FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Biće ovo osvajanje titule za zaborav. Čitava sezona je neprepoznatljiva, igra se koliko treba, nismo u LP imali nijednu utakmicu, kup prolazili na nijansu, u Bundesligi nije bilo ni zanimljivih utakmica, ni dobrih akcija, ni lijepih golova, ni dobrih poteza igrača... definitivno Kovač treba da ide.
Protiv Liverpoola je trebala da bude ta utakmica za pamćenje, ali šta pamtiti kad se ništa nije dogodilo, isto kao da se nije ni igrali, mi ispali, Kovač stvarno pojma nema. može i duplu osvojiti, ali ovako bezidejno i blijedo nismo igrali još od Pepa.
Možda je dobitna kombinacija znanje murinja i Njemačka disciplina. Puno je on godina gubio sa neozbiljnim Englezima.
A Hernandez je veliko pojačanje, njegova defanzivna sposobnost gdje ne čeka šta će da se desi, nego odmah ide na loptu, e takav nam igrač treba. Čini mi se da je više bek, pa se možda razmisli i o prodaji Alabe.
Inače za očekivati je i takve nenadane odlaske, jer ekipu sigurno treba razdrmati.
A Boatengu, Alabi i mileru nikad ne smijem zaboraviti kako su nekad igrali i šta su značili, isto i Robenu i Riberiju. Kako god da igrali nisam im nikad mislim nešto ozbiljno loše ovdje napisao, a dječije komentare tipa koliko platiti da odu, nazivati pogrdnim imenima, podsmijavati se njihovoj lošoj formi itd., mogu oni koji nisu načisto sa sobom, znamo ko su.
I više je argumenata da se Jamesov ugovor ne otkupi nego li suprotno. I još likovi kažu 42 mil sitnica, pa zaradite vi 42 nečega pa onda pričajte. To je i dalje ogromna cifra i ne daje se za 28godišnjaka u koga nisi siguran, niti je on siguran u tebe.
Ljudi računaju samo 42, a ne računaju platu preko 10 mil., toliko on nama nije vrijedio, većinu je igrao ono što je igrao i Gece, izuzev par partija pod palicom Hejnkesa. Ali Hejnkes je jedan.
A kako god bilo, prvi mora da leti Kovač.
Protiv Liverpoola je trebala da bude ta utakmica za pamćenje, ali šta pamtiti kad se ništa nije dogodilo, isto kao da se nije ni igrali, mi ispali, Kovač stvarno pojma nema. može i duplu osvojiti, ali ovako bezidejno i blijedo nismo igrali još od Pepa.
Možda je dobitna kombinacija znanje murinja i Njemačka disciplina. Puno je on godina gubio sa neozbiljnim Englezima.
A Hernandez je veliko pojačanje, njegova defanzivna sposobnost gdje ne čeka šta će da se desi, nego odmah ide na loptu, e takav nam igrač treba. Čini mi se da je više bek, pa se možda razmisli i o prodaji Alabe.
Inače za očekivati je i takve nenadane odlaske, jer ekipu sigurno treba razdrmati.
A Boatengu, Alabi i mileru nikad ne smijem zaboraviti kako su nekad igrali i šta su značili, isto i Robenu i Riberiju. Kako god da igrali nisam im nikad mislim nešto ozbiljno loše ovdje napisao, a dječije komentare tipa koliko platiti da odu, nazivati pogrdnim imenima, podsmijavati se njihovoj lošoj formi itd., mogu oni koji nisu načisto sa sobom, znamo ko su.
I više je argumenata da se Jamesov ugovor ne otkupi nego li suprotno. I još likovi kažu 42 mil sitnica, pa zaradite vi 42 nečega pa onda pričajte. To je i dalje ogromna cifra i ne daje se za 28godišnjaka u koga nisi siguran, niti je on siguran u tebe.
Ljudi računaju samo 42, a ne računaju platu preko 10 mil., toliko on nama nije vrijedio, većinu je igrao ono što je igrao i Gece, izuzev par partija pod palicom Hejnkesa. Ali Hejnkes je jedan.
A kako god bilo, prvi mora da leti Kovač.
@Klare
