Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

baglama
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la baglama » 19 jul 2015, 14:56

ne to nije logicno
nije logicno da Denver usporava razvoj svog igraca, jer je primarni cilj (da su ga operisali recimo u januaru) da ljeto provede radeci i na svojoj igri (potezi na niskom postu) i u teretani paralelno
plan da ga odvoje od bh repke, koja bi igrala 5-6 utakmica na euru(i prijateljske), u situaciji kad su ga pustili da igra b diviziju (a navijaci pritiskali da ga zele vidjet na ljetnoj ligi), smatram besmislenim. nijednom drugom igarcu ne stvaraju nikakav problem, lauvergne ce igrati

nurkicu isto nije prioritet gledat kako Jokic kupi hvale po ljetnoj ligi, dok on ne moze nista osim bildat gornji dio tjela i igra ce mu biti ista kao i lani(igra na snagu)
i opet uzet u obzir da je dolazio kad niko ne bi, zbog b divizija...a sad kao ne bi

mirza i bogdanovic su vec formirani igarci, nemaju oni sta radit na svojoj igri preko ljeta, niti su buduci nosioci svojih fransiza (rotacijski igraci)
znaci ne stoji ti logika....a vecina svega je nagadjanje

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 19 jul 2015, 14:58

TaRgEt_ je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Pa odlicno,ako je DEN to cilj i Juka ga postuje,onda je jasno sta su ovdje prioriteti.Logicno, zar ne? Isto to su Netsi savjetovali Teletovicu i Bogdanovicu,pa su obojica rekli,ne hvala, odosmo igrati za svoje reprezentacije...

Poredis Mirzu i Bojana koji su ostvarili i zaradili i Juku , momci koji su ostvareni ko igraci i momka koji treba tek da se pokaze :bow:
Ja koliko znam i Juka ima garantovan ugovor potpisan,koji mu manje-vise obezbjedjuje buducnost...Opet kazem,to nista nije bitno,nelogicnija mi je cinjenica zasto operacije mjesec i po dana kasnije kad se jos tokom sezone znalo za povredu?? Samo to mi je krivo,a vidicemo da li ce doci da ga pregleda doktor repke (po pravilima Fiba-e).To ce mi reci jesu li mu bitni mi,navijaci repke, ili sukob sa onima koji vode istu....

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 19 jul 2015, 17:47

ne znam koliko se oporavio i na koliko je % ali rad nogu po Vivi mu je na zavidnom nivou :mrgreen:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 19 jul 2015, 20:13

TaRgEt_ je napisao/la:zaboravio si da je taj decko rizikovao ugovor sa Denverom da nas uvede u neke A divizije
jel stvarno mislis da sto puta ponovljena laz postaje istina?

inace, za operaciju neki ljudi ne mogu da shvate da ovo nije liga 12 (13, 14, kako li se vec zove), pa da igrac kaze "e ljudi, ja se odoh operisat, aj zdravo"...

doktori denvera su odlucili da nije pametno da se operise tokom sezone, a ni odmah po zavrsetku, vec nakon 50-ak dana od zavrsetka sezone. ljudi znaju zasto su takvu odluku donijeli, mislite da je juka mogao reci "e, meni ne odgovara tad, hocu ranije da bih mogao igrati za repku" ili "e, moze li malo kasnije, hocu da budem duze kod svojih u bosni"?

normalno da nije. on je vlasnistvo denvera i oni odlučuju sve sto se njega tice. tako to ide u nba ligi. pa mirza je htio igrati mnogo ranije nakon embolije, pa mu nisu dali. tek kada su doktori odlucili da on moze igrati utakmice, zaigrao je.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 19 jul 2015, 20:54

STEF je napisao/la:Sta kaze covjek mogao je u toku sezone na operaciju :lol: :lol: :lol:
Vjerujem da je mogao, Denver je svakako tankao za draft.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 20 jul 2015, 15:02

KK_Bosna je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:zaboravio si da je taj decko rizikovao ugovor sa Denverom da nas uvede u neke A divizije
jel stvarno mislis da sto puta ponovljena laz postaje istina?

inace, za operaciju neki ljudi ne mogu da shvate da ovo nije liga 12 (13, 14, kako li se vec zove), pa da igrac kaze "e ljudi, ja se odoh operisat, aj zdravo"...

doktori denvera su odlucili da nije pametno da se operise tokom sezone, a ni odmah po zavrsetku, vec nakon 50-ak dana od zavrsetka sezone. ljudi znaju zasto su takvu odluku donijeli, mislite da je juka mogao reci "e, meni ne odgovara tad, hocu ranije da bih mogao igrati za repku" ili "e, moze li malo kasnije, hocu da budem duze kod svojih u bosni"?

normalno da nije. on je vlasnistvo denvera i oni odlučuju sve sto se njega tice. tako to ide u nba ligi. pa mirza je htio igrati mnogo ranije nakon embolije, pa mu nisu dali. tek kada su doktori odlucili da on moze igrati utakmice, zaigrao je.

