AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Felixians4
- Kontakt:
Re: AC Milan
Vama fali 3-4 iskusne klase. Iz Pariza u toj ponudi najprimamljiviji Paredes
- Beduin
- Kontakt:
Paredes jedino za klupe ako prihvati malu platu. Isprdio je on.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma Milanu jedino treba desno krilo i ofanzivni vezni za prve postave, ovo sve ostalo je šminkanje ekipe i proširenje klupe, a za to ne možeš očekivati ni neka jaka imena ni igrače koji koštaju više od desetak miliona.
Za klupu treba dva rezervna beka, rezervni defanzivni vezni, eventualno napadač i vozi dalje. Nema para za više od toga, iako je i ovo sasvim dovoljno da se kompletira roster i izbori top 4.
Za klupu treba dva rezervna beka, rezervni defanzivni vezni, eventualno napadač i vozi dalje. Nema para za više od toga, iako je i ovo sasvim dovoljno da se kompletira roster i izbori top 4.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Izvinite sto spamam al' ja sam se zaljubio u ovu

- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
PSG je izgleda zapao za Thea, poslije Kessija i Theu bi trebali ponudit jedno 4 miliona po sezoni jer realno ovih 1.5 sto zarađuje za igrača njegovog kalibra je malo.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Giroud je tu, Diaz i Ballo za vikend. Sad se trebaju posvetiti dovođenju igrača na ključne pozicije (AMF i RWF) a onda lagano ganjati zamjene za Kessia i Calabriju i jos jednog CF-a.
Il Club più titolato al mondo!
Znaci Giroud,Diaz i Ballo su potvrdjeni. Ehh daj nam sad neku transfer bombu,recimo Zyech i L Alberto ili Vlasic i svi sretni
- OldFashioned
- Kontakt:
Koliko samo desetki se povezivalo sa nama, novinarima je baš svršavanje svaki dan...
Iličić, Vlašić, Coutinho, Isco, James, Zyech, Alberto, Sabitzer pa i Gomez koji je produžio sa Sevillom.
Iličić, Vlašić, Coutinho, Isco, James, Zyech, Alberto, Sabitzer pa i Gomez koji je produžio sa Sevillom.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Kad kazes daj transfer bombu i onda napises Vlasica tacno suza krene u oku, na sta je klub spao

Spominje se Jesse Lingardmeskalin je napisao/la: ↑16 jul 2021, 09:42Kad kazes daj transfer bombu i onda napises Vlasica tacno suza krene u oku, na sta je klub spao....bez uvrede za Vlasica, ali nekad je obicna vijest bio dolazak Rivalda koji je vise na klupi provodio nego u igri.... danas da dodje igrac njegovog kalibra dobio bi sve sta pozeli.

Imam osjecaj da bi ovo mogla biti sezona Danijela.
Pazi stari Nikola je jako jako dobar igrac,kad su klubovi dovodili Rakitica i Modrica govorilo se na sta su spali jel Real i Barca,a svi znamo o kakvim je igracima rijec.meskalin je napisao/la: ↑16 jul 2021, 09:42Kad kazes daj transfer bombu i onda napises Vlasica tacno suza krene u oku, na sta je klub spao....bez uvrede za Vlasica, ali nekad je obicna vijest bio dolazak Rivalda koji je vise na klupi provodio nego u igri.... danas da dodje igrac njegovog kalibra dobio bi sve sta pozeli.
Lovro Majer i Nikola Vlasic su vrlo lako moguce igraci koji ce njih dva zamjenuti
Vidis Raketa i nekako, ali Modric i Vlasic ne mogu ici u istu recenicu, za Modrica se znao da ce biti vrhunski igrac, najzalije je sto je i Galliani znao, samo to je mislio Mamicu isciganiti Luku. Luka je u Dinamu vec bio velik, a Vlasic to tek treba da postane. Sjeti se samo tekmi u ligi prvaka protiv Ajaxa, Werdera Bremena...ronaldo99 je napisao/la: ↑16 jul 2021, 10:44Pazi stari Nikola je jako jako dobar igrac,kad su klubovi dovodili Rakitica i Modrica govorilo se na sta su spali jel Real i Barca,a svi znamo o kakvim je igracima rijec.meskalin je napisao/la: ↑16 jul 2021, 09:42Kad kazes daj transfer bombu i onda napises Vlasica tacno suza krene u oku, na sta je klub spao....bez uvrede za Vlasica, ali nekad je obicna vijest bio dolazak Rivalda koji je vise na klupi provodio nego u igri.... danas da dodje igrac njegovog kalibra dobio bi sve sta pozeli.
Lovro Majer i Nikola Vlasic su vrlo lako moguce igraci koji ce njih dva zamjenuti
Nije se bas znalo,u totenhamu je bio onako i onda iznenadjujuci transfer u Real,gdje bi bio proglasen za kantu godine i za najgori transfer reala,a onda ostalo je sve historija,znaci igracu trebas dati sansu da igra.meskalin je napisao/la: ↑16 jul 2021, 12:29Vidis Raketa i nekako, ali Modric i Vlasic ne mogu ici u istu recenicu, za Modrica se znao da ce biti vrhunski igrac, najzalije je sto je i Galliani znao, samo to je mislio Mamicu isciganiti Luku. Luka je u Dinamu vec bio velik, a Vlasic to tek treba da postane. Sjeti se samo tekmi u ligi prvaka protiv Ajaxa, Werdera Bremena...ronaldo99 je napisao/la: ↑16 jul 2021, 10:44Pazi stari Nikola je jako jako dobar igrac,kad su klubovi dovodili Rakitica i Modrica govorilo se na sta su spali jel Real i Barca,a svi znamo o kakvim je igracima rijec.meskalin je napisao/la: ↑16 jul 2021, 09:42
Kad kazes daj transfer bombu i onda napises Vlasica tacno suza krene u oku, na sta je klub spao....bez uvrede za Vlasica, ali nekad je obicna vijest bio dolazak Rivalda koji je vise na klupi provodio nego u igri.... danas da dodje igrac njegovog kalibra dobio bi sve sta pozeli.
Vlasic je itekako ogroman potencijal,a to je i dokazao na Euro kad je dobio priliku.
- Beduin
- Kontakt:
Modric u Totenhemu bio onako? On je u Totenhemu bio odlican, znatno ofanzivniju ulogu imao ako se dobro sjecam, Real ga sigurno nije doceo kao "onako" igraca.
Vlasic nije los igrac vec sad, a za nesto vece treba mu i veci klub i jaca liga, dakle, visi nivo fudbala. Ostalo je na njemu i sredini u kojoj se bude dokazivao. Ja sam ZA da dodje.
Ja onog L. Alberta nesto ne mogu smisliti, kao pojava mi je toliko odbojan, fujj. Nije los igrac, ali ja bih volio nekog drugog. Izmedju njih dvojice biram Vlasica svakako.
Vlasic nije los igrac vec sad, a za nesto vece treba mu i veci klub i jaca liga, dakle, visi nivo fudbala. Ostalo je na njemu i sredini u kojoj se bude dokazivao. Ja sam ZA da dodje.
Ja onog L. Alberta nesto ne mogu smisliti, kao pojava mi je toliko odbojan, fujj. Nije los igrac, ali ja bih volio nekog drugog. Izmedju njih dvojice biram Vlasica svakako.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma i Vlašić je top prospekt, neću još reći top igrač, ali to sigurno može postati za sezonu-dvije. Od svih ovih desetki sa kojima se povezivalo, on mora biti prvi izbor i vjerujem da će se transfer realizovati jer on želi u Milan, a CSKA je primoran prodavati jer su upali u nekakve dugove. Samo što sad Maldini igra psihološke igre, što više vrijeme prolazi, ovi će dve više pristajati na naše uslove.
Jbg, nije Milan više u poziciji da dovodi wc igrače, ali su bar u poziciji da privuku dobre talente koji imaju potencijala postati nešto više. Prije godinu dana nisi ni to mogao.
Dobro što su se stvari konačno pokrenule na merkatu, što više igrača na ljetnim pripremama, to bolje. Ne znam otkud iskopaše ovog francuza, znači ni od kud se pojavi vijest
Kako stvari stoje, još Dalot, Bakayoko, Kaio, Vlašić i ono najgore, desno krilo. Tu baš nikakve ideje nemam ko bi mogao doći.

