Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- LegendKiller
- Kontakt:
Branioci Maripolja su konačno oslobođeni. Baš mi je drago, herojski su se borili i zaslužili su ovu slobodu. Vjerujem da je i kod predaje bilo nekog dogovora da ih ne smiju dirati i koliko vidim svi su uglavnom dobro. Razmijenjeni su za jednog generala i nekoliko komandanata Wagnera koji su Ukrajinci zarobili u posljednjoj ofanzivi i naravno vojnike. Mada neki izvori tvrde i da su Ukrajinci Rusima predali Viktora Medvedchuka. Lika koji je bio planiran da preuzme vlast u Ukrajini nakon što eliminišu Zelenskog. Ali su ga uhapsili nekada u aprilu.
Taman imaju vremena da se odmore, pa da ponovo oslobode Mariupolj.
Taman imaju vremena da se odmore, pa da ponovo oslobode Mariupolj.
- LegendKiller
- Kontakt:
i ovaj lik je živ, zdrav i na slobodi

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
heroji su u turskoj
razgovaraju sa Zelenskim
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Kako li ce nam drugari iz suprotnog tabora podnijeti ovo oslobadjanje krvolocnih nacista iz Azovstala hmmmm
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Medvedev poručio da "nema povratka": Donbas će biti branjen i nuklearkama ako treba
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jah, tolika priča oko nuklearki, a niko nema muda da je baci. Zato ne pušim te priče, jer znam da su ljudi planetarno prvo **** pa tek onda heroji ili vojskovođe.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Mislim da ća planeta zemlja regenerisati svoj ozon kada taj smrad Medvedev, koji kontaminira sve oko sebe, krepa.
Kad god dobiju po ušima, ovaj smrad zaprijeti nuklearnim bombama. Pa hajde bacite je više je ako ste toliko hrabri.
Kad god dobiju po ušima, ovaj smrad zaprijeti nuklearnim bombama. Pa hajde bacite je više je ako ste toliko hrabri.
41:34
Ma svi znaju da bi iste sekunde neko bacio nuklearnu i na Rusiju tako da od toga nema nista. Pas koji laje ne ujeda
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne zna se koji je gori od ove dvije pudlice, Medvedev ili Lukasenko. Kakve odvratne njuske.
Kažu Ameri u slučaju napada nuklearnim oružjem na Ukrajinu da će Rusima cijelu Crnomorsku flotu uništiti. To je čak i blaga reakcija
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Bas me zanima na sta ce liciti sutrašnji referendum
- StrikeWarzone
- Kontakt:
- StrikeWarzone
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pocela mobilizacija Jakuta i Cecena za Veliku Rusiju.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma to je završena stvar kao Krim. Morali su ovo uraditi jer su pretrpjeli strašne gubitke u 2-3 dana i ovo im je ''daj šta daš' jer je postojala mogućnost da i ovaj dio Ukrajinci vrate. Sada to neće biti slučaj jer će se smatrati napadom na Rusiju a zamisli koliko će vojske tek sad biti tu.
Ma referendum smijesan, otic u tudju zemlju i napraviti referendum i reci ovo je sad dio Rusije. Moze reci da su rezultati sta god mu padne na pamet. To moze biti jedino kao Krim da bez icije suglasnosti kazu to je nase. To mu u ovom ratu sad nece proci, a vec je jasno da je to plan.
Ali smijesno koji raspad sistema nakon susreta sa par Himars-a i artiljerije. Najsmjesnije je bilo kad su rekli da su hakovali Himars. Pored navodjenja, drugi najljepsi dio Himarsa je kako rakete mjenjaju smjer tokom lansiranja i zbunjuju agresorske sisteme za otkrivanje lokacije kamiona. Nikad nece po kretnji rakete izracunati odakle raketa dolazi. I to je samo jedan kvalitet sistema koji se vidi, a gdje je ostalo sto i ne znaju.
Valjda onog psihopatu neko od njegovih makne, dopizdio je vise svakome.
Ali smijesno koji raspad sistema nakon susreta sa par Himars-a i artiljerije. Najsmjesnije je bilo kad su rekli da su hakovali Himars. Pored navodjenja, drugi najljepsi dio Himarsa je kako rakete mjenjaju smjer tokom lansiranja i zbunjuju agresorske sisteme za otkrivanje lokacije kamiona. Nikad nece po kretnji rakete izracunati odakle raketa dolazi. I to je samo jedan kvalitet sistema koji se vidi, a gdje je ostalo sto i ne znaju.
Valjda onog psihopatu neko od njegovih makne, dopizdio je vise svakome.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
- Prema Novaya Gazeta, klasifikovani 7. paragraf Putinovog ukaza o mobilizaciji navodi broj mobilisanih na 1 milion
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 33 gosta.