FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
citam ove komentare i mogu reci da smo dosta nerealni ,lahko je poslije utakmice general biti i nalaziti zamjerke treba spustiti loptu na zemlju ,nismo mi jos na nivou da svaku utakmicu izdominiramo i razvalimo protivnika i pored sto smo doveli par dobri igraca .i prije pocetka sezone sam pisao da necemo dobijati utakmice po-5-0 kao sto su neki mislili .i bio bi zadovoljan s 4 boda iz ova dva gostovanja znaci mora se rudar dobiti ,poslije imamo dvije lakse kuci i gostovanje travniku isto ocekujem 3 boda i onda odluka na grbavici uz nadu da ce zrinjslki dobiti sirokog .i u kupu smo u polufinalu tako da ne treba baš dizati prašinu zbog utakmice u bl ,svi znamo da igra nije bila dobra al kao što sam rekao nismo mi još ekipa koja ce otici u bl i lagano dobiti .
Boli istina a tuga je što ništa nije izmišljeno a ja nigdje nisam negirao ovu sliku.monsen je napisao/la:Ne lupetaj i ne pisi ti meni o vremenu nego pogledaj sliku. Mani ste ti meni suplje i nekih izmisljenih prica, bikova i sranja.

Sarajevo ljubavi moja!
Sta ce bolan mene boliti. Postavio sam ti sliku u kojoj se vidi kakvi ste vi navijaci. Pisete kako vjetar pus, sto je jako jadno. Ovo na nasem stadionu nikad nije bilo, a uvijek si igrali igraci svih nacionalnosti tako da ne kontam te.sekac je napisao/la:Boli istina a tuga je što ništa nije izmišljeno a ja nigdje nisam negirao ovu sliku.monsen je napisao/la:Ne lupetaj i ne pisi ti meni o vremenu nego pogledaj sliku. Mani ste ti meni suplje i nekih izmisljenih prica, bikova i sranja.
Vidim da ne znaš ili si neupućen ili ne znaš ali dobro nisam ni rekao da niste "multietnički" i ćudi me onda vaša reakcija za ove igraće što sad igraju u Sarajevu.Sreča je pa to nije zvaničan stav vašeg kluba nego pojedinih kosmopolita, žalosno je ovo fuj (kraj priče na ovu temu molim te).
Sarajevo ljubavi moja!
Ovoj mali Hebibovic iz Veleza bi nam legao na desnom beku haos. 

Ti si opet šampion !
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Cuj legaosimon je napisao/la:Ovoj mali Hebibovic iz Veleza bi nam legao na desnom beku haos.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ubit ce nas ovi Rudari lopatom iducu prije nego sto ce nam bodove dati,oni sa ovim danasnjim kiksom protiv nas ima da se pobiju a mi obicno u takvim utakmica popusimo bodove,neznas koje je teze gostovanje od naredna tri sto neko rece u ovoj ligi neznas jel teze ici na noge ovih iz vrha ili ovima sto gori dole 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sarajlijc@ je napisao/la:Cuj legaosimon je napisao/la:Ovoj mali Hebibovic iz Veleza bi nam legao na desnom beku haos.

Ti si opet šampion !
Travnik ne bi trebao biti problem ako dobijemo Rudara jer onda je Travnik siguran za opstanak.miky_hz je napisao/la:Ubit ce nas ovi Rudari lopatom iducu prije nego sto ce nam bodove dati,oni sa ovim danasnjim kiksom protiv nas ima da se pobiju a mi obicno u takvim utakmica popusimo bodove,neznas koje je teze gostovanje od naredna tri sto neko rece u ovoj ligi neznas jel teze ici na noge ovih iz vrha ili ovima sto gori dole
Sarajevo ljubavi moja!
Nama ce sve naredne utakmice biti jako teske. Svaka ce biti kao kvalifikaciona, najbitnije je da ove kuci dobijemo sve i da se ne desi neko nepredvidjeno gubljenje bodova. Mislim da ce u Travniku biti mnogo teze nego u Prijedoru, jer mi dole tradicionalno lose igramo
.
Ekipa je sad malo psihicki pala nakon lose igre juce, ali treba se oporaviti sto prije jer nema se vreman za dublje analize.

