FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- skyisthelimit
Re: FK Željezničar
gdje onaj bianconer moderacija mu ponovo obrisala post jer je uvrijedljiv
jel me ti znas licno pa znas da ja stadiona nisam vidio
Najgori su takvi ko ti, koji se po forumu hvale kako su veliki vjernici i rade sve u ime vjere a ostale neistomisljenike naziva pacenicima, sljamovima i ostalim pogrdnim imenima sve u ime vjere sve u ime Islama...
Aferim momcHe, veliki vjerniCe
Najgori su takvi ko ti, koji se po forumu hvale kako su veliki vjernici i rade sve u ime vjere a ostale neistomisljenike naziva pacenicima, sljamovima i ostalim pogrdnim imenima sve u ime vjere sve u ime Islama...
15.10 - 15.06 ...
Ma prijatelju gledao sam tekum na TV, bolestan kuci lezim. Oni su udarali nevjerovatno, necu da komentarisem sudjenje. Medjutim ona njihova 5(Sesar), trebao je u prvom poluvremenu na hladjenje, ali ne bitno. Zbog lose postavljene kamere necu da komentarisem dvije ofsajd pozicije. Iskreno ne znam po cemu oni najavljuju neku titulu ili sta vec. Mi nismo pokazali igru kakvu igramo, vjerovatno zbog nekog grca, samo je Zeba odigrao donekle dobro(penal je samo lose sutao). Ako je igra Sarajeva da dodju na nekih 20 metara do protivnickog gola i onda se vracaju na svoju polovinu onda su vrhunski odigrali. Ali nebitno boli me uho za svim ekipama u BiH. Mi igramo onako kako nama odgovara i koliko nam je dovoljno. Izgleda da ce biti onako kako su neki rekli na pocetku prvenstava, a to je ko ce da bude sampion. Meni dosta tri boda i jedan gol, kome nije ... nek se... Volim te Zeljopile87 je napisao/la:Derbi ko derbi nikad nije bio lijep za oko, igralo se zato da se vidi ko je prvi u gradu i najbolji, hvala Bogu to smo mi! Meni licno gori od igraca sudija jedno tri puta igraci porazene ekipe igraju rukom a on nista ne svira.Iskreno porazena ekipa je jos i dobro prosla a mi umjesto da Svraka ono pogodi ili Zeba i da rutinski privedemo utakmicu kraju moramo se zadovoljiti sa 1-0! Amar juce pojeo sarajevo Kvesic danas sejatanatm8782 je napisao/la:Tri boda pisi igru brisi. Iskreno veceras me sarajevo razocaralo. Mada ni Zeljo nije odigrao najbolje. Puno je bilo pritiska. Sarajevo je imalo dva suta prema golu malo opasna, a ostalo nista. Dizu Obucu i Kojasevica u nebo,a po meni nista cista su nula. Veceras se vidjelo ko zna s loptom, dovoljno je reci Zajko Zeba MAJSTOR.![]()
VOLIM TE ZELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Napisao sam ti da ideš ganjati vjeverice, i to ti opet preporučujem da uradiš to isto.skyisthelimit je napisao/la:gdje onaj bianconer moderacija mu ponovo obrisala post jer je uvrijedljiv
Isprovaljivo sam te na interovoj temi, pa k'o da si jedva dočekao da mi nešto i ovdje repliciraš.
Ne očekuj moj odgovor! Nebitan si!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Bianconeri1988 je napisao/la:Napisao sam ti da ideš ganjati vjeverice, i to ti opet preporučujem da uradiš to isto.skyisthelimit je napisao/la:gdje onaj bianconer moderacija mu ponovo obrisala post jer je uvrijedljiv
Isprovaljivo sam te na interovoj temi, pa k'o da si jedva dočekao da mi nešto i ovdje repliciraš.
Ne očekuj moj odgovor! Nebitan si!

Za zivot cijeli!
-
- Kontakt:
OOOOOOOOOOOOOO ZAAAAJKOOOOOOOOOOOO ZZEEEEEEEEEEBAAAAAAA... al mi je toliko zao sto ga ne dade jer je zasluzio
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma moram ga se kutarisati na neki način
Šeha branio 90 minuta i nije primio gol protiv Galatasaraya. Svaka čast!

Šeha branio 90 minuta i nije primio gol protiv Galatasaraya. Svaka čast!
Ž '21!
cestitke Zelji na zasluzenoj pobjedi protiv Pitarana ! Zeljo uz 2 kvalitetna pojacanja u januaru,moze do oba trofeja!
- KB-TM87
- Kontakt:
Da bar možemo klonirati Zajku 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
-
- Kontakt:
sto se tice igre bila je zadovoljavajuca za nasu ligu... mi imali vise srece i znanja i upisali pobjedu......
momenat koji se ne zaboravlja kad manijak na sjeveru prolazi kroz kordon policije prije pocetka utakmice a hordas sa druge strane isto to radi... nesta masu rukama jedan prema drugome...murija i zastitari se digli da ih razdvoje prije belaja... oni se zagrlise i izljubise ko braca... salva aplauza sa obje strane...
E TO JE ONO STO CU UPAMTITI NAKON DERBIJA
sportski pozdrav
momenat koji se ne zaboravlja kad manijak na sjeveru prolazi kroz kordon policije prije pocetka utakmice a hordas sa druge strane isto to radi... nesta masu rukama jedan prema drugome...murija i zastitari se digli da ih razdvoje prije belaja... oni se zagrlise i izljubise ko braca... salva aplauza sa obje strane...
E TO JE ONO STO CU UPAMTITI NAKON DERBIJA
sportski pozdrav
26.05.2010-TITULA
igrao cod4 na nekom ruskom serveru zimus, pita raja odakle si reko iz bosne. ooo kažu zajko zeba mašina to sve živo 
ali ubjedljivo najjača scena sa zebom ovdje jedan seoski malonogometni turnir u turbetu, igra zeba u jednom timu a u drugom šiljak tada igrač travnika sad gabele. cijelu utakmicu ubi ga šiljak a sudija naravno ništa, u po frke zebi dopizdilo nabije loptu prema šiljku kaže mu evo ti lopta jebla te lopta i pokupi se sa utakmice

