Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC

100% sportski i krajnje opušten potpis
Lujo cesto spominje nedostatak brzine i kreativnosti. E sada postavljaja se slijedece pitanje - zasto je u ovoj skucenoj turneji forsirao neki, u najmanju ruku, cudan sistem, sa krilom ispod spica, desetkom na krilu,... Da li se tako moze uigrati ekipa ?
Onda stalno spominje kako treba taj ofan/def balans, zbog kojeg je cak nekoliko puta i Rooneya gurao na cm. E sada ima bruku cm-ova, al' on ide sa dva.
Prosle sezone se nije znalo ko pije a ko placa u odbrani, i sada kada ocekujemo top pojacanja, on odjednom instalira Blinda kao jednu od opcija, a decko ovu poziciju nije igrao ima najmanje dvije godine.

Onda stalno spominje kako treba taj ofan/def balans, zbog kojeg je cak nekoliko puta i Rooneya gurao na cm. E sada ima bruku cm-ova, al' on ide sa dva.

Prosle sezone se nije znalo ko pije a ko placa u odbrani, i sada kada ocekujemo top pojacanja, on odjednom instalira Blinda kao jednu od opcija, a decko ovu poziciju nije igrao ima najmanje dvije godine.

Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 02 avg 2015, 12:40, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Daj Boze da ovo na dobro izadje jer lujo puno pametuje sa formacijama i mjenjanjem pozicija a liga pocinje on jos ne zna ko mu gdje igra i prvih 11 i sam ne zna bar se tako ciniAsteriks je napisao/la:Lujo cesto spominje nedostatak brzine i kreativnosti. E sada postavljaju se slijedece pitanje - zasto je u ovoj skucenoj turneji forsirao neki, u najmanju ruku, cudan sistem, sa krilom ispod spica, desetkom na krilu,... Da li se tako moze uigrati ekipa ?![]()
Onda stalno spominje kako treba taj ofan/def balans, zbog kojeg je cak nekoliko puta i Rooneya gurao na cm. E sada ima bruku cm-ova, al' on ide sa dva.![]()
Prosle sezone se nije znalo ko pije a ko placa u odbrani, i sada kada ocekujemo top pojacanja, on odjednom instalira Blinda kao jednu od opcija, a decko ovu poziciju nije igrao ima sigurno najmanje dvije godine a mozda i vise.

Min. cilj epl (te sve ispod 3. mjesta je ravno katastrofi), 1/4 finala lp i fa kup.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
mislim da se LvG malo navuko na transfere samo bi nesto dovodio i mijenjao i stalno kuka kako tim nije dovoljno dobar mislim u pravu je ali i on treba malo spustiti loptu i prilagoditi se onom sto trenutno ima pa ne moze klub dovesti svakog igraca kojeg on pozeli pa ako mu se ne sviđa nakon jedne sezone da ih proda kao da igra FM
i ovo sto radi oko promjena pozicija igraca i promjena formacija kao da se inati i na taj nacin ucjenjuje upravu da mu dovodi pojacanja slicno je radio i prosle g. i mislim da to nije uredu ni s njegove strane jer zasto nije mogao Depaja bar jedno poluvrijeme na pripremama staviti na prirodnu poziciju nego ga je stavio iza Rooneya a Matu postavio na krilo i sam svjesno usporio citav tim i na kraju prica da nema dovoljno brzine
mora se priznati da je i on malo nezahvalan jer malo koji trener je dobio ovaku slobodu da radi sta hoce i jos veliku kolicinu novca a tek je dosao u kub
i ovo sto radi oko promjena pozicija igraca i promjena formacija kao da se inati i na taj nacin ucjenjuje upravu da mu dovodi pojacanja slicno je radio i prosle g. i mislim da to nije uredu ni s njegove strane jer zasto nije mogao Depaja bar jedno poluvrijeme na pripremama staviti na prirodnu poziciju nego ga je stavio iza Rooneya a Matu postavio na krilo i sam svjesno usporio citav tim i na kraju prica da nema dovoljno brzine

mora se priznati da je i on malo nezahvalan jer malo koji trener je dobio ovaku slobodu da radi sta hoce i jos veliku kolicinu novca a tek je dosao u kub

