Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Lampard8
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Lampard8 » 27 jan 2014, 14:22

@TheLiverBird7 1h
Gokhan Inler may well be on his way to the club. Napoli want 10m for him which Liverpool are happy with!

@Football_Vertex 14m
World Exclusive: Liverpool are in Negotiations with Napoli over the Transfer of Gokhan Inler. Napoli want £10M. Rodgers has the Funds. #LFC

Špekulacije ili :?: :?
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 27 jan 2014, 14:25

Inler potpisuje.
Ko šta pije?
Ja te volim, volim Željo..

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 27 jan 2014, 14:26

OTNYS_YNWA je napisao/la:Kad bi neko pao s' Marsa, ušao na ovu temu i čitao komentare pomislio bi da je Liverpool u borbi za opstanak, da u timu ima debile koji se ne mogu sastaviti sa loptom i igraju na ho-ruk.
Jbg, neozbiljno se posluje i rizikuje četvrto mjesto koje bi i u finansijskom i u svakom drugom smislu bilo odlično za klub. Prošao je veći dio januara i ako se pogleda zadnjih par kola očigledno je da su pojačanja neophodna ako se želi napasti to četvrto mjesto, da ne spominjem da se konkurencija uozbiljila.
gio10 je napisao/la:Sve to stoji, ali kad uložiš neke pare i od toga 3/4 budu bačene, naravno da će samo budala opet gurati ruku na mjesto gdje ju je već opekao.
Šta bi ovo trebalo značiti, da Ameri neće ulagati više u transfere i da je to opravdano ? Ne mogu da dokučim smisao napisanog.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 27 jan 2014, 14:27

gio10 je napisao/la:Inler potpisuje.
Ko šta pije?
Ako treba i esenciju
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 27 jan 2014, 14:41

Ne znam cemu prica o stoperima, kada su nam oni bili najpotrebniji, Skrtel kiksao neprestano prosle sezone, Agger isto nije bio pouzdan u to vreme, a Carra se oprostio od fudbala, prakticno nismo ni imali stopere ili kvalitetne, logicno je da dodje jedan starter, jedan koji ce popuniti rupe, i Ilori koji je pojacanje za buducnost.
Sad sto niko nije ocekivao da ce Kolo da bude vrlo dobar, a za dzaba, da ce Skrtel da popravi igru, pa da imamo visak raspolozenih stopera je druga stvar, ali mislim da je sasvim pozitivno to sto tu barem imamo rotaciju i sirinu. Uostalom, igrali smo 3-5-2.

Golman je bio isto meta, i tu se lova najvise potrosila.
Mozemo mi ovde da pricamo, ali po meni Aspas i Alberto ne bi ni dosli da se doveo jedan od one trojice navedenih, ili bar jedan od njih (Aspas) ne bi dosao, takodje mislim da ni Sakho ne bi dosao, jer je placen ogroman novac. U tom trenutku bez Suareza, nama je bio potreban ofanzivac, zato se uzeo Aspas. Sa ogranicenim budzetom ne mozes puno da popunjavas rupe, a i da dovodis kvalitet.

Alberta ne bi kritikovao, po meni momak ima kvalitet odredjeni. Mi u principu imamo 2 zadnja vezna, od toga jedan klasican i dva trkaca, ali nijedan od njih nije dovoljno dobar da bi na kvalitetan nacin pokrivao tu poziciju. Ove sezone se jednostavno nema ni srece sa povredama, ne znam jesmo li 3 meca odigrali u najjacem sastavu.

Ogranicen budzet, ne igranje LS, manjak sirine u timu, zaista tesko nadoknaditi sve kada imas ovakvu situaciju, nemamo mi 100m budzet pa da sve bude kako treba.

Inler bi bio dobra akvizicija, mada kratkorocno resenje, jer covek u 30-im.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 27 jan 2014, 14:52

Mislim da ce se danas konacno i ta situacija oko transfera rijesiti. Vidjecemo sta sef kaze.
Bice da cemo dovest nekog top veznjaka ili ono realnije, nista :mrgreen:
ZZ

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 27 jan 2014, 14:55

the scouser je napisao/la:
gio10 je napisao/la:Sve to stoji, ali kad uložiš neke pare i od toga 3/4 budu bačene, naravno da će samo budala opet gurati ruku na mjesto gdje ju je već opekao.
Šta bi ovo trebalo značiti, da Ameri neće ulagati više u transfere i da je to opravdano ? Ne mogu da dokučim smisao napisanog.
Brendan će opet morati dobiti njihovo povjerenje. Bilo to osvajanjem četvrtog mjesta ili uzimanjem nekog igrača za male pare.
Ja te volim, volim Željo..

