Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

jozinho
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la jozinho » 18 feb 2014, 12:28

KrkaNM-Szolnoki Olaj 1,35 1
Krka mora pobijediti ako misli proći dalje u Eurochllanger kupu u zadnjih 8 susreta doma samo su izgubili od Crvene Z. i Cedevite, a mađari u zadnje vrijeme igraju dosta promjenjivo,pa su tako protiv Olimpije prije dva tjedna u Ljubljani postigli samo 58 koševa i izgubili 17 razlike.Krka igra dosta slično Olimpiji,igraju dosta agresivno i primaju malo koševa i očekujem njihovu laganu pobjedu jer u zadnje vrijeme igraju odlično,pogotovo doma.

ManCity(z.kor10)-Barcelo 1,60 X2
Ovo igram čisto na osjećaj jer Man. City će svoju priliku tražiti iz prekida jer Barca je dosta loša u skoku i vjerujem da su u stanju i jedni i drugi napraviti po 5,6 kornera.

Irving K.(-23,5+)-Phi-Cle 1,85 manje
U 26 susreta u gostima Irving je u samo njih 7 prebacivao ovu granicu,a ako uzmemo u obzir da niti jednom protiv Philadelphije nije prebacivao ovu granicu postižući svega 9 koševa u prosjeku ovo se čini kao logičan odabir.
SRETNO.

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 18 feb 2014, 12:53

j00k3r je napisao/la:sve citam poklon kvota na barcu, poklon kvota na psg, bome, meni su gosti vcrs daleko od poklona...

jedan Leverkusen koji drzi drugo misto u jednoj Bundesligi docekuje PSG kojem je jedina onako realno svitla tocka ludi Ibraka, sta se tice ekipe, onako, ekipe, PSG moze uzet prirucnik od svaba kako postat ekipa a manje individualne kurve, i ta League 1 koja ne moze da prismrdi vise ni Portugalskoj Primeiri a ne Bindesligi, opet treba zanemarit formu u domacim ligama, LP je LP i tu svi pilaju van svojih mogucnosti, tu po meni uvik dolazi do izrazaja ekipa a mislim da je Leverkusen mnogo jaci u tom segmentu, ja virujem cak u 1 vcrs i vjerovatno cu odigrat u singlu dok ce cili svit da trpa na taj poklon od PSG-a, mozda singlam i Kiesslinga kao strijelca!

druga, City kojem na noge dolazi Barcelona, tika taka ovo ono protiv ekipe koja trci, siluje, na klupi Spanjolac koji u dusu poznaje pulene iz Barcelone, par igraca iz Spanjolske, visina i svaki prekid domacinu ogromna prednost, Barcelona koja je neprepoznatljiva, nije to vise ona igra, obrana ne vise onako cvrsta, bome ja i tu vidim value na domacina i to takoder ide u single, Dzeko i Negredo vjerovatno startaju, ludi Dzeko ima svaku prednost nad svakim igracem iz obrane a kvota 3 da daje!?!

danas 4 singla vjerovatno! :mrgreen: 8-)

vi momci kako hocete ali po meni su jednostavno favoriti Leverkusen i City i ja bi dobro razmislio prije nego bi natrpao lovu na barcu i psg samo zato sta volim mesija ili ibrahimovica, hoce li lako, kad bi ista bilo lako u osmini LP-a onda bi to natjecanje bilo ravno BiH 4 regionalnoj ligi, mozda?!? :mrgreen:
Izgleda da si zaboravio kada je Leverkusen bio natrpan od jednog bezlicnog Uniteda ove sezone i to na svom stadionu!?

PSG je daleko bolja i poslozenija ekipa ove sezone od Uniteda. Mislim da ce tu biti lagana dvojcica.

Sve u svemu sretno ti.
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 18 feb 2014, 13:06

- Vidim danas krenule kontra PSG-a, al ajde. Valjda su kladioničari ubijeđeni da jedan prosječni Leverkusen moze prismrditi PSG-u. Uporedo gledam svaki vikend Bundesligu ali bogami i Francuski šampionat. Ako ćemo realno po meni apotekari nemaju apsolutno nemaju nikakve šanse u ovom dvomeču. U svakoj liniji imaju odličan igrački back-up. Zadnji red Silva+Alex=beton. U vezi Matuidi(po meni najbolji zadnji vezni na svijetu)+mali Veratti. dijete odlično radi defanzivu, prekida svaki napad a u napadu više nego koristan. O napadu nema potrebe trositi tastaturu. Oni su bili zreli za samu zavrsnicu prosle godine u LP, kada su zamalo izbacili Barcu koja je bila jača nego ove godine. Ove sezone još posloženiji, uigraniji i poprilično pojačani. Sjećam se u grupnom dijelu kada su u gostima ponudili 2,00 na PSG kontra Anderlechta a u SP čak i 2,30. Znamo sta je bilo 0:4 :mrgreen: I dalje nema Cavanija kao i Jalleta, ali kao sto sam vec napisao to se da lako popuniti.

