FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Nevjerovatno kakve covjek ima blokade. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Danas su se pošteno ispromašivali a i Pavlenka je branio gotovo sve. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Koliko se može uzeti novca za trpaca majncova na kraju sezone?
On osim frustracija ništa više ne može ponuditi
Scholl je napisao/la:Koliko se može uzeti novca za trpaca majncova na kraju sezone?
a koga bi doveo umjesto lewe, bas me zanima

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- Omerbavarac
- Kontakt:
Podcijenjen protivnik, ista stvar kao u Freiburgu prije nekoliko sedmica.
Nadam se da ce naredne sezone to ici puno bolje pod vodstvom novog trenera.
U srijedu sa ovakvom realizacijom nemamo sta traziti.
Nadam se da ce naredne sezone to ici puno bolje pod vodstvom novog trenera.
U srijedu sa ovakvom realizacijom nemamo sta traziti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Jel dao gol trpac Majncova 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Pa s Werderom smo igrali.Bundesliga je napisao/la:Jel dao gol trpac Majncova

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
-
- Kontakt:
Aha, my badS-Y-L-A-R je napisao/la: Pa s Werderom smo igrali.

I am not yet born; O hear me.
Stefan Effenberg je napisao/la:Slažemo se standardno. Sane bi baš bio pravo krilo koje nam treba i zaista legitiman nasljednik Robberya, tj. jednog od njih. Sad me samo muči koja je najbolja Saneova pozicija, lijevo ili desno krilo?Balance je napisao/la:Gledam Dembelea i Sanea koji su klase, a nisu prvotimci i pitam se zasto se s onih 80 mil nije pokusao dovesti jedan od njih, e to bi bio bomba transfer i klasa koju bi dobili na krilu.
Ali vratimo se u realnost, kad bi dosli Pepe i Oddoi bilo bi odlicno, ali mislim da je veca vjerojatnost da ce doci Ziyech. Nisam upoznat s njim osim da igra sjajnu sezonu i da ima 26 god pa je pitanje ako je klasa i ako vrijedi gdje je bio do sada..
Takoder smatram da bi Lewu trebalo prodati sljedece sezone dok se jos moze zaraditi na njemu i dovesti Jovica. Po nasoj upravi bojim se da bi on mogao postati kao Robben i Ribery, pa da nam igra u 34 god kao prva spica.
Sto se tice Wernera, ne znam je li nam potreban, mislim da je bolje dovesti 2 kvalitetna krila nego njega i jedno krilo.
Momak ima sve da postane klasa. Eto u dvije najvažnije utakmice ove sezone ( četvrtfinale lige prvaka ) on dobije 20-ak minuta sve skupa. Naravno, najbolji trener na svijetu Pep zanemaruje dragulja bespotrebno, radi nekih sitnih greškica koje radi. Pa logično je da niti Sane nije nepogrešiv i da svaki dribling, pass ili centrašut ne odradi kako treba. Samo je jedan Messi, najveći nogometaš svih vremena, pa čak i on ne donese uvijek najbolju odluku. Ali pričati o tome je smiješno.
Uglavnom, ako je ikako moguće, treba dovesti ovog igrača pa i pod cijenu od nekih 100+ milijuna eura. On vrijedi te novce.
Danas opet u tako važnoj utakmici za City sjedi na klupi. Teško je sada reći koliko je realan njegov dolazak ali ako postoje neke trzavice između njega i Pepa onda bi trebalo reagirati.
Odoi je veliki potencijal i ja bih da doveo svakako ali treba biti realan i reći da njega treba još čekati par godina da dobi iskustvo kako bi dominirao terenom. Dovesti ga sad, ili iduće ljeto, nema veze, dovesti pod obavezno.
Pepe pokazuje da ima znanje, brzinu, završnicu, sa loptom je odličan, tehnika, ima puno kvaliteta koje nam mogu pomoći. Ha, i njega bih doveo i nadam se da će ga dovesti. Točno tim redoslijedom bih dovodio igrače, naravno, ne mogu svi doći ali prvi pick bi mi bio Sane pa Odoi pa Pepe.
Još sigurno dolazi i Werner, sad je zaista pitanje gdje će ko i igrati. Vidimo da se spominje i Brandt, Ziyech i Eriksen, pa se još ne zna da li će ostati James. Tu bih osobno volio prije svih da dovedemo Havertza na polušpicu, bez pardona bih dao 100 milijuna za njega. Kakav je to samo potencijal, strašno. Baš igrač koji radi prevagu, da li sa svojim znanjem, traumpassom, završnicom, tehnikom, brzinom, ma ovaj majstor ima sve predispozicije.
Lewandowskog su trebali prodati prošlo ljeto za tih 100 milijuna i udarati se nogom u guzicu. Frajer je dobar za Bundeslige ali brate mili Giovani Elber je trpao najvećima, kao što sada trpa Luis Suarez za Barcelonu. To su klase, ovaj egoista ne može u istu rečenicu sa njima. Pa vjeruješ mi da sam ja još sad šokiran da su njega u džep pospremili Fabinho i Matip koji su nominalno zadnji vezni, gdje ćeš onda odigrati nešto protiv ovih najjačih?????
Svakako i njega treba prodati, bilo bi samoubojstvo da nam ovaj sebičnjak i dalje nastupa protiv najvećih. Ima toliko napadača koji su se isprofilirali ove i zadnjih godina pa zašto onda trpjeti trpača Majncova, kako ga neko ovdje prozove?
Ali prije svih... novi trener.
Sane je puno bolji na lijevom krilu iako moze igrati i desno. Kako god, najmanji problem bi bio na koju stranu ga postaviti, samo kad bi ga doveli.
Zaboravio sam spomenuti Havertza koji je fantastican i jedan od onih must buy igraca, ali mislim da nije u planu ove sezone nikako, tek sljedece bi mogao biti.
Lewa je razocarao u velikim utakmicama, ali ja bi ga iskoristio jos sljedecu sezonu gdje uz kvalitetnija krila i ekipu opcenito mozda i napravi nesto jer budimo realni zadnje dvije god nije bas imao s kime ni igrati. Nakon toga bi ga definitivno prodao, makar nam on sam donio ligu prvaka.
Idealno bi bilo da Jovic ostane jos god dana u Frankfurtu, ako potvrdi kvalitetu onda da ga se dovede umjesto Lewe.
Ako vec ove sezone zeli otici definitivno bi prodao poljaka i doveo njega.
Iskreno ne znam koga umjesto Kovaca dovesti, Zidane otisao u Real, a Wenger vjerojatno nije opcija. To su bila meni dva zanimljiva kandidata, talijane ne bi volio, Mourinho isto ne, a ostali koji vrijede su zauzeti.
Navodno smo spremni aktivirati klauzulu grizmana koja ce u julu iznositi 129 miliona eura
Pravda za Tyson Furya
Izvini al ovo je zaJup je napisao/la:Navodno smo spremni aktivirati klauzulu grizmana koja ce u julu iznositi 129 miliona eura

