FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nebih ja to tako rekao,stalo je njemu itekako i to se moze vidjeti na svakoj utakmic(mimo danasnje),mislim da mu je mozda i najvise stalo od svih novih igraca da se dokaze(opet kazem do ove danasnje utakmice)...a ovo je danas bilo nesto vise od necega nisam pametan da definisem ono,i treba svakako opomenu dobiti,ali inace mislim da je jako zahvalan i da ce tek da ponudi najbolje,i mislim da mu je stvarno stalo opet kazem po nacinju njegovog igranja i reagovanja na samu igru i desavanja na terenu u kojim je ucestovao ili ne
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- molotovljev
Sarajlijc@ Fulo si nazalost,tacnije haver,drug,komsija kad te vec toliko interesuje !
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nisam "fulo".Iskren je napisao/la:Sarajlijc@ Fulo si nazalost,tacnije haver,drug,komsija kad te vec toliko interesuje !
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Armala je napisao/la:Nisam toliko nezadovoljan bodom koliko sam razocaran igrom i zalaganjem, to mi ubija svako nadanje za titulu. Budimo realni, ja ne vidim da Huserf da ekipom iz prvog djela sve ovo ne bi mogao isto uraditi, mozda cak i bolje.
sonik24 je napisao/la: realan tekst, nekad se covjek zapita, cemu sve to, kad nekad prvi sut ka golu vidis pred kraj tekme, maltene, fudbal kakav-takav, opet je nas, i krivo mi bude kad neko kaze seoska liga ili panj liga, opet su to nasi najbolji klubovi, kakvi takvi...
pisac je napisao/la:Nije problem odigrati nerjeseno u BL. Danas sam vec rekao, Borac je protiv svake ekipe u BL favorit. Problem je ono nezalaganje i nedostatak zelje.
Mi smo mozda mogli i pobijediti, ali to bi bilo maksimalno nezasluzeno.
Jos samo mali broj bolesnika prate ovu nasu ligu, a kako stvari stoje, ovi anti fudbaleri ce i njih otjerati sa tribina.
U pravu su svi oni koji me sa cudjenjem gledaju kad kazem da idem na utakmice nase lige i da to pratim.
Samo bespotrebno gubljenje vremena, zivaca i novca.
Pa sta bi junaci prosle subote ste vec osvojili duplu krunu uz igru kako ono.. "Barcelone" jel ?

sedmi pokusaj...
Heh..kako ti kazes bas mi je dragoooSarajlijc@ je napisao/la:Nisam "fulo".Iskren je napisao/la:Sarajlijc@ Fulo si nazalost,tacnije haver,drug,komsija kad te vec toliko interesuje !

