Ne znam cemu prica o stoperima, kada su nam oni bili najpotrebniji, Skrtel kiksao neprestano prosle sezone, Agger isto nije bio pouzdan u to vreme, a Carra se oprostio od fudbala, prakticno nismo ni imali stopere ili kvalitetne, logicno je da dodje jedan starter, jedan koji ce popuniti rupe, i Ilori koji je pojacanje za buducnost.
Sad sto niko nije ocekivao da ce Kolo da bude vrlo dobar, a za dzaba, da ce Skrtel da popravi igru, pa da imamo visak raspolozenih stopera je druga stvar, ali mislim da je sasvim pozitivno to sto tu barem imamo rotaciju i sirinu. Uostalom, igrali smo 3-5-2.
Golman je bio isto meta, i tu se lova najvise potrosila.
Mozemo mi ovde da pricamo, ali po meni Aspas i Alberto ne bi ni dosli da se doveo jedan od one trojice navedenih, ili bar jedan od njih (Aspas) ne bi dosao, takodje mislim da ni Sakho ne bi dosao, jer je placen ogroman novac. U tom trenutku bez Suareza, nama je bio potreban ofanzivac, zato se uzeo Aspas. Sa ogranicenim budzetom ne mozes puno da popunjavas rupe, a i da dovodis kvalitet.
Alberta ne bi kritikovao, po meni momak ima kvalitet odredjeni. Mi u principu imamo 2 zadnja vezna, od toga jedan klasican i dva trkaca, ali nijedan od njih nije dovoljno dobar da bi na kvalitetan nacin pokrivao tu poziciju. Ove sezone se jednostavno nema ni srece sa povredama, ne znam jesmo li 3 meca odigrali u najjacem sastavu.
Ogranicen budzet, ne igranje LS, manjak sirine u timu, zaista tesko nadoknaditi sve kada imas ovakvu situaciju, nemamo mi 100m budzet pa da sve bude kako treba.
Inler bi bio dobra akvizicija, mada kratkorocno resenje, jer covek u 30-im.