Ako je ovo njegova najbolja utakmica u dresu Sarajeva ja Allahami se sutra pocinjem baviti fubalom.**** fakultetmukitmovac je napisao/la:Sta seres cujes Vahidina pitara kaze najbolja njegova utakmica u dresu SarajevaArhitekt je napisao/la:Nek neko noge polomi Kovacevicu molim ga ko boga
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nismo mogli nista drugo ocekivati, budimo realni
-
mukitmovac
- Kontakt:
hahaha dobra ti i taArhitekt je napisao/la:Ako je ovo njegova najbolja utakmica u dresu Sarajeva ja Allahami se sutra pocinjem baviti fubalom.**** fakultetmukitmovac je napisao/la:Sta seres cujes Vahidina pitara kaze najbolja njegova utakmica u dresu SarajevaArhitekt je napisao/la:Nek neko noge polomi Kovacevicu molim ga ko boga
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Komentator je debil klasicni!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Bilbija igrac manje za nas
-
mukitmovac
- Kontakt:
Sam mu igrac desno on nece dodaje igracu borca ccccArmala je napisao/la:Bilbija igrac manje za nas
Liverpool !
Liverpool !
Ubio vas borac 
- tarikhordas
- Kontakt:
edit: greska
Zadnja izmjena: tarikhordas, dana/u 13 mar 2016, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Nista. Bezidejna igra. Nedostatak ambicije, volje i želje.
Dobili smo 3 žuta kartona i izveli smo samo 1 korner. Po meni ovo je jako, jako loše!
Dobili smo 3 žuta kartona i izveli smo samo 1 korner. Po meni ovo je jako, jako loše!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Vi sa ovakvom igrom nemozete do kupa a kamoli do titule.
Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.
jel vama nedostajalo nekoliko igraca veceras ili je ovo bila prva postava?
Kakva si ti prehlada..frajer svakako nije mogao stici loptu dok smo mi dali gol..mukitmovac je napisao/la:1 1 u nepostojecim ofsajdimamma_hz je napisao/la:IGRAJU KO PICKE..hilmo je napisao/la:Ovdje sa ovakvom igrom (ako je imamo uopće) izvučemo bod trebamo biti prezadovoljni...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
TeroweNth je napisao/la:Ubio vas borac
A vi ste ubili jaki Leotar! Mučki provokatoru, prestani lagati ovaj napaceni narod!
-
mukitmovac
- Kontakt:
NIste u derbiju ne lazisimon je napisao/la:Mi svaku utakmicu moramo pogoditi barem jednu stativu
Liverpool !
Liverpool !
pa sta je ovo bgt,nismo imali suta po golu,osim one jedne kad je Velkoski pogodio stativu i to je to.Pa bolje smo odigrali onu u Zenici kad smo izgubili.Nemogu da vjerujem
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
RAZBIO NAS BORAC....RAZBIO NAS BORAC...RAZBIO NAS BORAC!!!
Jes bio izmješan sastav ali i ovaj je jednostavno morao bolje...krmak je napisao/la:jel vama nedostajalo nekoliko igraca veceras ili je ovo bila prva postava?
Nikad mi nije krivo kad igrač ne zna a trči i bori se, ali kad se šeće po terenu i glupo gubi loptu....
Ne napadajte Kovačevića on je svoje za 45 minuta odradio bolje engo Jajalo za cijelu utakmicu.
Ma nevalja ba HANDZICmukitmovac je napisao/la:HAHAHA zanimljivo, a njih BilbijaBernardBarnjak je napisao/la:Ubi' nas Haris Handžić!
RAZBIO IH BORAC ...RAZBIO NAS BORAC!!!Kevin je napisao/la:jel ovo taj strasni sarajevo?
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 52 gosta.