Po ovome do sada, mi smo u pet deka s Arsenalom, a minutu kraci za Chelseaom.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
I opet smo vecim dijelom igrali lose.EPL je napisao/la:Ljudi svi znamo da je United prvih 10 kola bio ocajan, a zaboravimo da lujo nije imao po 10 igraca.. tek nakon nekog perioda je krenulo da imamo skoro sve raspolozivo.
Bili smo dobri, na kraju smo par kola podbaciliRooney88 je napisao/la:I opet smo vecim dijelom igrali lose.EPL je napisao/la:Ljudi svi znamo da je United prvih 10 kola bio ocajan, a zaboravimo da lujo nije imao po 10 igraca.. tek nakon nekog perioda je krenulo da imamo skoro sve raspolozivo.![]()
Cilj za ovaj prelazni rok je bio popuniti vezu i odbranu te ocistiti ekipu. Fali odbrana i bez nje popunjene transfer rok nije kompletan.
Kako si narucio kad nije bilo shippingaEPL je napisao/la:Bili smo dobri, na kraju smo par kola podbaciliRooney88 je napisao/la:I opet smo vecim dijelom igrali lose.EPL je napisao/la:Ljudi svi znamo da je United prvih 10 kola bio ocajan, a zaboravimo da lujo nije imao po 10 igraca.. tek nakon nekog perioda je krenulo da imamo skoro sve raspolozivo.![]()
Cilj za ovaj prelazni rok je bio popuniti vezu i odbranu te ocistiti ekipu. Fali odbrana i bez nje popunjene transfer rok nije kompletan.
Nas je zezala igra na strani, što i kako? ne znam... mi odemo Colchesteru i ne možemo dobiti... kod kuće odlicni!
Na strani United nije bio nikada losiji, e to ce Lujo morati dovesti na tobe.
Sinoc sam pisao i gledao, teško je naci dobrog stopera, ni cijena nije toliko problem koliko ekipe ne pustaju.
btw naručio sam original dres... da doprinesem da se kupi Bale
Drugom.Rooney88 je napisao/la:Jbte jesmo ovo u trećem šeširu za LP ako prodjemo kvale? Yebeni Moyes, sta uradi za samo godinu dana...
Bgmi Twitter bruji drugačije, izgleda da smo u trećem ako prodjemo.Belmin6 je napisao/la:Drugom.Rooney88 je napisao/la:Jbte jesmo ovo u trećem šeširu za LP ako prodjemo kvale? Yebeni Moyes, sta uradi za samo godinu dana...
Rooney88 je napisao/la: Bgmi Twitter bruji drugačije, izgleda da smo u trećem ako prodjemo.
Nije još to sigurno, zavisi od ishoda play-offa.with Borussia Dortmund, Schalke and Napoli all placed above United in the table but absent from the Champions League this season, Louis van Gaal’s team may sneak into Pot Two, although their fate may rest on the outcome of Play-Offs involving Bayer Leverkusen and Valencia, who are both ranked ahead of United.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 0 gostiju.