FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Šta reći drugo nakon svih ovih nimalo ugodnih dešavanja u našem omiljenom klubu:bojim se da je na pomolu raspad sitema.Imam osjećaj,da menadžer Slobode,potpuno svjestan da nema više podrške u rođi Salihu(sjedi u kantonalnim foteljama i logično razmišlja o sopstvenoj egzistenciji i širenju carstva sa kumom Radončićem),nastoji još koji EUR
nabaciti na svoj konto i bratu po profesiji,mafijašu Husariću. Jadna naša djeca,kao "roblje" trguju sa njima...može im se,jer im je ova nesretna država omogućila...bolje rečeni sve omraženi,nepismeni mafijaši koje narod izabra.
Šta tu može Sadiković.ko njega pita!!!!!
Ljudi koji se već godinama vrzmaju u Slobodi,su pokazali da im tamo nije mjesto i ne mogu da shvatim kako ih nije sramota i boga i naroda stid da zauzimaju mjesta onima koji bi svojim radom,mogli uvesti reda,vući prave poteze i vratiti navijače na Tušanj!Pune tribine uz dobru igru i rezultate,bi donosile novac,koji bi trebao ići onima koji igraju i stvaranju uslova za kvalitetan rad.
Siguran sam da bi i budžet Kantona i Općine bili izvor sufinansiranja rada Slobode.Dok je mešetara i netransparentnog trošenja novaca,navedeni budžeti će ostati samo pusta želja.
nabaciti na svoj konto i bratu po profesiji,mafijašu Husariću. Jadna naša djeca,kao "roblje" trguju sa njima...može im se,jer im je ova nesretna država omogućila...bolje rečeni sve omraženi,nepismeni mafijaši koje narod izabra.
Šta tu može Sadiković.ko njega pita!!!!!
Ljudi koji se već godinama vrzmaju u Slobodi,su pokazali da im tamo nije mjesto i ne mogu da shvatim kako ih nije sramota i boga i naroda stid da zauzimaju mjesta onima koji bi svojim radom,mogli uvesti reda,vući prave poteze i vratiti navijače na Tušanj!Pune tribine uz dobru igru i rezultate,bi donosile novac,koji bi trebao ići onima koji igraju i stvaranju uslova za kvalitetan rad.
Siguran sam da bi i budžet Kantona i Općine bili izvor sufinansiranja rada Slobode.Dok je mešetara i netransparentnog trošenja novaca,navedeni budžeti će ostati samo pusta želja.
Maloprije čitam za mladog Mešanovića i pompezne najave Ade Husarića da je otkrio novoga Džeku....ko njemu uopšte daje pristup Slobodi i tobože da će on 40.000 KM uplatiti kao obeštećenje.Ako ne uspije Hajduk i Dinamo,eh tu je naš najbogatiji klub u državi,zamislite Čelik iz Zenice.
Koji to klub u BiH ima pare za rasipanje i kupovinu skupih igrača. Malom Jasminu,svakako želim da uspije u životu,ali je jako "zelen" da shvati u kakve probleme može ući i da će samo biti sluga u raljama nezasitih menadžera.
Da nam dragi bog bude na pomoći i mislim da je vrijeme da grad Tuzla,stane iza svoje Slobode.
Koji to klub u BiH ima pare za rasipanje i kupovinu skupih igrača. Malom Jasminu,svakako želim da uspije u životu,ali je jako "zelen" da shvati u kakve probleme može ući i da će samo biti sluga u raljama nezasitih menadžera.
Da nam dragi bog bude na pomoći i mislim da je vrijeme da grad Tuzla,stane iza svoje Slobode.
slani grad je napisao/la:postedi nas sviju ti svoje satrologije i komedijePalermo je napisao/la:Garant onaj ljakse Joguncic, citam hoce da ides.s.lazio je napisao/la:Ne bi me čudilo da je neko od Slobodinih igrača dobio "JACK-POT"....![]()

Info provjeren 100%, Jasmin ce igrati za Celik, pa cak i ako potpise za Dinamo ili neki drugi kluba van zemlje, bit ce na pozajmici u CelikuDajdža je napisao/la:Maloprije čitam za mladog Mešanovića i pompezne najave Ade Husarića da je otkrio novoga Džeku....ko njemu uopšte daje pristup Slobodi i tobože da će on 40.000 KM uplatiti kao obeštećenje.Ako ne uspije Hajduk i Dinamo,eh tu je naš najbogatiji klub u državi,zamislite Čelik iz Zenice.

