FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Stole iz Bora
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Stole iz Bora » 29 okt 2009, 08:30

Željovac je napisao/la:A za utakmicu je malo reći da je bila sumnjiva. Kombinovani sastav Rudara, mi se zadovoljavamo sa 2:0 sa igračem više pred revanš...
Najčudnija je situacija bila na početku utakmice kad igrač ŽELJE šalje loptu prema Mešanoviću i ona dolazi do golmana Rudara. Mešanović, umjesto da ga zaganja, povlači se od golmana, koji je komotno mogao čekati još minut da uzme loptu u ruke. Međutim, još čudnije, golman bez ikakvog pritiska, kod rezultata 0:0 uzima loptu u ruke, bez daljnjeg odugovlačenja.
Podsjeća na četvrtfinale kupa s Modričom kad je Jahić dao 5 golova u dvije utakmice, ako se ne varam. Za taj dvomeč znam da je naštiman.
Sastav Rudara nije bio kombinovan jer po rijecima simpatizera ovog kluba koji su pisali na pdf-u o Rudaru oni jednostavno nemaju toliko igraca da bi mogli napraviti dva razlicita sastava. Rekose da imaju nekih 14-15 igraca i to je to. A i sastav koji je bio u Avazu pred utakmicu je isti onaj sa kojim igraju u prvenstvu izuzimajuci jednog igraca.

Koja je logika namjestanja? Oni ce nama dati prolaz u kupu bez obzira sto smo realno jaca ekipa (u dvije utakmice) od njih a nama taj prolaz ne znaci puno jer nam ostaju Borac i Zrinjski u polufinalu. A sta cemo mi njima za uzvrat dati? Dopustit cemo im da nas pobjede u Prijedoru? U istom Prijedoru u kojem su dobili Borca kad ga je malo ko dobio? Meni jednostavno nema logike!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 29 okt 2009, 08:39

Jesmo li mi ove godine ikog dobili da nam ili sudije nisu poklonile ili ljudi puštali?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 29 okt 2009, 08:39

nikad_izvini je napisao/la:
CLS je napisao/la:ja sam samo komentarisao bekrica i tu se svi slazemo on mora da nosi igru jer efikasnost zavisi od lopti koje on daje prema napadu ako se sjetimo samo dok je stilic igrao on je samo trebao nekog da trci za njega i svi su super igrali uz njegove asistencije i golove nama treba takav igrac nazalost bekric nije taj tip igraca, sto neki govore da se popravila efikasnost to je opet zahvaljujuci stanicu on je probiojao po svom boku, a i sto se tice bucana njegovu sam tehniku komentarisao koju nema :lol: :lol:
Štilić je u ekipi imao Jahića, Dialibu, Rovčanina i gdje završismo na kraju. Nigdje. Štila je čuvao noge u gostima, eto da znaš ;) Što ne znači da nam nije trebao ali takvi igrači koji čuvaju noge u globalu ne trebaju jer je ovo krkanska liga.
Željo sa Štilićem je imao bolju ekipu i, barem trenutno, lošije rezultate ;) Meni je ova ekipa mnogo draža jer je mnogo borbenija.
to sto govoris to stoji al je stila je nosio ekipu, bekric to ne radi on mora poceti da igra bolje bez lopte i da daje dobre lopete napadu

p.s.
da dodam ovdje da ne citiram te ono za bucana ti je jako imao je dosta promasaja covjek samo sa jednom nogom igra, mislim da ce ono njegovo koljeno postati legendarno :lol: :lol:
Zadnja izmjena: CLS, dana/u 29 okt 2009, 08:48, ukupno mijenjano 1 put.
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 29 okt 2009, 08:44

čamac je napisao/la:Jesmo li mi ove godine ikog dobili da nam ili sudije nisu poklonile ili ljudi puštali?
pa naravno da nisamo ;) vidis da se citava drzava zrtvuje za zeljin uspjeh :lol: :lol: :lol: :P :P :P
Zadnja izmjena: CLS, dana/u 29 okt 2009, 09:02, ukupno mijenjano 1 put.
Pa sam poslije reko tata

