Vraca vam se za onaj sa derbijabegipasha je napisao/la:Nije bio ofsajd!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Vraca vam se za onaj sa derbijabegipasha je napisao/la:Nije bio ofsajd!
Koji..TeroweNth je napisao/la:Vraca vam se za onaj sa derbijabegipasha je napisao/la:Nije bio ofsajd!![]()
Velika je razlika kada se poništi gol koji nije ofsajd i gol koji je ofsajd.TeroweNth je napisao/la:Vraca vam se za onaj sa derbijabegipasha je napisao/la:Nije bio ofsajd!![]()
bodovi se osvajaju na terenu i zvanicnim utakmicama, ne gledam treninge i neznam sta taj vusjanin pokazuje na treninzima al na terenu ga nema nigdje kad on igra imamo igraca manje. Znam da Anid nije bas dobar u glavi i da voli malo cugnuti, al brate Anid je majstor za vecinu igraca nasih igraca. Anid kada je igrao od njega je bilo uvijek korsiti od vusjanina do sada nije bilo koristi.mma_hz je napisao/la:Jel ti provodis svaki dan sa tim igracima..jesili na treninzima sa njima da vidis zalaganje i njihovu spremu kao i odg u igri??? To mene zanima..LegendKiller je napisao/la:Mene zanima šta onaj Vusjanin radi u ovoj ekipi Sarajeva, a Anid koji je izmislio fudbal i za njega, i todora, purica i ostale sjedi na klupi! Andi odigrao sve pripremne utakmice a sada ga nema ni na mapi.
Ovaj off side i vaš ni blizu ali za paćenike poput tebe su isti naravno lutvin ljubimac je li tako?TeroweNth je napisao/la:Vraca vam se za onaj sa derbijabegipasha je napisao/la:Nije bio ofsajd!![]()
Ti dodjes na derbi i sto vidis na TV-u...to je ocigledno..LegendKiller je napisao/la:bodovi se osvajaju na terenu i zvanicnim utakmicama, ne gledam treninge i neznam sta taj vusjanin pokazuje na treninzima al na terenu ga nema nigdje kad on igra imamo igraca manje. Znam da Anid nije bas dobar u glavi i da voli malo cugnuti, al brate Anid je majstor za vecinu igraca nasih igraca. Anid kada je igrao od njega je bilo uvijek korsiti od vusjanina do sada nije bilo koristi.mma_hz je napisao/la:Jel ti provodis svaki dan sa tim igracima..jesili na treninzima sa njima da vidis zalaganje i njihovu spremu kao i odg u igri??? To mene zanima..LegendKiller je napisao/la:Mene zanima šta onaj Vusjanin radi u ovoj ekipi Sarajeva, a Anid koji je izmislio fudbal i za njega, i todora, purica i ostale sjedi na klupi! Andi odigrao sve pripremne utakmice a sada ga nema ni na mapi.
Ma nismo.Head je napisao/la:Ja jeste nadrkani.
Selimovic po metra u ofsadju bio..shminka je napisao/la:Poništen gol je Selimovićev u kupu...zabio gol, pa mu poništili....a ono je bila zaustavljena akcija...igrači Borca stali...a lik prazan gol pogodio![]()
ne shvataš šta pokušavam da kažem...nebitnomma_hz je napisao/la:Selimovic po metra u ofsadju bio..shminka je napisao/la:Poništen gol je Selimovićev u kupu...zabio gol, pa mu poništili....a ono je bila zaustavljena akcija...igrači Borca stali...a lik prazan gol pogodio![]()
Znam al nije isto...shminka je napisao/la:ne shvataš šta pokušavam da kažem...nebitnomma_hz je napisao/la:Selimovic po metra u ofsadju bio..shminka je napisao/la:Poništen gol je Selimovićev u kupu...zabio gol, pa mu poništili....a ono je bila zaustavljena akcija...igrači Borca stali...a lik prazan gol pogodio![]()
Ja sam to davno govorio, pa me se napadalo...Sarajlijc@ je napisao/la:Kad ce vise Todorovic dobiti sut kartu pitam se ?
Trenutno korisnika/ca: belosevic23 i 45 gostiju.