Neki igraci zasluzili su poziv, ali Duljevic i Stevanovic pored Veselinovica, Sarica i Ordagica nisu

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Znaci nikad, posto nas nece nikad preuzeti.jasmin10 je napisao/la:Smiješno je kako su neki igrači uletili na spisak. Duljevic koji je očajan dobija poziv ili Baggio koga su novinari gurali, pa sportsport ga takodjer gurao u reprezentaciju i eto na kraju ga ugurase.
Nećemo mi dočekati normalan spisak dok nas Vaha ne preuzme.
Dok je god očajno stanje u našem nogometu, ne možemo se ni nadati nekom vrhunskom selektoru.Goalgetter je napisao/la:Znaci nikad, posto nas nece nikad preuzeti.jasmin10 je napisao/la:Smiješno je kako su neki igrači uletili na spisak. Duljevic koji je očajan dobija poziv ili Baggio koga su novinari gurali, pa sportsport ga takodjer gurao u reprezentaciju i eto na kraju ga ugurase.
Nećemo mi dočekati normalan spisak dok nas Vaha ne preuzme.
Ko kaze da je otpao ? xDJohnCleese je napisao/la:Pozovi Ordagica za Japan, sad kad je Baggio otpao.
Naš propustDevilsAdvocate je napisao/la: Ko kaze da je otpao ? xD
emir79 je napisao/la:Nikad veci cirkus u reprezentaciji nismo imali.
Sad će veliki Emir ovo opravdati.Pivopija je napisao/la:emir79 je napisao/la:Nikad veci cirkus u reprezentaciji nismo imali.
Ovo ne moze opravdati ni pomocu trikova. Kljucna utakmica kvalifikacija kad su nam bodovi prijeko potrebni nismo mogli sastaviti prvih 11. I on dodje i konstantno sere na svaki Mesin spisak, a rekao je da svakog selektora isto podrzava, evo vidimo da je tako, dok je jednog uvijek branio, po drugom uvijek pljuje. Kad smo protiv Slovenije igrali prijateljsku isli smo sa 17 igraca i tad mu je spisak bio normalan, a sad ima 30 igraca i spisak mu ne valja.HankMoody je napisao/la: Sad će veliki Emir ovo opravdati.
Treba biti realan, svakako da na Mesinom spisku ima nekoliko onih koji ne bi trebali dobiti poziv, a ima i onih koji su mogli biti pozvani. Sto se tice utakmice sa Spanijom svi najbolji su pozvani. Tek kad vidimo ko ide u Japan onda mozemo da diskutujemo zasto nisu pozvani odredjeni igraci.Virtu4l je napisao/la:To ni ja nisam uspio opravdati
Sad mi je malo žao što nećemo probati tog Hušidića, da vidimo ima li šta od njega.Pivopija je napisao/la:Treba biti realan, svakako da na Mesinom spisku ima nekoliko onih koji ne bi trebali dobiti poziv, a ima i onih koji su mogli biti pozvani. Sto se tice utakmice sa Spanijom svi najbolji su pozvani. Tek kad vidimo ko ide u Japan onda mozemo da diskutujemo zasto nisu pozvani odredjeni igraci.Virtu4l je napisao/la:To ni ja nisam uspio opravdati
Služiš kao sparing partner, tačnije kao vreća za udaranje ekipi koja se priprema za EURO, koje ćemo propustiti. Jel treba zbog tog euforija da se diže?bordobijeli je napisao/la:otisao sušic dosta davno , a opet nema euforije pricalo se kako je on ubio volju za reprezentacijom ,ne gospodo mi smo postali bahati i sad nam je samo zanimljivo SP i EP ostalo nam je bezzz jel mi smo kao sila u fudbalu ,gdje ces izgubiti od Nigerije![]()
![]()
sta je s euforijom s španijom igramo a niko nista
Uvijek je to tako, evo već godinama. Još ni jednom nisam vidio spisak koji je svima po volji.Pivopija je napisao/la:Treba biti realan, svakako da na Mesinom spisku ima nekoliko onih koji ne bi trebali dobiti poziv, a ima i onih koji su mogli biti pozvani. Sto se tice utakmice sa Spanijom svi najbolji su pozvani. Tek kad vidimo ko ide u Japan onda mozemo da diskutujemo zasto nisu pozvani odredjeni igraci.Virtu4l je napisao/la:To ni ja nisam uspio opravdati
Je li on otpao samo za Spaniju ili skroz?HankMoody je napisao/la: Sad mi je malo žao što nećemo probati tog Hušidića, da vidimo ima li šta od njega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.