FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
hvala na aplauzu za treci gol ipak ima gospode na kosevskim tribinama 

Sloboda Tuzla
Čitav stadion traži odlazak Ješića.
Davno sam pisao previše se vjeruje ješicu !
Davno sam pisao previše se vjeruje ješicu !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Jesicu ostani
Pusti ti ove svoje sto skandiraju, ostatak BIH je uz tebe

Pusti ti ove svoje sto skandiraju, ostatak BIH je uz tebe

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
zašto deni nije igrao?
Jeste li im mnogo psovali
Svaka cast aplauzu za Ahmetovica, prava sportska pubilka, treba toga vise na nasim terenima. Naravno bilo je i ruznih stvari i rijeci, ali necu poput sarajevskih medija izdvajati pojedince i o tome pisati. Pozdrav za brata @jokera, iscekujem ga u pp.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
Da se zna, čitav Istok (kao i zapad) je aplaudirao nakon vašeg trećeg gola a i kod izlaska Ahmetovića- zasluženo, demonstrirali ste ovim našim balerinama kako se igra, nažalost!pinoglavi je napisao/la:Svaka cast aplauzu za Ahmetovica, prava sportska pubilka, treba toga vise na nasim terenima. Naravno bilo je i ruznih stvari i rijeci, ali necu poput sarajevskih medija izdvajati pojedince i o tome pisati. Pozdrav za brata @jokera, iscekujem ga u pp.

Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 15 mar 2016, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.
- diplomatija
- Kontakt:
Golemo, golemo, niste progledali kad sam vam oci otvarao
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nisam znao za istok, bio sam na zapadu. Svaka čast naravno. To je prava publika Sarajeva, a ne oni koji samo probleme traže. Opet ponavljam, bilo je ružnih psovki koje se mogu čuti i na Tušnju ali pojedinci ne čine klub! Vjerovatno vi najbolje znate, ali mislim da vam je Ješić veći problem od Dine. Ona taktika je kriminalna, znalo je 5 vaših igrača biti u liniji sa našom odbranom dok vam ostatak tima organizuje napad. Bože sačuvaj. Sa Ješićem na klupi mislim da vam je Europa daleko. PozdravBordoArmy88 je napisao/la:Da se zna, čitav Istok (kao i zapad) je aplaudirao nakon vašeg trećeg gola a i kod izlaska Ahmetovića- zasluženo, demonstrirali ste ovim našim balerinama kako se igra, nažalost!pinoglavi je napisao/la:Svaka cast aplauzu za Ahmetovica, prava sportska pubilka, treba toga vise na nasim terenima. Naravno bilo je i ruznih stvari i rijeci, ali necu poput sarajevskih medija izdvajati pojedince i o tome pisati. Pozdrav za brata @jokera, iscekujem ga u pp.

-
- Kontakt:
Ma hebo pojedince ba, uvijek ih bilo i bit' će, jer ne možeš naravno birati koga pustiti na stadion jbg svako može do karte!pinoglavi je napisao/la:Nisam znao za istok, bio sam na zapadu. Svaka čast naravno. To je prava publika Sarajeva, a ne oni koji samo probleme traže. Opet ponavljam, bilo je ružnih psovki koje se mogu čuti i na Tušnju ali pojedinci ne čine klub! Vjerovatno vi najbolje znate, ali mislim da vam je Ješić veći problem od Dine. Ona taktika je kriminalna, znalo je 5 vaših igrača biti u liniji sa našom odbranom dok vam ostatak tima organizuje napad. Bože sačuvaj. Sa Ješićem na klupi mislim da vam je Europa daleko. PozdravBordoArmy88 je napisao/la:Da se zna, čitav Istok (kao i zapad) je aplaudirao nakon vašeg trećeg gola a i kod izlaska Ahmetovića- zasluženo, demonstrirali ste ovim našim balerinama kako se igra, nažalost!pinoglavi je napisao/la:Svaka cast aplauzu za Ahmetovica, prava sportska pubilka, treba toga vise na nasim terenima. Naravno bilo je i ruznih stvari i rijeci, ali necu poput sarajevskih medija izdvajati pojedince i o tome pisati. Pozdrav za brata @jokera, iscekujem ga u pp.