Jbg, nije Milan više u poziciji da dovodi wc igrače, ali su bar u poziciji da privuku dobre talente koji imaju potencijala postati nešto više. Prije godinu dana nisi ni to mogao.
Dobro što su se stvari konačno pokrenule na merkatu, što više igrača na ljetnim pripremama, to bolje. Ne znam otkud iskopaše ovog francuza, znači ni od kud se pojavi vijest

Kako stvari stoje, još Dalot, Bakayoko, Kaio, Vlašić i ono najgore, desno krilo. Tu baš nikakve ideje nemam ko bi mogao doći.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Vidis ima stvari u kojima se i nas dva mozemo sloziti,a to je ovaj put Vlasicrope11 je napisao/la: ↑16 jul 2021, 13:06Ma i Vlašić je top prospekt, neću još reći top igrač, ali to sigurno može postati za sezonu-dvije. Od svih ovih desetki sa kojima se povezivalo, on mora biti prvi izbor i vjerujem da će se transfer realizovati jer on želi u Milan, a CSKA je primoran prodavati jer su upali u nekakve dugove. Samo što sad Maldini igra psihološke igre, što više vrijeme prolazi, ovi će dve više pristajati na naše uslove.![]()

Ljudi sa ovih nasih prostora 10-ke su uvijek bile i uvijek ce biti top u europi u to nikad ne treba sumnjati
Vlasic je projekt Joska od malih nogu, sjecam se isjecaka novina kad je decko ima 4 godine kad je Josko govorio da ce on igrat u velikim klubovima, i nikad nije poletio kao Halilovic ili slicni, valjda zato sta dolazi iz takve sportske obitelji, koja je navikla na pritiske javnosti. Mene je on u Hajduku podsjeca na Kovacica ali sa puno boljom zavrsnicom, a sad me podsjeca na SMSa, iako je manji za glavu jako je snazan kao SMS.
Ja sam zelio da ga dovedu u Inter, bilo je nekih pisanja ali nista ozbiljno. Siguran sam da se sa njim ne moze promasiti.
Ja sam zelio da ga dovedu u Inter, bilo je nekih pisanja ali nista ozbiljno. Siguran sam da se sa njim ne moze promasiti.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Ima ja ideju za desno krilo al nemam broj Maldinija da mu javimrope11 je napisao/la: ↑16 jul 2021, 13:06Ma i Vlašić je top prospekt, neću još reći top igrač, ali to sigurno može postati za sezonu-dvije. Od svih ovih desetki sa kojima se povezivalo, on mora biti prvi izbor i vjerujem da će se transfer realizovati jer on želi u Milan, a CSKA je primoran prodavati jer su upali u nekakve dugove. Samo što sad Maldini igra psihološke igre, što više vrijeme prolazi, ovi će dve više pristajati na naše uslove.![]()
Il Club più titolato al mondo!
- OldFashioned
- Kontakt:
Giroud has decided to wear No.9 shirt at Milan – wants to end curse
Ma neee sineee Oliviere.... Greška u startu.
Ma neee sineee Oliviere.... Greška u startu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.