- Leverkusen? Kako ja vidim tu je samo jedan "kao" WC igrač-Kiesling. Igra momak sasvim solidno, ali da je klasa igrač-čisto sumnjam. Malo jače kada se pritisne nema ga ni na mapi(Kup utakmica protiv Kaiserslauterna). WC igrač to riješava u par momenata. Odbrana sasvim solidno funkcioniše, ali ruku na srce i nisu imali neki jači posao sto se grupnog takmičenja tiče. Zadnje kolo izgubili od Schalkea 1:2, a u prosloj sedmici su u kupu popušili od Kaisera nakon produzetaka.(0:0) Za večeras im nema Derdioka i Emre Can-a. Mislim da nakon razno-raznih Augsburgova i Braunšvajgova dolazi protivnik koji će im objasniti neke stvari što se fudbala tiče :mrgreen:

- Što se tiče ovog dvomeča vezni red ce presuditi a ne treba biti neki mudrac da ce ih Parižani okupati u oba susreta. Pitanje je samo koliko će biti kalkulacija večeras sto se tiče gostujuće ekipe(mislim na samu igru). Definitivno će izaći u najjačem sastavu i mislim da će ići po jedan pogodak koji će im olakšati posao u revanšu. Bayer neće smijeti previše navaljivati jer znaju kakva im kontra slijedi. Ako Parižani odigraju kako treba odbranu mislim da domaći neće moći doći ni do pogotka.

Stoga:

Leverkusen - Paris SG Tip: 2(2,20)
Z.Ibrahimovic (2,10-2,20).
Leverkusen - Paris SG(žk.4,5) Više(1,85)
Zadnja izmjena: krmpotich, dana/u 18 feb 2014, 13:19, ukupno mijenjano 3 puta.

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 18 feb 2014, 13:07

favorit ovaj, favorit onaj, moze svak svakoga, zato igram ovo
Listic br.1
Roger Vasselin E.-Pavic A.-1
Robredo T.-Carreno Busta P.-1
Ferrer D.-Chardy-1
Man.City-Barcelona-crveni karton-DA

Listic br.2
Roger Vasselin E.-Pavic A.-1
Robredo T.-Carreno Busta P.-1
Ferrer D.-Chardy-1
Leverkusen-PSG-crveni karton-DA

ako bude negdje crvendac, a sto nije i nemoguce, moglo bi se stogod i uzet :lol:
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 18 feb 2014, 13:31

20:45 Workington - North Ferriby 2 1.60

slika
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

vjesnicar
Kontakt:

Post Postao/la vjesnicar » 18 feb 2014, 13:57

vjesnicar je napisao/la:"Male" GRESKE Bet-live kladionice!

D.West (-13,5+) VISE @ 1,8
A.Jefferson (-21,5+) VISE @ 1,8
T.Duncan (-15,5+) VISE @ 1,8
B.Griffin (-24,5+) VISE @ 1,8

Vrijedi iskoristiti u singlovima ili dublovima!!! Pogledajte u ostalim kladama granice i njihovu formu i vidjet cete o cemu govorim :D Sretno!
Lijepo sam ovo uhvatio :D

D.West stoji na ovoj granici ;)
A.Jefferson IZBACEN!
T.Duncun granica na 17,5 po kvoti 1,75 :D
B.Griffin prepravljen na 26,5 :D

Jos samo da ispostuju i bit ce lijepo :mrgreen:

Kurbla

Post Postao/la Kurbla » 18 feb 2014, 14:01

21:00 Karlović - S.Groth (-25,5+) z2 @ 1,85

Slika govori sve, a oni koji iole prate tenis znaju o kakvim se serviserima, ali ujedno i teniskim duducima radi.