Ekipa je sad malo psihicki pala nakon lose igre juce, ali treba se oporaviti sto prije jer nema se vreman za dublje analize.
ne znam nisam Đemila ali ako Rudar danas izgubi i ako izgubi i od nas bit če riješeno ko ispada zato ne mislim da če biti teško u Travniku u suprotnom jadna nam je majka kad ih Varupa počne udarati ahahaha a Stojčeva prepadneš on ne igra a kamoli da ga udariš jednom dva put.hilmo je napisao/la:Nama ce sve naredne utakmice biti jako teske. Svaka ce biti kao kvalifikaciona, najbitnije je da ove kuci dobijemo sve i da se ne desi neko nepredvidjeno gubljenje bodova. Mislim da ce u Travniku biti mnogo teze nego u Prijedoru, jer mi dole tradicionalno lose igramo.
Sarajevo ljubavi moja!
sekac je napisao/la: Stojčeva prepadneš on ne igra a kamoli da ga udariš jednom dva put.

Pa dobro sad....
Stojcev je protiv Nijazovih i u prvom derbiju odigrao fantasticno, bio najbolji na terenu i najveca opasnost po protivnika, sto prodorima i asistencijama, sto sutevima...E sad se na njega posebna paznja obraca, a mi imamo problem: zatvori Stojceva nas nema na terenu, a i mi navijaci ocekujemo da on sam rijesi utakmicu

Celik, Obarska, Velez, Borac. Katastrofalna igra u svim tim utakmicama. Ova ekipa naprosto ne zasluzuje da uzme trofej. Ako se nesto rapidno ne popravi, Siroki uzima dupli krunu. Zaista ne vidim ko ih moze zaustaviti u tome.
Zanima me samo da li bi bolji bili da je ostala ekipa iz jesenjeg dijela? Losije od ovog tesko da bi prosli. Tolika pojacanja a igra ista. Komazec je doktor za sve ove koji sad igraju u Sarajevu. Ogroman gubitak je njegov odlazak.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Zanima me samo da li bi bolji bili da je ostala ekipa iz jesenjeg dijela? Losije od ovog tesko da bi prosli. Tolika pojacanja a igra ista. Komazec je doktor za sve ove koji sad igraju u Sarajevu. Ogroman gubitak je njegov odlazak.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
-
- Kontakt:
koji broj vam nosi onaj sto Jajalo, aza golmana malo je reci da je nesiguran.
"JOŠ OD 1926"
A kod vas se u svlacionici samo mogu zateci igraci bez feninga...kupi kartu....poguraj bracu da imaju sta jesti...Djorkaeff je napisao/la:Ponavljaju se udari na fks sa svih strana ovaj put prije meca sa borcem u svlacionice je upala islamska zajednica i zatekla preko 14 igraca bez znanja fatihe
Vincentiću dodaj gas, ŽELJO opet ispred vas.GangEvil je napisao/la:A kod vas se u svlacionici samo mogu zateci igraci bez feninga...kupi kartu....poguraj bracu da imaju sta jesti...Djorkaeff je napisao/la:Ponavljaju se udari na fks sa svih strana ovaj put prije meca sa borcem u svlacionice je upala islamska zajednica i zatekla preko 14 igraca bez znanja fatihe
Da naglasim BEZ FENINGA.
-
- Kontakt:
ovo iduce kolo bi moglo dosta toga reci ,ako dobijemo rudara oni ispadaju samim tim u travniku cemo imati puno laksu utakmicu i ostao bi derby da se tu rješava ,ove kuci racunam da cemo dobiti .iduce kolo je i zrinjski -siroki ako zrinjski dobije onda je sve otvoreno ako siroki pobjedi ili bod uzme onda je vjerovatno prvak .
Ja ne znam zaista zašto se vi zamarate matematikom,raznim kombinacijama kad vi svakako niste ozbiljan kandidat za titulu.To ćemo između sebe riješiti mi,Zrinjski i Široki a vi gledajte da uzmete što više bodova,pokušajte izboriti Evropu kroz prvenstvo ili kup,to treba da vam bude motiv.A o tituli,niste kompetentni da pričate o toj temi.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Favoriti za titulu su Siroki i Zrinjski.manijakdv je napisao/la:Ja ne znam zaista zašto se vi zamarate matematikom,raznim kombinacijama kad vi svakako niste ozbiljan kandidat za titulu.To ćemo između sebe riješiti mi,Zrinjski i Široki a vi gledajte da uzmete što više bodova,pokušajte izboriti Evropu kroz prvenstvo ili kup,to treba da vam bude motiv.A o tituli,niste kompetentni da pričate o toj temi.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
-
- Kontakt:
pa i nije neka matematika ,moramo dobit sve do kraja i to je tomanijakdv je napisao/la:Ja ne znam zaista zašto se vi zamarate matematikom,raznim kombinacijama kad vi svakako niste ozbiljan kandidat za titulu.To ćemo između sebe riješiti mi,Zrinjski i Široki a vi gledajte da uzmete što više bodova,pokušajte izboriti Evropu kroz prvenstvo ili kup,to treba da vam bude motiv.A o tituli,niste kompetentni da pričate o toj temi.