FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dođe Bodul poluspreman i za 3-4 tekme pokaze amidzinom malom kako se pravi prevaga na terenu. Mijenjale mu se pozicije, cekalo se da prođe pripreme jednom, pa opet da mu se da sansa, ali mlohav qrac, pa mlohav qrac!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Iskreno, skidam kapu Tini.
Onakav ljenguz i dizelas od igrace biti, a da tolike pare uzimas klubovima, svaka čast majstore
Sljedeca stanica kod sisoje, i tu ce rezerva biti
Onakav ljenguz i dizelas od igrace biti, a da tolike pare uzimas klubovima, svaka čast majstore

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Za sta hvala ?NisamInSajder je napisao/la: ↑25 avg 2021, 12:35Hvala za sve i sretno u nastavku karijere Tini Svenu Sušiću.

- napoleon72
- Kontakt:
Brate da je tebi amidza Steve Jobs ti bi danas nosao nove iphone i predstavljao ih po svijetu, iako mislis da je mikrocip vrsta cipsa koja se proizvodi u Mikrosoftu (lupam, ne vrijedjam tebe, govorim uopceno).GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 avg 2021, 12:36Iskreno, skidam kapu Tini.
Onakav ljenguz i dizelas od igrace biti, a da tolike pare uzimas klubovima, svaka čast majstore![]()
Lahko je i ovom bilo loptu ganjat kad mu je babo Sead a amidza Safet. Mislis da ce Aguerov mali igrat u drugoj argentinskoj ligi a babo mu Aguero, dedo Maradona, kum Messi? Hoce qrac
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Ma pustite raspravu frajer i ova vijest nisu toliko bitni. Ono sto je veci problem su tuzbe bivsih igraca i potencijalne tuzbe sadasnjih. Strance cekamo danas i sutra, mada su sanse jako male da igraju u petak.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Najveca pljacka budzeta FKS jos od Usre i suza koje su vrijedile 100k+...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Dobro, to se svakako slazem. Ma da eto ima opet odredjeni cv, u Hajduku je ruku na srce strasan bio, pored genka, u ostalim klubovima je samo na osnovu prezimena bio. Sve u svemu, veliko prezime nosi, obećavao, a realnost je da ne može u kukuruz ligi igrati, sljedeca stanica 3 HNLnapoleon72 je napisao/la: ↑25 avg 2021, 12:41Brate da je tebi amidza Steve Jobs ti bi danas nosao nove iphone i predstavljao ih po svijetu, iako mislis da je mikrocip vrsta cipsa koja se proizvodi u Mikrosoftu (lupam, ne vrijedjam tebe, govorim uopceno).GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 avg 2021, 12:36Iskreno, skidam kapu Tini.
Onakav ljenguz i dizelas od igrace biti, a da tolike pare uzimas klubovima, svaka čast majstore![]()
Lahko je i ovom bilo loptu ganjat kad mu je babo Sead a amidza Safet. Mislis da ce Aguerov mali igrat u drugoj argentinskoj ligi a babo mu Aguero, dedo Maradona, kum Messi? Hoce qrac
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Osttribine
- Kontakt:
Bas tako, a ovome se trazilo xy opravdanja jer je Papetov bratić, te ne znaju ga treneri koristiti te ovo te ono, ok i sam sam od njega ocekivao i mislio da mora proigrati, ali bgm mrka kapa, ispade sve sto je u karijeri napravio bilo je u Hajduku, ali to je vec davno proslo vrijeme. Uglavnom neka mu je sa srecom, kostao ili kostat ce nas mnogo , ali poslije ovakve epizode u Sarajevu tesko da ce gdje moci, ali to je vec sada njegov problem.
- f0rest1946
- Kontakt:
Hvala bogu pa ode vise, odavno veci neradnik nije bio kod nas a plata top bila.
Al cuj ovih tupana bila nezdrava sredina pa je los bio
Sta je sa Bodulom onda ??
Al cuj ovih tupana bila nezdrava sredina pa je los bio

