Rusi i pomoć sudija? Pa poništili su im čist go za pobjedu, toliko o tome.zgmiky je napisao/la:double na koji idem jako danas, prije LP
Finska-Rusija ki 2 1.50
SAD-Češka 1 1.55
2.32
Rusija kao domaćin mora u polufinale, ako bude trebalo biti će pomoći sudaca u vidu mnogim isključenja za fince, da ne bi slučajno opet se otišlo u produžetke osigurač je tu iako mislim da ide čista pobjeda rusa, ispadanje u ovoj fazi bio bi veliki šok za cijelu naciju i mislim da se to neće dogoditi.
Amerika je najviše pokazala uz Kanadu i mjesto im je u polufinalu, dok česi ne igraju na razini igara kojim bi mogli ugroziti amere, moglo bi biti gutavo jer je teže u KO fazi ali pobjeda Amerike ne bi smjela doći u pitanje.
Iznenađenja su uvijek moguća ali očekujem da lagano prođe.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
pusti ti to što je bilo u grupi, sad kreće ono bitno a to je borba za medalje i sada će biti guranja bude li trebalostole8455 je napisao/la:Rusi i pomoć sudija? Pa poništili su im čist go za pobjedu, toliko o tome.
-
- Kontakt:
jedno od glupljih rezonovanjazgmiky je napisao/la:double na koji idem jako danas, prije LP
Finska-Rusija ki 2 1.50
SAD-Češka 1 1.55
2.32
Rusija kao domaćin mora u polufinale, ako bude trebalo biti će pomoći sudaca u vidu mnogim isključenja za fince, da ne bi slučajno opet se otišlo u produžetke osigurač je tu iako mislim da ide čista pobjeda rusa, ispadanje u ovoj fazi bio bi veliki šok za cijelu naciju i mislim da se to neće dogoditi.
Amerika je najviše pokazala uz Kanadu i mjesto im je u polufinalu, dok česi ne igraju na razini igara kojim bi mogli ugroziti amere, moglo bi biti gutavo jer je teže u KO fazi ali pobjeda Amerike ne bi smjela doći u pitanje.
Iznenađenja su uvijek moguća ali očekujem da lagano prođe.

svoje glupe komentare ostavite za sebe ili ih pišite na za to predviđena mjesta (chat), ako hoćete igrajte ako nećete ne morate, nitko vas ne tjera, ako ti je glupo što ja igram nemoj igrat a ako imaš mišljenje da neće biti tako napiši ga kako i zašto da ljudi prosude sami, ali ne lakše je poklapat ljude okolo
od tenisa probao bih
Janković-Safarova / Safarova uzima barem set 1.43
mogla bi i do pobjede, kvota 2.40 a ne vjerujem da neće uzeti barem set
Ivanović-V.Williams 2 2.05, over 21.5 1.75. 1-2 Williams 4.70
Ana se napatila jučer sa Kerber, Williams je dohvatila formu, riješila je probleme koje je imala i mislim da će pobjediti, sad dali u dva ili tri seta mislim ipak u 3 ali vidjt ćemo
Pozdrav dobronamjernim ljudima, ostatak molim zaobiđite moje postove
Hvala i lp
od tenisa probao bih
Ana se napatila jučer sa Kerber, Williams je dohvatila formu, riješila je probleme koje je imala i mislim da će pobjediti, sad dali u dva ili tri seta mislim ipak u 3 ali vidjt ćemo
Hvala i lp
-
- Kontakt:
Moze li se igrat danas Barcelona rukomet na golove, i Kanada hokej na golove isto ? 

-
- Kontakt:
Ja cu ovo danas probati za 3-4 markice..

Rusija - Finska (+1,5) h2 @ 1,50
Takodjer sam misljenja da Rusija mora i da ce proci u polufinale, ali sa golom prednosti ili nakon produzetaka/penala. Kako u posljednje vrijeme sve ide kontra mene, ne bi me cudilo da ih Rusi ''razvale'' 2-3 gola razlike, ali stvarno na osnovu do sada vidjenog ne vidim nacin da dobiju dva razlike. Tako da mi je ovaj hendikep najizglednina opcija, a koja moze zadovoljiti mnoge ovdje koji vidim diskutuju bespotrebno: pobjeda Rusa golom razlike, nerijeseno, pobjeda Rusa nakon produzetaka/penala, bilo koja pobjeda Finaca. Mislim da ima vise onih koji vjeruju u prethodno navedeno, nego da ce Rusi dobiti 2 razlike. Medjutim, klizavo je
Takodjer sam misljenja da Rusija mora i da ce proci u polufinale, ali sa golom prednosti ili nakon produzetaka/penala. Kako u posljednje vrijeme sve ide kontra mene, ne bi me cudilo da ih Rusi ''razvale'' 2-3 gola razlike, ali stvarno na osnovu do sada vidjenog ne vidim nacin da dobiju dva razlike. Tako da mi je ovaj hendikep najizglednina opcija, a koja moze zadovoljiti mnoge ovdje koji vidim diskutuju bespotrebno: pobjeda Rusa golom razlike, nerijeseno, pobjeda Rusa nakon produzetaka/penala, bilo koja pobjeda Finaca. Mislim da ima vise onih koji vjeruju u prethodno navedeno, nego da ce Rusi dobiti 2 razlike. Medjutim, klizavo je