Jelde bila je i sega kad se pisalo dasljivo je napisao/la:Izvini al ovo je zaJup je napisao/la:Navodno smo spremni aktivirati klauzulu grizmana koja ce u julu iznositi 129 miliona eura![]()
![]()
Ce moo dati 80 milki
za hernandeza

Pravda za Tyson Furya
Manje expressa, više kvalitetnog štiva. 

41.21.1.
Spanci kažu isto ko i zaS-Y-L-A-R je napisao/la:Manje expressa, više kvalitetnog štiva.
Hernandeza u januaru da cemo ga kupiti
Pravda za Tyson Furya
Šta je, jel to ne vjeruješS-Y-L-A-R je napisao/la:Manje expressa, više kvalitetnog štiva.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nije ni sa Grizmanom drugačija situacija, koliko se već piše, ovo ljeto taman dođe za produženje ugovora sa namaharden je napisao/la:Šta je, jel to ne vjeruješS-Y-L-A-R je napisao/la:Manje expressa, više kvalitetnog štiva.tako ste i za Dybalu pisali pa evo treća mu godina u Minhenu.

41.21.1.
A šta fali Geretu Bejlu na desno krilo umjesto Robbena, može poslužit 3-4 godine.
Ne treba nam još jedan Jeremija u timu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
za pocetak zdrava koljena, zamisli kad bi njega ovaj nas mengele lijecio, frajer bi u kolicima zavrsiocoelho41 je napisao/la:A šta fali Geretu Bejlu na desno krilo umjesto Robbena, može poslužit 3-4 godine.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Zadnji Englez staklenih koljena u Bayernu je završio karijeru sa 27-28 godina
možda ste ipak upravu.

Trenutno korisnika/ca: bavaracmujo i 4 gosta.