FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Frutek
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Frutek » 07 jan 2011, 00:22

Slatinash_7 je napisao/la:
Frutek je napisao/la:
s.s.lazio je napisao/la:Ne bi me čudilo da je neko od Slobodinih igrača dobio "JACK-POT"....
Hahahaha moguce Bosna je ovo a mozda je i Sok il neko od njh uvijek kafu piju u tržnom :mrgreen:
listic je kupljen na Slatini u Bingu :mrgreen:
E **** ga onda ne znam
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 07 jan 2011, 01:05

Bekic najvjerovatnije ide u Zadar.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 07 jan 2011, 01:11

ammarc je napisao/la:Bekic najvjerovatnije ide u Zadar.
otkud sad to... :shock: ...kakav crni zadar :roll:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 07 jan 2011, 01:13

Palermo je napisao/la:
s.s.lazio je napisao/la:Ne bi me čudilo da je neko od Slobodinih igrača dobio "JACK-POT"....
Garant onaj ljakse Joguncic, citam hoce da ide :mrgreen:
postedi nas sviju ti svoje satrologije i komedije :roll: :roll:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 07 jan 2011, 09:06

Joge ostaje u Slobodi !!!
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 07 jan 2011, 09:07

Sir Matt je napisao/la:Jel neko možda poznaje Jogeovu ženu ? Kako je to dobra i simpatična žena , neistina je . slika
I čemu okupljanje fukara na slatini ?
Prozivka igrača pa se ide ;)
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 jan 2011, 10:18

Fukare, mi starinski navijaci i svi ostali trebaju napraviti lagani pritisak na upravu! Svi oni kojima je Sloboda draga i drOga!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 jan 2011, 10:55

Jasmin Mesanovic najbolji strijelac juniorske selekcije Slobode napusta Slobodu i odlazi u Celik.Tamo bi dobio vise sansi za igru u prvom timu nego u Slobodi :evil: pustajte nasu djecu drugim klubovima,a vi dovodite polovnjake iz nase i susjednih zemalja..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

bhmafija
Kontakt:

Post Postao/la bhmafija » 07 jan 2011, 10:59

mozeteli mi reci dali ko od vas zna dali almir halilovic napusta slobodu i od kojih klubova iz BIH ima ponude
Ulična brača su uvek tu uz tebe a kad dodju problemi onda stari ko te **** vjeruj mi brate malo je pravih drugara koji su uz tebe u frki i kad nemass para

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 jan 2011, 11:10

Vjeruj da ne znam hoce li ici iz Slobode,a sto se tice ponuda,najvjerovatnije su to klubovi iz nase lige.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 07 jan 2011, 12:07

harry_90 je napisao/la:Jasmin Mesanovic najbolji strijelac juniorske selekcije Slobode napusta Slobodu i odlazi u Celik.Tamo bi dobio vise sansi za igru u prvom timu nego u Slobodi :evil: pustajte nasu djecu drugim klubovima,a vi dovodite polovnjake iz nase i susjednih zemalja..
Koliko je provjerena ta informacija i odakle????Ne vjerujem da bi Denis pustio jednog takvog talenta......
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 07 jan 2011, 12:09

harry_90 je napisao/la:Jasmin Mesanovic najbolji strijelac juniorske selekcije Slobode napusta Slobodu i odlazi u Celik.Tamo bi dobio vise sansi za igru u prvom timu nego u Slobodi :evil: pustajte nasu djecu drugim klubovima,a vi dovodite polovnjake iz nase i susjednih zemalja..
Koliko je provjerena ta informacija i odakle????Ne vjerujem da bi Denis pustio jednog takvog talenta......
Samo što se ovdje Denis najmanje pita...
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 07 jan 2011, 12:11

Hajduk i Dinamo su moguce ekipe ovog malog Mesanovica...barem sam tako procito maloprije. :S
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 jan 2011, 12:13

vidi portal . ba .. ne bih volio da ode,ali mi se ne pitamo nista.Kako dodje ova prinudna uprava,nijedna dobra vijest ne dodje od kako su oni tu,samo lose.

