sad sam i ja vidio ovo dobru je platu dogovorio ako je ovo istinaVirtu4l je napisao/la:http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... -city.html
12.5 miliona eura po sezoni ako City bude do 5. mjesta na tabeli
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
sad sam i ja vidio ovo dobru je platu dogovorio ako je ovo istinaVirtu4l je napisao/la:http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... -city.html
pa dobro... sad da je bas ono dobra plata, i nije. Daj budimo realni, sta moze sa svega 12m godisnje, pa to ti dodje tek milion mjesecno, ode 2,3 puta u prodavnicu i para nema. Sreca mu je pa ne pusi, jer su cigare u engleskoj pravo skupe ;oNoName je napisao/la:Koliko vidim Edin definitivno odlazi. Wolfsburg se povezuje sa velikim brojem novih igrača, očito da su već isplanirali sredstva od transfera Edina Džeke. Ako je ovo tačno oko plate onda za Edina nema boljeg izbora i ovo treba prihvatiti bez odlaganja: Najjača liga, jak klub, dobra plata, velike ambicije... Šta bi jedan profesionalac mogao poželjeti više?
Ono što se meni sviđa u svemu ovome je činjenica da bi Edin mogao svojim golovima da donese Cityu Ligu prvaka (po prvi put?) a time bi posao heroj navijača ovog kluba. Ono što nije dobro jeste da će teško otići iz Citya.
Da, bit ce mu to tesko prihvatiti, hehe....geronimo je napisao/la:12,5 miliona eura - bruto. ne znam kakvi su porezi u engleskoj, tj. koliko bi edin dobivao "na ruke"?
ipak ce biti manje od jednog milionceka mjesecno.
I tata bi sine.fixator je napisao/la:hajd sad da vidimo kakva mu je konkurencija u špicu napada:
Adebayor, Tevez, Bellamy,Bojinov, Caicedo, Robinho, Roqe santa Cruz
mislim da ceo Džeko sa Tevezom igrati u špicu, ovi neki ce se morati prodati.
auuuu kako je dobro ovdje igrati:
pA da im donese ligu prvakaAvatar je napisao/la:Ja se pitam koji ce qrac napadac City-u ?
ness kao Grbavicafixator je napisao/la:hajd sad da vidimo kakva mu je konkurencija u špicu napada:
Adebayor, Tevez, Bellamy,Bojinov, Caicedo, Robinho, Roqe santa Cruz
mislim da ceo Džeko sa Tevezom igrati u špicu, ovi neki ce se morati prodati.
auuuu kako je dobro ovdje igrati:
i sljedece sezone ce se prodati za 15 mill.MaliMemo je napisao/la:Kako stvari stoje ostat ce on u Wolfsburgu jos jednu sezonu.
haha tako jeJaydoo82 je napisao/la:i sljedece sezone ce se prodati za 15 mill.MaliMemo je napisao/la:Kako stvari stoje ostat ce on u Wolfsburgu jos jednu sezonu.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Blackwargreymon, nerkolfc, Normus90, RaZuti i 25 gostiju.