Sta je sa Bodulom onda ??
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ma on je majstor s loptom i ne treba tu trositi rijeci, ali sjecam se Jeleskovicevih rijeci prije godinu: "najveci je majstor u ekipi, ne mozes mu loptu uzeti, ali nisam nikad vidio tako nespremnog igraca i lijenog"
Bas me zanima njegov Slj klub i ponasanje u toj novoj sredini, bas steta sto nije htio postovati sta mu se kaze od treninga do tekme.
Bas me zanima njegov Slj klub i ponasanje u toj novoj sredini, bas steta sto nije htio postovati sta mu se kaze od treninga do tekme.
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
-
- Kontakt:
Ovdje kad se ispostavi tačno sta si pricao i kad nemaju argumenata onda ti nalijepe ti etiketu neprijatelja i udri.
- Osttribine
- Kontakt:
Ma ja krivi su mu nasi iz Uprave jer sve sto je u zivotu odigrao da valja bilo je u Hajduku prije 7, 8 godina, poslije se samo seljakao po klubovima, kad se nije uspio istaknuti u ovoj nasoj Ž ligi vala opravdanja za njega nema.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pa jel Jelešković treniro Mustedanagića?SedrenikHz je napisao/la: ↑25 avg 2021, 13:00Ma on je majstor s loptom i ne treba tu trositi rijeci, ali sjecam se Jeleskovicevih rijeci prije godinu: "najveci je majstor u ekipi, ne mozes mu loptu uzeti, ali nisam nikad vidio tako nespremnog igraca i lijenog"
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Zrinja ili TZ možda i MuraSedrenikHz je napisao/la: ↑25 avg 2021, 13:00Ma on je majstor s loptom i ne treba tu trositi rijeci, ali sjecam se Jeleskovicevih rijeci prije godinu: "najveci je majstor u ekipi, ne mozes mu loptu uzeti, ali nisam nikad vidio tako nespremnog igraca i lijenog"
- napoleon72
- Kontakt:
Brate fudbal koji trazi ucinak, nije ovo freestyle natjecanje. OK, zna je zagradit i sve to, al gdje je rezultst? Mali Ramic za 3 utakmice stigne 25% ucinka ovog boliqrca, a sumnjam da ima i 20% njegove plate.SedrenikHz je napisao/la: ↑25 avg 2021, 13:00Ma on je majstor s loptom i ne treba tu trositi rijeci, ali sjecam se Jeleskovicevih rijeci prije godinu: "najveci je majstor u ekipi, ne mozes mu loptu uzeti, ali nisam nikad vidio tako nespremnog igraca i lijenog"
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne prozivaj forumaše @bordobijeli
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AngelDiMaria
- Kontakt:
E cuj zahvaljuuemo mu se na "profesionalnosti"
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ma kad je najviše trebao trenirati, on to nije radio uopće. Godine nesportskog života ne možeš nikad ispraviti. Kad je bio u Genku, sjajno počeo i previše se dignuo. I tad kreće nesportski život koji ga je pratio nekoliko godina. To je i sam rekao kada se smirio, da ga je taj period koštao bolje karijere, što i jeste.SedrenikHz je napisao/la: ↑25 avg 2021, 13:00Ma on je majstor s loptom i ne treba tu trositi rijeci, ali sjecam se Jeleskovicevih rijeci prije godinu: "najveci je majstor u ekipi, ne mozes mu loptu uzeti, ali nisam nikad vidio tako nespremnog igraca i lijenog"
I sad je pokazao nekoliko bljeskova po utakmici, prošle godine je odradio i tri dosta dobre utakmice zaredom (Radnik, Borac, Sloboda). Ali, nije uspio dalje zbog fizičke spreme i to je to. I tako će nastaviti u svakom narednom klubu.
Zadnja izmjena: NisamInSajder, dana/u 25 avg 2021, 13:19, ukupno mijenjano 1 put.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- napoleon72
- Kontakt:
Mislim da je teski sarkazam u pitanju, i to i "dobrim igrama".
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946