FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SarajlijaTM

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SarajlijaTM » 30 mar 2014, 11:50

Hilmo, ako se ds privatno hvali time i laze, onda lazem i ja

Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk

Dzakmic
Kontakt:

Post Postao/la Dzakmic » 30 mar 2014, 12:04

SarajlijaTM je napisao/la:Hilmo, ako se ds privatno hvali time i laze, onda lazem i ja

HAHAHAHAH, daj ba nemoj suplju prosipati , eto uzeo Dino 4 miliona i hvalio se po brijacnicama. Sto ne mogu ovih sveznajucih likova. :sick:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 30 mar 2014, 12:07

SarajlijaTM je napisao/la:Hilmo, ako se ds privatno hvali time i laze, onda lazem i ja

Da ste vi do sad bili bar ravnodusni prema Dini Selimovicu ja bih to uzeo u razmatranje, ali od kako je dosao na celo FK Sarajevo vi ga konstantno omalovazavate i svaki njegov potez smatrate pogresnim za klub.

Ako se pravis upucen vjerovatno bi trebao znati da Dino nema ama bas nista sa parama od uloga u upravljacka prava gospodina Tana.

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 30 mar 2014, 12:11

SarajlijaTM je napisao/la:Na prolaznom roku ste doveli samo jednog igraca, stojceva, i to jedinog bez halabuke. Ostalo je sve na nivou prethodnih sezona, koliko god vi to ne kontali tako je.
Kad tad ce te skontati da je 4mil zavrsilo na privatnom racunu...
A sve u medijima je bilo samo zato da vam se skrene paznja...
Zali boze jedinog pravog pitara husrefa, kojeg otjeraste...

4 mil na privatnom racunu :lol: mozes da se tjesis samo,a Zeljo ti je pred kolapsom u to budi siguran,samo neznam dokle ce Gredic da laze i ostali,al zivi bili pa vidjeli lazem li ;)

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 30 mar 2014, 12:13

nemoj da lupas i da izvrces pricu Dinuninu,pare su bile na privatnom racunu jer su klupski racuni bili blokirani,a to mozes izmisljat nekom ko pojma nema,i ko nije upucen u nasu situaciju,bolje se raspitaj sta se desava kod vas,smijesi vam se opet gledanje eutro nastupa na tv-u

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 30 mar 2014, 12:33

slikaProsudite sami. Molim vas da ne naglabate ovo nije opravdanje za lošu igru Sarajeva na smarajte temu samo konkretni komentari ako može.
Sarajevo ljubavi moja!

begipasha
Kontakt:

Post Postao/la begipasha » 30 mar 2014, 12:34

" onclick="window.open(this.href);return false;

nema nigdje ofsajda.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 30 mar 2014, 12:44

Lahko je nama sad usporiti snimak i procijeniti da li je bio ofside, ali onom sudiji sigurno nije lahko procijeniti..to su djelici sekunde.
Pogrijesio jeste ali ne vjerujem da je bilo namjere, ja kod ovakvih ofside-a ne trazim dlaku u jajetu. ;) ;)

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 30 mar 2014, 12:46

Stvarno na ovom forumu ima sveznalica.
Tacno znaju stanja na klupskim računima, cak i stanja na privatnim računima.
Drugi opet znaju da je neki klub pred kolapsom (sta god to značilo), znaju stanja bolje nego predsjednici i direktori klubova.
Dajte vi sveznajuci, pomozite da nam ova država izadje na selamet.
Al glavno je i jednima i drugima, kad napišu tako neku od svojih "provjerenih"informacija, na kraju obavezno sljjedi"zivi bili pa vidjeli".

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 30 mar 2014, 13:03

Eh ovako
Neki navijači su ocekivali da ćemo razguliti sve do kraja sa velikom gol razlikom, da ćemo jednostavno dominirati, neki od nas se tome nisu nadali odnosno nadamo se ali tek kad zazivi akademija. Što se tiče ovih prvih kospe imaju pravo kada pitaju gdje su retultati.
Što se tiče "pojačanja" ja nisam zadovolhan pa ni sa Stojcevom ( koliko ga neki dižu pomislim da je svaku utakmicu asistirao za gol i dao još jedan, da malo pretjeram kao da sam sa sobom dupli pas odigra). Trener se ne može komentarisati, došao u tim sa kojim nema veze i o kojem nema pojma, da radi sa igračima koji nisu ni imali neku timsku igru a pri tome u prvih jedanaest ima pridoslih "pojačanja" minimum pet u svakoj utakmici. Može se napraviti rezime njegovog rada na kraju sezone, za sada ocjena zadovoljavajući sa naznakom da bi mogao biti dobar, a njemu je to bitnije nego nama.
Što se tiče finansija neka mi ovi što kazu da je potrošen novac na igrače kažu za koga smo to mi obeštećenje platili osim za Krstu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 30 mar 2014, 13:07

