Kao i u Vitezu.NeToBoLa je napisao/la:harson je napisao/la:vidim ovaj igrac igrao i u zepcu sigurno navija za zrinjski jer dole ima dosta ultrasa ali ipak u zepcu su glavni ROBIJASI
nije moguce da vas jos bole glave od batina u srcu tzv erceg Bosneharson je napisao/la:Kao i u Vitezu.NeToBoLa je napisao/la:harson je napisao/la:vidim ovaj igrac igrao i u zepcu sigurno navija za zrinjski jer dole ima dosta ultrasa ali ipak u zepcu su glavni ROBIJASI
naravno
idi ubij se kralju tupim nozemDule 078 je napisao/la:kakav je igrac ovaj mladen zizovic sto je dosao kod nas?
je li bio standardan tu?
Za ovu ligu, Žižović je Van der Vaart! Dobio je Borac odličnog igrača i sretno Žiža majstore! Hvala za 5 i pol godina u klubu i na trofejima koje si donio, kup 2008. i prvenstvo 2009. godineBliss je napisao/la:Bjeri bola carina, ako mislis da je Zizovic neka igracinacarina je napisao/la:idi ubij se kralju tupim nozemDule 078 je napisao/la:kakav je igrac ovaj mladen zizovic sto je dosao kod nas?
je li bio standardan tu?(dostignuce karijere mu je nastup za svinjski) ubi se ti tupim nozem.
u pl bih je jedan od najboljih igraca,svi zajedno igraci iz prigradskog kluba vehleza ne vrijede kao on........covjek barem zna sta znaci osvojiti titulu i kup,sto se ne bi moglo rec za vase zvijezdeBliss je napisao/la:Bjeri bola carina, ako mislis da je Zizovic neka igracinacarina je napisao/la:idi ubij se kralju tupim nozemDule 078 je napisao/la:kakav je igrac ovaj mladen zizovic sto je dosao kod nas?
je li bio standardan tu?(dostignuce karijere mu je nastup za svinjski) ubi se ti tupim nozem.
Nisam navijač Zrinjskog, ali u ono tekmi što sam ih gledao, a bilo je ih je relativno mnogo s obzirom da je dugo nastupao az taj klub. Za naše lige, više nego solidan igrač.Dule 078 je napisao/la:kakav je igrac ovaj mladen zizovic sto je dosao kod nas?
je li bio standardan tu?
Rodjeni_BRato je napisao/la:nema te vi pojma sta znaci osvojit i pobjedit. nego su vas pustali iz saveza u evropu samo zbog stadijona velezovog.
Rosas7 je napisao/la:evo projekt istocne tribine stadiona
http://www.gfmo.ba/e-zbornik/e_zbornik_02_10.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
teško, teškoRosas7 je napisao/la:HŠK Zrinjski: Prva provjera sa NK Bigeste
Kao što je i najavljeno prvu prozivku nogometaši HŠK Zrinjski imaju 10. siječnja.
Prvu laganiju provjeru imat će već 21. siječnja sa NK Bigeste iz Ljubuškog, a sedam dana kasnije uslijedit će i utakmica sa Željezničarom. Početkom veljače Plemići će odigrati Brotnjo kup na kome učestvuju Gošk, Zagreb i Brotnjo. Poslije toga slijedi odlazak u Istru, a generalna proba za nastavak prvenstva bit će utakmica sa Širokim Brijegom koncem veljače.
Što se tiče igračke križaljke tu još nema nekih velikih novosti. Kako doznajemo Žižović još nije napustio klub, a čeka se dolazak Popovića iz Travnika. Što se tiče Žuržinova on je igrač pod ugovorom, te klub ne može napustiti bez odštete.
Daj napiši nešto više o ovom dečku... vidim da je dao 2 gola za Travnik, uglavnom ulazio s klupe 92. godište, a vidio sam da je prošle sezone igrao u Uskoplju tu kod vas... Mlad napadač, ne znam isplati li nam ga se dovodit, imamo mi ovakvih u juniorima... a ovaj Ivešić mi se čini, da bi mogao biti pojačanjeteško, teško
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.