A ne bih se složio za ćelavu ublehu, jeste levat i sve to ali nije ni prvi ni posljednji kojeg' nam vrli Dinček prodaje za stručnjaka, tako da uzimajući u obzir te ranije poteze i stalne smjene trenera, itekako uprava treba da snosi posljedice jer su oni prokockali možda i najbolje uslove ikada u historiji BH nogometa da jedna ekipa izbori grupnu fazu EL uz mnogo sreće pri žrijebu naravno ali eto...klasična Bosanska priča, sve uslove imaš, ništa ne napraviš, još odeš u drugu krajnost jer smo iskreno više igre imali ranije pod daleko gorim uslovima i sa "slabijim" igračima nego sada...tako da tu prije svega uprava mora letiti jer ako je temelj loš nema koristi graditi dalje (od trenera, igrača itd.)!

Da li ima neka klauzula u ugovoru Jesicu a vezano za neku isplatu ako dobije otkaz? Mislim da se nista ne desava bez razloga.

ovako kaže Sinan Sinanović
-
- Kontakt:
Jesmo li vas zadnji put 0:3 uzeli mi na AFH ?
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Da, 2002. godine.brile je napisao/la:Jesmo li vas zadnji put 0:3 uzeli mi na AFH ?
-
- Kontakt:
bila je jedna grupica momaka na zapadu, gornji ćošak odmah do sjevera. čini mi se da su bili tuzlaci.pinoglavi je napisao/la:Nisam znao za istok, bio sam na zapadu. Svaka čast naravno. To je prava publika Sarajeva, a ne oni koji samo probleme traže. Opet ponavljam, bilo je ružnih psovki koje se mogu čuti i na Tušnju ali pojedinci ne čine klub! Vjerovatno vi najbolje znate, ali mislim da vam je Ješić veći problem od Dine. Ona taktika je kriminalna, znalo je 5 vaših igrača biti u liniji sa našom odbranom dok vam ostatak tima organizuje napad. Bože sačuvaj. Sa Ješićem na klupi mislim da vam je Europa daleko. PozdravBordoArmy88 je napisao/la:Da se zna, čitav Istok (kao i zapad) je aplaudirao nakon vašeg trećeg gola a i kod izlaska Ahmetovića- zasluženo, demonstrirali ste ovim našim balerinama kako se igra, nažalost!pinoglavi je napisao/la:Svaka cast aplauzu za Ahmetovica, prava sportska pubilka, treba toga vise na nasim terenima. Naravno bilo je i ruznih stvari i rijeci, ali necu poput sarajevskih medija izdvajati pojedince i o tome pisati. Pozdrav za brata @jokera, iscekujem ga u pp.
14 godina jbt.hilmo je napisao/la:Da, 2002. godine.brile je napisao/la:Jesmo li vas zadnji put 0:3 uzeli mi na AFH ?
Jesicu majstore

SPARTANS FC
SPARTANS FC
Svakoj seriji dođe kraj. Mostarci nas nisu pobjedili na Koševu isto dugo vremena, pa pobjediše. Malo je falilo da nas i zeničani uzmu nakon 20 i kusur godina.brile je napisao/la:14 godina jbt.hilmo je napisao/la:Da, 2002. godine.brile je napisao/la:Jesmo li vas zadnji put 0:3 uzeli mi na AFH ?
Jesicu majstore
Ali znaš kako, kada ti neko dođe, očita ti lekciju iz fudbala, jednostavno ti nije ni krivo. Ostaje ti samo da ustaneš sa stolice i tu ekipu ispratiš aplauzom.
Zvuči nestvarno ali Borussia MG i Sloboda su dvije najbolje ekipe koje su zadnjih godina gostovale na Koševu

Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 15 mar 2016, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.
Ako ti tako kazes onda uredu, nisam bio blizu tog dijelaCoromandel je napisao/la:
bila je jedna grupica momaka na zapadu, gornji ćošak odmah do sjevera. čini mi se da su bili tuzlaci.

@hilmo nevezano za to, ne znam kako ti ovo vidis ali bas bas malo fali da ne uhvatite europu ove godine, mozda sam subjektivan ali trenutno smo joj mi blizi nego vi.
Eh sada, svi smatraju ne izlazak u europu katastrofom zbog minusa u budzetu sto je i tacno ali ja mislim da je veca katastrofa koeficijent. Trebat ce vam 5 godina da ga vratite i sve ove, koliko toliko dobre igre u europi ce vam biti uzaludne i to je stvar koju vecina vas zanemaruje.
Eh sada, svi smatraju ne izlazak u europu katastrofom zbog minusa u budzetu sto je i tacno ali ja mislim da je veca katastrofa koeficijent. Trebat ce vam 5 godina da ga vratite i sve ove, koliko toliko dobre igre u europi ce vam biti uzaludne i to je stvar koju vecina vas zanemaruje.
SPARTANS FC
SPARTANS FC