Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

zizu1991
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la zizu1991 » 07 apr 2013, 21:17

Nadarević je na klupi po rezultati . com
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 07 apr 2013, 21:18

zizu1991 je napisao/la:Nadarević je na klupi po rezultati . com
Gube 2-0 mozda i udje "i hope soo" :mrgreen:

Hebote ovaj Hamsik je strava igrac...Zadaje mi neki strah... :(
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 07 apr 2013, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Alen81
Kontakt:

Post Postao/la Alen81 » 07 apr 2013, 21:24

0123456 je napisao/la:Aluminij - Maribor 1:2
0:1 Nusmir Fajić 20'
1:1 Robert Kurež 44'
1:2 Goran Cvijanović 90+3'

Ovo je bila četvrta uzastopna utakmica u ligi na kojoj je Fajić zabio pogodak. U prošlom kolu nije igrao zbog kartona.
Mislim da bi ga pape trebao pozvati protiv latvije i omana kao treceg napadaca momak je to zasluzio sjecam se kad je igrao za travnik prije par godina dosta je napredovao.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 07 apr 2013, 21:28

Alen81 je napisao/la:
0123456 je napisao/la:Aluminij - Maribor 1:2
0:1 Nusmir Fajić 20'
1:1 Robert Kurež 44'
1:2 Goran Cvijanović 90+3'

Ovo je bila četvrta uzastopna utakmica u ligi na kojoj je Fajić zabio pogodak. U prošlom kolu nije igrao zbog kartona.
Mislim da bi ga pape trebao pozvati protiv latvije i omana kao treceg napadaca momak je to zasluzio sjecam se kad je igrao za travnik prije par godina dosta je napredovao.
Ako jos i on dodje u napad komotno mogu i kosarke igrati na EP u Slo, svi kao Ajfelov toranj... :mrgreen:
Uh jos Djuric... :lol:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

komax
Kontakt:

Post Postao/la komax » 07 apr 2013, 21:34

Fajiću treba pruziti sansu, jedina mana mu je sto izgleda nema menadžera bliskog krugovima NS BiH. Cinjenica jeste da je Slovenska liga manje kvalitetna, ali isto tako je činjenica da se mora tražiti treći napadač, a mi ako isključmo Muslimovića, nemamo boljeg od Fajića.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 07 apr 2013, 23:31

Mislim da je Zola bolji od Svrake :P
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

fan82
Kontakt:

Post Postao/la fan82 » 08 apr 2013, 00:26

JASMIN BURIĆ najbolji golman Poljske lige već tri god.redovno brani za Lech P.u ligi europe,prošao sve selekcije U17,U19,U21 BIH.Al nije dobar sa PIPLICOM:) Avdukić se u Iranu nije izborio za mjesto na golu!FEJZIĆ rezerva u cvajti u ALENU???

qurle
Kontakt:

Post Postao/la qurle » 08 apr 2013, 00:41

slazem se sa ljudima sto kazu da treba zvati fajica gledam evo sad maribor i statistiku skoro svaku tekmu je strijelac, m'da bi ja najvise volio nekog nizeg tehnicara tipa aguero da se pojavi al nema ...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 apr 2013, 01:28

komax je napisao/la:Fajiću treba pruziti sansu, jedina mana mu je sto izgleda nema menadžera bliskog krugovima NS BiH. Cinjenica jeste da je Slovenska liga manje kvalitetna, ali isto tako je činjenica da se mora tražiti treći napadač, a mi ako isključmo Muslimovića, nemamo boljeg od Fajića.
Igra u ekipi koja je uništila, rastavila, ubila, razvalila, potukla do koljena ekipu koja je sa lahkoćom osvojila našu ligu.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 08 apr 2013, 08:38

fan82 je napisao/la:JASMIN BURIĆ najbolji golman Poljske lige već tri god.redovno brani za Lech P.u ligi europe,prošao sve selekcije U17,U19,U21 BIH.Al nije dobar sa PIPLICOM:) Avdukić se u Iranu nije izborio za mjesto na golu!FEJZIĆ rezerva u cvajti u ALENU???
Da valja vec bi odavno negdje presao a ne igrao u Ligi koja je haman kao i nasa odron livadska Liga, nista specijalno kvalitetnija od nase kao sto su recimo Turska ili ****, a da ne govorim o njemac. , ital. i tim ligama....
Dakle, barem bi branio u Turskoj ako nista.....
Karin.a obicna...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 08 apr 2013, 08:58

