Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

gio10
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la gio10 » 27 jan 2014, 17:37

Hajde nek dođe Konoplyanka i Inler i dosta
Ja te volim, volim Željo..

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 27 jan 2014, 17:38

Konoplyanka može proći .

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 27 jan 2014, 17:40

Sa press konferencije Brendana Rodgersa...
O transferima: Necu dovoditi nikoga u januara, osim ako to ne bude neki dobar igrac koji ce nam mnogo pomoci. Radije cu dati sansu nekim mladim igracima, nego dovoditi igrace iz drugih timova na pozajmice. Ovo je veoma teza prelazni rok, i ako nema igraca koji su dostupni, jako je tesko uraditi bilo sta po tom pitanju, ipak i dalje se nadamo da mozemo obaviti par transfera. Ali ono sto je najvaznije, moramo da dovodimo igraca, koji ce bas ojacati nasih startnih 11! Pa cak iako nikoga ne dovedemo, to ce nas jos vise postaci u borbi za 4.mjesto.
At the end of the storm there's a golden sky..

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 27 jan 2014, 17:47

Uh Inler bi nam lego ko budali šamar.

A ovo što BR izjavi ima logike, dovoljno se opeko sa ovim posudbama Mosesa i Cissokha..

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 27 jan 2014, 17:56

EDO299 je napisao/la:Sa press konferencije Brendana Rodgersa...
O transferima: Necu dovoditi nikoga u januara, osim ako to ne bude neki dobar igrac koji ce nam mnogo pomoci. Radije cu dati sansu nekim mladim igracima, nego dovoditi igrace iz drugih timova na pozajmice. Ovo je veoma teza prelazni rok, i ako nema igraca koji su dostupni, jako je tesko uraditi bilo sta po tom pitanju, ipak i dalje se nadamo da mozemo obaviti par transfera. Ali ono sto je najvaznije, moramo da dovodimo igraca, koji ce bas ojacati nasih startnih 11! Pa cak iako nikoga ne dovedemo, to ce nas jos vise postaci u borbi za 4.mjesto.

Ovo mi se svidja iskreno.Konacno da shvate neke stvari.Za Alberta,Aspasa i Borinija mogao se kupiti WC igrac.Bolje gledat Flanagana i Kelija na bokovima nego nekog talenta iz 2007.Valjda ce Flano igrat protiv Evertona jer Sisoko ne moze igrat niti u jednom klubu EPL,a samo u ovim slabijim moze biti izmjena,momak je ograis'o :roll:
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 27 jan 2014, 18:03

dimitrijevic je napisao/la:
EDO299 je napisao/la:Sa press konferencije Brendana Rodgersa...

Ovo mi se svidja iskreno.Konacno da shvate neke stvari.Za Alberta,Aspasa i Borinija mogao se kupiti WC igrac.Bolje gledat Flanagana i Kelija na bokovima nego nekog talenta iz 2007.Valjda ce Flano igrat protiv Evertona jer Sisoko ne moze igrat niti u jednom klubu EPL,a samo u ovim slabijim moze biti izmjena,momak je ograis'o :roll:
Frajer kad potrci, sve strepim da nece sebi noge polomit :mrgreen:
ZZ

Eccedentesiast
Kontakt:

Post Postao/la Eccedentesiast » 27 jan 2014, 18:25

Boss reče danas na pressici da Sakho odsustvuje još 2-3 sedmice. Joe je danas trenirao, ali još uvijek nije siguran u njegovu spremnost, tako da će u naredna 24h ista biti procijenjena.

EDIT:
http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... it-partner

Dakle o ovome je bila riječ; ako neko ima info o finansijskim detaljima neka nas obavijesti.
Wise men speak because they have something to say; fools because they have to say something.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 27 jan 2014, 18:36

Šteta što će Sakho još biti odsutan :?
Sutra nam treba pobjeda, domaćini smo, sve osim pobjede će nas 90% ostaviti bez LP. Pukovnik ili pokojnik !?
Ja te volim, volim Željo..

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 27 jan 2014, 18:38

Brendan Rogers when asked about his transfer plans :

"We have to wait and see on that. There's certainly nothing imminent. But we always felt if we could do [business] then it was something we wanted to do.

"I said all along this was a group that we needed that wee bit of luck with to keep clear of injury and unfortunately we've been hit by a bad run of injuries.

"I'm just reluctant to bring in anyone that is just going to stockpile players. We need to bring in players that are really going to affect the starting XI. And if we can't do that, then we won't be doing anything.

"The club is working hard on that to find the players; it's just a very difficult market to find the player and do a deal and to get it over the line. We won't stop until the very end and hopefully we can."
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 27 jan 2014, 19:12, ukupno mijenjano 2 puta.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 27 jan 2014, 18:39

Šta nas ovo povezuju sa Kroosom? :shock: Ima li za to ikakve, pa makar i teoretske, šanse? :)
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 27 jan 2014, 18:44

Steta za Sakhoa, mučno mi je gledati štoperski par Škrtel - Toure. Toure na početku sezone odličan, a ovo zadnjih par tekmi što je ponovo u prvih 11 je na nivou Cissokhoa :roll:

Nek nam je Bog na pomoći sutra, teško da će ova dvojica išta moći onoj životinji.. :evil:

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 27 jan 2014, 18:50

Labudovi su kupili vječitog Liverpoolskog talenta Ngoga :mrgreen:

Fearless
Kontakt:

Post Postao/la Fearless » 27 jan 2014, 18:50

Desmond je napisao/la:Šta nas ovo povezuju sa Kroosom? :shock: Ima li za to ikakve, pa makar i teoretske, šanse? :)
Ima ako izborimo LP ;)
You'll Never Walk Alone!!!

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 27 jan 2014, 19:24

ma to sljivak lozi unitedovce
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 27 jan 2014, 20:24

@fera iznenadjenje je da pojacanja nema no tebi kao osobi koja razmislja na losiji nacin pa da kasnije bude iznenadjen ne predstavlja iznenadjenje :mrgreen:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 27 jan 2014, 20:39

popiste li vi ista ovaj rok ?? Kako je krenulo daj Boze da bilo ko dodje :D
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

Liverpool. YNWA
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool. YNWA » 27 jan 2014, 21:01

ko je ovaj Andre Gomes
15 miliona? :roll:
#Ynwa

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 27 jan 2014, 21:35

Liverpool. YNWA je napisao/la:ko je ovaj Andre Gomes
juce sam napisao da vjerovatno sve zavrseno,ali mi niko ne vjeruje :mrgreen: :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 27 jan 2014, 21:37

peppo_owen je napisao/la:popiste li vi ista ovaj rok ?? Kako je krenulo daj Boze da bilo ko dodje :D
Kakvi su rumoursi izgleda da je bolje da niko ne dođe... :roll:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Carragher23
Kontakt:

Post Postao/la Carragher23 » 27 jan 2014, 21:38

Ponos Torina je napisao/la:
Liverpool. YNWA je napisao/la:ko je ovaj Andre Gomes
juce sam napisao da vjerovatno sve zavrseno,ali mi niko ne vjeruje :mrgreen: :mrgreen:
a vjerovatno sutra potpisuje :lol: :lol:
LIVERPOOL FC

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.