025, 07:01

:lol:
Suti i kod mene se otelo"opet"ako nastavim yebat cu Medisona :urnebes:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.