MrMuscle je napisao/la:
fan82 je napisao/la:JASMIN BURIĆ najbolji golman Poljske lige već tri god.redovno brani za Lech P.u ligi europe,prošao sve selekcije U17,U19,U21 BIH.Al nije dobar sa PIPLICOM:) Avdukić se u Iranu nije izborio za mjesto na golu!FEJZIĆ rezerva u cvajti u ALENU???
Da valja vec bi odavno negdje presao a ne igrao u Ligi koja je haman kao i nasa odron livadska Liga, nista specijalno kvalitetnija od nase kao sto su recimo Turska ili ****, a da ne govorim o njemac. , ital. i tim ligama....
Karin.a obicna...
Nemoj se provaljivati, pa Poljska liga je za 5 klasa bolja od nase a bolja je i od Cvajte. Jesil ti ikad gledao neku tekmu Lech-a pa to je jedan od top 3 kluba u Poljskoj (sa Legijom i Wislom) ima super stadion i uslove zasto bi Buric imao opste zelju da negdje prelazi kad ima uslove o kojima se kod nas moze samo sanjati. On je trenutno nas drugi najbolji golman poslje Begovica i svakako bi ga trebalo pozvat jer Fejzic i Sehic opste ne igraju u svojim klubovima a Avdukic igra u nasoj odron ligi.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 08 apr 2013, 09:03

vendeta87 je napisao/la:
MrMuscle je napisao/la:
Karin.a obicna...
Nemoj se provaljivati, pa Poljska liga je za 5 klasa bolja od nase a bolja je i od Cvajte. Jesil ti ikad gledao neku tekmu Lech-a pa to je jedan od top 3 kluba u Poljskoj (sa Legijom i Wislom) ima super stadion i uslove zasto bi Buric imao opste zelju da negdje prelazi kad ima uslove o kojima se kod nas moze samo sanjati. On je trenutno nas drugi najbolji golman poslje Begovica i svakako bi ga trebalo pozvat jer Fejzic i Sehic opste ne igraju u svojim klubovima a Avdukic igra u nasoj odron ligi.
Kako nije, sav kvalitet svijeta su pokupili...... De ne provaljujte se nista ta Liga nije specijalno kvalitetna..... Prosjecna evropska Liga, kao sto je recimo Norveska.....
Doduse Lech se jest malo izdigao iznad ostalih, al' i dalje to je nedovoljno.....
Dakle, dok ne predje u neku jacu Ligu nek mu Pape i ne salje pozive, a kako je MR. kvalitetni krenuo nikad on dalje nece maknuti od Lecha, a lafo najbolji golman :lol: .... Doduse ne treba ga slati ni Avdukicu, al' wbiga salje mu da malo promovise nasu Ligu......

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 08 apr 2013, 09:10

MrMuscule pa od koje ti boljesti bolujes, sam kazes da ne treba zvati Avdukica a Fejzica i Sehica nema ni na mapi u njihovim klubovima trenutno tako da sama logika namece da treba zvati Burica jer je dobar i standardan golman. A daj boze da mi u nasoj ligi mamo jedan klub koji je klvalitetan kao Lech i da ima tu infrastrukturu, po tebi ispade kao da mi imamo glomane po Realu, Barsi ili Bajernu pa nam ne valja ovalj iz Lech-a.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 08 apr 2013, 10:13

