E **** ga onda ne znamSlatinash_7 je napisao/la:listic je kupljen na Slatini u BinguFrutek je napisao/la:Hahahaha moguce Bosna je ovo a mozda je i Sok il neko od njh uvijek kafu piju u tržnoms.s.lazio je napisao/la:Ne bi me čudilo da je neko od Slobodinih igrača dobio "JACK-POT"....
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Bekic najvjerovatnije ide u Zadar.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
- slani grad
- Kontakt:
otkud sad to...ammarc je napisao/la:Bekic najvjerovatnije ide u Zadar.

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
- slani grad
- Kontakt:
postedi nas sviju ti svoje satrologije i komedijePalermo je napisao/la:Garant onaj ljakse Joguncic, citam hoce da ides.s.lazio je napisao/la:Ne bi me čudilo da je neko od Slobodinih igrača dobio "JACK-POT"....

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Prozivka igrača pa se ide

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
- Probisvjet
- Kontakt:
Fukare, mi starinski navijaci i svi ostali trebaju napraviti lagani pritisak na upravu! Svi oni kojima je Sloboda draga i drOga!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Jasmin Mesanovic najbolji strijelac juniorske selekcije Slobode napusta Slobodu i odlazi u Celik.Tamo bi dobio vise sansi za igru u prvom timu nego u Slobodi
pustajte nasu djecu drugim klubovima,a vi dovodite polovnjake iz nase i susjednih zemalja..

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
mozeteli mi reci dali ko od vas zna dali almir halilovic napusta slobodu i od kojih klubova iz BIH ima ponude
Ulična brača su uvek tu uz tebe a kad dodju problemi onda stari ko te **** vjeruj mi brate malo je pravih drugara koji su uz tebe u frki i kad nemass para
Vjeruj da ne znam hoce li ici iz Slobode,a sto se tice ponuda,najvjerovatnije su to klubovi iz nase lige.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Koliko je provjerena ta informacija i odakle????Ne vjerujem da bi Denis pustio jednog takvog talenta......harry_90 je napisao/la:Jasmin Mesanovic najbolji strijelac juniorske selekcije Slobode napusta Slobodu i odlazi u Celik.Tamo bi dobio vise sansi za igru u prvom timu nego u Slobodipustajte nasu djecu drugim klubovima,a vi dovodite polovnjake iz nase i susjednih zemalja..
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Samo što se ovdje Denis najmanje pita...Slatinash_7 je napisao/la:Koliko je provjerena ta informacija i odakle????Ne vjerujem da bi Denis pustio jednog takvog talenta......harry_90 je napisao/la:Jasmin Mesanovic najbolji strijelac juniorske selekcije Slobode napusta Slobodu i odlazi u Celik.Tamo bi dobio vise sansi za igru u prvom timu nego u Slobodipustajte nasu djecu drugim klubovima,a vi dovodite polovnjake iz nase i susjednih zemalja..
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- Interista di cuore
- Kontakt:
Hajduk i Dinamo su moguce ekipe ovog malog Mesanovica...barem sam tako procito maloprije. :S
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
vidi portal . ba .. ne bih volio da ode,ali mi se ne pitamo nista.Kako dodje ova prinudna uprava,nijedna dobra vijest ne dodje od kako su oni tu,samo lose.Slatinash_7 je napisao/la:Koliko je provjerena ta informacija i odakle????Ne vjerujem da bi Denis pustio jednog takvog talenta......harry_90 je napisao/la:Jasmin Mesanovic najbolji strijelac juniorske selekcije Slobode napusta Slobodu i odlazi u Celik.Tamo bi dobio vise sansi za igru u prvom timu nego u Slobodipustajte nasu djecu drugim klubovima,a vi dovodite polovnjake iz nase i susjednih zemalja..
**** ga bog ovaj Šabović je klupski menadžer i valjda bi treb´o radit u interesu kluba a ne svog džepa mater mu ****

