FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 20 apr 2019, 17:14

Nevjerovatno kakve covjek ima blokade. :facepalm:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 apr 2019, 17:25

Danas su se pošteno ispromašivali a i Pavlenka je branio gotovo sve. :crazy:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 20 apr 2019, 17:39

Koliko se može uzeti novca za trpaca majncova na kraju sezone?
On osim frustracija ništa više ne može ponuditi

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 20 apr 2019, 17:46

Scholl je napisao/la:Koliko se može uzeti novca za trpaca majncova na kraju sezone?
On osim frustracija ništa više ne može ponuditi

a koga bi doveo umjesto lewe, bas me zanima :hmmmmm:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 apr 2019, 17:54

Podcijenjen protivnik, ista stvar kao u Freiburgu prije nekoliko sedmica.

Nadam se da ce naredne sezone to ici puno bolje pod vodstvom novog trenera.

U srijedu sa ovakvom realizacijom nemamo sta traziti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 20 apr 2019, 21:45

Jel dao gol trpac Majncova :kafa:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 21 apr 2019, 00:32

Bundesliga je napisao/la:Jel dao gol trpac Majncova :kafa:
Pa s Werderom smo igrali. :kafa:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 21 apr 2019, 10:01

S-Y-L-A-R je napisao/la: Pa s Werderom smo igrali. :kafa:
Aha, my bad :kafa:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Balance
Kontakt:

Post Postao/la Balance » 21 apr 2019, 13:06

Stefan Effenberg je napisao/la:
Balance je napisao/la:Gledam Dembelea i Sanea koji su klase, a nisu prvotimci i pitam se zasto se s onih 80 mil nije pokusao dovesti jedan od njih, e to bi bio bomba transfer i klasa koju bi dobili na krilu.
Ali vratimo se u realnost, kad bi dosli Pepe i Oddoi bilo bi odlicno, ali mislim da je veca vjerojatnost da ce doci Ziyech. Nisam upoznat s njim osim da igra sjajnu sezonu i da ima 26 god pa je pitanje ako je klasa i ako vrijedi gdje je bio do sada..

Takoder smatram da bi Lewu trebalo prodati sljedece sezone dok se jos moze zaraditi na njemu i dovesti Jovica. Po nasoj upravi bojim se da bi on mogao postati kao Robben i Ribery, pa da nam igra u 34 god kao prva spica.
Sto se tice Wernera, ne znam je li nam potreban, mislim da je bolje dovesti 2 kvalitetna krila nego njega i jedno krilo.
Slažemo se standardno. Sane bi baš bio pravo krilo koje nam treba i zaista legitiman nasljednik Robberya, tj. jednog od njih. Sad me samo muči koja je najbolja Saneova pozicija, lijevo ili desno krilo?

Momak ima sve da postane klasa. Eto u dvije najvažnije utakmice ove sezone ( četvrtfinale lige prvaka ) on dobije 20-ak minuta sve skupa. Naravno, najbolji trener na svijetu Pep zanemaruje dragulja bespotrebno, radi nekih sitnih greškica koje radi. Pa logično je da niti Sane nije nepogrešiv i da svaki dribling, pass ili centrašut ne odradi kako treba. Samo je jedan Messi, najveći nogometaš svih vremena, pa čak i on ne donese uvijek najbolju odluku. Ali pričati o tome je smiješno.

Uglavnom, ako je ikako moguće, treba dovesti ovog igrača pa i pod cijenu od nekih 100+ milijuna eura. On vrijedi te novce.

Danas opet u tako važnoj utakmici za City sjedi na klupi. Teško je sada reći koliko je realan njegov dolazak ali ako postoje neke trzavice između njega i Pepa onda bi trebalo reagirati.

Odoi je veliki potencijal i ja bih da doveo svakako ali treba biti realan i reći da njega treba još čekati par godina da dobi iskustvo kako bi dominirao terenom. Dovesti ga sad, ili iduće ljeto, nema veze, dovesti pod obavezno.

Pepe pokazuje da ima znanje, brzinu, završnicu, sa loptom je odličan, tehnika, ima puno kvaliteta koje nam mogu pomoći. Ha, i njega bih doveo i nadam se da će ga dovesti. Točno tim redoslijedom bih dovodio igrače, naravno, ne mogu svi doći ali prvi pick bi mi bio Sane pa Odoi pa Pepe.

Još sigurno dolazi i Werner, sad je zaista pitanje gdje će ko i igrati. Vidimo da se spominje i Brandt, Ziyech i Eriksen, pa se još ne zna da li će ostati James. Tu bih osobno volio prije svih da dovedemo Havertza na polušpicu, bez pardona bih dao 100 milijuna za njega. Kakav je to samo potencijal, strašno. Baš igrač koji radi prevagu, da li sa svojim znanjem, traumpassom, završnicom, tehnikom, brzinom, ma ovaj majstor ima sve predispozicije.

