Svakom klubu u svakom sportu pogotovo u fudbalu je cilj da poveca bazu navijaca i simpatizera jer mu to donosi vece prihode. Hocel neko doc da navija il da sjedi i namjesta se samo za slikanje i grickanje kospa to je nebitno. Pojedinci a znam ih i ja s takvim stavovima, treba da shvate da cijeli tk a i sire treba da budu baza navijaca Slobode da bi napravili vece stvari a ne samo da gledamo ko je odakle, koliko ko ima staža na Tusnju itd. Upravo cilj ovih svih ulaganja i postizanja rezultata jeste da se privuku ljudi na stadion u sto vecem broju. Ja bi bio najsretniji kad bi na svakoj utakmici bila tuca za karte ko ce kupit a to se moze postic samo rezultatima.Ubijedjen sam da ce sad bit pun stadion i da ce bit dovoljno karti za sve koji se odluce da dodju i naravno da pobjedimoPasha_car_aga je napisao/la:Moram ti reci, ali bez ljutnje... Ne znam koliko imas godina i ne zanima me, ali tvoje razmisljanje u vezi ovoga je totalno nezrelo.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Meni je krivo sto ce biti neki ljudi koji ginu za Slobodu, a nece moci uci radi pojedinaca koji ce doci jednu utakmicu i vise nikada... Siguran sam da ti ne dolaze radi Slobode, nego radi furke, zato sto znam kakvi su, i da ne vole fudbal, a oni koji vole fudbal, oni neka dodju na Tusanj, bit ce odusevljeni Slobodom i nastavit ce dolazit...
Sent from my SM-N900 using Tapatalk