Samir Jogunčić: Ostajem, dobio sam čvrsta obećanja!
Nakon što je u medijima klupskim čelnicima poručio da će razmisliti i o drugim mogućnostima za nastavak karijere, Samir Jogunčić je izazavao pozitivnu reakciju rukovodstva kluba.
Na održanom sastanku početkom ove sedmice, najbolji igrač Slobode je dobio čvrsta obećanja da će uslovi iz ugovora koji definiše saradnju sa Slobodom i u drugom dijelu prvenstva, biti ispoštovani do definisanog datuma.
- Razgovarao sam sa klupskim menadžerom Ademom Šabovićem i potvrdio mi je da će sve kako stoji u ugovoru biti i regulisano. Do sada su klub i menadžer bili korektni prema meni, i hoću da vjerujem da će tako biti i ubuduće. Jednostavno sam želio da znam na čemu sam, tako da sada miran ulazim u pripreme – potvrdio nam je Samir Jogunčić.
Podsjećamo, Jogunčić ima ugovor na godinu dana, ali koji se može raskinuti na polusezoni, ukoliko to jedna od dvije strane želi.
Prozivka i početak priprema za drugi dio prvenstva, na Tušnju će biti obavljeni sutra u 11 sati.
Nakon što je u medijima klupskim čelnicima poručio da će razmisliti i o drugim mogućnostima za nastavak karijere, Samir Jogunčić je izazavao pozitivnu reakciju rukovodstva kluba.
Na održanom sastanku početkom ove sedmice, najbolji igrač Slobode je dobio čvrsta obećanja da će uslovi iz ugovora koji definiše saradnju sa Slobodom i u drugom dijelu prvenstva, biti ispoštovani do definisanog datuma.
- Razgovarao sam sa klupskim menadžerom Ademom Šabovićem i potvrdio mi je da će sve kako stoji u ugovoru biti i regulisano. Do sada su klub i menadžer bili korektni prema meni, i hoću da vjerujem da će tako biti i ubuduće. Jednostavno sam želio da znam na čemu sam, tako da sada miran ulazim u pripreme – potvrdio nam je Samir Jogunčić.
Podsjećamo, Jogunčić ima ugovor na godinu dana, ali koji se može raskinuti na polusezoni, ukoliko to jedna od dvije strane želi.
Prozivka i početak priprema za drugi dio prvenstva, na Tušnju će biti obavljeni sutra u 11 sati.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Čuj Sadiković ništa nezna.Ovo je dokaz ko nam uništava klub.Momku želim sve najbolje,ali bojim se da će ga kao i sve ostale momke zadnje tri godine samo upropastiti ovi nepismeni menadžeri,a to sve zbog svojih ličnih interesa
Ima li iko ko nam može pomoći i zaustaviti ovo.
Ima li iko ko nam može pomoći i zaustaviti ovo.
Izgleda mali Mesanovic ode u Hajduk ?? Jbt da sacuvamo djecu iz svoje skole,oni ih salju odmah negdje drugo ccc..bem ti politiku kluba 

Pa zašto da ostane u Slobodi ako je momak talentovan?? Bolje mu je otići u Hajduk ili Dinamo jer će imati bolje uslove za rad nego u Slobodi ! Ako postane dobar igrač prije će biti prodat iz Hajduka i Dinama nego iz Slobode !
Pazite nešto ako ode u Dinamo i postane stvarno igrač koji obećava(mada i sada obećava) Dinamo će ga prodat za ne manje od 10 mil,a da ostane u Slobodi i napreduje jednako kao u Dinamo Sloboda za njega ne bi dobila više od 1 mil ! Momak je pametan pa bježi,SVAKA ČAST !! Ovdje niti jedan klub izuzev Dinama i malo Partizana će biti bez para dok se ne osnuje regionalna liga. E sada bez obzira osnovala se ili ne,ja sam za to da se ponovo uvede da igrač ne može izvršiti transfer u drugu državu prije određenog datuma! Nezz koliko je prije bilo,čini mi se da je starosna dob morala biti 28 god, ja bih sada uveo da bude recimo 24.Neka mala PLBIH dobije na kvaliteti,da nam se ne osipaju talenti,da ne odlaze sa 14 15 16 17 18 19 godina.....A moram da kažem da je pametan potez taj ukoliko neki igrač iz omladinskog pogona napusti Slobodu da pare idu u omladinski pogon,a ne Slobodi ! SVAKA ČAST !!! Također pozivam sve Fukare da dođu sutra na Tušanj i podrže momke !
Pazite nešto ako ode u Dinamo i postane stvarno igrač koji obećava(mada i sada obećava) Dinamo će ga prodat za ne manje od 10 mil,a da ostane u Slobodi i napreduje jednako kao u Dinamo Sloboda za njega ne bi dobila više od 1 mil ! Momak je pametan pa bježi,SVAKA ČAST !! Ovdje niti jedan klub izuzev Dinama i malo Partizana će biti bez para dok se ne osnuje regionalna liga. E sada bez obzira osnovala se ili ne,ja sam za to da se ponovo uvede da igrač ne može izvršiti transfer u drugu državu prije određenog datuma! Nezz koliko je prije bilo,čini mi se da je starosna dob morala biti 28 god, ja bih sada uveo da bude recimo 24.Neka mala PLBIH dobije na kvaliteti,da nam se ne osipaju talenti,da ne odlaze sa 14 15 16 17 18 19 godina.....A moram da kažem da je pametan potez taj ukoliko neki igrač iz omladinskog pogona napusti Slobodu da pare idu u omladinski pogon,a ne Slobodi ! SVAKA ČAST !!! Također pozivam sve Fukare da dođu sutra na Tušanj i podrže momke !
Giustizia per Gabriele Sandri !
Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !
Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !
Naravno da ce tamo imati vise prostora za napredak,i momku zelim sve najbolje,mada mi je glupo da ga pustaju ovako rano,trebali su ga ostavit godinu ili dvije pa ako se dokaze,prodat za dobre pare,ali ljudi ga ranije pokupise,naravno ako ode,i kasnije ce uzeti za njegov transfer negdje drugo dobre pare,a Slobodi nesto mizerno,ako i dobije