Alaba je svakako ispucao dosta kredita. Ja sam prvi koji ce jedva docekati da ode, jer covjek nije dugo vremena na svom starom nivou. Predugo su neki igraci u padu a da bi igrali na stare zasluge. Drzi ga to sto je ova pozicija dosta "u krizi" generalno, ali on je daleko bolje igrao tokom perioda sazrijevanja nego danas. Svaka cast svim za ranije zasluge, ali od toga se ne zivi, a Bayern kao klub je i predosta prilika da na takav nacin opstaju pruzio. I Alaba, i Muller, i Boateng su onda kada se mislilo da ce biti na vrhuncu naglo pali, s tim sto Thomas opet oscilira i pokaze najvise znakova zivota od svih, ali je postao veliki kancer zbog svog ponasanja i glumatanja superstara u svlacionici, gdje je jedan od nekoliko onih koji su narusavali atmosferu i remetili trenerove zamisli. Robbery je nazalost na izmaku, a i oni su takodjer na slican nacin nagradjeni kao i ovi. Nekad se mora prekinuti ili ustupke napraviti, jer nijedan klub ne moze postati "rob starih zasluga". Real je najbolji dokaz da se danas u fudbalu ne zivi od ljubavi, te praveci rezove kada treba digli su se opet u sam vrh i stvarali povijest. Za sve ucinjeno masno su placeni, za sve ucinjeno su i priznanja dobili, ali oni ne mogu biti vise iznad kluba. Carlo je i krenuo da reformira tim, da krene dalje, a stari korijeni su toliko zapetljani bili da su mu mandat okoncali.
Alaba je svakako ispucao dosta kredita. Ja sam prvi koji ce jedva docekati da ode, jer covjek nije dugo vremena na svom starom nivou. Predugo su neki igraci u padu a da bi igrali na stare zasluge. Drzi ga to sto je ova pozicija dosta "u krizi" generalno, ali on je daleko bolje igrao tokom perioda sazrijevanja nego danas. Svaka cast svim za ranije zasluge, ali od toga se ne zivi, a Bayern kao klub je i predosta prilika da na takav nacin opstaju pruzio. I Alaba, i Muller, i Boateng su onda kada se mislilo da ce biti na vrhuncu naglo pali, s tim sto Thomas opet oscilira i pokaze najvise znakova zivota od svih, ali je postao veliki kancer zbog svog ponasanja i glumatanja superstara u svlacionici, gdje je jedan od nekoliko onih koji su narusavali atmosferu i remetili trenerove zamisli. Robbery je nazalost na izmaku, a i oni su takodjer na slican nacin nagradjeni kao i ovi. Nekad se mora prekinuti ili ustupke napraviti, jer nijedan klub ne moze postati "rob starih zasluga". Real je najbolji dokaz da se danas u fudbalu ne zivi od ljubavi, te praveci rezove kada treba digli su se opet u sam vrh i stvarali povijest. Za sve ucinjeno masno su placeni, za sve ucinjeno su i priznanja dobili, ali oni ne mogu biti vise iznad kluba. Carlo je i krenuo da reformira tim, da krene dalje, a stari korijeni su toliko zapetljani bili da su mu mandat okoncali.
Spamm
Zvanicno: Ribery napusta Bayern na kraju sezone.
Oprostajna za legendarni dvojac odrzat ce se nekad 2020. Jedna era je zvanicno zavrsena. Hvala vam na svemu, najzasluzniji igraci za Bayernove uspjehe (iako ih je bilo jos, ali ovi prednjace).
Oprostajna za legendarni dvojac odrzat ce se nekad 2020. Jedna era je zvanicno zavrsena. Hvala vam na svemu, najzasluzniji igraci za Bayernove uspjehe (iako ih je bilo jos, ali ovi prednjace).
Spamm
nikad necu prestati sa djecijim komentarima, a platio bih da boateng ode iz svog dzepa da mogu i ako Bog da otici ce
Jedan je LAHM, treba znati kad otici a ne postati teret svojoj ekipi !!!
A ovo prizivanje Murinja u 2019. je zalosno, to samo ako mrzis klub mozes htjeti
A ovo prizivanje Murinja u 2019. je zalosno, to samo ako mrzis klub mozes htjeti
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ti nisi pravi navijač. Idi na Cityevu temu pa prosipaj svoju demagogijuharden je napisao/la:nikad necu prestati sa djecijim komentarima, a platio bih da boateng ode iz svog dzepa da mogu i ako Bog da otici ce

