Ma Grahovac je dobar igrac..Zola se u toj utakmici jeste pogubio kad je usao,moram to priznati iako je moj Zeljovac..Ali Zola je nakon toga toliko sazrio kao igrac i prava je steta sto ga je ova povreda pokosila jer sam siguran da bi bio pravi lider ove repke..Mada ne sumnjam da ce se to desiti kad se oporavi aBd..vendeta87 je napisao/la:Ma voli se Besic tako praviti pametan, ja samo nemogu vjerovati da su ovdje pojedini forumasi zaboravili onu tekmu sa Njemicma 4:4 kada je Grahovac(postigao 4 pogodak) bio jedna od njabolji na terenu uz Djurica i Stevanovica a cuveni Besic i hvaljeni Zolotic se izgubili ko adbest.Rios je napisao/la: Moram ti priznati da je i meni to pomalo na um..Stalno nesto povridjen kad dodju tekme mlade repke..Zanimljivo..
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Kako je o utakmici sve rečeno,da se dotaknemo i tribina.Mislim da je mostarska publika položila test i da će u budućnosti biti još reprezentativnih utakmica koje ćemo moći pratiti.
Jer...radni dan,standardna mostarska ljetna žega,prijateljska utakmica..cca. 4.000 ljudi je došlo podržati našu mladu reprezentaciju.Bez i najmanjeg incidenta,uredno ispraćena i nagrađena aplauzom gostujuća himna,fer i sportsko navijanje.Srediti još malo stadion,i dovesti(za početak)mladu reprezentaciju da tu odigra i poneku kvalifikacijsku utakmicu,mislim da bi bilo ok.
Sretan sam što smo ugostili našu reprezentaciju,i nadam se da neće ostati samo na ovome.
Jer...radni dan,standardna mostarska ljetna žega,prijateljska utakmica..cca. 4.000 ljudi je došlo podržati našu mladu reprezentaciju.Bez i najmanjeg incidenta,uredno ispraćena i nagrađena aplauzom gostujuća himna,fer i sportsko navijanje.Srediti još malo stadion,i dovesti(za početak)mladu reprezentaciju da tu odigra i poneku kvalifikacijsku utakmicu,mislim da bi bilo ok.
Sretan sam što smo ugostili našu reprezentaciju,i nadam se da neće ostati samo na ovome.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Stadion Vrapcici nema uslova po kojima bi ugostili reprezentaciju u kvalifikacijskoj utakmici nazalost. Zasad samo prijateljske.tepsija je napisao/la:Kako je o utakmici sve rečeno,da se dotaknemo i tribina.Mislim da je mostarska publika položila test i da će u budućnosti biti još reprezentativnih utakmica koje ćemo moći pratiti.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
- Kontakt:
Imju li gdje spiskovi ovih omladinaca U17 U19 jer vidim u nekim klubovima objavili koji su im igrači dobili pozive.
znači, Tuzlaci dočekaju goste iz Srbije na fin i ljudski način, himnu im isprate kao gospoda, ne valja .. Tuzlaci četnici
Mostarci dočekaju goste iz Crne Gore na fin i ljudski način, himnu im isprate kao gospoda, sve u redu
sram ih bilo (ironija)
Crnogorci su kao i Srbi činili zločine nad Bošnjacima .. ukoliko to naravno niste znali
Tuzlaci su vam trn u oku, ovo vam je baš najnoviji primjer
da ne bude offtopic .. Prcića očekujem za koju godinu u A repki da zajedno sa Miretom drži sredinu terena
Mostarci dočekaju goste iz Crne Gore na fin i ljudski način, himnu im isprate kao gospoda, sve u redu

Crnogorci su kao i Srbi činili zločine nad Bošnjacima .. ukoliko to naravno niste znali

da ne bude offtopic .. Prcića očekujem za koju godinu u A repki da zajedno sa Miretom drži sredinu terena

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Prcic nema 10 prfesionalnih utakmica u nogama, a vec ga ljudi vise za godinu kraj miretaJTS je napisao/la:znači, Tuzlaci dočekaju goste iz Srbije na fin i ljudski način, himnu im isprate kao gospoda, ne valja .. Tuzlaci četnici
Mostarci dočekaju goste iz Crne Gore na fin i ljudski način, himnu im isprate kao gospoda, sve u redusram ih bilo (ironija)
Crnogorci su kao i Srbi činili zločine nad Bošnjacima .. ukoliko to naravno niste znaliTuzlaci su vam trn u oku, ovo vam je baš najnoviji primjer

druže, momak ima potencijala, to su rekli i oni koji su ga uživo gledali protiv Crne Gore .. mali je školovan igrač .. ja ga poznajem od ranije i vjerujem da će za par godina Mire i on činiti sredinu terena .. jer, Prcić je uz Zolotića i Atajića definitivno najveći potencijal iz U-21 repke .. na Bešića već gledam kao na A reprezentativca 

