AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

nextterrain
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la nextterrain » 28 jun 2021, 14:17

Jeste i vi neki :mrgreen:

Dajte ljudi moji, ovo je proces sve, 8 godina se nije kako treba ulagalo, dovodili su se polovnjaci koji su masno placeni bili i nisu nista pridonosili nego samo kupili pare i zavrsis 6. i 7.

Kad je pocelo ovo ulaganje u mladu i potentnu ekipu vama smeta sto ce se neki prodati za vece pare i otici u bolje klubove. To tako mora biti kad se vracas na vrh, ne moze nista preko noci. Uprava jeste grijesila, ali Milan ima najmladju ekipu u TOP 5 liga i osvojeno drugo mjesto tako da im se nema sta prigovarati.

Kessie i Calabrija sigurno ostaju jer su oni uz Kjaera kapiteni iduce sezone i Kessie hladno moze otici za 60M, nece oni riskirati da najboljeg igraca izgube besplatno.

Odvadite malo, vidjet cemo na kraju ljeta kako i sta ce biti, al vjerujem u ovaj projekt i u ovu ekipu

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 28 jun 2021, 14:30

Bježi ba nekstern pa ti si i u Susa vjerovao, sad još mi treba da vjerujemo da će se tvoje vjerovanje ostvariti :mrgreen:

Zahebanciju na stranu, projekat je ok, za sada je sve ok, ali moje mišljenje je da se sa ovakvim projektom Milan nikada neće vratiti tamo gdje je nekada bio.

Drugi je par cipela što smo mi toliko grohnuli pa nam je povratak u LP haman pa senzacija, ali kako rekoh već za godinu-dvije to neće zadovoljavati navijače, a bojim se da ovi vlasnici neće moći/željeti da pruže više od toga.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 28 jun 2021, 14:35

A kod Susa sam se malo precijenio, desi se svakom :mrgreen:

Mislim da ce se prodat Milan nekome drugom cim se stadion bude gradio i ustabili se u LP. To je otprilike dvije godine :kafa:

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 28 jun 2021, 14:37

Raonffa je napisao/la:
28 jun 2021, 13:47

Pa eto ja se iskreno nadam da neće ispasti toliki idioti da im i oni odu džaba.
Hajde Donarrumma je bio Dollarumma, pa je pod uticajem Raiole, pa hajde nije ni do Raiole nego je mali ****, tražio previše i otišao za dž. Maldini ispao frajer pokazao ne može se zayebavati sa klubom.
Onda dođe Hakan, on je bio smećar, ****, bezveze igrač koji nije odigrao pet utakmica da valja bla bla. Zaključak opet Maldini ispao frajer, a igrač šhupak.
Ali kad ti vidiš koliko oni ciganče sa platom kada su ostali igrači u pitanju, vrlo lako će se desiti situacija gdje ćemo od "Maldini frajer" doći do "Maldini šhupak" i to već veoma brzo ako se nastavi ova politika cigančenja.
E konačno da se složim sa tobom. Ova dvojica su stvarno bili vnago, ali ako se nastavi sa ovim onda dolazimo na istinu koja "izbija oči". Maldini je ograničen od strane Pacovčeta ćelavog. Zato ovo cigančenje jer Gazidis neće dozvoliti da se troši mnogo, ali u današnjem fudbalu je ovo što Milan troši mizerno. Mislim da Maldini neće dozvoliti da se neko igra njegovim imenom i ugledom.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 28 jun 2021, 18:39

Da li bi stvarno Fekir mogao biti meta i dobra solucija?

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 28 jun 2021, 18:52

muha milanez je napisao/la:
28 jun 2021, 12:13
meho-medo je napisao/la:
28 jun 2021, 11:30
Kaze Tuttosport i Calabriji nude 2 miliona a on traži 2.5. Ne znam u čemu je fazon s ovolikim pregovaranjem i Calabrija je definitivno zaslužio ova 2.5 miliona.
Zaista frustriraju ovakvi potezi. :puke:
SportMediaset: There is an ongoing negotiation between Milan and the entourage of Franck #Kessie, but there is still a distance, Milan offers €3.8M with a bonus and the entourage asks €6M

Pazi ovdje ponude. Treba ovo rješavati do augusta, ako se ne uspiju dogovorit stavit ga na transfer listu ne bil se uzele bilo kakve pare, jer kako vrijeme bude prolazilo sve ce teze biti postići dogovor.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 28 jun 2021, 19:24

Kessie pozvan na OI,treba to vidjeti da mu se zabrani kao sto je Liverpool Salahu zabranio

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 28 jun 2021, 20:24

meecko je napisao/la:
28 jun 2021, 14:37
Maldini je ograničen od strane Pacovčeta ćelavog. Zato ovo cigančenje jer Gazidis neće dozvoliti da se troši mnogo, ali u današnjem fudbalu je ovo što Milan troši mizerno. Mislim da Maldini neće dozvoliti da se neko igra njegovim imenom i ugledom.
Neki dan sam pisao o tome. Gazidis ima mnogo ovlasti i njega su doveli da se finansije srede posto poto.Također sjetimo se samo scene s Bobanom i kad je htio njemu i Maldiniju iza leđa da dovede Ragnicka.
nextterrain je napisao/la:
28 jun 2021, 14:17
Kessie i Calabrija sigurno ostaju jer su oni uz Kjaera kapiteni iduce sezone i Kessie hladno moze otici za 60M, nece oni riskirati da najboljeg igraca izgube besplatno.
Za Kessie brat bratu mogu uzeti max 40 miliona. Jer je u zadnjoj godini ugovora.60 je nerealno da ko plati za igraca kojem ugovor istice za godinu dana.
Zadnja izmjena: meepo, dana/u 28 jun 2021, 20:35, ukupno mijenjano 1 put.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 28 jun 2021, 20:33