Ako veceras ne budu dva, pa cak i tri tiebreak-a, nece nikad :)

slika
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 18 feb 2014, 14:44

Krasnye Krylya - Gaz Metan 86.5 zd1 (1.85)
Prvo da kažem da nisam pratio ove ekipe, tako da ne znam o njima ništa, ali gledajući ponudu ovo mi je zapalo za oko kao, ipak malo, previše za europsku košarku.
Pogledao sam onda zadnje rezultate Krylya i to ide u prilog, spomenuti tim u zadnjih 10 utakmica niti jednom nije išao preko 86 poena. Dok gosti sa strane u posljednjih 10 su samo dva puta primili preko 86.

slika

Sretno ako ko isprati, izgleda mi ovako fino na oko, pa da podijelim sa vama, ako ko zna kakve informacije o ovim timovima, da ne bude neka navlakuša neka podijeli ;)
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

Scarface
Kontakt:

Post Postao/la Scarface » 18 feb 2014, 14:48

kokuz je napisao/la:Krasnye Krylya - Gaz Metan 86.5 zd1 (1.85)
Prvo da kažem da nisam pratio ove ekipe, tako da ne znam o njima ništa, ali gledajući ponudu ovo mi je zapalo za oko kao, ipak malo, previše za europsku košarku.
Pogledao sam onda zadnje rezultate Krylya i to ide u prilog, spomenuti tim u zadnjih 10 utakmica niti jednom nije išao preko 86 poena. Dok gosti sa strane u posljednjih 10 su samo dva puta primili preko 86.

slika

Sretno ako ko isprati, izgleda mi ovako fino na oko, pa da podijelim sa vama, ako ko zna kakve informacije o ovim timovima, da ne bude neka navlakuša neka podijeli ;)
Prijatelju bolje nemoj ovo igrat tako sam i ja mislio juče za mega vizuru da će dat manje kad ono oni na kraju dali 101 poen

Nexus
Kontakt:

Post Postao/la Nexus » 18 feb 2014, 14:53

deno_TM87 je napisao/la:20:45 Workington - North Ferriby 2 1.60

slika
http://prntscr.com/2tlxmr" onclick="window.open(this.href);return false;
http://prntscr.com/2tlxug" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Nexus, dana/u 18 feb 2014, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 18 feb 2014, 14:53

Scarface je napisao/la: Prijatelju bolje nemoj ovo igrat tako sam i ja mislio juče za mega vizuru da će dat manje kad ono oni na kraju dali 101 poen
ma ne znam da li ću igrati, tj. da li ću stići, ali eto postavio sam kao prijedlog, pa svakako ko misli igrati će promisliti pa odigrati ;)

a znam, vidio sam i ja to za jučer, i ja sam očekivao under, a ono duboko u over :S
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

j00k3r
Kontakt:

Post Postao/la j00k3r » 18 feb 2014, 14:56

aj aj, volim ja te dijaloge, samo da pricamo pa necemo li imat srice da ispricamo neku dobitnu kombinaciju... :mrgreen:

ali stvarno, stvarno su ove tekme vcrs 'ebene! 8-)

ajde da se slozim sa vama za PSG, vridi li bit lud i vodit se filozofijom da ce im ga PSG onda sprzit rano, nazovimo to rano i u 1p, neka ta obrana bude luda i ne primi nista, onda dolazi i jedna opaka kvota od 3,80 u obzir, 2/2, vridi li to singlirat? po meni DA, mozda reza 0-1!?! ili pak neki jaci rez 1-2 uz Ibrahimovica da daje gol?
Ovo za zute kartone, ne znam ja o tome nista, o tim sudcima u pm, ako tko zna lupaj!?

City, ne usudim se tu peglat pobjednika ali cini mi se dobrom okladom vise kornera + City vise kornera jer oni znaju da su im prekidi i korneri batina vcrs! Da ga 'ebes i Barca ce izvest svoja 3-4 kornera...

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 18 feb 2014, 15:00

bevanda4 je napisao/la:Snooker: China Open, kvalifikacije

Baird - Chuang Liu 2 @2.26
Woollaston - Un Nooh 2 @2.25
Burns - Steadman 2 @2.25
R. Williams (h-1,5) - Astley 2 @2.05

Ukupna kvota: 23.111

Što se tiče drugog tiketa, proberite kako vam drago.
Osobno očekujem prolaz najmanje 2/4.
Steadmana bi izdvojio kao najsigurnijeg među nesigurnima! :)
Nije loše, dobre kvote su se skinule, nadam se da je tko uhvatio koju.. Šteta za glavni tiket sa "siguricama", samo 3-5, tragedija.. Eto kakvo je vrijeme doslo, kad se na iznenađenjima mora lova dizat..

Za danas:

Rod Lawler - Carrington 1 @1.50 (MOGUĆA POKLONČINA!)