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 27 jan 2014, 14:57

katastrofalna greška bi bila da nikog ne dovedete :? . Jer na ljeto onda svejedno valja još više para džaba bacit.

Čudan je ovaj rodgers, usadio je ekipi taj hajmo reć pobjednički mentalitet (naspram prošlih sezona), napravio veoma napadačku ekipu i kad treba dovest par pojačanja da se izbori top 4 nigdje ga :roll:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 27 jan 2014, 14:58

slažem se s ovim gore. Jesu Ameri platili Carrolla, Downinga, Allena, Borinija? Dobro i Hendo je preplaćen ali on igra sve bolje i bolje. Ako jesu, onda ih razumijem :mrgreen:
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 27 jan 2014, 14:59

Paradajz je napisao/la:
Inler bi bio dobra akvizicija, mada kratkorocno resenje, jer covek u 30-im.
Svaki igrac je u principu kratkorocno rjesenje dok god se ne domognemo LPa. Ako dovedes nekog mladeg, a on krene briljirati, vrlo je izvjesno da ce u roku od 2-3 godine napustiti klub. Time si jos i ucinio uslugu timu kojem si ga prodao jer dobija igraca u najboljim godinama. Inleru jeste na ljeto 30 ali sigurno moze ponuditi 2-3 godine solidnog doprinosa i prije sam za njegovo dovodenje nego npr. Saula, koji moze ispasti novi Alonso kojeg cemo za 3 godine prodati nekom gigantu.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 27 jan 2014, 15:16

Bertrand je napisao/la:Svaki igrac je u principu kratkorocno rjesenje dok god se ne domognemo LPa. Ako dovedes nekog mladeg, a on krene briljirati, vrlo je izvjesno da ce u roku od 2-3 godine napustiti klub. Time si jos i ucinio uslugu timu kojem si ga prodao jer dobija igraca u najboljim godinama. Inleru jeste na ljeto 30 ali sigurno moze ponuditi 2-3 godine solidnog doprinosa i prije sam za njegovo dovodenje nego npr. Saula, koji moze ispasti novi Alonso kojeg cemo za 3 godine prodati nekom gigantu.
Jest' ali sa tog Saula koji mozda bude novi Xabi (iako nije taj tip, vise je tip Busquetsa), mozda dobijes ogromnu lovu, za ovog neces dobiti nista, u principu to je razlika. Mislim da je glupo na taj nacin razmisljati da ces nekog prodati za tri godina, zasto, ako taj tim bude imao uspeha sa istim tim igracem ?

Inler bi nam svakako pomogao, ne kazem ja, samo eto, zelim bolje resenje, dugorocnije, trajnije, Inler mi ne deluje kao takav.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 27 jan 2014, 15:59

We are now hearing that Liverpool have rejoined the race to sign Tom Ince. The Blackpool ace was heavily linked with a move to Anfield last summer. And Liverpool appear to have made a late move this morning as they look to beat the likes of Swansea, Crystal Palace, Stoke City, Hull City and Sunderland to the England Under 21's signature. (sky)

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 27 jan 2014, 16:01

Belmin6 je napisao/la:We are now hearing that Liverpool have rejoined the race to sign Tom Ince. The Blackpool ace was heavily linked with a move to Anfield last summer. And Liverpool appear to have made a late move this morning as they look to beat the likes of Swansea, Crystal Palace, Stoke City, Hull City and Sunderland to the England Under 21's signature. (sky)
slika

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 27 jan 2014, 16:21

Paradajz je napisao/la:
Jest' ali sa tog Saula koji mozda bude novi Xabi (iako nije taj tip, vise je tip Busquetsa), mozda dobijes ogromnu lovu, za ovog neces dobiti nista, u principu to je razlika. Mislim da je glupo na taj nacin razmisljati da ces nekog prodati za tri godina, zasto, ako taj tim bude imao uspeha sa istim tim igracem ?

Inler bi nam svakako pomogao, ne kazem ja, samo eto, zelim bolje resenje, dugorocnije, trajnije, Inler mi ne deluje kao takav.
Ako ce klub imati uspjeha sa tim igracem tako sto ce igrati LPa, a potom ga prodati, onda naravno da nemam nista protiv. Problem je sto klub od prodaje igraca i ogromne love koju dobije ne ulaze taj novac na nacin koji bi nam u skorijem periodu donio igranje u LPa. Ta lova, i to nenormalno visoka lova, se vecinom potrosi na igrace koji ne opravdaju ocekivanja, a smatraju se "talentima" i "dugorocnim rjesenjima". Cast izuzecima sa kojima su pogodili, iako je to urijetko. Na kraju tu i ne bude profita vec se ode u gubitak.