Zadnja izmjena: Kurbla, dana/u 19 feb 2014, 13:01, ukupno mijenjano 2 puta.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Gillingham -Sheffield Utd
zbog čega je 3.25 na domaćina ?
zbog čega je 3.25 na domaćina ?
Nad tobom sunce najljepše sja
Nemojte nam vrijeđati mikija, on je najbolji tipster ovdje. Kao što vam je rekao, ako se ne slažete sa njim igrajte kontru i objasnite svoje mišljenje. Na ovom pdf-u ne smije biti vrijeđanja forumaša.zgmiky je napisao/la:svoje glupe komentare ostavite za sebe ili ih pišite na za to predviđena mjesta (chat), ako hoćete igrajte ako nećete ne morate, nitko vas ne tjera, ako ti je glupo što ja igram nemoj igrat a ako imaš mišljenje da neće biti tako napiši ga kako i zašto da ljudi prosude sami, ali ne lakše je poklapat ljude okolo
od tenisa probao bih
Hvala i lp
Miki je gospodin.Samo postavljaj tipove.Ja nisam u mogucnosti da budem redovan poceo sam raditi,jbg.Miki nastavi tamo na zajednickim tiketima,tema je najbolja 

BHF Bosanska Krajina!
Lillard 20,5 više
Pozurite ako zelte jos uhvatiti ovu granicu jer ce vjerovatno rasti,vcrs nema Aldridgea a Portland ugoscuje Spurse,jednostavno,od Aldridgeovih 20 lopti,10 bi trebalo otici Lillardu tako da ne vidim kako on vcrs moze ostati ispod 20,jedino ako bude imao postotak od 25 posto.........
minessota-Indiana 2 1,65
Minesotta bez Pekovica i martina nije ozbiljna ekipa,Indiana se bori za prvo mjesto na Istoku i vise nema zajebancije jer Heat ulazi u ritam,mislim da obrana pacersa moze limitirati Love na nekoih 25 poena a to znaci i vjerovatno pobjedu.....................
Pozurite ako zelte jos uhvatiti ovu granicu jer ce vjerovatno rasti,vcrs nema Aldridgea a Portland ugoscuje Spurse,jednostavno,od Aldridgeovih 20 lopti,10 bi trebalo otici Lillardu tako da ne vidim kako on vcrs moze ostati ispod 20,jedino ako bude imao postotak od 25 posto.........
minessota-Indiana 2 1,65
Minesotta bez Pekovica i martina nije ozbiljna ekipa,Indiana se bori za prvo mjesto na Istoku i vise nema zajebancije jer Heat ulazi u ritam,mislim da obrana pacersa moze limitirati Love na nekoih 25 poena a to znaci i vjerovatno pobjedu.....................
-
- Kontakt:
28,5 C. Anthony 1 (MANJE) 1.85
19,5 D. Lee 1 (MANJE) 1.85
19,5 D. Lee 1 (MANJE) 1.85
gonzales je napisao/la:favorit ovaj, favorit onaj, moze svak svakoga, zato igram ovo
Listic br.1
[b]Roger Vasselin E.-Pavic A.-1
Robredo T.-Carreno Busta P.-1
Ferrer D.-Chardy-1
Man.City-Barcelona-crveni karton-DA
[/b]
Listic br.2
Roger Vasselin E.-Pavic A.-1
Robredo T.-Carreno Busta P.-1
Ferrer D.-Chardy-1
Leverkusen-PSG-crveni karton-DA
ako bude negdje crvendac, a sto nije i nemoguce, moglo bi se stogod i uzet
juce u dobrom plusu,, neznam koga bi castio il Demichelisa i Spahu,, il sudije