ali ubjedljivo najjača scena sa zebom ovdje jedan seoski malonogometni turnir u turbetu, igra zeba u jednom timu a u drugom šiljak tada igrač travnika sad gabele. cijelu utakmicu ubi ga šiljak a sudija naravno ništa, u po frke zebi dopizdilo nabije loptu prema šiljku kaže mu evo ti lopta jebla te lopta i pokupi se sa utakmice

Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Posto sam stariji o koreografiji ne razmisljam ali onako laicki mislim da je ono predstavljalo travu s obzirom da je kaznije podignuta ona zmija,mozda se varam ali mi je to najlogicnije.rossoner je napisao/la:Nema veze s navijačkim "temama" ali' haj' nek mi neko napiše (može i privatno) šta znače zeleni papiri ? Je li to neka bajramska? Niđe veze koreografija. Odron. Bolji smo bili na terenu i zasluženo pobijedili iako je igra bila preloša u prvom dijelu. Drugi dio smo igrali puno bolje i imali puno više prostora naprijed. Nekako su naši pri zadnjoj predaji lopte uvijek zakazivali uvijek pored toliko izbora neko pogodi protivnickog igraca. Prosto nevjerovatno da su toliko smotani u određenim momentima. Isto ko da nemaju snage pola njih. (Pa i nemaju.) A zao mi sto je Zeba promasio ali jbg sta ces sad. Dobro je i ovako, pobjeda je pobjeda. Već mene brine ovaj Široki. Imam ozbiljne sumnje da im je rezervisan pehar ove sezone... nažalost. FORZA ŽELJO!
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Odmah sam pomislio da je travadino lj je napisao/la:Posto sam stariji o koreografiji ne razmisljam ali onako laicki mislim da je ono predstavljalo travu s obzirom da je kaznije podignuta ona zmija,mozda se varam ali mi je to najlogicnije.rossoner je napisao/la:Nema veze s navijačkim "temama" ali' haj' nek mi neko napiše (može i privatno) šta znače zeleni papiri ? Je li to neka bajramska? Niđe veze koreografija. Odron. Bolji smo bili na terenu i zasluženo pobijedili iako je igra bila preloša u prvom dijelu. Drugi dio smo igrali puno bolje i imali puno više prostora naprijed. Nekako su naši pri zadnjoj predaji lopte uvijek zakazivali uvijek pored toliko izbora neko pogodi protivnickog igraca. Prosto nevjerovatno da su toliko smotani u određenim momentima. Isto ko da nemaju snage pola njih. (Pa i nemaju.) A zao mi sto je Zeba promasio ali jbg sta ces sad. Dobro je i ovako, pobjeda je pobjeda. Već mene brine ovaj Široki. Imam ozbiljne sumnje da im je rezervisan pehar ove sezone... nažalost. FORZA ŽELJO!

FKŽ !
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Loša utakmica pravo
ali bitno je da smo pobjedili jufke,a Zajko Zeba je majstor 

noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
Ale, ale...ima li do pobjede!?
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- KB-TM87
- Kontakt:

hućići.... Dobro je Aca rekao kad smo bili u krizi, sačekajte da ekipa poveže 5-6 pobjeda i biće nezaustavljivi

Željezničar - kult glavnog grada
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja mislim da u ovoj situaciji kod gola samo pitar može vidjeti faul 

Ž '21!
Osjećaj nakon derbija, neopisiv. O lošoj igri nisam ni razmišljao na utakmici, tek sad kad malo povežem stvari, shvatim da je derbi opet bio loš, ali ovaj osjećaj nakon pobjede nad pitarima, ne bih mjenjao ni za šta. Poslije ovoga, Bajramluk mi ne treba, ovo je sasvim dovoljno. Zeba izdominirao Čomora, pravio od njega budalu, i mogu slobodno reći OPET pokazao da je daleko iznad ove lige. Kojašević se s njim ne može porediti. Bilo bi lijepo da je dao i penal, nekako 2:0 je daleko više od 1:0, al svejedno, i ovo je dovoljno ! Toliko o igri, a o atmosferi, hmm, može bolje. Koreografija, nejasna, navijanje, tiho, u navratima je na nešto ličilo, parole isto ko da su teške 150 kg, pa ih teško podić... Sve u svemu u zadnje vrijeme je loša situacija na jugu, a ovo večeras je nekako samo ogledalo te situacije. Idemo dalje, u utorak lijepa prilika za novo užianje na najdražem stadionu, lijepa prilika da pozdravimo Zmajeve i da im poželimo sreću. Nakon pauze idemo po minimalno 4, a realno 6 bodova i ako ne stignemo Širokog sad, onda da u 1. utakmici na proljeće kada ih dočekujemo ovdje preteknemo i da od tad pa do kraja ne siđemo sa trona ! 

Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Da, lako im je sad vidjeti faul kad imaju tv u boji...Bianconeri1988 je napisao/la:Ja mislim da u ovoj situaciji kod gola samo pitar može vidjeti faul
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.