sehic-seha u ovoj jucerasnjoj utakmici bio nezaposlen, oni prijedorcani nisu uputili akcije kako treba , inace malo da se uozbilji dobar je on nama ko golman, valjda ga malo traka sada smiri
simic/colic-po meni koga god osim stavi na ovu poziciju nije pogrijesio , sime ima vise zivost zna i proci fino i centrirati , pomalo ispada ali nije los , pa i ako colica stavi on je dobar sa obadvije noge zna da centrira sto je rijetkost , malo odugovlaci sa predajom ali je on mlad i nadoce i velika karijera pred njim
bajic-momak odan sto posto odbrani sve lopte sto padaju pokupi fino se nadopunjava sa mesicem skok dobar , ofsajdi sve na niovu dobar stoperski par
mesic-po meni veoma dobar zadnji igrac , smiren bez ikakve zurbe, momak se jos privikava na nas klub , smiren dobar , a zna i povuci loptu prema protivnickom golu nesta poput lucia
radovanovic-bek ko bek copvjek nije potkovan tehnikom ali ono sto siri na stranu i pravi viska igraca mu dobro ide ,sut , centarsuti dobro samo jos da bude prodorniji ,pa da pravi viska igraca nekome na krilnim pozicijama
selimovic-tacni i fini kratki pasovi zna i okrenuti loptu na drugu stranu kada prigusti izbacuje veznjake , jos samo da poradi na skok igri i orijentaciji na terenu i bice to dobar igrac
beslija-kako god beslija je svoju karijeru izgradio covjek ima 30 godina i veoma dobro se bori za svoj grb , kada nije imao gdje dosao je tamo gdje mu je najbolje i bilo.stoji nesto poput vodje u ekipi , fali snage, ali ce na proljece biti bolji , jer je dobio malo kila
bekric-nezam ja sta se s anjim desava li vjerovatno je da je u padu forme , pa bi osim trebao poraditi da ga uvodi malo kao sa dzokera mozda ga je 10 previse ufurala i onaj amarov milion
bucan-po meni nikad ane treba da bude starter kada udze u igru tu je i zivost na terenu , malo je trene kriv tih njegovih losih pasova i postavljanja na terenu a malo i on da se dokaze
stanic -predobar u zadnje vrijeme konacno neko shavtio da ima nade u nasim mladim igracim samo nek ovako nastavi i sve ce biti super
culum-opet dobio zuti karton i opet nece igrati protiv olimpika po ko zna koji put do sada , za ono malo vremena ne da on gine za loptom pa dobije taj zuti nego on prica naterenu stalno e to mu ne valja , a ostale ide dobro zadnji pas , skok sut pokretnost
mesanovi -covjeku fali neko u napadu da bi mogao konacno d aigra brz igrac poput rovcanina koji se ceka cijelo vrijeme da dodje alenu bi pomogao i sigurno bi bilo vise golova, covjek se gradi po 100 puta ko inzaghi treba neko da probije u napdu pa da izigra alena
popvic -katasrtofa sreca njegova pa rovcanin nije spreman taj ne bi nikad ani usao u igru . po meni je on promasaj nikako covjek nije u svom nekom stilu, i akonekad s ezagradi ali sve je to tanko za zadnjih minuta nije los igrac 5-10 minuta maximalno
protiv olimpika u subotu ce bitii tesko jer je posmatrano juce na stanicu i na ostalim kako ce d aigraju bunker i cekaju svoje sanse , i ako su strai tim od naseg igrace isto bunker pa bi jedan rani gol skroz njih izbacio iz takta,sretno nasim momcima