ShofaII je napisao/la:Eh ovako
Neki navijači su ocekivali da ćemo razguliti sve do kraja sa velikom gol razlikom, da ćemo jednostavno dominirati, neki od nas se tome nisu nadali odnosno nadamo se ali tek kad zazivi akademija. Što se tiče ovih prvih kospe imaju pravo kada pitaju gdje su retultati.
Što se tiče "pojačanja" ja nisam zadovolhan pa ni sa Stojcevom ( koliko ga neki dižu pomislim da je svaku utakmicu asistirao za gol i dao još jedan, da malo pretjeram kao da sam sa sobom dupli pas odigra). Trener se ne može komentarisati, došao u tim sa kojim nema veze i o kojem nema pojma, da radi sa igračima koji nisu ni imali neku timsku igru a pri tome u prvih jedanaest ima pridoslih "pojačanja" minimum pet u svakoj utakmici. Može se napraviti rezime njegovog rada na kraju sezone, za sada ocjena zadovoljavajući sa naznakom da bi mogao biti dobar, a njemu je to bitnije nego nama.
Što se tiče finansija neka mi ovi što kazu da je potrošen novac na igrače kažu za koga smo to mi obeštećenje platili osim za Krstu.

Ti da pratis Sarajevo (osim na derbi tekmama),znao bi odg u vezi para..a ovo sa Stojcevom,pa tako nekako sam i ja poceo razmisljati.. ;) i pare se nisu ni priblizno potrosile ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 30 mar 2014, 13:08

Ovo ko ne vidi da je ofsajd PODHITNO ocnom... ;)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 30 mar 2014, 13:11

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ovo ko ne vidi da je ofsajd PODHITNO ocnom... ;)
:lol: :lol: prejak si bajkane
FK SARAJEVO.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 30 mar 2014, 13:17

Perspektiva momce, perspektiva, ne moraju samo noge biti u ofsajdu, vec bilo koji dio tijela, valjda vam je to sa derbija poznato... Malo manji ofsajd nego onaj Selimovica na Hadisonu, ali ipak ofsajd... ;)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 30 mar 2014, 13:19

Baja_Zvjerka je napisao/la:Perspektiva momce, perspektiva, ne moraju samo noge biti u ofsajdu, vec bilo koji dio tijela, valjda vam je to sa derbija poznato... Malo manji ofsajd nego onaj Selimovica na Hadisonu, ali ipak ofsajd... ;)
Ajde po meni nije,po tebi jeste..necemo valjda sada o tome naglabat.. :D
FK SARAJEVO.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 30 mar 2014, 13:21

U pravu si, sretno u kupu u srijedu, aBd da prodjete, da imate jos 2 teske utakmice sa Sirokim, pa da lakse uzmemo titulu...

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 30 mar 2014, 13:22

Baja_Zvjerka je napisao/la:U pravu si, sretno u kupu u srijedu, aBd da prodjete, da imate jos 2 teske utakmice sa Sirokim i da vas tu natamburaju... :D
Jesi kvarnjak..ccccc KUP, KUP, KUP JE NAS... :wave: :wave:
FK SARAJEVO.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 30 mar 2014, 13:27

mma_hz je napisao/la: Ti da pratis Sarajevo (osim na derbi tekmama),znao bi odg u vezi para..a ovo sa Stojcevom,pa tako nekako sam i ja poceo razmisljati.. ;) i pare se nisu ni priblizno potrosile ;)
Nisam bio na utakmicama gdje su se pare sutale ;)

Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 30 mar 2014, 13:31

ShofaII je napisao/la:
mma_hz je napisao/la: Ti da pratis Sarajevo (osim na derbi tekmama),znao bi odg u vezi para..a ovo sa Stojcevom,pa tako nekako sam i ja poceo razmisljati.. ;) i pare se nisu ni priblizno potrosile ;)
Nisam bio na utakmicama gdje su se pare sutale ;)

E jbg trebo si.. ;)
FK SARAJEVO.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 30 mar 2014, 13:31

Baja_Zvjerka je napisao/la:Perspektiva momce, perspektiva, ne moraju samo noge biti u ofsajdu, vec bilo koji dio tijela, valjda vam je to sa derbija poznato... Malo manji ofsajd nego onaj Selimovica na Hadisonu, ali ipak ofsajd... ;)
zar moze manje od milimetarskog ofsajda? :lol:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 4 gosta.