NA STAROJ BLATUSI ZASTAVA VIORI I ONA GOVORI CELIK JE NAJBOLJI

[quote="deset"]Čuj Sadiković ništa nezna.Ovo je dokaz ko nam uništava klub.Momku želim sve najbolje,ali bojim se da će ga kao i sve ostale momke zadnje tri godine samo upropastiti ovi nepismeni menadžeri,a to sve zbog svojih ličnih interesa
Ima li iko ko nam može pomoći i zaustaviti ovo.[/quote,
IMA
Ima li iko ko nam može pomoći i zaustaviti ovo.[/quote,
IMA

hajde decko odhebi odavde zajedno sa svojim celikomPalermo je napisao/la:Info provjeren 100%, Jasmin ce igrati za Celik, pa cak i ako potpise za Dinamo ili neki drugi kluba van zemlje, bit ce na pozajmici u CelikuDajdža je napisao/la:Maloprije čitam za mladog Mešanovića i pompezne najave Ade Husarića da je otkrio novoga Džeku....ko njemu uopšte daje pristup Slobodi i tobože da će on 40.000 KM uplatiti kao obeštećenje.Ako ne uspije Hajduk i Dinamo,eh tu je naš najbogatiji klub u državi,zamislite Čelik iz Zenice.
Da nam dragi bog bude na pomoći i mislim da je vrijeme da grad Tuzla,stane iza svoje Slobode.![]()
NA STAROJ BLATUSI ZASTAVA VIORI I ONA GOVORI CELIK JE NAJBOLJI
- slani grad
- Kontakt:

1. nisam ti ja nikakav prijatelj
2. smaras
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Fudbaleri Slobode danas su obavili prvi trening u 2011 godini.Treniralo je 25 igraca.Trenirali su povratnici u Slobodu Nikolic i Mesanovic,potom momci koji su vraceni sa posudbne Zonic i Murselovic,dok su tu jos Trumic i Kitic.Sloboda 19 januara odlazi na Kupres gdje ce nastavit pripreme.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ništa novo kao i uvijek.Čekat ćemo da drugi uzmu kvalitet,a nama tuđi otpad.jedino me raduje što su vratili ovu dvojicu momaka sa posudbe.Mladi su ali neka ih tu.
sta bi jel bio ko na prozivci,mislim na navijace?

Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
Drakul,Gavaric i Raca nisu dosli na pocetak priprema,ali iz opravdanog razloga,tako da ce se ekipi mozda prikljucit na drugom trenigu ?? Znal neko jesul isplacene plate igracima ?? Tribina dobro izgleda,jos samo da se broj navijaca poveca.
Teško da će i jedan od njih uspjeti sebi izboriti mjesto među 18, kod nas su minutažu skupljali ulazeći sa klupe i jedina utakmica u kojoj su nešto pokazali je bila protiv Širokog Brijega u Kupu. Inače Zonić je skupio u dresu Omladinca u 9 nastupa (343 min.) u prvenstvu pri čemu je dobio čak 6 žutih kartona a niti jednom nije bio strijelac kao ni asistent. Što se Murselovića tiče on je upisao 12 nastupa (577 min.) pri čemu je dobio dva žuta i jednom je bio strijelac a niti jednom nije asistirao.harry_90 je napisao/la:Fudbaleri Slobode danas su obavili prvi trening u 2011 godini.Treniralo je 25 igraca.Trenirali su povratnici u Slobodu Nikolic i Mesanovic,potom momci koji su vraceni sa posudbne Zonic i Murselovic,dok su tu jos Trumic i Kitic.Sloboda 19 januara odlazi na Kupres gdje ce nastavit pripreme.
Mislim da je razlog što djeca nemaju vaš stil igra jer su oni ipak prošli Slobodinu školu,a i mladi su.Ja kao Tuzlak nisam nešto čuo ni za ovu dvojicu koji su došli.pa ipak valjda nešto valjaju.Sadiković je tu pa vjerujem da će dobro procijeniti da li su za nas.