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 07 jan 2011, 12:32

**** ga bog ovaj Šabović je klupski menadžer i valjda bi treb´o radit u interesu kluba a ne svog džepa mater mu **** :evil: :evil: :evil:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 07 jan 2011, 17:20

Samir Jogunčić: Ostajem, dobio sam čvrsta obećanja!

Nakon što je u medijima klupskim čelnicima poručio da će razmisliti i o drugim mogućnostima za nastavak karijere, Samir Jogunčić je izazavao pozitivnu reakciju rukovodstva kluba.

Na održanom sastanku početkom ove sedmice, najbolji igrač Slobode je dobio čvrsta obećanja da će uslovi iz ugovora koji definiše saradnju sa Slobodom i u drugom dijelu prvenstva, biti ispoštovani do definisanog datuma.

- Razgovarao sam sa klupskim menadžerom Ademom Šabovićem i potvrdio mi je da će sve kako stoji u ugovoru biti i regulisano. Do sada su klub i menadžer bili korektni prema meni, i hoću da vjerujem da će tako biti i ubuduće. Jednostavno sam želio da znam na čemu sam, tako da sada miran ulazim u pripreme – potvrdio nam je Samir Jogunčić.

Podsjećamo, Jogunčić ima ugovor na godinu dana, ali koji se može raskinuti na polusezoni, ukoliko to jedna od dvije strane želi.

Prozivka i početak priprema za drugi dio prvenstva, na Tušnju će biti obavljeni sutra u 11 sati.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 07 jan 2011, 17:22

Čuj Sadiković ništa nezna.Ovo je dokaz ko nam uništava klub.Momku želim sve najbolje,ali bojim se da će ga kao i sve ostale momke zadnje tri godine samo upropastiti ovi nepismeni menadžeri,a to sve zbog svojih ličnih interesa
Ima li iko ko nam može pomoći i zaustaviti ovo.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 jan 2011, 18:58

Izgleda mali Mesanovic ode u Hajduk ?? Jbt da sacuvamo djecu iz svoje skole,oni ih salju odmah negdje drugo ccc..bem ti politiku kluba :evil:

s.s.lazio
Kontakt:

Post Postao/la s.s.lazio » 07 jan 2011, 19:21

Pa zašto da ostane u Slobodi ako je momak talentovan?? Bolje mu je otići u Hajduk ili Dinamo jer će imati bolje uslove za rad nego u Slobodi ! Ako postane dobar igrač prije će biti prodat iz Hajduka i Dinama nego iz Slobode !
Pazite nešto ako ode u Dinamo i postane stvarno igrač koji obećava(mada i sada obećava) Dinamo će ga prodat za ne manje od 10 mil,a da ostane u Slobodi i napreduje jednako kao u Dinamo Sloboda za njega ne bi dobila više od 1 mil ! Momak je pametan pa bježi,SVAKA ČAST !! Ovdje niti jedan klub izuzev Dinama i malo Partizana će biti bez para dok se ne osnuje regionalna liga. E sada bez obzira osnovala se ili ne,ja sam za to da se ponovo uvede da igrač ne može izvršiti transfer u drugu državu prije određenog datuma! Nezz koliko je prije bilo,čini mi se da je starosna dob morala biti 28 god, ja bih sada uveo da bude recimo 24.Neka mala PLBIH dobije na kvaliteti,da nam se ne osipaju talenti,da ne odlaze sa 14 15 16 17 18 19 godina.....A moram da kažem da je pametan potez taj ukoliko neki igrač iz omladinskog pogona napusti Slobodu da pare idu u omladinski pogon,a ne Slobodi ! SVAKA ČAST !!! Također pozivam sve Fukare da dođu sutra na Tušanj i podrže momke !
Giustizia per Gabriele Sandri !

Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 jan 2011, 19:37

Naravno da ce tamo imati vise prostora za napredak,i momku zelim sve najbolje,mada mi je glupo da ga pustaju ovako rano,trebali su ga ostavit godinu ili dvije pa ako se dokaze,prodat za dobre pare,ali ljudi ga ranije pokupise,naravno ako ode,i kasnije ce uzeti za njegov transfer negdje drugo dobre pare,a Slobodi nesto mizerno,ako i dobije ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: fukara87 i 12 gostiju.