Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
sretan rodjendan Carri i cestitam i sebi i drago mi je sto ga slavimo na isti dan 

Nek je sretan i tebi :ugeek:lfc96boy je napisao/la:sretan rodjendan Carri i cestitam i sebi i drago mi je sto ga slavimo na isti dan
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Carragher23
- Kontakt:
sretan rodjendan i jednom i drugomlfc96boy je napisao/la:sretan rodjendan Carri i cestitam i sebi i drago mi je sto ga slavimo na isti dan

Garuda Indonesia will sponsor Liverpool's training kit and remain the club's official airline partner for £16m per year
(Guardian)
LIVERPOOL FC
- Eccedentesiast
- Kontakt:

Puno sreće ovoj legendi u njegovoj karijeri. Nadam se da će jednog dana dobiti neku značajnu ulogu u klubu, što iskreno i zaslužuje.

WE ALL DREAM OF TEAM OF CARRAGHERS !!!

PS Kakva ljudina je ovaj naš kapiten.
http://www.liverpoolecho.co.uk/news/liv ... es-6635912

Wise men speak because they have something to say; fools because they have to say something.
Sretan rođendan legendi kluba, i sretan rođendan i tebilfc96boy je napisao/la:sretan rodjendan Carri i cestitam i sebi i drago mi je sto ga slavimo na isti dan

Joj, ubi trema pred derbi

Ja te volim, volim Željo..
hvala svima,za 18. rodjendan ne bi bilo bolje da jos LFC pobjedi u derbiju 

- Carragher23
- Kontakt:
Contrary to reports, Liverpool have no interest in taking Blackpool winger Tom Ince on loan (James Pearce, Liverpool Echo)
LIVERPOOL FC
Liverpool FC transfer speculation today sees Brendan Rodgers reportedly pondering a move for Atletico Madrid winger Arda Turan.
The Turkish international signed a contract extension with the Spanish club earlier this season that saw his release clause increase from £20m to £33m.
Liverpool Echo
The Turkish international signed a contract extension with the Spanish club earlier this season that saw his release clause increase from £20m to £33m.
Liverpool Echo
At the end of the storm there's a golden sky..
spominje se Shaqiri daj boze da ima imalo istine kad bi njega doveli u zadnjim minutama barem bi mi bilo malo lakse,jer je po meni igracina i dobro bi se uklopio 

Football Vertex @Football_Vertex 11h
World Exclusive: #LFC are in Advanced Talks with Napoli, Bayern & PSG in a Stunning attempt to Bring in 3 Players, Inler, Shaqiri & Pastore.
World Exclusive: #LFC are in Advanced Talks with Napoli, Bayern & PSG in a Stunning attempt to Bring in 3 Players, Inler, Shaqiri & Pastore.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Tradicija Arda Turan se nastavlja 

Da se razumijemo, ove price nije objavio echo nego stoji na stranici pod "reports" ili kako vec. Pise na sredini stranice da to nisu "price" echoaEDO299 je napisao/la:Liverpool FC transfer speculation today sees Brendan Rodgers reportedly pondering a move for Atletico Madrid winger Arda Turan.
Liverpool Echo

Isto kao ono za inlera i za neam pojma jos koga.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Dobro to stoji ali je na stranici Echo-aCarlo je napisao/la:Da se razumijemo, ove price nije objavio echo nego stoji na stranici pod "reports" ili kako vec. Pise na sredini stranice da to nisu "price" echoaEDO299 je napisao/la:Liverpool FC transfer speculation today sees Brendan Rodgers reportedly pondering a move for Atletico Madrid winger Arda Turan.
Liverpool Echo
Isto kao ono za inlera i za neam pojma jos koga.
Kad smo već kod derbija Liverpool-Everton, sjećam se jedne utakmice ko da je jučer bilo.
Kako me samo Torres tad iznervirao, yebo on sebe, gubili smo na poluvremenu, i sad naši kreću sa centra i Torres prvi put šuta sa centra, onda je poslije još jedno 2-3 puta ošutao sa centra. Mislim da smo tu utakmicu zijanili, a koliko sam samo bio bijesan, same su mi suze išle niz lice
Nisam baš toliko bio bijesan zbog Torresovih šuteva, nego što smo imali izuzetnih prilika, i trebali smo pobjediti, ali eto, nikad to neću zaboraviti
Nadam se da se Suarez neće zayebavati večeras isključivo radi mog zdravlja
Kako me samo Torres tad iznervirao, yebo on sebe, gubili smo na poluvremenu, i sad naši kreću sa centra i Torres prvi put šuta sa centra, onda je poslije još jedno 2-3 puta ošutao sa centra. Mislim da smo tu utakmicu zijanili, a koliko sam samo bio bijesan, same su mi suze išle niz lice

Nisam baš toliko bio bijesan zbog Torresovih šuteva, nego što smo imali izuzetnih prilika, i trebali smo pobjediti, ali eto, nikad to neću zaboraviti

Nadam se da se Suarez neće zayebavati večeras isključivo radi mog zdravlja

Za koga li on navija?HeKen je napisao/la:Nek je sretan rodjendan jednoj velicini, legendi kluba i da ga aBd proslavi uz pobjedu liverpoola nad gradskim rivalom !

1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
I još da ti posaljemo par djevojki sumnjivog moralalfc96boy je napisao/la:hvala svima,za 18. rodjendan ne bi bilo bolje da jos LFC pobjedi u derbiju

Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Everton are 3/1 tonight to beat #lfc..that means if you bet £100 you will lose £100 

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
hahaha moze ne bunim se,a ne vjerujem da bi se i Carra bunioThunder93 je napisao/la:I još da ti posaljemo par djevojki sumnjivog moralalfc96boy je napisao/la:hvala svima,za 18. rodjendan ne bi bilo bolje da jos LFC pobjedi u derbijunek je sretan i tebi a i Carri

Vjerujem da će on najviše uživati u večerašnjem derbijuGoodison je napisao/la:Za koga li on navija?HeKen je napisao/la:Nek je sretan rodjendan jednoj velicini, legendi kluba i da ga aBd proslavi uz pobjedu liverpoola nad gradskim rivalom !

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.