Ja, ako bih birao izmedu iskusnog igraca koji nije presao tridesete i talenta na kojeg cu morati cekati bar sezonu ili dvije da se prilagodi te ga onda mozda prodam za veliku lovu, biram prvog.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 27 jan 2014, 16:36

Bertrand je napisao/la:Ako ce klub imati uspjeha sa tim igracem tako sto ce igrati LPa, a potom ga prodati, onda naravno da nemam nista protiv. Problem je sto klub od prodaje igraca i ogromne love koju dobije ne ulaze taj novac na nacin koji bi nam u skorijem periodu donio igranje u LPa. Ta lova, i to nenormalno visoka lova, se vecinom potrosi na igrace koji ne opravdaju ocekivanja, a smatraju se "talentima" i "dugorocnim rjesenjima". Cast izuzecima sa kojima su pogodili, iako je to urijetko. Na kraju tu i ne bude profita vec se ode u gubitak.

Ja, ako bih birao izmedu iskusnog igraca koji nije presao tridesete i talenta na kojeg cu morati cekati bar sezonu ili dvije da se prilagodi te ga onda mozda prodam za veliku lovu, biram prvog.
Imas ti igraca koji npr ima iskustvo, ali i ogroman kvalitet, plus prostora za napredak i dugorocno je resenje, poput recimo M'Vile. Ne kazem ja da ovog Saula treba dovesti, naprotiv, momak mozda bude opasan igrac, ali on nije trenutno resenje.
Fora je sto ima i boljih resenja od Inlera, ali nama je Inler jeftiniji, mada opet kazem, izvor je toliko slab, da o njemu ne treba pricati, sumnjam da ce doci, bitan je deo Rafinog Napolija.

Nasa transfer politika je unazad poznata, godinama, ne treba pricati o njoj, ali se sada ona radikalno menja, doduse previse radikalno.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 27 jan 2014, 17:21

gio10 je napisao/la:
the scouser je napisao/la:
Brendan će opet morati dobiti njihovo povjerenje. Bilo to osvajanjem četvrtog mjesta ili uzimanjem nekog igrača za male pare.
Pa za osvajanje četvrtog mjesta su neophodna ulaganja, toga su i Ameri svjesni siguran sam. Ono što s tog aspekta može djelovati kao pozitivan faktor je činjenica da Brendan odlično vodi tim na terenu s obzirom na ograničenost igračkog kadra (za koji je on sam kriv djelomično).
To da li će igrač biti doveden za male ili velike pare, je prvenstveno stvar (ne)sposobnosti Iana Ayrea. Na Brendanu je da izabere igrača, na Ianu da pregovara cijenu.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 27 jan 2014, 17:21

Ganjamo Konoplyanku spominje se oko 13M,vjerovatno za ljeto.. Tu je i Ince kojeg zele jos Swansea,C.Palace,Monaco...

Sky sport UK
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 27 jan 2014, 17:27

Ma do ljeta ce njega Chelsea il' Toto pokupit i nasi ce opet izganjati nekog iz Španskih otpadaka.

Izgleda da nasi ne daju za pojacanja jer se Toto i Everton nisu pojacali osim Lacine al' on je onako bezveze igrač bas. Ocekuju opet top 4 sigurno jer imamo najboljeg igraca lige i stvarno ne znam ako izgubimo sutra kako bi se mogli oporaviti i vratiti se na to 4 mjesto. Jer United ce vjerovatno poceti igrati bolje sad, a Kokoske su se odavno vec popravile. Daj Boze da izguramo ovih nekoliko kola dok nam se ne vrate neki igraci valjda ce biti bolje.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 27 jan 2014, 17:34

Ja sam cuo da je Konoplyanka za sad, i da je back up upravo za Salaha. Bar za njega da iskesiraju, identican kvalitet Salahu, ako ne i bolji. Sky javlja, videcemo. Treba i dalje zadnji vezni.
Za Incea je Ben Smith javio da nema ponude, i bolje, Alberto jaci igrac.

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 27 jan 2014, 17:34

Ja sam cuo da je Konoplyanka za sad
Molim te Bože MOLIM TE, samo njega i nikoga vise. Obozavam ga. :mrgreen:
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.