AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

OldFashioned
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la OldFashioned » 10 jul 2021, 17:16

Stvarno ne znam sta vidite prema naprijed odnosno u kreaciji kod ovog Sabitzera.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 10 jul 2021, 18:14

Ni ja ga ne mirišem
Il Club più titolato al mondo!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 10 jul 2021, 19:09

Istog sam misljenja za Sabitzera,od svih ovih sto se trenutno spominju najvise bi volio Jamesa Rodrigeza,kad bi uspio ostati zdrav jednu sezonu sa njim bi itekako dobili i na kreativnosti i na ubojitosti.

A tiha zelja mi je Damsgard,decko me odusevio na euru

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 10 jul 2021, 23:18

Ja Isca ili Rodrigeza ne bih iz prostog razloga jer mi mozemo nadomjestiti setnju jednog igraca po terenu (Ibrahimovica), ali nikako i setnju 10ke.
Ako je Hakan nekako vrijedio Milanu, to je njegova trka i zalaganje, njegovi defanzivni zadaci i pomoc Kessiu i Benaceru. A od Isca/Jamesa to ne mozes ocekivati.

Kreacija na stranu, odlicni tehnicari obojica, odlican sut Jamesa, asistiranje, ali oni su sve dalje od ozbiljnog fudbala, jer da nisu ne bi nazadovali godinama unazad. Iako mi je zao Isca, uvijek sam ga prizeljkivao.
S druge strane Sabitzer nije klasicni ofanzivni veznjak, a i glupo bi bilo mijenjati formaciju radi jednig igraca, a da ti nije Messi ili Ronaldo iz najboljih dana, ali ni Sabitseru nije strana ofanziva, itekako je aktivan u fazi napada, a prava je radilica na sredini. Opet, ni sam ne znam kako bi se snasao pored dvojice slicnih igraca u sredini Milana i koliko bi unaprijedio igru prema napred, ali sigurno ne bi nistaosiji bio od Hakana. A pitanje je i koliko para bi se moralo dati za njega i njemu samom.

Ziyecha bih bez pogovora doveo, ali je vjerovatno i on preskup za nas, cak i na posudbu da dodje njegova plata bi bila problem.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 10 jul 2021, 23:33

Beduin je napisao/la:
10 jul 2021, 23:18
Ja Isca ili Rodrigeza ne bih iz prostog razloga jer mi mozemo nadomjestiti setnju jednog igraca po terenu (Ibrahimovica), ali nikako i setnju 10ke.
Ako je Hakan nekako vrijedio Milanu, to je njegova trka i zalaganje, njegovi defanzivni zadaci i pomoc Kessiu i Benaceru. A od Isca/Jamesa to ne mozes ocekivati.

Kreacija na stranu, odlicni tehnicari obojica, odlican sut Jamesa, asistiranje, ali oni su sve dalje od ozbiljnog fudbala, jer da nisu ne bi nazadovali godinama unazad. Iako mi je zao Isca, uvijek sam ga prizeljkivao.
S druge strane Sabitzer nije klasicni ofanzivni veznjak, a i glupo bi bilo mijenjati formaciju radi jednig igraca, a da ti nije Messi ili Ronaldo iz najboljih dana, ali ni Sabitseru nije strana ofanziva, itekako je aktivan u fazi napada, a prava je radilica na sredini. Opet, ni sam ne znam kako bi se snasao pored dvojice slicnih igraca u sredini Milana i koliko bi unaprijedio igru prema napred, ali sigurno ne bi nistaosiji bio od Hakana. A pitanje je i koliko para bi se moralo dati za njega i njemu samom.

Ziyecha bih bez pogovora doveo, ali je vjerovatno i on preskup za nas, cak i na posudbu da dodje njegova plata bi bila problem.

Sto se tiče Isca i Rodrigueza vala ne bi ih volio vidjeti u dresu Milana. Prvi sigurno nece doci jer puno trazi i smatram da je njegovo proslo. Drugi nije konstantan. Ne znam jeste li gledali mečeve Evertona prosle sezone , u nekim bi totalno nestajao plus sklon je povredama i onda se njegove partije svode na 10-15 dobrih utakmica u sezoni a plata ne bi bila ispod 5 miliona.

Ziyech je najbolja opcija od svih, ali ako se ne moze dovesti Ziyech onda se nadam da će naci kakvog supertalenta za tu poziciju koji je gladan da se dokaze na velikoj sceni.Sto recimo ne bi bio slucaj kod Isca.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 11 jul 2021, 00:10

Sabitzer nije klasična desetka, on bi više bio spona između Kessija/Benasera i napadača, a ne klasični razigravač, ali itekako umije zabiti i asistirati. Bilo bi interesantno imati takva tri igrača u sredini, sve radilice i igrači koji su dobri sa loptom u nogama.
Ali treba reći da ni Hakan u ovom sistemu nije bio klasična desetka već je više ličio na centralnog veznjaka, tako da mislim da bi i Sabitzeru legla ta uloga.

Budimo realni, nije da ima bog zna kakvog izbora na tržištu. Čak i kad se pojavi neko ime, poput Vlašića kojeg bih rado doveo, al' naravno preskup za Milan. :roll:

Nisam više ni ja za Isca, Coutinha, Jamesa i sličnih igrača koji su već godinama u silaznoj putanji i načeti povredama. Eventualno ako već nemaš izbora, pa daj šta daš, ali najbolje je izbjegavati ovakve transfere.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 11 jul 2021, 00:15

Wanda djecu upisala u ACM akademiju.

slika
Sarajevo ljubavi moja.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 11 jul 2021, 12:47

Fode Ballo-Toure na pragu prelaska u Milan.