vendeta87 je napisao/la:MrMuscule pa od koje ti boljesti bolujes, sam kazes da ne treba zvati Avdukica a Fejzica i Sehica nema ni na mapi u njihovim klubovima trenutno tako da sama logika namece da treba zvati Burica jer je dobar i standardan golman. A daj boze da mi u nasoj ligi mamo jedan klub koji je klvalitetan kao Lech i da ima tu infrastrukturu, po tebi ispade kao da mi imamo glomane po Realu, Barsi ili Bajernu pa nam ne valja ovalj iz Lech-a.
Imamo golmane iz Njemacke i Turske..... Doduse ovaj iz Mersina je malo zaglibio u klubu al' on je nas poslije Begovica najbolji golman i on ce to dokazati kad predje u neki dr. klub..... On apsolutno nista nije kriv za situaciju u kojoj se nalazi jer su mu glupani svojevoljno povecali platu ugovorom, a kasnije trazili da vrati na istu, a on naravno nije htio i zato sad ne brani.....
Zar ovog iz Njemacke niste svi prozivali i govorili Papetu da ga pozove tj. ovdje pisali i palamudili, msm haman svi, i ja sam cesto prije kritikovao Papeta i svakojako ga nazivao al' da ovog pozove nikad nisam napisao, i sad kad ga je pozvao odjednom vam ne valja..... Uostalom on barem brani u Njemackoj....

Kad MR. Kvalitet dokaze svoj nadimak, neka ga onda Pape pozove a dotad neka se poklopi.....

A to za kvalitet Lecha i Lige, pa ima i Hrvatska Dinama koji je bolji pa ne znaci da im je Liga dobra, haman kao i nasa, ako nas i nije bolja....

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 apr 2013, 10:46

:roll:

Tražim objektivnost no nema je na ovoj temi.

kenozoric10
Kontakt:

Post Postao/la kenozoric10 » 08 apr 2013, 18:20

Raif Husicje mladic koji nastupa za slavnog Njemackog giganta Bayerna. Ima samo 17 godina i standardan je golman U17 selekcije ovog tima. Izuzetno je talentovan i u ovom trenutku spada medju 10 najtalentovanijih golmana rodjenih 1996. Prosao je sve selekcije reprezentacije Njemacke i sada je standardan clan U17 selekcije ove drzave za koju je odigrao 9 utakmica. Pored igranja za Bayern ovo je jos jedan dokaz da se radi o jednom od najtalentovanijih golmana.

Ermin Besic je jos jedan izuzetno talentovan golman koji brani za Francuski AS Beauvais. Ima samo 19 godina. Besic je odbio poziv u mladje selekcije "Trikolora", a kako sam kaze njegova najveca zelja je da jednog dana obuce dres nase reprezentacije. Medjutim da li ce ikada dobiti poziv za sada je misterija.

Admir Terzic je jos jedan od mnogobrojnih nasih fudbalera koji igraju u njemackoj. Radi se o 20-togodisnjem stoperu koji igra za drugi tim Borussie Dortmund. Borussia je jedan od najvecih svjetskih klubova i njen clan ne moze biti svako. Selektor nase mlade reprezentacije bi trebao obratiti paznju na ovog momka.
Skin Diamond <3 :D

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 08 apr 2013, 18:52

Sta za veceras, ima li povrijedjenih u napadu, moze li dzeko veceras od pocetka ? Jel' onaj tevez isad kupi smece il' ce igrat veceras ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 apr 2013, 18:53

Poprilicno sam siguran da ce kepec i smecar danas poceti utakmicu. Obojica su fit.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 08 apr 2013, 18:56

Odakle mi post na ovoj temi ? :shock:

Pa stavio sam na edinovu :shock: svasta..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 08 apr 2013, 18:57

Dzeko, jos jedan zaboravljeni i potencijalni fudbaler u reprezentaciji BiH :)
Malo sale...

Ma ne zna se nikad kod Mancinija. Ja veceras gledam rimski derbi ali pokusacu pratiti i City, nadam se kojem Edinovom golu :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.