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 29 okt 2009, 08:57

čamac je napisao/la:Jesmo li mi ove godine ikog dobili da nam ili sudije nisu poklonile ili ljudi puštali?
j.ebo ti nas kad zijanimo onda s.erete svi ne znaju igrat kad nekog razvalimo il nam je sudija namjestio il su nas pustili

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 29 okt 2009, 08:57

Isto tako je bilo kad se tekma u kupu s Velezom zavrsila svi su pricali da su nas pustili,a mi njih da pustimo u prvenstvu.Tako nije bilo isto i sada nije tako i nemojte pricati gluposti.
AMAR OSIM!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 29 okt 2009, 09:05

Mescini da je @ćamac ono za stelu i pustanje napisao vise kao ironiju na jedan od prethodnih postova .. ;)
AMAR OSIM

dushy
Kontakt:

Post Postao/la dushy » 29 okt 2009, 09:10

sehic-seha u ovoj jucerasnjoj utakmici bio nezaposlen, oni prijedorcani nisu uputili akcije kako treba , inace malo da se uozbilji dobar je on nama ko golman, valjda ga malo traka sada smiri
simic/colic-po meni koga god osim stavi na ovu poziciju nije pogrijesio , sime ima vise zivost zna i proci fino i centrirati , pomalo ispada ali nije los , pa i ako colica stavi on je dobar sa obadvije noge zna da centrira sto je rijetkost , malo odugovlaci sa predajom ali je on mlad i nadoce i velika karijera pred njim
bajic-momak odan sto posto odbrani sve lopte sto padaju pokupi fino se nadopunjava sa mesicem skok dobar , ofsajdi sve na niovu dobar stoperski par
mesic-po meni veoma dobar zadnji igrac , smiren bez ikakve zurbe, momak se jos privikava na nas klub , smiren dobar , a zna i povuci loptu prema protivnickom golu nesta poput lucia :D
radovanovic-bek ko bek copvjek nije potkovan tehnikom ali ono sto siri na stranu i pravi viska igraca mu dobro ide ,sut , centarsuti dobro samo jos da bude prodorniji ,pa da pravi viska igraca nekome na krilnim pozicijama
selimovic-tacni i fini kratki pasovi zna i okrenuti loptu na drugu stranu kada prigusti izbacuje veznjake , jos samo da poradi na skok igri i orijentaciji na terenu i bice to dobar igrac
beslija-kako god beslija je svoju karijeru izgradio covjek ima 30 godina i veoma dobro se bori za svoj grb , kada nije imao gdje dosao je tamo gdje mu je najbolje i bilo.stoji nesto poput vodje u ekipi , fali snage, ali ce na proljece biti bolji , jer je dobio malo kila
bekric-nezam ja sta se s anjim desava li vjerovatno je da je u padu forme , pa bi osim trebao poraditi da ga uvodi malo kao sa dzokera mozda ga je 10 previse ufurala i onaj amarov milion
bucan-po meni nikad ane treba da bude starter kada udze u igru tu je i zivost na terenu , malo je trene kriv tih njegovih losih pasova i postavljanja na terenu a malo i on da se dokaze
stanic -predobar u zadnje vrijeme konacno neko shavtio da ima nade u nasim mladim igracim samo nek ovako nastavi i sve ce biti super
culum-opet dobio zuti karton i opet nece igrati protiv olimpika po ko zna koji put do sada , za ono malo vremena ne da on gine za loptom pa dobije taj zuti nego on prica naterenu stalno e to mu ne valja , a ostale ide dobro zadnji pas , skok sut pokretnost
mesanovi -covjeku fali neko u napadu da bi mogao konacno d aigra brz igrac poput rovcanina koji se ceka cijelo vrijeme da dodje alenu bi pomogao i sigurno bi bilo vise golova, covjek se gradi po 100 puta ko inzaghi treba neko da probije u napdu pa da izigra alena
popvic -katasrtofa sreca njegova pa rovcanin nije spreman taj ne bi nikad ani usao u igru . po meni je on promasaj nikako covjek nije u svom nekom stilu, i akonekad s ezagradi ali sve je to tanko za zadnjih minuta nije los igrac 5-10 minuta maximalno
protiv olimpika u subotu ce bitii tesko jer je posmatrano juce na stanicu i na ostalim kako ce d aigraju bunker i cekaju svoje sanse , i ako su strai tim od naseg igrace isto bunker pa bi jedan rani gol skroz njih izbacio iz takta,sretno nasim momcima

bh_navijac
Kontakt:

