FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Mustafa10
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Mustafa10 » 17 mar 2016, 01:09

Pasha_car_aga je napisao/la:
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Meni je krivo sto ce biti neki ljudi koji ginu za Slobodu, a nece moci uci radi pojedinaca koji ce doci jednu utakmicu i vise nikada... Siguran sam da ti ne dolaze radi Slobode, nego radi furke, zato sto znam kakvi su, i da ne vole fudbal, a oni koji vole fudbal, oni neka dodju na Tusanj, bit ce odusevljeni Slobodom i nastavit ce dolazit...
Moram ti reci, ali bez ljutnje... Ne znam koliko imas godina i ne zanima me, ali tvoje razmisljanje u vezi ovoga je totalno nezrelo.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Svakom klubu u svakom sportu pogotovo u fudbalu je cilj da poveca bazu navijaca i simpatizera jer mu to donosi vece prihode. Hocel neko doc da navija il da sjedi i namjesta se samo za slikanje i grickanje kospa to je nebitno. Pojedinci a znam ih i ja s takvim stavovima, treba da shvate da cijeli tk a i sire treba da budu baza navijaca Slobode da bi napravili vece stvari a ne samo da gledamo ko je odakle, koliko ko ima staža na Tusnju itd. Upravo cilj ovih svih ulaganja i postizanja rezultata jeste da se privuku ljudi na stadion u sto vecem broju. Ja bi bio najsretniji kad bi na svakoj utakmici bila tuca za karte ko ce kupit a to se moze postic samo rezultatima.Ubijedjen sam da ce sad bit pun stadion i da ce bit dovoljno karti za sve koji se odluce da dodju i naravno da pobjedimo :) :opaopa:

kadtrebaglasan
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la kadtrebaglasan » 17 mar 2016, 01:10

Eto vidiš, posle onog svega sa kamenicama njima je i dalje neselektivno omogućeno gostovanje, a trebali su dobit zabranu. Svi strepimo od Hejsel scenarija a glavonje se prave naivni. Mup i savez ili su budale ili im to odgovara. S obzirom kako se vlada komplet državom, ispada da je destrukcija poželjna .Zabranjeno bit rahat . Sve to može bit pod kontrolom, kad bi se htjelo .

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 17 mar 2016, 01:12

Pa Željo nije velik, on je golem! Gdje ćeš njima nešto zabraniti ccc

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 17 mar 2016, 01:26

Nije samo njima, bilo kome ko pravi s.anja. Mi kad bi sutra počeli (opet) pravit gluposti, kaznit i nas. A pojedinima smeta ovo što su Fukare isplivale u kulturne vode , voljeli bi oni da se mi uvalimo nazad u primitivizam i majmunluke, pa da kažu da smo eto svi isti . Ali K , veliki K ,brale. Nema više, sad smo klasa.

Mustafa10
Kontakt:

Post Postao/la Mustafa10 » 17 mar 2016, 02:17

kadtrebaglasan je napisao/la:Nije samo njima, bilo kome ko pravi s.anja. Mi kad bi sutra počeli (opet) pravit gluposti, kaznit i nas. A pojedinima smeta ovo što su Fukare isplivale u kulturne vode , voljeli bi oni da se mi uvalimo nazad u primitivizam i majmunluke, pa da kažu da smo eto svi isti . Ali K , veliki K ,brale. Nema više, sad smo klasa.
+1 :thumbup:

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 17 mar 2016, 08:30

Evo rece presidente na TK da su jucer bilo u poreznoj, al' ima jos nekih problema da se rijese i da ce za maksimalno 10 dana i to biti rijeseno i reprogram potpisan.
Jedan grad, jedna ljubav!

