FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Boljević?
-
- Kontakt:
Gdje nece biti bolje Sarajevo.
Oni Ristovskog, a mi Osmanovica doveli.
Oni Ristovskog, a mi Osmanovica doveli.
-
- Kontakt:
Hajde Fočo brate !!!
-
- Kontakt:
Pa uporedite sastav nas i Sarajeva. Puno smo mi blize Radniku nego Sarajevu.
Da ne spominjemo trenera, uslove.
Kod nas jos ima vise navijaca i to ti je to.
-
- Kontakt:
Sarajevo zapravo sakutuje igrace, doveli malog Jattu igracina, mi dovodimo ucoravo Peixota Simonia da odigraju 30min
Sto je najgore,Radnik ne izgleda Lose na terenu ni protiv nas,niti nocas protiv sarajeva...zeljovolimte je napisao/la: ↑03 avg 2025, 20:04Pa uporedite sastav nas i Sarajeva. Puno smo mi blize Radniku nego Sarajevu.
-
- Kontakt:
To sam i ja htio napisat izgledaju bas dobro na terenu osim par pojedinaca koji kaskaju stvarno zanimljiva ekipa a od 3 gola jedan eurogo jedan tap in al eto, i opet protiv nas Trako Neuer a protiv kona rupa, bas sto neko napisa kako protiv nas se golmani razbraneb00t je napisao/la: ↑03 avg 2025, 20:09Sto je najgore,Radnik ne izgleda Lose na terenu ni protiv nas,niti nocas protiv sarajeva...zeljovolimte je napisao/la: ↑03 avg 2025, 20:04Pa uporedite sastav nas i Sarajeva. Puno smo mi blize Radniku nego Sarajevu.
lele ja lude tekmeFerroviere1987 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 20:13To sam i ja htio napisat izgledaju bas dobro na terenu osim par pojedinaca koji kaskaju stvarno zanimljiva ekipa a od 3 gola jedan eurogo jedan tap in al eto, i opet protiv nas Trako Neuer a protiv kona rupa, bas sto neko napisa kako protiv nas se golmani razbraneb00t je napisao/la: ↑03 avg 2025, 20:09Sto je najgore,Radnik ne izgleda Lose na terenu ni protiv nas,niti nocas protiv sarajeva...zeljovolimte je napisao/la: ↑03 avg 2025, 20:04
Pa uporedite sastav nas i Sarajeva. Puno smo mi blize Radniku nego Sarajevu.

ljudi se ne predaju kod 3-0,mogli su odustat..grizu cijelo vrijeme,trude se...
Edit: Meni nebi bilo zao da ekipa izgubi kada se ovako trude i moral im ne pada...
Zadnja izmjena: b00t, dana/u 03 avg 2025, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
AJMOOOOOOOOOOOOO 3 3b00t je napisao/la: ↑03 avg 2025, 20:17lele ja lude tekmeFerroviere1987 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 20:13To sam i ja htio napisat izgledaju bas dobro na terenu osim par pojedinaca koji kaskaju stvarno zanimljiva ekipa a od 3 gola jedan eurogo jedan tap in al eto, i opet protiv nas Trako Neuer a protiv kona rupa, bas sto neko napisa kako protiv nas se golmani razbraneusla voda u usi,dali moze Radnik do iznenadjenja
Moral ekipe,koji mi nazalost nemamo...Ferroviere1987 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 20:20AJMOOOOOOOOOOOOO 3 3b00t je napisao/la: ↑03 avg 2025, 20:17lele ja lude tekmeFerroviere1987 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 20:13
To sam i ja htio napisat izgledaju bas dobro na terenu osim par pojedinaca koji kaskaju stvarno zanimljiva ekipa a od 3 gola jedan eurogo jedan tap in al eto, i opet protiv nas Trako Neuer a protiv kona rupa, bas sto neko napisa kako protiv nas se golmani razbraneusla voda u usi,dali moze Radnik do iznenadjenja
Sretno momci, pobjedite pa da nas prodje ova nekakva negativna atmosfera
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Joj radnika nagazne mine
-
- Kontakt:
Jebote kad skontas dobro smo mi prosli protiv radnika da nam ne uvalise peticu 

- WeekendOffender
- Kontakt:
Nemoj tako brate,ljudi su odpisali radnik vec prije mjesec

Dobro smo mi prosli

Za razliku od harakirija protiv Radnika, prvih 11 večeras djeluje dosta bolje na papiru. Foči sam se nadao i protiv Radnika, Adžem nije ispoštovao ali eto večeras jeste što mi je pozitivno iznenađenje.
Cvetanoski također u prvih 11 kao naš najbolji ofanzivac u pripremnom periodu plus dvomeč protiv Kopera, i njegov ostanak na klupi protiv Radnika je bio užasna odluka.
Nadam se da ćemo sa Ericom večeras imati kud i kamo bolji protok lopte. Sve u svemu vidjet ćemo je li ono protiv Radnika bila "samo" kombinacija užasne postavke trenera (i amaterizma ljudi u klubu jer nisu registrovali neke igrače) i nesretnih okolnosti (suspenzija i povreda dva glavna veznjaka) ili su nas pripremne i Koper na Grbavici baš baš zavarali.
Cvetanoski također u prvih 11 kao naš najbolji ofanzivac u pripremnom periodu plus dvomeč protiv Kopera, i njegov ostanak na klupi protiv Radnika je bio užasna odluka.
Nadam se da ćemo sa Ericom večeras imati kud i kamo bolji protok lopte. Sve u svemu vidjet ćemo je li ono protiv Radnika bila "samo" kombinacija užasne postavke trenera (i amaterizma ljudi u klubu jer nisu registrovali neke igrače) i nesretnih okolnosti (suspenzija i povreda dva glavna veznjaka) ili su nas pripremne i Koper na Grbavici baš baš zavarali.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ja kad napišem da se Radnik mora shvatiti krajnje ozbiljno i da pristup mora biti kao a igraš protiv Zrinjskog ili Borca pojedini ovdje počnu govoriti o gubitničkom menalitetu. Mislio sam da su kone ozbiljniji kolektiv.
Sad idemo jako.... Posušje mora pasti... Sretno momci.
Sad idemo jako.... Posušje mora pasti... Sretno momci.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Eh idemo sad slag na tortu nadam se da dobijemo veceras.
Da vidimo kakav je Konings i sta mozemo ocekivati, Krpic joker sa klupe i mislim da ce mu odlicno stajati ta uloga.
Da vidimo kakav je Konings i sta mozemo ocekivati, Krpic joker sa klupe i mislim da ce mu odlicno stajati ta uloga.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, mavi, pinki i 38 gostiju.