:thumbup: :thumbup: mozda je trebao doci u bih na operaciju :crazy: :crazy:

juanitomaravillaa
Kontakt:

Post Postao/la juanitomaravillaa » 21 jul 2015, 21:13

Harrison Wind ‏@NBAWind 16h16 hours ago
Also on NBA Lockdown pod with @AminESPN Malone definitively said Nurkic won't be ready for the start of the season.

To je to..

STEF
Kontakt:

Post Postao/la STEF » 21 jul 2015, 21:19

_dreamer_ je napisao/la:
STEF je napisao/la:Sta kaze covjek mogao je u toku sezone na operaciju :lol: :lol: :lol:
Vjerujem da je mogao, Denver je svakako tankao za draft.
Da,ovo je on namjerno uradio da propusti pripreme reprezentacije.Samo se malo preracunao pa ce propustiti i pocetak sezone.

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 22 jul 2015, 00:10

Juka samo treba doci da ga pregledaju doktori reprezentacije i ustanove da ne moze igrati i tu ce se sva prica zavrsiti. Ovi iz Saveza stalno forsiraju tu pricu i nude mu sansu da tako svoj izostanak sa Eurobasketa opravda pred svim navijacima. Juka to nije duzan uraditi prema pravilima (ako sam dobro upucen), jer NBA ne priznaje FIBU. Dakle sada je na njemu i njegovoj dobroj volji. Dodje lagano u Sarajevo, doktori ga pregledaju, lagano se objavi da nije spreman za EB, nema veze majstore bit ce jos prvenstava itd itd.

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 22 jul 2015, 07:57

suhakrpa je napisao/la:Juka samo treba doci da ga pregledaju doktori reprezentacije i ustanove da ne moze igrati i tu ce se sva prica zavrsiti. Ovi iz Saveza stalno forsiraju tu pricu i nude mu sansu da tako svoj izostanak sa Eurobasketa opravda pred svim navijacima. Juka to nije duzan uraditi prema pravilima (ako sam dobro upucen), jer NBA ne priznaje FIBU. Dakle sada je na njemu i njegovoj dobroj volji. Dodje lagano u Sarajevo, doktori ga pregledaju, lagano se objavi da nije spreman za EB, nema veze majstore bit ce jos prvenstava itd itd.
ima nesto sto se zove, dodji da se druzis

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 28 jul 2015, 19:32

Sudeci po slikama na FB, Juka je u sarajevu. Sad je li dosao da ga pregledaju doktori repke ili onako svojim poslom, pitanje je.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 28 jul 2015, 19:47

Jest u Sa, vidio ga ja sinoc.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 28 jul 2015, 20:27

Ma sad kad ova dvojica ne idu, ide on na EP! I tako nisu u dobrim odnosima :mrgreen:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

juanitomaravillaa
Kontakt:

Post Postao/la juanitomaravillaa » 28 jul 2015, 20:29

Objavio je sliku sa Pasalicem,nadam se da ce ga nagovorit da ode u KSBIH,da se razrijesi ova situacija oko njegove povrede.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 01 avg 2015, 02:33

Kako seta sarajevom...sumnjam da je on ista operisao :P ...sala fkt hoda bez problema
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

svaler
Kontakt:

Post Postao/la svaler » 02 avg 2015, 14:59

Dje ste sad vi koji ste pricali protiv haruna a podrzavali ovog nurku.pa vidite ljudi koje srce ima harun i koliko mu je stalo do bosne.ni jusuf ni nihad nisu ni poziv trebali dobiti a kamoli da bude nekome zao sto neigraju.za koju godinu abd tu uleču ovi mladi kraljevi znaci nije da nemamo igrace.netreba nikog moliti da igra za bosnu

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 02 avg 2015, 15:02

svaler je napisao/la:Dje ste sad vi koji ste pricali protiv haruna a podrzavali ovog nurku.pa vidite ljudi koje srce ima harun i koliko mu je stalo do bosne.ni jusuf ni nihad nisu ni poziv trebali dobiti a kamoli da bude nekome zao sto neigraju.za koju godinu abd tu uleču ovi mladi kraljevi znaci nije da nemamo igrace.netreba nikog moliti da igra za bosnu

To ti zbog suza je li :?:

juanitomaravillaa
Kontakt:

Post Postao/la juanitomaravillaa » 02 avg 2015, 15:34

Koji levati,pa Harunu je posao da nadje novac,na bilo koji nacin,suzama pravda onno sto ne zna radit.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 avg 2015, 15:35

juanitomaravillaa je napisao/la:Koji levati,pa Harunu je posao da nadje novac,na bilo koji nacin,suzama pravda onno sto ne zna radit.
Šta ne zna raditi?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 02 avg 2015, 15:39

Jusuf je igrao povrijeđen na onom B Turniru,možda je i on plakao od bolova poslije tekme...ali naravno to nije važno...

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.