Lewandowskog su trebali prodati prošlo ljeto za tih 100 milijuna i udarati se nogom u guzicu. Frajer je dobar za Bundeslige ali brate mili Giovani Elber je trpao najvećima, kao što sada trpa Luis Suarez za Barcelonu. To su klase, ovaj egoista ne može u istu rečenicu sa njima. Pa vjeruješ mi da sam ja još sad šokiran da su njega u džep pospremili Fabinho i Matip koji su nominalno zadnji vezni, gdje ćeš onda odigrati nešto protiv ovih najjačih?????

Svakako i njega treba prodati, bilo bi samoubojstvo da nam ovaj sebičnjak i dalje nastupa protiv najvećih. Ima toliko napadača koji su se isprofilirali ove i zadnjih godina pa zašto onda trpjeti trpača Majncova, kako ga neko ovdje prozove?

Ali prije svih... novi trener.

Sane je puno bolji na lijevom krilu iako moze igrati i desno. Kako god, najmanji problem bi bio na koju stranu ga postaviti, samo kad bi ga doveli.
Zaboravio sam spomenuti Havertza koji je fantastican i jedan od onih must buy igraca, ali mislim da nije u planu ove sezone nikako, tek sljedece bi mogao biti.

Lewa je razocarao u velikim utakmicama, ali ja bi ga iskoristio jos sljedecu sezonu gdje uz kvalitetnija krila i ekipu opcenito mozda i napravi nesto jer budimo realni zadnje dvije god nije bas imao s kime ni igrati. Nakon toga bi ga definitivno prodao, makar nam on sam donio ligu prvaka.
Idealno bi bilo da Jovic ostane jos god dana u Frankfurtu, ako potvrdi kvalitetu onda da ga se dovede umjesto Lewe.
Ako vec ove sezone zeli otici definitivno bi prodao poljaka i doveo njega.

Iskreno ne znam koga umjesto Kovaca dovesti, Zidane otisao u Real, a Wenger vjerojatno nije opcija. To su bila meni dva zanimljiva kandidata, talijane ne bi volio, Mourinho isto ne, a ostali koji vrijede su zauzeti.

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 21 apr 2019, 17:04

Navodno smo spremni aktivirati klauzulu grizmana koja ce u julu iznositi 129 miliona eura
Pravda za Tyson Furya

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 21 apr 2019, 18:06

Jup je napisao/la:Navodno smo spremni aktivirati klauzulu grizmana koja ce u julu iznositi 129 miliona eura
Izvini al ovo je za :rol: :rol: :rol:

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 21 apr 2019, 18:08

sljivo je napisao/la:
Jup je napisao/la:Navodno smo spremni aktivirati klauzulu grizmana koja ce u julu iznositi 129 miliona eura
Izvini al ovo je za :rol: :rol: :rol:
Jelde bila je i sega kad se pisalo da
Ce moo dati 80 milki
za hernandeza :kafa: :problem: :zviz:
Pravda za Tyson Furya

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 21 apr 2019, 19:06

Manje expressa, više kvalitetnog štiva. ;)
41.21.1.

11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 21 apr 2019, 19:16

S-Y-L-A-R je napisao/la:Manje expressa, više kvalitetnog štiva. ;)
Spanci kažu isto ko i za
Hernandeza u januaru da cemo ga kupiti
Pravda za Tyson Furya

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 21 apr 2019, 19:52

Šta je, jel to ne vjeruješ :kafa: tako ste i za Dybalu pisali pa evo treća mu godina u Minhenu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 21 apr 2019, 19:58

harden je napisao/la:
Šta je, jel to ne vjeruješ :kafa: tako ste i za Dybalu pisali pa evo treća mu godina u Minhenu.
Nije ni sa Grizmanom drugačija situacija, koliko se već piše, ovo ljeto taman dođe za produženje ugovora sa nama :rol:
41.21.1.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 22 apr 2019, 10:27

A šta fali Geretu Bejlu na desno krilo umjesto Robbena, može poslužit 3-4 godine.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 apr 2019, 10:37

Ne treba nam još jedan Jeremija u timu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 22 apr 2019, 15:57

coelho41 je napisao/la:A šta fali Geretu Bejlu na desno krilo umjesto Robbena, može poslužit 3-4 godine.
za pocetak zdrava koljena, zamisli kad bi njega ovaj nas mengele lijecio, frajer bi u kolicima zavrsio
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 22 apr 2019, 17:13

Zadnji Englez staklenih koljena u Bayernu je završio karijeru sa 27-28 godina :lol: možda ste ipak upravu.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: bavaracmujo i 4 gosta.