Post Postao/la bh_navijac » 29 okt 2009, 10:06

Za meč sa Olimpikom u nedjelju u 14.00 vrijede polugodisnje i godisnje karte za juznu tribinu :lol:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 29 okt 2009, 10:09

Stole iz Bora je napisao/la:Mescini da je @ćamac ono za stelu i pustanje napisao vise kao ironiju na jedan od prethodnih postova .. ;)
ne kontaju oni cinizam i ironiju!

@urban corps
Dobili smo 3-0,opucali nisu ljudi na gol,a vi nesto nalazite sr.at,prosle godine smo u dolini samo Leotaru uvalili 3 komada(trener je bio ledirani),zna se kako smo igrali,sinoc je bilo i akcija i finih poteza jos da je Peđa uspio cebtrirati bar jednom na glavu nekom bilo bi svega,milsim nemam namjeru se raspravljati ali neki ocigledno gledaju na sve crno,pa cak tada kada se nema sta crno vidjeti...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

jalijas
Kontakt:

Post Postao/la jalijas » 29 okt 2009, 10:23

bh_navijac je napisao/la:Za meč sa Olimpikom u nedjelju u 14.00 vrijede polugodisnje i godisnje karte za juznu tribinu :lol:
ipak nece vrijediti!
cijene karata:
jug - 5 KM
sjever - 10 KM
zapad - 20 KM

jalijas
Kontakt:

Post Postao/la jalijas » 29 okt 2009, 10:35

ova informacija je 100% tacna i 100% provjerena:
Sinoc je na utakmici na Grbavici vidjen Nijaz Gracić, iz najuzeg rukovodstva zelje ponudjeno mu je da preuzme zelju, odnosno da bude predsjednik zelje, i da u narednu sezonu zeljo i olimpik budu fuzionisani, odnosno da udju u narednu sezonu kao jedan klub. Koliko sam upucen, a vjerujte da sam itekako upucen Gracic nije o0dbacio ovu ideju, te je razgovore o fuzionisanju ova dva kluba prolongirao za decembar, odnosno za prvenstvenu pauzu!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 29 okt 2009, 10:41

jalijas je napisao/la:ova informacija je 100% tacna i 100% provjerena:
Sinoc je na utakmici na Grbavici vidjen Nijaz Gracić, iz najuzeg rukovodstva zelje ponudjeno mu je da preuzme zelju, odnosno da bude predsjednik zelje, i da u narednu sezonu zeljo i olimpik budu fuzionisani, odnosno da udju u narednu sezonu kao jedan klub. Koliko sam upucen, a vjerujte da sam itekako upucen Gracic nije o0dbacio ovu ideju, te je razgovore o fuzionisanju ova dva kluba prolongirao za decembar, odnosno za prvenstvenu pauzu!
I kako bi se klub zvao? Kome je to u interesu? Pa j.bote, nismo mi Zenica ili Dzerzelez pa da ulazimo u fuziju sa nekim Olimpikom. Nemoj sviju ti ovih "provjerenih" informacija ..
AMAR OSIM

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 29 okt 2009, 10:42

Ne rise Boga ti :lol:
Volim te Zeljo!!!