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
-
- Kontakt:
Cilj je titula sve ispod, neuspjeh i otkaz Luju.Carlo ceka
Wayne Rooney was back in Everton blue for Duncan Ferguson's testimonial

MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Re: RE: Re: Manchester United FC
Ukoliko ove godine ne osvoji, neće United do nje doć' bar za 3 godine.MrParanoic je napisao/la:Cilj je titula sve ispod, neuspjeh i otkaz Luju.Carlo ceka
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ma nemamo mi kuveta za titulu ni ove sezone, ne nadajte se bezveze sa pojačanjima na ovim pozicijama i ovim "vizionarom" na klupi. Ne nadajte se bezveze, što budete više očekivali-više će te se razočarati. Ja sam se pred prošlu sezonu puno više nadao tituli nego pred ovu.
Sezonu bi nam mogao izvući neki bljesak u LP i to je to, a i tu se bojim nekakve nedo Bog grupe u grupnoj fazi sa ovakvom odbranom.
Sezonu bi nam mogao izvući neki bljesak u LP i to je to, a i tu se bojim nekakve nedo Bog grupe u grupnoj fazi sa ovakvom odbranom.
1946
Titula sa ovom odbranom? Hladan tuš.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!

MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
User Actions
Follow

Olympique LyonnaisVerified account
@OL
Accord pour le transfert de Rafael da Silva qui va signer un contrat de 4 ans =>

Follow

Olympique LyonnaisVerified account
@OL
Accord pour le transfert de Rafael da Silva qui va signer un contrat de 4 ans =>

SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Postali smo klub bez duse,jos je tu Roo i Carrick,ostali su placenici i neka nasa djeca.
Zeljeznicar! 1921 !
-
- Kontakt:
Postajemo bez duse totalno.Fergijev odlazak je nenadoknadiv postajemo ono sto sam preziro dajemo za.Millera 100 mil Bejla 122haha jbt.Rafael,Evra,Small,Chicha sve smo to dovodili za 5 6 mil a sad Rojo smrad vrijedi ko nabrojanj zajedno.Vds 7x manja plata od Davidove i frajer opet nezadovoljan bljak fuj.
Ma daj,meni se ovo gadi,ovo nije moj United od prije 5,10 i 15 godina i vise ga pratim. **** i Otamendije i Balea itd kad nemas nekig kao Evru,Scholesa,Ria itd,prije je smijesno i nabrajat,sad su tu Rooney i kompanija,placenik do placenika,nek me shvati ko kako hoce al fudbal je otisao u qrac,samo mi je zao sto nisam gledao fudbal 90 tih .
Zeljeznicar! 1921 !
-
- Kontakt:
E bracone ja moram rec da sam sretan jer od 97 pratim ovaj tim.Sreca u nesreci barem si mladji xd.Reci cu ti samo da je bila milina gledat bejbifejs,Kola Jorka Kina(vjecitog kapitena) Beksa.Sreca je najveca sto smo unazad par god imali prilike gledat i Gigsa i Skolsa zajedno pa Evru Vidu Ria Gerija pa i Rafu sve ratnik do ratnika.Sreca je bila i gledat onog ludog Wazuu pit bulla.Sad fkt smo odlaskom Fergija izgubili ono nesto izgubili sjaj,a Bog mi je svjedok koliko me to boli i koliko volim ovaj klub.Jb tito nisam propustio tekmu turneje ima 12 13 god,sta da ti pricam.Zore ne prespavane vikendi sedm sjebani kad izgubimo i kazem hvala starom sto mi je te97 kupio dres Kola,i usmjerio ka pravom timu al ovo sto nam radi Luj sa nakim Rojom koji izigrava mangupa nakim Cicom koji ode u Real i kaze u najjacem sam klubu zelim ostat tu pa se opet vrati jer je bijeda dusevna,i ne zele ga!te Perhanom cigom i Falkaom koji nas oguli platama sed te nezadovoljnim DDG koji je je slino bio i napravimo ga najboljim.Sta da kazem boli brate posebno kad tolke god posvetis klubu makar i preko malih ekrana...U tunelu Garry Keani naspram Viere ma to haveri prsti od varnica sad samo ostaje sjecanje
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Pa Rooney je najveći plačenik od svih.Format je napisao/la:Postali smo klub bez duse,jos je tu Roo i Carrick,ostali su placenici i neka nasa djeca.
1946
A sta očekujete da neko danas igra za kifle. Doći će sve na svoje ponovo, bez brige, velika je tranzicija, smjena generacija, bit će igrača kao Di Maria i Falcao jos sigurno, ali razumljivo je, i dalje se traži taj sistem. Ne treba nešto naročito očekivat ni sa trofejima u skorije vrijeme, važna je bilo kakva konstantnost. Pare se troše, al neka, zarađene su, bolje nego da idu američkim guzicarima.
Što se tiče prodaje igrača neki su morali otići al Rafael je trebao dobiti priliku borit se za prvi tim, u formi je najbolji bek u ligi, al hebiga. Ostalo polako dolazi na svoje, većina pozicija je dobro pokrivena, još stoper, backup napadač i teško da ćemo trebat neka pojačanja, ekipa je relativno podmladjena i u narednih nekoliko godina smirit će se i transferi sigurno, kao u vrijeme Fergija, blizu smo toga. Ako Van Gaal bude imao sezonu sličnu prošloj, ne bi mu trebalo dati treću godinu, ako Giggs nije spreman, Klopp će vjerovatno bit dostupan.
Što se tiče prodaje igrača neki su morali otići al Rafael je trebao dobiti priliku borit se za prvi tim, u formi je najbolji bek u ligi, al hebiga. Ostalo polako dolazi na svoje, većina pozicija je dobro pokrivena, još stoper, backup napadač i teško da ćemo trebat neka pojačanja, ekipa je relativno podmladjena i u narednih nekoliko godina smirit će se i transferi sigurno, kao u vrijeme Fergija, blizu smo toga. Ako Van Gaal bude imao sezonu sličnu prošloj, ne bi mu trebalo dati treću godinu, ako Giggs nije spreman, Klopp će vjerovatno bit dostupan.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ne ocekujes ni od koga da igra za kifle ali da je neko biva nezadovljan u Unitedu,nezadovoljan platom od 200+k funti sedmicno e to se ne ocekuje..Pa sunce mu j.bm sa vise zara su igrali oni crnci po Monacu ovih zadnjih sezona nego ovi sto sad igraju u Unitedu..Ocekivao sam vise i od Van Gala,celicniju ruku hajmo reci,da se malo mentalitet vrati na ono staro,al ne mozes sa ovim juznjacima otac ih ubio!Treba se okrenuti Englezima uz par Njemaca i dva juznjaka i to samo na krilo jer tamo dobro djeluju..Daj destruktivca kojeg,ne mogu svi biti Xavi i Iniesta..I ove sezone ce nas ljudi pretrcavati,necemo stvarati visak na krilu jer nam tamo igra Mata..Kad sam govorio da se ne mozes osloniti na Di Mariu i da treba pokusati sa onim Yarmolienkom neki govorili da sam budala..otislo je sve u onu stvar materinu,klub se tu nikako ne snalazi a samim tim i mi navijaci patimo..Devi1 je napisao/la:A sta očekujete da neko danas igra za kifle. Doći će sve na svoje ponovo, bez brige, velika je tranzicija, smjena generacija, bit će igrača kao Di Maria i Falcao jos sigurno, ali razumljivo je, i dalje se traži taj sistem. Ne treba nešto naročito očekivat ni sa trofejima u skorije vrijeme, važna je bilo kakva konstantnost. Pare se troše, al neka, zarađene su, bolje nego da idu američkim guzicarima.
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
To je vec druga stvar, takav im mentalitet, takvi nam i ne trebaju, što prije isplivaju tim bolje. Od De Geae iskreno nisam očekivao, i dalje se nadam da je većina toga u španskim medijima laž, na osnovu svega od prošlih sezona zaslužuje platu koliku hoće, ali eto izgleda nije do para. Ako odluči da ostane, imat će podršku navijača opet sigurno. Golmana ima, mada nam je svima prirastao srcu. Sa stoperom i jos jednim igračem bi trebali zavrsit sa strancima, puno ih je. Lingard, Pearson i jos ih zaslužuju šansu, i ima ih jos takvih. Blackett i McNair nisu nešto posebno pokazivali ni u rezervama, svima je bilo nejasno zašto ih je Van Gaal prošle sezone poveo u Ameriku, ne treba po njima suditi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.