seceru...sekerbay je napisao/la:Od koga smo mi ispali u lp![]()
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- anelbavarac
- Kontakt:
Niko je vise nego ponosan, od koga je ispao u LP.
Cak ce i zahtijevati premije, za taj veliki podvig.
Cak ce i zahtijevati premije, za taj veliki podvig.
Jedva cekam dan kad ce Jurgen doci u Bavariju, a i sam je rekao da to nije iskljuceno.
Spamm
Lik produžio do '22 a poslije ovoga će do '32.FCBAYERN je napisao/la:Jedva cekam dan kad ce Jurgen doci u Bavariju, a i sam je rekao da to nije iskljuceno.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Sta ce nam Klopp kad imamo velikog Niku 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
I u BvB-u je imao dozivotni pa je sam napustio. Dodje do zasicenja prije ili kasnije, nedostatka ideja i sl. Nisam rekao da ce sutra doci, ali sam ubijedjen da ce sjesti na klupu kad-tad. Ovo su sezone dok njegove ekipe pucaju od energije, past ce one vremenom. "Dvije sezone te ismijavaju, trecu ti se dive", a on je ovdje 4 pune sezone, ono pola ne racunam. Pogledaj BvB u cetvrtoj sezoni gdje je bio, a sta se kasnije desilo.sljivo je napisao/la:Lik produžio do '22 a poslije ovoga će do '32.FCBAYERN je napisao/la:Jedva cekam dan kad ce Jurgen doci u Bavariju, a i sam je rekao da to nije iskljuceno.
Spamm
Ih, dok on dođe meni će tad biti šah zanimljiv.FCBAYERN je napisao/la: I u BvB-u je imao dozivotni pa je sam napustio. Dodje do zasicenja prije ili kasnije, nedostatka ideja i sl. Nisam rekao da ce sutra doci, ali sam ubijedjen da ce sjesti na klupu kad-tad. Ovo su sezone dok njegove ekipe pucaju od energije, past ce one vremenom. "Dvije sezone te ismijavaju, trecu ti se dive", a on je ovdje 4 pune sezone, ono pola ne racunam. Pogledaj BvB u cetvrtoj sezoni gdje je bio, a sta se kasnije desilo.
Al bez brige, čekajmo Kovačevu treću sezonu, i on priprema nas za ovo.
Nisam ja rekao da dotad trebamo Kovaca trpiti.sljivo je napisao/la:Ih, dok on dođe meni će tad biti šah zanimljiv.FCBAYERN je napisao/la: I u BvB-u je imao dozivotni pa je sam napustio. Dodje do zasicenja prije ili kasnije, nedostatka ideja i sl. Nisam rekao da ce sutra doci, ali sam ubijedjen da ce sjesti na klupu kad-tad. Ovo su sezone dok njegove ekipe pucaju od energije, past ce one vremenom. "Dvije sezone te ismijavaju, trecu ti se dive", a on je ovdje 4 pune sezone, ono pola ne racunam. Pogledaj BvB u cetvrtoj sezoni gdje je bio, a sta se kasnije desilo.
Al bez brige, čekajmo Kovačevu treću sezonu, i on priprema nas za ovo.
Realno, upali smo u velike probleme, cak i da ublehu sutnemo nemamo koga dovesti. Uliju necu oprostiti ono za*ebavanje i uvjeravanje Juppa da ostane a covjek u oktobru rekao da nema sanse.
Spamm
-
Bundesliga
- Kontakt:
Vices' Kovacev kontrolisani fudbal sljedece sezone, hladan kao spricer na Kloppov presing.
I am not yet born; O hear me.
Opet ispadamo od osvajača LP
Neznam jeli vas pocela nervirati ova situacija sa timom od trenera do igraca i transfera....
Djeluje mi kao.da nemaju nikakvu ideju o tome sta zele sljedece sezone kako s kim...najvljuju najveca ulaganja u historiji kluba a kako trenutno stvari stoje bez ikakvog plana i ocrkivanja ....
Od hasana poceti i evo lupetegija ovog nisam puno upucen kakav je trener ....nije ni bitno ,zatim ten hag pa i tuchel svi se oni svakodnevno dovode u vezu sa bayernom dok se ovamo.kovac bori za duplu krunu i u potpunosti je na ledu ....nema covjek pojama sta ce i kako dalje da bude...tesko mi je onda vjerovati da se on ista pita o transferima...a ako ostane znavi opet dobija tim koji su skovkali kale i uli...
Zatim evo jutrs citam pepe nista odustali zele rebica ...koji **** rebic bolan u trenutku kad placas igraca u odbrani 80 mil ti kao zamjenu za riberija dovodis rebica ...
Werner mi se cini sve dalje i dalje s obzirom da nasi nece sigurno dayi 60 mil za njega
I sta da mi ovekujemo onda napad lewa coman rebic i idemo na ligu prvaka
Dok real uzima jovica mi cemo rebica
A liverpul wernera
Djeluje mi kao.da nemaju nikakvu ideju o tome sta zele sljedece sezone kako s kim...najvljuju najveca ulaganja u historiji kluba a kako trenutno stvari stoje bez ikakvog plana i ocrkivanja ....