Još jedan dokaz koliko su novinari u neznanju otkad je Maldini tu. Sva imena su spominjali, na kraju će ovaj vjerovatno biti back up za Thea.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 jul 2021, 13:46

Jeko sad taj?

075 ❤

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 11 jul 2021, 13:54

Romagnoli13 je napisao/la:
11 jul 2021, 12:47
Fode Ballo-Toure na pragu prelaska u Milan.

Još jedan dokaz koliko su novinari u neznanju otkad je Maldini tu. Sva imena su spominjali, na kraju će ovaj vjerovatno biti back up za Thea.
Novinari su spominjali Dalota i Firpa , oko kojih su se vodili pregovori. Druga je stvar sto ih Manchester i Barcelona nisu htjeli dati po Milanovim uslovima.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 11 jul 2021, 14:00

Beduin je napisao/la:
11 jul 2021, 13:46
Jeko sad taj?
Monaco. Jedan od onih koje je Moncada pratio i ranije još.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 jul 2021, 14:07

Romagnoli13 je napisao/la:
11 jul 2021, 14:00
Beduin je napisao/la:
11 jul 2021, 13:46
Jeko sad taj?
Monaco. Jedan od onih koje je Moncada pratio i ranije još.
Voli on izgleda brstiti po Monaku, vazda iznjegre finog igraca.
To dok Milos Kerkez ne stasa, jos ovu sezonu u Primaveri pa naredne prodajemo Thea, a Kerkez zamjena Toureu. :D. A desno Borges zamjena Calabriji.

075 ❤

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 11 jul 2021, 21:45

Koja greška je napravljena kada je ,ako je, postojala mogućnost da se Chiesa dovede u Milan. Trenutno najbolje krilo u Italiji
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 11 jul 2021, 21:47

meecko je napisao/la:
11 jul 2021, 21:45
Koja greška je napravljena kada je ,ako je, postojala mogućnost da se Chiesa dovede u Milan. Trenutno najbolje krilo u Italiji
Ja kad sam pisao da bi najvise volio Chiesu ovdje su pisali da je precjenjeni talijan

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 11 jul 2021, 23:59

Sinišina titula :mrgreen: :mrgreen:
Unico amore sei!
❤️🖤

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 12 jul 2021, 13:20

Sky prenosi vijesti o Vlašiću, a navodno je jučer počeo pratiti Milan na instagramu. 👀

Meni bi on bio prva opcija za ovu poziciju, a vjerujem i da je izvodiv transfer sa finansijske strane.

FORZA MILAN !

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 12 jul 2021, 13:40

ronaldo99 je napisao/la:
11 jul 2021, 21:47
meecko je napisao/la:
Ja kad sam pisao da bi najvise volio Chiesu ovdje su pisali da je precjenjeni talijan
Zajedno sa tobom isto, kakav igrač :plac:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 jul 2021, 14:25

Sve više vijesti o Vlašiću, a ruski novinar tvrdi da je gotov posao. Treba doduše uzeti sa rezervom dokle god neki relevantniji izvor ne potvrdi, ali mislim da je to-to i da je on taj koji će zamjeniti Hakana.

Meni je ovdje zabrinjavajuće to što se niko ne interesuje za Samua i što lik uredno trenira sa ekipom. :zzz: Nosi to iz kluba dok se nije povrijedio, ne daj mi bože.

Isto i sa Romagnolijem, ili produžuj ugovor ili prodaji, nema druge. Lično bih volio da ostane jer nam treba kvalitetna opcija sa klupe, ali ako bude tražio i euro više od ovoga što zarađuje (a tih 3,5 miliona su mu više nego taman), onda fino na transfer listu s njim.

FORZA MILAN !

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 13 jul 2021, 15:20

rope11 je napisao/la:
13 jul 2021, 14:25
Sve više vijesti o Vlašiću, a ruski novinar tvrdi da je gotov posao. Treba doduše uzeti sa rezervom dokle god neki relevantniji izvor ne potvrdi, ali mislim da je to-to i da je on taj koji će zamjeniti Hakana.

Meni je ovdje zabrinjavajuće to što se niko ne interesuje za Samua i što lik uredno trenira sa ekipom. :zzz: Nosi to iz kluba dok se nije povrijedio, ne daj mi bože.

Isto i sa Romagnolijem, ili produžuj ugovor ili prodaji, nema druge. Lično bih volio da ostane jer nam treba kvalitetna opcija sa klupe, ali ako bude tražio i euro više od ovoga što zarađuje (a tih 3,5 miliona su mu više nego taman), onda fino na transfer listu s njim.
Some denials have arrived amid reports from Russia that AC Milan are close to signing Nikola Vlasic from CSKA Moscow.

Journalist Artur Petrosyan is reporting that Vlasic ‘is close to joining Milan’ for a transfer fee of around €25m plus bonuses. The 23-year-old Croatia international moved to the Russian capital from Everton in 2018 on loan, signed permanently in 2019 for €15m, scored 28 goals (from midfield) since and ‘became one of the best players to ever play in Russia’ as per the ****.

According to the latest from Anto Vitiello of MilanNews however, Vlasic is a player that Milan like a lot but the problem is the high asking price set by the Russian club, implying the deal is not close to being completed.

Meanwhile, Daniele Longo of Calciomercato.com reports that the first contacts over a deal date back to June. Despite this, the 23-year-old has a €35m release clause valid only for foreign clubs. At the moment it is not close to being a done deal.

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 13 jul 2021, 15:27

ronaldo99 je napisao/la:
11 jul 2021, 21:47
meecko je napisao/la:
svatko može biti precijenjen

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.