Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC
Žao mi je što izgleda LvG ne računa na Herreru u prvih 11. Fantastičan igrač zaista i stvarno je od velikog značaja što se tiče ofanzivnog dijela naše igre.
Nadam se da će doći Pedro da igra na Matinoj poziciji, jer Mata bi kao krilni igrač "prolazio" prije nekih 20-30 godina kad je fudbal bio dosta "sporiji" u odnosu na današnji.
Nadam se da će doći Pedro da igra na Matinoj poziciji, jer Mata bi kao krilni igrač "prolazio" prije nekih 20-30 godina kad je fudbal bio dosta "sporiji" u odnosu na današnji.
Hererra je predobar igrac, zasluzuje mjesto u timu, al Van Gaal ne konta.
Domo23
NIsta bez Herrere,naravno da ce biti rotacija ali Herrera treba biti uvijek prvi pik u veznom redu jer momak igra u oba pravca skoro podjednako dobro,zaduzio nas je dosta prosle sezone i nadam se da LvG nece opet traziti neke izgovore da ga drzi na klupi a vjerovatno bi moglo biti problema ako se Depay bude forsirao u vezi jer ce onda pored Herrere jos jedan veznjak izvisiti.
Sad bas kad smo tu odlicno popunjeni on nasao glumiti i igrati sa nekom desetkom koja i nije bas potrebna,Svajni i Herrera imaju bolji pas od Mate prema naprijed tako da njih dvojica u paru i iza njih Carrick/Morgan mogu da donesu stabilnost u igri a i sigurno odlicnu igru prema naprijed jer ce rasteretit krila i dati upotrebljive lopte Rooney-u,znaju dati gol i konstantno ce vrsit presing i pomagat odbrani
Sad bas kad smo tu odlicno popunjeni on nasao glumiti i igrati sa nekom desetkom koja i nije bas potrebna,Svajni i Herrera imaju bolji pas od Mate prema naprijed tako da njih dvojica u paru i iza njih Carrick/Morgan mogu da donesu stabilnost u igri a i sigurno odlicnu igru prema naprijed jer ce rasteretit krila i dati upotrebljive lopte Rooney-u,znaju dati gol i konstantno ce vrsit presing i pomagat odbrani
Da ne zaboravimo danas je rodjendan nasem valensiji neka mu je sa srecom , a zanima me imali sta novo u klubu novi igraci i tako neke bitne stvari? 

04.10.2009 !!
Ako prodjemo play off idemo u drugi sesir,racuna se koeficijent sa kraja 2014/15 sezone..Belmin6 je napisao/la:
Joj ako u treci uletimo![]()
![]()
Šta fali, malo da se zakuha.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/2015%E2 ... ons_League
narucio preko kitbag.com 7 dana shipment za bih. Mada ce to potrajati jedno 10 dana.20le je napisao/la:
Kako si narucio kad nije bilo shippingaI na kraju ces moci reci, ja vam dajem pare da dovodite igrace i osvajamo titule haha
Naravno da cu reci heheheh

SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Hvala Ginger Goblinu.. on je ovo sve napravio...Belmin6 je napisao/la:
![]()

Samo posebni su shvatali takticke zamisli i genijalnosti velikog Davea. 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ni on aam nije shvatao.... unistio je sve za 1 godinu... umjetnik **** PicasaBelmin6 je napisao/la:Samo posebni su shvatali takticke zamisli i genijalnosti velikog Davea.
Opcija u napadu koje me najviše strah, koja dovodi do ludila svakoga normalnog, bi bila:
.........Rooney
Young...Depay...Pedro.
A bojim se da bi narkoman na klupi upravo za ovom mogao posegnuti.
.........Rooney
Young...Depay...Pedro.
A bojim se da bi narkoman na klupi upravo za ovom mogao posegnuti.
I sta bi kljusina postigao izostavljanjem nekog od ovih igraca: Batiana, Andera, Morgana,...
Ako slucajno krene sa Fellom, brisi bilo kakav napredak u igri. Ta prva formacija je dobra, samo treba zamjenuti Wazzu i Depaya, mislim ono, decko je krilo, al' ta mi znamo.
Naravno ispod Morgan i Ander na cm a Bastian kao osigurac.
Ako slucajno krene sa Fellom, brisi bilo kakav napredak u igri. Ta prva formacija je dobra, samo treba zamjenuti Wazzu i Depaya, mislim ono, decko je krilo, al' ta mi znamo.
Naravno ispod Morgan i Ander na cm a Bastian kao osigurac.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=5652E8D2
Koliko mi je zao ovog malo ratnika,ostavljao je srce na terenu i sve najbolje mu zelim.Vjerovatno je tacno ovo sto je izjavio jer vidjelo se na njemu koliko mu ovaj klub znaci
P.S Cartmanu je sad najgore
Koliko mi je zao ovog malo ratnika,ostavljao je srce na terenu i sve najbolje mu zelim.Vjerovatno je tacno ovo sto je izjavio jer vidjelo se na njemu koliko mu ovaj klub znaci

P.S Cartmanu je sad najgore

Re: RE: Re: Manchester United FC
Gluposti uvijek. Jedna sezona se propusti i oni zafrkavaju s tim šeširima.. te prvaci u jedan, te ovo, te ono.. Šta će PSV biti nositelj ili neko drugi kad sva 4 tima iz Engleske i Španije su jači od njih.Belmin6 je napisao/la:[img]http://pokit.org/get/img/4245d7b23a9a5463dd1ce3e2ba1510e9.jpg[/img]
![]()
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović

Tu je Rojo, cudo nije otišao i on u Paris.

Pa šta znam, ovo je bilo na uefinoj stranici. Ako su ludi oni, onda sam i ja. 

Zadnja izmjena: Belmin6, dana/u 05 avg 2015, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.
Blind divljak haha
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
Nani veceras u svom pravom izdanju, ocajan.
Zao mi samo sto onaj Kjear nije dosao u liverpool, odron
Zao mi samo sto onaj Kjear nije dosao u liverpool, odron

Moguci protivnici u play offu:
CSKA Moscow
Lazio
Club Brugge
Monaco
Rapid Wien
CSKA Moscow
Lazio
Club Brugge
Monaco
Rapid Wien
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.