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
COYGS-Y-L-A-R je napisao/la:Ti nisi pravi navijač. Idi na Cityevu temu pa prosipaj svoju demagogijuharden je napisao/la:nikad necu prestati sa djecijim komentarima, a platio bih da boateng ode iz svog dzepa da mogu i ako Bog da otici ce
A ovo prizivanje Murinja u 2019. je zalosno, to samo ako mrzis klub mozes htjeti![]()

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
novi dres mi je čudan jer nema tri linije

-
- Kontakt:
Ne svidja mi se, ko majcica kakva
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Dres nit' smrdi, nit' mirise. Bilo je i boljih, ali i daleko gorih. Meni je licno najpozitivnija strana ove sezone prva garnitura opreme, koja je jedna od najboljih u posljednje vrijeme.
Spamm
Makar je bolje od onog smeca sto Nike pravi klubovima
Dres je inspirisan Allianz Arenom i ipak ima tri linije, samo se baš ne primjete.

Realov novi dres je npr bukvalno isti kao 2011, dok je Čelzijev ko sjedište od autobusa. Ovo naše ipak nije lošee.

Realov novi dres je npr bukvalno isti kao 2011, dok je Čelzijev ko sjedište od autobusa. Ovo naše ipak nije lošee.
Fact. Ljudi se trude što gori dres dizajnirati.harden je napisao/la:Makar je bolje od onog smeca sto Nike pravi klubovima
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Leave Niko alone.Brazzo-Treffen mit Trainer #Lopetegui? Das sagen die #Bayern

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Cini mi se poljuljano pouzdanje u Kovaca. Hajd na dobro.
Saurman je napisao/la:Leave Niko alone.Brazzo-Treffen mit Trainer #Lopetegui? Das sagen die #Bayern

koji ce nam qurac ovaj bot
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vec je demantovana vijest a i bila bi to cista glupost da se Lopetegui dovodi u vezu sa Bayernom.Saurman je napisao/la:Leave Niko alone.Brazzo-Treffen mit Trainer #Lopetegui? Das sagen die #Bayern
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ovakve vijesti se ne lupetaju bez veze, milion je drugih i boljih trenera da se lupa i ganjaju klikovi, vjerujem da ga je jutjuber kontaktirao ili već išao na noge kao što tvrde novinari. Al dobro je ovo za nas koji smo protiv kovača, znači nešto se dešava.Omerbavarac je napisao/la:Vec je demantovana vijest a i bila bi to cista glupost da se Lopetegui dovodi u vezu sa Bayernom.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zar ima neko ko je za njegov ostanak osim Goretzke i Ante Rebica?sljivo je napisao/la:Ovakve vijesti se ne lupetaju bez veze, milion je drugih i boljih trenera da se lupa i ganjaju klikovi, vjerujem da ga je jutjuber kontaktirao ili već išao na noge kao što tvrde novinari. Al dobro je ovo za nas koji smo protiv kovača, znači nešto se dešava.Omerbavarac je napisao/la:Vec je demantovana vijest a i bila bi to cista glupost da se Lopetegui dovodi u vezu sa Bayernom.
Moze li se ikako doci do ovog Kloppa?

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.