Stvarno ne kontam, il me netko pokušava izbacit iz takta ili se radi o najvećoj greški kladionice ikad napravljenoj :) Lawler je presmiren i preiskusan igrač da bi dozvolio sebi izgubiti ovo. Brat bratu, očekivao sam tečaj 1.20 maksimum. Ugodno iznenađenje kad sam ugledao 1.50, sve je na strani Roda Lawlera. Skill, statistika, međ. omjeri (igrali jednom, 4-1 pobjeda u korist Roda), rank pozicija (Lawler 45. u svijetu, Carrington tek 97.)..
Ne znam ljudi, po meni je ovo idealan par za tiket s većim ulogom. Ne tjeram nikoga na išta, al ako se danas odlučim ići žestoko, ovo uvrštavam bez razmišljanja!

M. Allen - Cahill 2 @7.90

Još bih vam kao singl ili u sistemu preporučio pokušati Cahilla protiv Allena. Kvota se kreće od 6 do 9, zavisi gdje se kladite. Naravno, podrazumijeva se mini ulog na ovaj par. Naime, Mark Allen iako klasa više te za današnjeg protivnika "doktor snookera" već je imao par ekscesa u China Openu. Za vrijeme turnira u Pekingu prije točno 2 godine ovo je tweetao na svom profilu:
"This place is horrendous! Dead cat found this morning. Any wonder this place stinks! Must be dead cats all round the town!!"

A da slučajno ne ostane nedorečen, slijedeći tweet je dodao:
"Journey a nightmare. People are ignorant. Place stinks. Arena's rubbish, tables poor, food is horrendous. Other than that I love China."

Dakle, iako veliki igrač, Mark se nekad zna ponašati kao 14-godišnjak kojemu svi tribaju ugoditi da bi se osjećao dobro. Ne volim ga baš stavljati na listiće, upravo zbog ovih djetinjarija s kojima se bavi. A kao što vidite, Azijski turniri mu nisu najdraži na svijetu. Možda ove godine ranije odluči spakovat kofere. Još ako su mu za ručak na tanjur stavili kuhanog psa.. Bit će svega za pola sata u snook areni :lol:
U desetom selu živi Antuntun!

Schneeler
Kontakt:

Post Postao/la Schneeler » 18 feb 2014, 15:41

kod mene u srpskoj kladionici kvota na psz 1.3,jel oni znaju neku informaciju sto ja nez nam ili sta?

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 18 feb 2014, 15:42

Schneeler je napisao/la:kod mene u srpskoj kladionici kvota na psz 1.3,jel oni znaju neku informaciju sto ja nez nam ili sta?
Lagana navlaka, nesto kao kondom.
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

reha87
Kontakt:

Post Postao/la reha87 » 18 feb 2014, 15:45

bevanda4 je napisao/la:
bevanda4 je napisao/la:Snooker: China Open, kvalifikacije

Rod Lawler - Carrington 1 @1.50 (MOGUĆA POKLONČINA!)
jel moguce da ovo nema u b365?

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 18 feb 2014, 15:49

nema više nigdje prijatelju, počela su oba meča prije 15 minuta. Postavio sam prije sat vremena jer nisam bio u mogućnosti prije. Izvinite.

EDIT: ali uživo, ako kojim slučajem lawler bude gubio, ja bih se okušao s njim. Kvota će bit sigurno oko 2.
U desetom selu živi Antuntun!

reha87
Kontakt:

Post Postao/la reha87 » 18 feb 2014, 15:52

bevanda4 je napisao/la:nema više nigdje prijatelju, počela su oba meča prije 15 minuta. Postavio sam prije sat vremena jer nisam bio u mogućnosti prije. Izvinite
a kontam bice bar na live-u al jbg, ovog sam cahill-a uzeo na live-u kontra hendi 2.5 :)

Man. City - Barcelona ps1 1,50

Sretno!

keper
Kontakt:

Post Postao/la keper » 18 feb 2014, 15:54

ko uzima ivanović ili
kerber?

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 18 feb 2014, 16:04

DANAS

Bayer - PSG
Dvoboj osmine finala Lige prvaka u koji oba tima ulaze sa istom željom, ali vjerujem da će PSG proći dalje. Tim iz Parisa ima samo jedan poraz u Ligi prvaka, izgubili su od Benfice ali taj meč nije imao nikakav značaj.

2 ili x2
KVOTA: 2,25 ili 1,30

Coventry - Carlisle

U poslednja 3 prvenstvena medjusobna duela gosti su imali malo vise uspjeha (1-2,0-1,4-0). Coventry City je poslednji put u prvenstvu pred svojim navijacima trijumfovao jos krajem meseca decembra. Vjerujem da je doslo vrijeme da ponovo obraduju svoje navijace pobjedom.

KVOTA: 1,75
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.