FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nije mi jasno što Jarni drži Anida na klupi a igra mu Purić ili Todorović, Jajalo loš, strane loše, sredina terena izgubljena a bez toga ne možeš nikako napravit priliku.
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
Ma vala nije nas razbio..da je razbio bilo bi 3 0..vala ni oni osim slobodnjaka Handzica i prodora Subica u prvom poluvremenu nisu nesto posebno odigrali...ja i par guzvi u nasem kaznenom bez pravog suta..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
A da je dodao Subic Handzicu?mma_hz je napisao/la:Ma vala nije nas razbio..da je razbio bilo bi 3 0..vala ni oni osim slobodnjaka Handzica i prodora Subica u prvom poluvremenu nisu nesto posebno odigrali...ja i par guzvi u nasem kaznenom bez pravog suta..
A da je Velkoski cenat vise prema golu osutaoIskren je napisao/la:A da je dodao Subic Handzicu?mma_hz je napisao/la:Ma vala nije nas razbio..da je razbio bilo bi 3 0..vala ni oni osim slobodnjaka Handzica i prodora Subica u prvom poluvremenu nisu nesto posebno odigrali...ja i par guzvi u nasem kaznenom bez pravog suta..
FK SARAJEVO.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
A da je Velkoski pogodio? **** te Handzic vise, ohani malo idi na temu Borca pa tamo pisi o svom bratu ili sta ti je vec.Iskren je napisao/la:A da je dodao Subic Handzicu?mma_hz je napisao/la:Ma vala nije nas razbio..da je razbio bilo bi 3 0..vala ni oni osim slobodnjaka Handzica i prodora Subica u prvom poluvremenu nisu nesto posebno odigrali...ja i par guzvi u nasem kaznenom bez pravog suta..
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Šta lupetate, čuj razbio nas borac, a prema statistici smo tu negdje, još smo i stativu imali. Ja sam očekivao više od Borca, po meni su puno bolje protiv nas odigrali Mladost i Velež nego Borac. Zabrinjavajuće je što ova ekipa Sarajeva baš kao da nema motiva, a da smo malo jače krenuli ovaj Borac bi pao ko od šale.
To je realno problem sa "placenicima" jbg..Alen1987 je napisao/la:Šta lupetate, čuj razbio nas borac, a prema statistici smo tu negdje, još smo i stativu imali. Ja sam očekivao više od Borca, po meni su puno bolje protiv nas odigrali Mladost i Velež nego Borac. Zabrinjavajuće je što ova ekipa Sarajeva baš kao da nema motiva, a da smo malo jače krenuli ovaj Borac bi pao ko od šale.
FK SARAJEVO.
- franklampard8
- Kontakt:
''Znao sam da nas čeka čvrsta ekipa Borca, ali za pobjedu odnosno za biti prvi na tabeli treba pružiti mnogo više, neki igrači se trebaju zabrinuti, jer ovako više ne može'', poručio je Jarni koji smatra da borba za titulu još uvijek nije gotova.
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
Nije bio ofsajd!
Jarni HUSREF je jedan al nama nevaljakeramikr je napisao/la:''Znao sam da nas čeka čvrsta ekipa Borca, ali za pobjedu odnosno za biti prvi na tabeli treba pružiti mnogo više, neki igrači se trebaju zabrinuti, jer ovako više ne može'', poručio je Jarni koji smatra da borba za titulu još uvijek nije gotova.
- LegendKiller
- Kontakt:
Mene zanima šta onaj Vusjanin radi u ovoj ekipi Sarajeva, a Anid koji je izmislio fudbal i za njega, i todora, purica i ostale sjedi na klupi! Andi odigrao sve pripremne utakmice a sada ga nema ni na mapi.
Ma nevalja Anid ba pijeLegendKiller je napisao/la:Mene zanima šta onaj Vusjanin radi u ovoj ekipi Sarajeva, a Anid koji je izmislio fudbal i za njega, i todora, purica i ostale sjedi na klupi! Andi odigrao sve pripremne utakmice a sada ga nema ni na mapi.
Jel ti provodis svaki dan sa tim igracima..jesili na treninzima sa njima da vidis zalaganje i njihovu spremu kao i odg u igri??? To mene zanima..LegendKiller je napisao/la:Mene zanima šta onaj Vusjanin radi u ovoj ekipi Sarajeva, a Anid koji je izmislio fudbal i za njega, i todora, purica i ostale sjedi na klupi! Andi odigrao sve pripremne utakmice a sada ga nema ni na mapi.
FK SARAJEVO.
Kloni se Vusljanina i budi objektivan kad pišeš ako ništa sigurno je bilo 5-6 lošijih od njega šta više lupate.Ako ne valja onda ne valja ali nemoj izmišljati za danas jadno je to.LegendKiller je napisao/la:Mene zanima šta onaj Vusjanin radi u ovoj ekipi Sarajeva, a Anid koji je izmislio fudbal i za njega, i todora, purica i ostale sjedi na klupi! Andi odigrao sve pripremne utakmice a sada ga nema ni na mapi.
Sarajevo ljubavi moja!
Ima još mnooooooooogo da se igra, evo postavio vam je lik gore utakmicu po utakmicu.
[youtube][/youtube]
Nije bilo dobro. Pohvalio bi gospodski odnos nakon sviranja nepostojeceg ofsajda, ostavi loptu i nastavi igrati. Hvala Bogu ne skocise svi na sudiju a cak su imali pravo, dok evo igraci Borca pocese mahati za nekakav penal a ruka uz tijelo bila ili igraci nekih drugih timova u akciji opkoljavanja sudija a ofsajd ocigledan.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Jbg,stativa ,ponisten cist gol..al nema veze ..pobjedu svakako nismo zasluzili..Sabinho je napisao/la:Nije bilo dobro. Pohvalio bi gospodski odnos nakon sviranja nepostojeceg ofsajda, ostavi loptu i nastavi igrati. Hvala Bogu ne skocise svi na sudiju a cak su imali pravo, dok evo igraci Borca pocese mahati za nekakav penal a ruka uz tijelo bila ili igraci nekih drugih timova u akciji opkoljavanja sudija a ofsajd ocigledan.
vidjelo se da su igraci nekako poslije derbija psiholoski prazni..a naravno tu je i umor poslije jedne onakve utakmice..
FK SARAJEVO.