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
- Kontakt:
najjaci u nasoj U21 su:
Besic, Prcic, Zakaric, Zolotic (ako ga povreda nije unazadila) i Atajic.
Besic, Prcic, Zakaric, Zolotic (ako ga povreda nije unazadila) i Atajic.
JTS je napisao/la:druže, momak ima potencijala, to su rekli i oni koji su ga uživo gledali protiv Crne Gore .. mali je školovan igrač .. ja ga poznajem od ranije i vjerujem da će za par godina Mire i on činiti sredinu terena .. jer, Prcić je uz Zolotića i Atajića definitivno najveći potencijal iz U-21 repke .. na Bešića već gledam kao na A reprezentativca
Druze, nemoj me pogresno shvatit. Istog sam razmisljanja kao ti, ali Prcic mora polahko u Socheaux-u da se pokaze.
Nadam se da ce se ove Sezone pokazat.
slažem se, al' ako se ne uspije nametnuti, neka ode kao i Bešić iz HSV-a .. pitanje je vremena kad će Bešić napraviti transfer u jaču ligu, pametan potez mu je odlazak u FerencvarosVolvic je napisao/la:JTS je napisao/la:druže, momak ima potencijala, to su rekli i oni koji su ga uživo gledali protiv Crne Gore .. mali je školovan igrač .. ja ga poznajem od ranije i vjerujem da će za par godina Mire i on činiti sredinu terena .. jer, Prcić je uz Zolotića i Atajića definitivno najveći potencijal iz U-21 repke .. na Bešića već gledam kao na A reprezentativca
Druze, nemoj me pogresno shvatit. Istog sam razmisljanja kao ti, ali Prcic mora polahko u Socheaux-u da se pokaze.
Nadam se da ce se ove Sezone pokazat.
samo sam konstatovao da Prcić ima potencijala, tako da se i nadam, a i vjerujem da će u budućnosti nositi igru naše A repke

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ko je prigovorio za himnu? Publika u Tuzli je yebala Sarajevo u utakmici protiv Srbije. E tu je sramota, i radi toga se nadam da nikad vise nece dobit ni utakmicu U17 reprezentacije.JTS je napisao/la:znači, Tuzlaci dočekaju goste iz Srbije na fin i ljudski način, himnu im isprate kao gospoda, ne valja .. Tuzlaci četnici
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
nadaj se ti čemu hoćeš, isto tako neka smeta bilo kome to **** Sarajeva .. ja govorim isključivo o tome da su nas nazivali četnicima, kako ovdje, tako i na temi F.K.Sloboda .. u smislu tipa: Srbe dočekujete, a psujete SarajevoCartman je napisao/la:Ko je prigovorio za himnu? Publika u Tuzli je yebala Sarajevo u utakmici protiv Srbije. E tu je sramota, i radi toga se nadam da nikad vise nece dobit ni utakmicu U17 reprezentacije.JTS je napisao/la:znači, Tuzlaci dočekaju goste iz Srbije na fin i ljudski način, himnu im isprate kao gospoda, ne valja .. Tuzlaci četnici
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Zakarić tata za sve!
Vidim poziv U19 opet Karačić selektor
Toni king

Vidim poziv U19 opet Karačić selektor
Toni king

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
To je ekstremizam, i nemoj da generalizuješ @JTS. Jedno je sigurno, nije vam trebalo to da yebete Sarajevo ni u jednoj utakmici međunarodnog karaktera, pogotovo ne protiv Srbije.
Ta tema je prežvakana toliko puta, i većina će da ide iz krajnosti u krajnost. Mi koji smo na, nazovi ga centru, reći ćemo da je to što su pjevali, zadnje što treba na jednoj utakmici.
Ta tema je prežvakana toliko puta, i većina će da ide iz krajnosti u krajnost. Mi koji smo na, nazovi ga centru, reći ćemo da je to što su pjevali, zadnje što treba na jednoj utakmici.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
imalo bi se štošta reći na tu temu, ali eto neću, jer nije mjesto za takvu diskusiju .. samo ću reći da ne generalizujem, ne znam odakle ti takav zaključak
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ja, i? Pa sasvim normalno da ce vas nazivat cetnicima kad yebete glavni grad BiH a aplaudirate himni Srbije. Sta ti tu nije jasno?JTS je napisao/la:nadaj se ti čemu hoćeš, isto tako neka smeta bilo kome to **** Sarajeva .. ja govorim isključivo o tome da su nas nazivali četnicima, kako ovdje, tako i na temi F.K.Sloboda .. u smislu tipa: Srbe dočekujete, a psujete SarajevoCartman je napisao/la:Ko je prigovorio za himnu? Publika u Tuzli je yebala Sarajevo u utakmici protiv Srbije. E tu je sramota, i radi toga se nadam da nikad vise nece dobit ni utakmicu U17 reprezentacije.JTS je napisao/la:znači, Tuzlaci dočekaju goste iz Srbije na fin i ljudski način, himnu im isprate kao gospoda, ne valja .. Tuzlaci četnici
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Moja greška. Mislio sam na to da si napisao da su te vrijeđali na ovom topicu i na topicu Sarajeva. Al evo ti pomenu i vašu temu. Možda si i ti trebao naglasiti da su vas vrijeđali samo Sarajlije. No dobro, nećemo o tome.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
nećemo, bolje je 