Od hasana poceti i evo lupetegija ovog nisam puno upucen kakav je trener ....nije ni bitno ,zatim ten hag pa i tuchel svi se oni svakodnevno dovode u vezu sa bayernom dok se ovamo.kovac bori za duplu krunu i u potpunosti je na ledu ....nema covjek pojama sta ce i kako dalje da bude...tesko mi je onda vjerovati da se on ista pita o transferima...a ako ostane znavi opet dobija tim koji su skovkali kale i uli...
Zatim evo jutrs citam pepe nista odustali zele rebica ...koji **** rebic bolan u trenutku kad placas igraca u odbrani 80 mil ti kao zamjenu za riberija dovodis rebica ...
Werner mi se cini sve dalje i dalje s obzirom da nasi nece sigurno dayi 60 mil za njega
I sta da mi ovekujemo onda napad lewa coman rebic i idemo na ligu prvaka
Dok real uzima jovica mi cemo rebica
A liverpul wernera
Ovo su samo medijske spekulacije, klub šuti jer se ne potkopava trener prije kraja sezone kao npr. u Gladbachu ili Wolfsburgu, dok još ništa nije osvojeno. A novinarima se naravno ne može zabranit da rade svoj posao, oni od tog žive. Ja mislim da će Kovač bit smijenjen, al sve u svoje vrijeme, kad se sve završi.
I to će bit još jedna lekcija onima koji previše veličaju i vjeruju Njemcima: iskoristi balkanca kad nemaš ništa pametnije, a kad ti više ne treba šus karta. I onda će kod nekih nastupit čuđenje, pa kako, pa zašto nakon duple krune, e pa lijepo, više nam ne trebaš, brz stisak ruke u mračnom hodniku i auf wiedersehen!
I to će bit još jedna lekcija onima koji previše veličaju i vjeruju Njemcima: iskoristi balkanca kad nemaš ništa pametnije, a kad ti više ne treba šus karta. I onda će kod nekih nastupit čuđenje, pa kako, pa zašto nakon duple krune, e pa lijepo, više nam ne trebaš, brz stisak ruke u mračnom hodniku i auf wiedersehen!
Evo valverde dobro rijesenje, ako nema ko drugi,a onaj lopatomgagui ne dolazi u obzir, brazzo ne gadi mi klub
VOLIM BAYERN
isakovich je napisao/la:Evo valverde dobro rijesenje, ako nema ko drugi,a onaj lopatomgagui ne dolazi u obzir, brazzo ne gadi mi klub
i ti poceo trolu vozati, nemas vala sta pametije u ovim teskim momentima, bolje se zayebavati malo
ionako samo braco zeli lopeteguija, nema podrsku nikoga iz kluba, tako prenose
Rummenigge on the Lopetegui rumours: "I don't think the meeting took place. I know him too little, I have to say openly and honestly. I did not pursue him so much, neither at the national team of Spain nor at Real Madrid. We've never talked about coaching topic at Bayern" [Bild]
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Javi out za Leipzig.
Kako je ovo smijesno sad
Kako je ovo smijesno sad
Dobro razmisljanje ukoliko je tacno, nadam se da se nece samo gledati titule.PSG currently have no interest in Jérôme Boateng. Bayern had rejected a €38m offer from Paris for Boateng last summer [@cfbayern, SportBild]
Regarding the evaluation of Niko Kovač's work, a question arises internally at Bayern: Will the titles won this season be decisive? Or will they be outweighed by the question of whether Kovač can develop the new Bayern after the upheaval? [SportBild]
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sumnjam da ce trenera mijenjati, nema na trzistu adekvatne zamjene, nazalost...
Spamm
Ima l ko naš na ovoj tekmi, toliko je ovdje dobre robe da bi se trebali svi kućile uputiti u Amsterdam.
Lako je biti dobra roba kad igras u sistemu, vecina ovih igraca ce flopati u velikim klubovima.sljivo je napisao/la:Ima l ko naš na ovoj tekmi, toliko je ovdje dobre robe da bi se trebali svi kućile uputiti u Amsterdam.
Mislio sam na trenera i de Ligta.harden je napisao/la: Lako je biti dobra roba kad igras u sistemu, vecina ovih igraca ce flopati u velikim klubovima.
Zavisi gdje odu, ako odu u Barsu ili kod Pepuna onda neće. Ako dođu kod Kovača za dvije sezone će u Heraklesu igrat.
Treba upratiti kome tamo ističe ugovor, taj ima let za Minhen vecsljivo je napisao/la:Mislio sam na trenera i de Ligta.harden je napisao/la: Lako je biti dobra roba kad igras u sistemu, vecina ovih igraca ce flopati u velikim klubovima.![]()
Zavisi gdje odu, ako odu u Barsu ili kod Pepuna onda neće. Ako dođu kod Kovača za dvije sezone će u Heraklesu igrat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.