- kupus army
- Kontakt:
Druze kako ti Boga ti dragog ne dosadi vise pisati o Harisu,shvatamo mi svi da ti je neki rod,al brate pretjerujes,popusti nas malo s njim.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Razumijem da je za sve potrebno vremena i strpljenja.
Ali svaki put nesto nevalja, nemaju motivacije jer nema plata, pa se klub na svu srecu digne iz pepela, pa opet nema zalaganja!
Sta je sad!
Nije problem izgubiti ili nerijeseno, ali bori se! Ovo je sramota, i ja bih samo po platama udario.
Pa kada dobije pola plate onda ce trčati.
Ali svaki put nesto nevalja, nemaju motivacije jer nema plata, pa se klub na svu srecu digne iz pepela, pa opet nema zalaganja!
Sta je sad!
Nije problem izgubiti ili nerijeseno, ali bori se! Ovo je sramota, i ja bih samo po platama udario.
Pa kada dobije pola plate onda ce trčati.
Pa momak je upravu i mi bi volili da se onako bilbija borio protiv svojih, gledajte malo realno
habib
Udaranje po platama će biti sigurno, pogotovo nakon izjave predsjednika, ali ja zaista ne bih pravio neku dramu oko ovog. Pa u svim klubovima se desi da igrači zakažu u jednoj - dvije utakmice...al Bože moj..
Ne bih se složio da nemamo igre u proljetnom dijelu, imamo, itekako lijepo smo igrali u djelovima utakmice protiv Nijazovih, u derbiju i jednom i drugom. Pa ni najbolji klubovi ne mogu cijeli tok utakmice igrati atraktivno, ipak se i protivnik nešto pita.
Ne bih se složio da nemamo igre u proljetnom dijelu, imamo, itekako lijepo smo igrali u djelovima utakmice protiv Nijazovih, u derbiju i jednom i drugom. Pa ni najbolji klubovi ne mogu cijeli tok utakmice igrati atraktivno, ipak se i protivnik nešto pita.
-
- Kontakt:
Duljevic potpisao na 3 godine !
za arsenalarminarsenal je napisao/la:Duljevic potpisao na 3 godine !
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu
-
- Kontakt:
Aha,umjesto Podolskog !Djorkaeff je napisao/la:za arsenalarminarsenal je napisao/la:Duljevic potpisao na 3 godine !
Koje realizacije nisi napravio nijednu šansu osim onu Velkoskog i to je to premalo za 90 minuta ma nisu ni ooni ali su bili bolji imali su jednu priliku i nekoliko poluprilika i slobodan udarac.Tako da to oko realizacije ne postoji jer nema šanse da bi je neko mogao realizovatipitic je napisao/la:Znači nisam stigao gledati tekmu na TV-u, ali i bolje što nisam stigao nebih imao šta vidjeti. Kao prvo ja sam zadovoljan sa remijem, ako se već nije moglo pobijediti. Sada već zvanično možemo reći da imam hronično oboljenje realizacije koje se vuće još od posljednje Husrefove ere. Ipak odlazak Komazeca nismo nadoknadilito vidimo po prikazanom. Vidim pojedinci blate neke igrače, a vala ni Bilbija do sada nije ništa pokazao, a imao je najviše šanse da se pokaže s tim kada uzmemo u obzir koliko je minuta do sada odigrao za razliku od nekih drugih igrača. Treba spomenuti samo da smo do sada odigrali 6 utakmica druge polusezone i 2 kup utakmice, a nama je ukupna gol razlika u tih 8 tekmi 6-4
Sarajevo ljubavi moja!
Imali smo haos tezak raspored:
Zeljeznicar x2
Velez
Olimpik
Borac
Celik
Mladost
Jarniji je ovde uspio izbaciti Zeljeznicar i proci u polufinale i od mogucih 12 bodova osvojiti 8 bodova u ovakvom rasporedu, a svi ga pljuju i govore da nevalja neka vas strucnjaci spustite se malo.Imali smo kikseve u svakoj utakmici i probleme u realizaciji uglavnom jer se ekipa jos uvijek i nakon priprema uigrava za zeljeni nivo igre koji svi ocekujemo, istina od ovakve ekipe se ocekivala bolja igra kroz ovih par kola i tu su sami krivi jer se na terenu vidi ne zalaganje pojedinaca.Stoga prvi ja koji sam se ogrijesio od covjeka, pa i svi ostali trebamo pustiti covjeku da radi svoj posao i ne pametovati ovde kao da su svi fudbalski strucnjaci pa znaju.
Jarnij je napravio veliki korak naprijed gledajuci prvi dio sezone jer se igra brze i takticki,popravili smo centarsuteve igra se pas igra i vidi se napredak al naravno ovoj ekipi je potrebno vrijeme jer svi ocekuju nesto preko noci, jednim djelom to i razumijem al uskoro aBd. bicemo pravi.
Zeljeznicar x2
Velez
Olimpik
Borac
Celik
Mladost
Jarniji je ovde uspio izbaciti Zeljeznicar i proci u polufinale i od mogucih 12 bodova osvojiti 8 bodova u ovakvom rasporedu, a svi ga pljuju i govore da nevalja neka vas strucnjaci spustite se malo.Imali smo kikseve u svakoj utakmici i probleme u realizaciji uglavnom jer se ekipa jos uvijek i nakon priprema uigrava za zeljeni nivo igre koji svi ocekujemo, istina od ovakve ekipe se ocekivala bolja igra kroz ovih par kola i tu su sami krivi jer se na terenu vidi ne zalaganje pojedinaca.Stoga prvi ja koji sam se ogrijesio od covjeka, pa i svi ostali trebamo pustiti covjeku da radi svoj posao i ne pametovati ovde kao da su svi fudbalski strucnjaci pa znaju.
Jarnij je napravio veliki korak naprijed gledajuci prvi dio sezone jer se igra brze i takticki,popravili smo centarsuteve igra se pas igra i vidi se napredak al naravno ovoj ekipi je potrebno vrijeme jer svi ocekuju nesto preko noci, jednim djelom to i razumijem al uskoro aBd. bicemo pravi.
Ti si opet šampion !
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Osvojio je 8, ali ne od 12, nego od 15... katastrofa trener, motivacija 0 bodova, uigranost akcija 0 bodova, takticke zamisli 0 bodova, izmjene tokom utakmice -2 boda... 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- JosipBukal
- Kontakt:
Ili se meni čini ili ste spustili koji ton niže u komentarima.
A sta reci onda za vaseg strucnjaka Đurbuzovica isti slucaj kao i kod nas u ovom djelu sezone osvojili ste 8 bodova i jos ispali iz kupa od nas.Baja_Zvjerka je napisao/la:Osvojio je 8, ali ne od 12, nego od 15... katastrofa trener, motivacija 0 bodova, uigranost akcija 0 bodova, takticke zamisli 0 bodova, izmjene tokom utakmice -2 boda...
R.J

Ti si opet šampion !
Pa za Jarnija se zna da je tanak trener pa citao sam po Hrvatskim forumima kako ga ljudi ismijavaju , kako jr los posao radio u trenerskoj karijeri.. Onako na presu izgleda kao znalac ali na terenu to izgleda drugacije,sa ovakvim timom sramota su neke stvari , ajde rezulati ali igra..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Pa realno ovo su njemu ozbiljnij koraci kao treneru prvog tima i covjeku je uspio pregurati 7 zeznutih utakmica, ja sam vec napisao sto se igre tice da se popravila u dosta segmenata ali da se ekipa jos uvijek uigrava, do kraja moze biti svasta a vjerujem da on moze ovo fino privesti kraju.Covjeku se sudi kakav je trener nakon 7 utakmica sacekajmo kraj sezone pa mu onda fino "presudite".Format je napisao/la:Pa za Jarnija se zna da je tanak trener pa citao sam po Hrvatskim forumima kako ga ljudi ismijavaju , kako jr los posao radio u trenerskoj karijeri.. Onako na presu izgleda kao znalac ali na terenu to izgleda drugacije,sa ovakvim timom sramota su neke stvari , ajde rezulati ali igra..
Ti si opet šampion !
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Proximic i 15 gostiju.