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Zaragoza-Besiktas 19.02.2014 21:00 1 1.25
BC Donetsk-Enisey K.(-172.5+) 19.02.2014 18:00 VIŠE 1.85
Barcelona-Guadalajara(-14,5) 19.02.2014 18:00 1 1.8
Klizan M. - Andujar P. 19.02.2014 16:00 2 1.6
Mannarino A.-Lopez F.(-22,5 19.02.2014 17:00 VIŠE 1.9
ukupna kvota 12,65 (bet live)
Nara K.-Hsieh S.W. -2 (2,15) Iznenadjen sam ovom kvotom, ocekivao sam kvotu negdje oko 1,50 ali na Hsieh S.W,,
Poklon sto se tice kvote,, Hsieh je takodjer pobjedjivala i u medjusobnim mecevima,, trenutna forma itd sve ukazuje na 2,,
Idealno za SINGLE,, ovdje cu ici sa malo jacim ulogom.
BC Donetsk-Enisey K.(-172.5+) 19.02.2014 18:00 VIŠE 1.85
Barcelona-Guadalajara(-14,5) 19.02.2014 18:00 1 1.8
Klizan M. - Andujar P. 19.02.2014 16:00 2 1.6
Mannarino A.-Lopez F.(-22,5 19.02.2014 17:00 VIŠE 1.9
ukupna kvota 12,65 (bet live)
Nara K.-Hsieh S.W. -2 (2,15) Iznenadjen sam ovom kvotom, ocekivao sam kvotu negdje oko 1,50 ali na Hsieh S.W,,
Poklon sto se tice kvote,, Hsieh je takodjer pobjedjivala i u medjusobnim mecevima,, trenutna forma itd sve ukazuje na 2,,
Idealno za SINGLE,, ovdje cu ici sa malo jacim ulogom.

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
moram komentirati, pošto mi se čini da nisi do kraja razradio ovaj par.zgmiky je napisao/la: od tenisa probao bih
ako već misliš da bi moglo biti gusto i da safarova predstavlja prijetnju, zar ti ne bi bilo bolje odigrati over 21.5 gemova po kvoti 1.85? Nek jedan set izvuče TB i praktički je već par prošao, čak i ne mora otići u 3 seta.
Možda još bolja opcija bi bila da neće izgubiti 5 gemova razlike, što se daje po odličnih 1.50.
Laik sam za tenis, već sam par puta rekao, al mislim da uzimanje seta favoriziranoj jankovićki nije baš "šetnja parkom" i po tečaju od 1.43 ne znam koliko se isplati riskirati..
Sretno što god odlučio, prijateljski savjet, naravno. Pozdrav
U desetom selu živi Antuntun!
Čilić - Becker 1 @1,27
Hass - Johnson 1 @1,25
Gasquet - Kavčić 1 @1,12
Robredo - Lajović 1 @1,17
Jaziri -Giannessi 1 @1,25
Karlović - Anderson 1.set više od 9,5 @ 1,25
=3,25
Hass - Johnson 1 @1,25
Gasquet - Kavčić 1 @1,12
Robredo - Lajović 1 @1,17
Jaziri -Giannessi 1 @1,25
Karlović - Anderson 1.set više od 9,5 @ 1,25
=3,25
Atletico
D.Costa
Bayern
Robben
D.Costa
Bayern
Robben
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
17:30 Bisons Loimaa - Kouvot K 1 @ 1,35 (Premier)
Kosarka, Finska. Ne razumijem zasto ovako velika kvota. Steta sto u Premieru nema hendikep, jer na ovu kvotu stave hendikep 6,5. Ako ovo ne pokriju, pa cak i dvostruko-trostruko, onda stvarno ne znam sta vise igrati. Sve osim pobjede domacina je ravno prvorazrednom iznenadjenju.

Kosarka, Finska. Ne razumijem zasto ovako velika kvota. Steta sto u Premieru nema hendikep, jer na ovu kvotu stave hendikep 6,5. Ako ovo ne pokriju, pa cak i dvostruko-trostruko, onda stvarno ne znam sta vise igrati. Sve osim pobjede domacina je ravno prvorazrednom iznenadjenju.

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FT: 7-5 6-4bevanda4 je napisao/la: moram komentirati, pošto mi se čini da nisi do kraja razradio ovaj par.
ako već misliš da bi moglo biti gusto i da safarova predstavlja prijetnju, zar ti ne bi bilo bolje odigrati over 21.5 gemova po kvoti 1.85? Nek jedan set izvuče TB i praktički je već par prošao, čak i ne mora otići u 3 seta.
Možda još bolja opcija bi bila da neće izgubiti 5 gemova razlike, što se daje po odličnih 1.50.
Laik sam za tenis, već sam par puta rekao, al mislim da uzimanje seta favoriziranoj jankovićki nije baš "šetnja parkom" i po tečaju od 1.43 ne znam koliko se isplati riskirati..
Sretno što god odlučio, prijateljski savjet, naravno. Pozdrav
U gem oba prijedloga mi prođu, možda je nekome i pomoglo.. Nisam inače neki ljubitelj tenisa, al i ćorava koka.... Znate već!
Šteta miky, bit će bolje.
Podržavam ovu tvoju pauzu o kojoj si pricao u chat temi, i sebi sam odredio bar par dana nek se glava razbistri.
U desetom selu živi Antuntun!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.