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
- Kontakt:
Pošto vidim niko ni habera:)
Juniorska i kadetska reprezentacija BiH odigraće naredne sedmice u Skoplju po dvije utakmice sa odgovarajućim selekcijama Makedonije. Susreti će biti odigrani 20. i 22. avgusta.
Selektor „U-19“ reprezentacije Toni Karačić za ovo okupljanje je pozvao sljedeće igrače:
Emir Plakalo (Sarajevo), Damir Sadiković (Željezničar), Marin Galić (Zrinjski), Faris Handžić (Sarajevo), Dženan Bureković (Čelik), Mirko Marić (Široki Brijeg), Marko Odak (Zrinjski), Fedor Predragović (Borac), Miloš Šatora (Kozara), Samir Radovac (Sarajevo), Dejan Maksimović (Kozara), Ante Petrović (Široki Brijeg), Adis Omerbašić (Schalke 04, Njemačka), Renato Gojković (Čelik), Ajdin Hrustic (Schalke 04, Njemačka), Omar Pršeš (Sloboda), Josip Ćorluka (Široki Brijeg), Vanja Zekić (Crvena Zvezda, Srbija), Vedran Kjosevski (Željezničar), Mihailo Ristić (Crvena Zvezda, Srbija), Andrej Dursun (Slavija), Emir Spahić (FC Wien, Austrija), Ismar Tandir (Sochaux, Francuska).
Na spisku Sakiba Malkočevića, selektora kadeta našli su se:
Emir Ćutahija (Željezničar), Azur Muminović (Sloboda), Adnan Osmanović (Slavija), Darko Todorović (Sloboda), Ismail Duraković (Željezničar), Antonio Kolobarić (Široki Brijeg), Rijad Hatibović (Sarajevo), Vedad Gljiva (Sarajevo), Sanjin Lelić (Bayern Munchen, Njemačka), Amer Gojak (Željezničar), Vladimir Kremenovic (Borac), Luka Dursun (Slavija), Elmedin Herić (Sloboda), Amir Hadžiahmetović (Željezničar), Zinedin Mustedanagić (Sparta, Češka Republika), Arman Čorović (Bochum, Njemačka), Kemal Osmanković (Željezničar), Aid Vojić (Linz, Austrija), Orhan Vojić (Linz, Austrija), Aldin Draganović (Ključ), Alan Delić (Karlsruhe, Njemačka), Haris Hadžić (Zurich, Švajcarska).
Okupljanje reprezentativaca zakazano je za 18. avgust u hotelu „Park“ u Vogošći.
Juniorska i kadetska reprezentacija BiH odigraće naredne sedmice u Skoplju po dvije utakmice sa odgovarajućim selekcijama Makedonije. Susreti će biti odigrani 20. i 22. avgusta.
Selektor „U-19“ reprezentacije Toni Karačić za ovo okupljanje je pozvao sljedeće igrače:
Emir Plakalo (Sarajevo), Damir Sadiković (Željezničar), Marin Galić (Zrinjski), Faris Handžić (Sarajevo), Dženan Bureković (Čelik), Mirko Marić (Široki Brijeg), Marko Odak (Zrinjski), Fedor Predragović (Borac), Miloš Šatora (Kozara), Samir Radovac (Sarajevo), Dejan Maksimović (Kozara), Ante Petrović (Široki Brijeg), Adis Omerbašić (Schalke 04, Njemačka), Renato Gojković (Čelik), Ajdin Hrustic (Schalke 04, Njemačka), Omar Pršeš (Sloboda), Josip Ćorluka (Široki Brijeg), Vanja Zekić (Crvena Zvezda, Srbija), Vedran Kjosevski (Željezničar), Mihailo Ristić (Crvena Zvezda, Srbija), Andrej Dursun (Slavija), Emir Spahić (FC Wien, Austrija), Ismar Tandir (Sochaux, Francuska).
Na spisku Sakiba Malkočevića, selektora kadeta našli su se:
Emir Ćutahija (Željezničar), Azur Muminović (Sloboda), Adnan Osmanović (Slavija), Darko Todorović (Sloboda), Ismail Duraković (Željezničar), Antonio Kolobarić (Široki Brijeg), Rijad Hatibović (Sarajevo), Vedad Gljiva (Sarajevo), Sanjin Lelić (Bayern Munchen, Njemačka), Amer Gojak (Željezničar), Vladimir Kremenovic (Borac), Luka Dursun (Slavija), Elmedin Herić (Sloboda), Amir Hadžiahmetović (Željezničar), Zinedin Mustedanagić (Sparta, Češka Republika), Arman Čorović (Bochum, Njemačka), Kemal Osmanković (Željezničar), Aid Vojić (Linz, Austrija), Orhan Vojić (Linz, Austrija), Aldin Draganović (Ključ), Alan Delić (Karlsruhe, Njemačka), Haris Hadžić (Zurich, Švajcarska).
Okupljanje reprezentativaca zakazano je za 18. avgust u hotelu „Park“ u Vogošći.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
znaju li ovi nasi omladinci i s kim drugim odgrati prijateljski mec osim s makedonijom, crnom gorom i srbijom ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot], Proximic i 48 gostiju.