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 29 okt 2009, 10:43

bio sam ja na zapadu sa nekim igracima jedna je bio iz olipika, a blizu nas su sjedili nijaz gracic sa prijateljima to jednio mogu potvrditi :lol:
Pa sam poslije reko tata

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 29 okt 2009, 11:25

Stole iz Bora je napisao/la:
Željovac je napisao/la:A za utakmicu je malo reći da je bila sumnjiva. Kombinovani sastav Rudara, mi se zadovoljavamo sa 2:0 sa igračem više pred revanš...
Najčudnija je situacija bila na početku utakmice kad igrač ŽELJE šalje loptu prema Mešanoviću i ona dolazi do golmana Rudara. Mešanović, umjesto da ga zaganja, povlači se od golmana, koji je komotno mogao čekati još minut da uzme loptu u ruke. Međutim, još čudnije, golman bez ikakvog pritiska, kod rezultata 0:0 uzima loptu u ruke, bez daljnjeg odugovlačenja.
Podsjeća na četvrtfinale kupa s Modričom kad je Jahić dao 5 golova u dvije utakmice, ako se ne varam. Za taj dvomeč znam da je naštiman.
Sastav Rudara nije bio kombinovan jer po rijecima simpatizera ovog kluba koji su pisali na pdf-u o Rudaru oni jednostavno nemaju toliko igraca da bi mogli napraviti dva razlicita sastava. Rekose da imaju nekih 14-15 igraca i to je to. A i sastav koji je bio u Avazu pred utakmicu je isti onaj sa kojim igraju u prvenstvu izuzimajuci jednog igraca.

Koja je logika namjestanja? Oni ce nama dati prolaz u kupu bez obzira sto smo realno jaca ekipa (u dvije utakmice) od njih a nama taj prolaz ne znaci puno jer nam ostaju Borac i Zrinjski u polufinalu. A sta cemo mi njima za uzvrat dati? Dopustit cemo im da nas pobjede u Prijedoru? U istom Prijedoru u kojem su dobili Borca kad ga je malo ko dobio? Meni jednostavno nema logike!
Logika namiještanja: Sa ovakvom igrom mi nemamo ni protiv koga siguran prolaz. Rudar nam je to u prvenstvu fino dokazao. Ono što mi dobijamo je nada, produženje mogućnosti da ćemo se plasirati u Evropu, jer je to preko prvenstva već naučna fantastika. Znači, ovi na vlasti će imati više vremena i kredita da se iščupaju. Jer, ipak, cilj je Evropa, a čisto sumnjam da iko vjeruje da je možemo izboriti preko prvenstva. Ona priča o strašnim pojačanjima na polusezoni je vrlo bliska bajci. Doveli bismo valjda pred sezonu bar jedno dokazano, mangupsko pojačanje, da možemo. A ono što mi dajemo zauzvrat Rudaru je nekih 20.000 KM ili šta već.
Ti ipak želiš da vjeruješ da ŽELJO ne mora kupovati prolaz protiv Rudara, pa ti je teže pronaći logiku, a ovom timu je protiv sarajevske Bosne čudo trebalo da prođe dalje, kad je protivnik želio da igra.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 29 okt 2009, 11:29

željovac ne s.eri ;)

Emir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Emir_tm87 » 29 okt 2009, 11:47

a sto ne mogu ovih debila i njihovih 100% provjerenih informacija :o
JA VOLIM ZELJU IMAM KRV PLAVU,
SRCE MI KUCA ZA NJEGOVU SLAVU,
NA CIJELOM SVIJETU SAMO SI JEDAN,
BEZ TEBE ZELJO ZIVOT NIJE VRIJEDAN!!!

dushy
Kontakt:

Post Postao/la dushy » 29 okt 2009, 11:49

haha ja budale kako da se zovemo zeljo-olimpik -novi grad hahaha

Emir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Emir_tm87 » 29 okt 2009, 11:57

dushy je napisao/la:

haha ja budale kako da se zovemo zeljo-olimpik -novi grad hahaha
hahahaha...ma nista trebali bi se onda spojiti i sa sarajevom.... pa da se zovemo FK ZeljOlimpik Sarajevo.. :lol:
JA VOLIM ZELJU IMAM KRV PLAVU,
SRCE MI KUCA ZA NJEGOVU SLAVU,
NA CIJELOM SVIJETU SAMO SI JEDAN,
BEZ TEBE ZELJO ZIVOT NIJE VRIJEDAN!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, CentarsutNaClanak921, Lokomotifa i 48 gostiju.