FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

fukaratz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la fukaratz » 15 mar 2016, 19:36

hvala na aplauzu za treci gol ipak ima gospode na kosevskim tribinama ;)
Sloboda Tuzla

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 15 mar 2016, 19:48

Čitav stadion traži odlazak Ješića.

Davno sam pisao previše se vjeruje ješicu !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 15 mar 2016, 19:56

Jesicu ostani :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:

Pusti ti ove svoje sto skandiraju, ostatak BIH je uz tebe :tokralju:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 15 mar 2016, 20:08

zašto deni nije igrao?

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 15 mar 2016, 20:09

Jeste li im mnogo psovali

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 15 mar 2016, 20:18

Svaka cast aplauzu za Ahmetovica, prava sportska pubilka, treba toga vise na nasim terenima. Naravno bilo je i ruznih stvari i rijeci, ali necu poput sarajevskih medija izdvajati pojedince i o tome pisati. Pozdrav za brata @jokera, iscekujem ga u pp.
Nad tobom sunce najljepše sja

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 15 mar 2016, 20:26

pinoglavi je napisao/la:Svaka cast aplauzu za Ahmetovica, prava sportska pubilka, treba toga vise na nasim terenima. Naravno bilo je i ruznih stvari i rijeci, ali necu poput sarajevskih medija izdvajati pojedince i o tome pisati. Pozdrav za brata @jokera, iscekujem ga u pp.
Da se zna, čitav Istok (kao i zapad) je aplaudirao nakon vašeg trećeg gola a i kod izlaska Ahmetovića- zasluženo, demonstrirali ste ovim našim balerinama kako se igra, nažalost! :silent:
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 15 mar 2016, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 15 mar 2016, 20:27

Golemo, golemo, niste progledali kad sam vam oci otvarao

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 15 mar 2016, 20:32

BordoArmy88 je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Svaka cast aplauzu za Ahmetovica, prava sportska pubilka, treba toga vise na nasim terenima. Naravno bilo je i ruznih stvari i rijeci, ali necu poput sarajevskih medija izdvajati pojedince i o tome pisati. Pozdrav za brata @jokera, iscekujem ga u pp.
Da se zna, čitav Istok (kao i zapad) je aplaudirao nakon vašeg trećeg gola a i kod izlaska Ahmetovića- zasluženo, demonstrirali ste ovim našim balerinama kako se igra, nažalost! :silent:
Nisam znao za istok, bio sam na zapadu. Svaka čast naravno. To je prava publika Sarajeva, a ne oni koji samo probleme traže. Opet ponavljam, bilo je ružnih psovki koje se mogu čuti i na Tušnju ali pojedinci ne čine klub! Vjerovatno vi najbolje znate, ali mislim da vam je Ješić veći problem od Dine. Ona taktika je kriminalna, znalo je 5 vaših igrača biti u liniji sa našom odbranom dok vam ostatak tima organizuje napad. Bože sačuvaj. Sa Ješićem na klupi mislim da vam je Europa daleko. Pozdrav :salut:

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 15 mar 2016, 20:45

pinoglavi je napisao/la:
Nisam znao za istok, bio sam na zapadu. Svaka čast naravno. To je prava publika Sarajeva, a ne oni koji samo probleme traže. Opet ponavljam, bilo je ružnih psovki koje se mogu čuti i na Tušnju ali pojedinci ne čine klub! Vjerovatno vi najbolje znate, ali mislim da vam je Ješić veći problem od Dine. Ona taktika je kriminalna, znalo je 5 vaših igrača biti u liniji sa našom odbranom dok vam ostatak tima organizuje napad. Bože sačuvaj. Sa Ješićem na klupi mislim da vam je Europa daleko. Pozdrav :salut:
Ma hebo pojedince ba, uvijek ih bilo i bit' će, jer ne možeš naravno birati koga pustiti na stadion jbg svako može do karte! :mrgreen:

A ne bih se složio za ćelavu ublehu, jeste levat i sve to ali nije ni prvi ni posljednji kojeg' nam vrli Dinček prodaje za stručnjaka, tako da uzimajući u obzir te ranije poteze i stalne smjene trenera, itekako uprava treba da snosi posljedice jer su oni prokockali možda i najbolje uslove ikada u historiji BH nogometa da jedna ekipa izbori grupnu fazu EL uz mnogo sreće pri žrijebu naravno ali eto...klasična Bosanska priča, sve uslove imaš, ništa ne napraviš, još odeš u drugu krajnost jer smo iskreno više igre imali ranije pod daleko gorim uslovima i sa "slabijim" igračima nego sada...tako da tu prije svega uprava mora letiti jer ako je temelj loš nema koristi graditi dalje (od trenera, igrača itd.)! ;)

cruz40
Kontakt:

Post Postao/la cruz40 » 15 mar 2016, 21:55

Da li ima neka klauzula u ugovoru Jesicu a vezano za neku isplatu ako dobije otkaz? Mislim da se nista ne desava bez razloga.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 15 mar 2016, 22:18

slika

ovako kaže Sinan Sinanović

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 15 mar 2016, 23:08

Kakve ovo dugove spominje Puzigaca.
"JOŠ OD 1926"

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 15 mar 2016, 23:20

Jesmo li vas zadnji put 0:3 uzeli mi na AFH ?

SPARTANS FC

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 15 mar 2016, 23:22

brile je napisao/la:Jesmo li vas zadnji put 0:3 uzeli mi na AFH ?
Da, 2002. godine.

Coromandel
Kontakt:

Post Postao/la Coromandel » 15 mar 2016, 23:31

pinoglavi je napisao/la:
bila je jedna grupica momaka na zapadu, gornji ćošak odmah do sjevera. čini mi se da su bili tuzlaci.

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 15 mar 2016, 23:33

hilmo je napisao/la:
Da, 2002. godine.
14 godina jbt.

Jesicu majstore :tokralju:

SPARTANS FC

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 15 mar 2016, 23:37

brile je napisao/la:
hilmo je napisao/la:
Da, 2002. godine.
14 godina jbt.

Jesicu majstore :tokralju:
Svakoj seriji dođe kraj. Mostarci nas nisu pobjedili na Koševu isto dugo vremena, pa pobjediše. Malo je falilo da nas i zeničani uzmu nakon 20 i kusur godina.

Ali znaš kako, kada ti neko dođe, očita ti lekciju iz fudbala, jednostavno ti nije ni krivo. Ostaje ti samo da ustaneš sa stolice i tu ekipu ispratiš aplauzom.
Zvuči nestvarno ali Borussia MG i Sloboda su dvije najbolje ekipe koje su zadnjih godina gostovale na Koševu :clap: :clap: :clap:
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 15 mar 2016, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 15 mar 2016, 23:54

Coromandel je napisao/la:
bila je jedna grupica momaka na zapadu, gornji ćošak odmah do sjevera. čini mi se da su bili tuzlaci.
Ako ti tako kazes onda uredu, nisam bio blizu tog dijela :D

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 16 mar 2016, 00:03

@hilmo nevezano za to, ne znam kako ti ovo vidis ali bas bas malo fali da ne uhvatite europu ove godine, mozda sam subjektivan ali trenutno smo joj mi blizi nego vi.

Eh sada, svi smatraju ne izlazak u europu katastrofom zbog minusa u budzetu sto je i tacno ali ja mislim da je veca katastrofa koeficijent. Trebat ce vam 5 godina da ga vratite i sve ove, koliko toliko dobre igre u europi ce vam biti uzaludne i to je stvar koju vecina vas zanemaruje.

SPARTANS FC

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Grk1234 i 9 gostiju.