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 17 mar 2016, 08:31

Jos malo do utakmice, nadam se punom stadionu, mislim bit ce 100%, i nadam se da ce biti Fukara vise nego protiv Jedinstva. Ako Manijake stave na D, onda cemo izgubit dosta navijaca radi tampon zone, sto je lose. Idemo Selju i sablju spustit na zemlju... Hvala Bogu pa imam sezonca, da se sad ne moram oko te karte, jos jednom se pokazuje koliko je bolje imat sezonsku. SVI NA TUSANJ!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 17 mar 2016, 09:42

ma **** tmpon zonu, ako bude gužvače, samo se progurat sa kraja na kraj, da napunimo Sjever.
Valjda su pametni naši da kažu, "nama su naši navijači na prvom mejstu".
mene da neko pita ja bih ove goste strpao na istok i to ogradio ih sa svih strana kakvom žicom i postavio tu policiju.
a kao što sam i ranije rekao, njima ovo gostovanje treba uskratiti po reciprocitetu, kao što su i oni nama prošle sezone i tačka.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 17 mar 2016, 10:07

Mortus je napisao/la:ma **** tmpon zonu, ako bude gužvače, samo se progurat sa kraja na kraj, da napunimo Sjever.
Valjda su pametni naši da kažu, "nama su naši navijači na prvom mejstu".
mene da neko pita ja bih ove goste strpao na istok i to ogradio ih sa svih strana kakvom žicom i postavio tu policiju.
a kao što sam i ranije rekao, njima ovo gostovanje treba uskratiti po reciprocitetu, kao što su i oni nama prošle sezone i tačka.
E bas tako slazem se, nesto slicno kao na Rujevici, ogradit ih i cao
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 17 mar 2016, 10:44

Eto imam vam dobre vijesti. Ima sansi da Mehmedagic zaigra u subotu, vise da nece igrat, ali opet mozda i hoce. Danas ce na trening vidit kako je i donijet ce odluku. On se dobro osjeca, ali ne zna da li je to dovoljno.

Blackmore2
Kontakt:

Post Postao/la Blackmore2 » 17 mar 2016, 10:48

kad je trening današni, u koliko sati

maJis
Kontakt:

Post Postao/la maJis » 17 mar 2016, 11:28

Blackmore2 je napisao/la:kad je trening današni, u koliko sati
U 3.

Tuzlaado
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlaado » 17 mar 2016, 11:34

Sad sam dosao iz grada kupio 2 karte za sjever i pitam Mide kako ide prodaja rekao je da ide ko halva hehe :D

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 17 mar 2016, 11:39

:salut: Zapad

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 17 mar 2016, 11:49

Dosta "stare ekipe" se vraca na Sjever za utakmicu :zviz:
samo Sloboda

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 17 mar 2016, 11:53

merak je napisao/la:Dosta "stare ekipe" se vraca na Sjever za utakmicu :zviz:
:opaopa: :opaopa: ima da grmi u subotuu

VelikiKemo
Kontakt:

Post Postao/la VelikiKemo » 17 mar 2016, 11:55

bas kako smo i najvljivali jakupović nam sudi protiv Selje....bas me čudi :)
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 17 mar 2016, 12:00

VelikiKemo je napisao/la:bas kako smo i najvljivali jakupović nam sudi protiv Selje....bas me čudi :)
Sta god mi mislili Valjic i Jakupovic vaze za dvojica nasih najboljih sudija i ocekivano je da ce suditi derbije. Nasa je nevolja sto ta dvojica imaju svoje klubove za koje navlace.
samo Sloboda

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 17 mar 2016, 12:01

sada je @sloboda72 na potezu... Daj nam podatke

VelikiKemo
Kontakt:

Post Postao/la VelikiKemo » 17 mar 2016, 12:03

merak je napisao/la:
VelikiKemo je napisao/la:bas kako smo i najvljivali jakupović nam sudi protiv Selje....bas me čudi :)
Sta god mi mislili Valjic i Jakupovic vaze za dvojica nasih najboljih sudija i ocekivano je da ce suditi derbije. Nasa je nevolja sto ta dvojica imaju svoje klubove za koje navlace.
pa onda njima NE SMIJU suditi!!
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.