Jest bas, nekom ko se brine o finansijama odgovara da igrač koji vrijedi 50 mil ode dzaba
Il Club più titolato al mondo!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 28 jun 2021, 20:35

Cim su pustitli Gigija onda odgovara.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 28 jun 2021, 20:37

muxa je napisao/la:
28 jun 2021, 20:33
Jest bas, nekom ko se brine o finansijama odgovara da igrač koji vrijedi 50 mil ode dzaba
Pa vrijedio je i Donnaruma skoro duplo vise od Kessiea pa je otisao dzabe.Samo sto ovaj put neće napraviti tu gresku vec ce Kessiea prodati ako ne budu mogli da se dogovore i dovesti Kamaru + Bakakyoka na njegovu poziciju.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 28 jun 2021, 20:42

O tome ti ja i govorim al haman dzaba. Da se samo Čelo pita, kako tvrdite, zar mislite da bi on čekao da istekne ugovor? Neko ko se bavi finansijama proda igrača ako neće produžiti ugovor kako nebi otišao dzaba.
Maldini je igrao na ljubav, lojalnost...al se zaj....
Al ja ga ne krivim, nakon tih grešaka dao je do znanja da nema ucjena. Radije je to prihvatio kao grešku već se pokušao vaditi novim greškama kojima bi dugoročno oštetio klub.
Il Club più titolato al mondo!

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 28 jun 2021, 22:55

pošto breel? raspitaj se paolo
Unico amore sei!
❤️🖤

Ruicosta
Kontakt:

Post Postao/la Ruicosta » 29 jun 2021, 12:05

Rebic juce dobro odigro, bas kao i one utakmice u grupi, odnosno kao i cijelu sezonu u Milanu. Prica li se ista da bi on mogo nedje otic?? To bi nam najjace pojacanje bilo, jer konj ce nas unistit. Trebalo bi dovest 5 dobrih igraca da se njegove greske nadomjeste.

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 29 jun 2021, 12:19

Ruicosta je napisao/la:
29 jun 2021, 12:05
Rebic juce dobro odigro, bas kao i one utakmice u grupi, odnosno kao i cijelu sezonu u Milanu. Prica li se ista da bi on mogo nedje otic?? To bi nam najjace pojacanje bilo, jer konj ce nas unistit. Trebalo bi dovest 5 dobrih igraca da se njegove greske nadomjeste.
Ali najjace juce, izasao na 3min da promjeni kopacke, i tada Hr gol prima. :opaopa:
Sarajevo ljubavi moja.

Ruicosta
Kontakt:

Post Postao/la Ruicosta » 29 jun 2021, 13:09

sonpenn je napisao/la:
29 jun 2021, 12:19
Ruicosta je napisao/la:
29 jun 2021, 12:05
Ali najjace juce, izasao na 3min da promjeni kopacke, i tada Hr gol prima. :opaopa:
Ma lik je bakzus i dzaba ti je.

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 29 jun 2021, 15:52

“Today, having a contract expiring in 2022 with an important player, one of Milan’s strongest, is a danger. Here is a basic error by the club,” Brambati said.

“Now Kessie is the one who holds the knife by the handle. He can decide what is best for him rather than the club.

“I know that in addition to Inter [Milan] there are two Premier League teams interested in him, including Tottenham.”

Despite having just a year left on his deal, Milan are likely to demand around €40m (£34.4m) for Kessie.

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 29 jun 2021, 18:18

meepo je napisao/la:
29 jun 2021, 15:52
“Today, having a contract expiring in 2022 with an important player, one of Milan’s strongest, is a danger. Here is a basic error by the club,” Brambati said.
“Now Kessie is the one who holds the knife by the handle. He can decide what is best for him rather than the club.
“I know that in addition to Inter [Milan] there are two Premier League teams interested in him, including Tottenham.”
Despite having just a year left on his deal, Milan are likely to demand around €40m (£34.4m) for Kessie.
Znači cirkus u najavi, prodaja čim prije da se nebi ponovio Dollarboy i Depresoglu
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 30 jun 2021, 13:37

Sky: Milan set €12m asking price for academy product as Atalanta register interest
Reports: Milan set €15m asking price for winger as Torino and Bundesliga clubs come forward
Ako je ovo istina bas su debili i nista nisu naucili.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 30 jun 2021, 15:25

Ma ja vjerujem da Pobega sigurno ostaje, pogotovo zato što je jedan od onih homegrown registrovanih igrača, a takvih nam fali na spisku.
Njegov jedini problem je što se ne uklapa u 4231 formaciju, ali nema razloga da ga se ne isproba naredne sezone ili u najgorem slučaju, da ode na još jednu posudbu. Momak ima talenta i nema nikakve logike da ga tek tako pustiš za "pišljivih" 12 miliona kad može koštati i više narednih sezona.

Za Haugea mi je pomalo svejedno, iako bih i za njega volio da mu se da još jedna šansa, pa makar i na posudbu.

Ali ako klub bude morao prodavati igrače, da bi se doveo neko sa bitnijom rolom, onda jbg, Hauge tu ispada kao "najmanje zlo" za prodaju. :zzz:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.