Ti se drogiras majstore. Ja nikad nisam, niti imam namjeru napisati da se izvinjavam za Sanicanina parmaka koji je samo preko dobro uhodane veze usao u reprezentaciju.Beduin je napisao/la: ↑25 mar 2021, 17:22Oplak'o sam od smijeha. I iznova, i iznova... ovaj @retromoos se bas potrudi svaki put nas pocastiti nekom gluposcu.Captain4 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 13:33Jesi svjestan gluposti koje si napisao? Kako će zabijati velikim reprezentacijama, kada je 85% tekmi repke igrao protiv kvalitetom, vjerovatno jednake ili slabije reprezentacije našoj. Možeš li objasniti?retromoos je napisao/la: ↑25 mar 2021, 12:36Da, Edin je dao 59 golova za reprezentaciju. Problem je jedino sto je 85% golova dao Armeniji, Lihtenstajnu, Albaniji, Kipru, Andori, Izraelu, Iranu, Estoniji, Omanu, Luksemburgu, i slicnim velesilama. Punih 14 godina je prvi napadac, a njegov rezultat je JEDNO VELIKO TAKMICENJE. Cak i tada su odlucujuce golove zabili Hajrovic i Ibisevic. Dominacija![]()
![]()
Prvi danima protiv Sanicanina i onda kobajagi sinoc "ja se izvinjavam za Sanicanina", a nakon pola sata opet kako medju prvima treba Sanicanina klupirati.![]()
![]()
Nego, nosis li i ti foliju na glavi?