Zajednicka slika,fale Drakul,Raca i Gavara

-
- Kontakt:
alen je tu to je bitno !! 

ali trojac sa slike sa desne strane (stoje)harry_90 je napisao/la:![]()
Zajednicka slika,fale Drakul,Raca i Gavara

Isplacena je plata igracima nakon odradjenog treninga,danas se prikljucuju Drakul,Raca i Gavaric.Isabegovic najozbiljniji kandidat za predsjednika Slobode.
EDIT: igraci koji su jucer bili na prvom treningu: Mujkić, Divković i Pirić (golmani), Jogunčić, Nikolić, Halilović, Efendić, Mešanović, Mujić, Smajlović, Okanović, Rahmanović, Zoletić, Jaganjac, Selimović, Zonić, Aljukić, Kitić, Bekić, Sućeska, Malkić, Čehajić, Aleksić, Saletović, Murselović.
Raduje me sto ima djece iz Slobodine skole sve vise
EDIT: igraci koji su jucer bili na prvom treningu: Mujkić, Divković i Pirić (golmani), Jogunčić, Nikolić, Halilović, Efendić, Mešanović, Mujić, Smajlović, Okanović, Rahmanović, Zoletić, Jaganjac, Selimović, Zonić, Aljukić, Kitić, Bekić, Sućeska, Malkić, Čehajić, Aleksić, Saletović, Murselović.
Raduje me sto ima djece iz Slobodine skole sve vise

Imate na jednom tuzlanskom portalu intervju Sadikovica i jedan klip treninga igraca.Na prvom klipu gdje Sadikovic prica o pocetku priprema,cuje se navijanje fukara,jos samo da se broj navijaca poveca.
- Probisvjet
- Kontakt:
Za Jasmina zainteresovan i zenički Čelik.
Najbolji igrač i strijelac juniorskog prvenstva BiH, sa 19 postignutih golova u 18 odigranih utakmica, Jasmin Mešanović na meti je splitskog Hajduka i Dinama.
“Upravo se vozim prema Tuzli gdje ću se naći na sastanku sa klupskim menadžerom Ademom Šabovićem, mislim da neće biti problema oko papira i da ćemo sve vrlo brzo završiti. Odštetu za treniranje u visini od 40 hiljada KM Slobodi platit ću ja iz svog džepa jer Jasmin u ovom trenutku ima odlične ponude”, rekao je igračev menadžer Husarić.
“Razgovarao sam sa ljudima iz Hajduka, samo se čeka zeleno svjetlo Gorana Vučevića da Jasmin dođe na Poljud, a za Split bi trebao otputovati još ovog vikenda. Osim Hajduka, u ponedjeljak sam dogovorio i sastanak sa Zoranom Mamićem u Zagrebu i razgovarat ćemo sa oba kluba, pa ćemo vidjeti što je za Jasmina bolje”, dodao je za Sportin.ba. Ukoliko bi kojim slučajem otpala opcija odlaska u Hajduk ili Dinamo, Jasmin bi vrlo vjerojatno karijeru trebao nastaviti u zeničkom Čeliku.
Najbolji igrač i strijelac juniorskog prvenstva BiH, sa 19 postignutih golova u 18 odigranih utakmica, Jasmin Mešanović na meti je splitskog Hajduka i Dinama.
“Upravo se vozim prema Tuzli gdje ću se naći na sastanku sa klupskim menadžerom Ademom Šabovićem, mislim da neće biti problema oko papira i da ćemo sve vrlo brzo završiti. Odštetu za treniranje u visini od 40 hiljada KM Slobodi platit ću ja iz svog džepa jer Jasmin u ovom trenutku ima odlične ponude”, rekao je igračev menadžer Husarić.
“Razgovarao sam sa ljudima iz Hajduka, samo se čeka zeleno svjetlo Gorana Vučevića da Jasmin dođe na Poljud, a za Split bi trebao otputovati još ovog vikenda. Osim Hajduka, u ponedjeljak sam dogovorio i sastanak sa Zoranom Mamićem u Zagrebu i razgovarat ćemo sa oba kluba, pa ćemo vidjeti što je za Jasmina bolje”, dodao je za Sportin.ba. Ukoliko bi kojim slučajem otpala opcija odlaska u Hajduk ili Dinamo, Jasmin bi vrlo vjerojatno karijeru trebao nastaviti u zeničkom Čeliku.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.