Chicago Bulls
Re: Chicago Bulls
Scalabrini re-sing with Bulls. White Mamba je i dalje tu. 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
To je vazno! ... onih pola minute kad covjek udje na kraju mecha, pa se citava dvorana uzbudi ko da ulazi Jordan.BIHfan je napisao/la:Scalabrini re-sing with Bulls. White Mamba je i dalje tu.
Postovanje treba zaraditi.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Jos nisam oprostio Pipenu na onoj glupoj izjavi od prosle sezone ...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa to stoji svakako rekao sam da Rosu prisustvo Bilupsa moze samo pomoci jer je mlad...svakako da ima jos prostora da napreduje, a Bilups je igrac koji mu moze to omoguciti...ne sumnjam da mu je Bilups pomogao mnogo na SP...sto se tice hamiltona i odbrane to stoji da je ne igra dobru, ali mi igramo timsku odbranu, pa cak kod nas i Korver je igra dosta dobro...nama care treba 10-15p po utkamici, a imamo dosta odbranbenih igraca koji ce uci u igru onda kad budemo trebali da igramo odbranu....ti dobro znas da smo pobjedil haman 40 utkamica u kojima je Bogans postigao vise od 6p, tako da nama svaka tekma u kojoj bi Rip mogao ubaciti barem 10p mnogo bi znaciloKK_Bosna je napisao/la:@salt, nisam mislio nista lose![]()
i mislio sam na to da bi mu billups mogao mnogo vise pomoci od bilo kojeg trenera, jer ipak covjek zna znanje i zna kako se osvajaju titule![]()
a ta petorka je strasna, pogotovo sto rip zna igrat odbranu pa ce se kod thibsa snaci odmah
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
[youtube][/youtube]
Jedva cekam opet da cujem ovaj intro.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Nikad necu zaboravit svoju prvu Bulls tekmu u Unitedu, i ovaj intro ... kakav osjecaj, kakav dozivljaj covjece.BIHfan je napisao/la:[youtube][/youtube]
Bulls are running in to town!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Nervira me ovo potpisivanje Scalabrinija ako ga se uopste moze nazvati igracem.
Mislim, koji k, umjesto oslobodit prostor nekom koji ce imati bilo kakvog utjecaja i pomoci ekipi, oni potpisuju igraca kojem se cijela Amerika ruga :S
Kada ce i sluzbeno Rip postat nas ? Oduzilo se nesto ovo...+ nadam se da nece stati na tome ali izgleda da je za njih i ovo previse.
Mislim, koji k, umjesto oslobodit prostor nekom koji ce imati bilo kakvog utjecaja i pomoci ekipi, oni potpisuju igraca kojem se cijela Amerika ruga :S
Kada ce i sluzbeno Rip postat nas ? Oduzilo se nesto ovo...+ nadam se da nece stati na tome ali izgleda da je za njih i ovo previse.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
danas odnosno srijeda on ce postati sluzbeno nas igrac, jer 48 sati treba da prodje tako barem kazu...uglavnom dogovor je pao i Rip je nas ...ocekujem da Brewer bude starter i zasluzio je...prosle godine je bio dosta dobar i ako je imao tu povredu koja ga je mucila citavu sezonu....ipak Rip ne zna nas sistem tako da ce Brewer biti vjerovatno starter, dok Rip se ne navikne na nasu igru....Brewer je zdrav i kazu da su mozda sa njim i najvise zadovoljni kako radi na treningu...zeli biti starter i to nam je vanzo da se sad sv bore za svoju poziciju....Asik ce sigurno biti bolji igrac nego prosle godine, Gibson takodjer ni manje ni vise na istoj razini...ocekujem Boozera puno boljeg, jer je i smrsao radio je na sebi i vidi se da je sad fizicki spremni...ako Boozer bude prosao bez povrede, mi bi trebali imati jako dobru sezonu.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Treba cekat da potpise, pa cemo onda o jacini nase 5rke, i ekipe generalno. Nikad neznas sad u ovoj NBA sta se moze desiti. Gdje igraci radi par $ vise, izaberu drugi tim.
Hamiltonove i proslogodisnje brojke, koje su najslabije u karijeri od rookie sezone, ce nam dobro doci. Veliki je to napredak u usporedbi sa Bogensom.
Hamiltonove i proslogodisnje brojke, koje su najslabije u karijeri od rookie sezone, ce nam dobro doci. Veliki je to napredak u usporedbi sa Bogensom.
ovo je jedan od najjacih videa stare mi iz dva razloga
" onclick="window.open(this.href);return false;
1. komentar: "Reggie would you get of me now please? As Gibson went over the top of Wade, Reggie went over the top of me"
2. faca Noah-a nakon drugog dunka Gibsona
1. komentar: "Reggie would you get of me now please? As Gibson went over the top of Wade, Reggie went over the top of me"
SaltCityAttack je napisao/la:sto se tice hamiltona i odbrane to stoji da je ne igra dobru, ali mi igramo timsku odbranu, pa cak kod nas i Korver je igra dosta dobroKK_Bosna je napisao/la:a ta petorka je strasna, pogotovo sto rip zna igrat odbranu pa ce se kod thibsa snaci odmah
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- Titova-Juga
- Kontakt:
Balon je napisao/la:ovo je jedan od najjacih videa stare mi iz dva razloga
1. komentar: "Reggie would you get of me now please? As Gibson went over the top of Wade, Reggie went over the top of me"![]()
Ova faca Noah-e je neprevazidjena majke mi : D OTAC !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Even if the Bulls don't make a move, Rose is confident he and the Bulls have the pieces in place to win a title this season.
"Oh yeah," he said. "We're there. I told you, last year we lost because of me. Not being smart enough. My basketball IQ wasn't high enough. I think that I grew a lot as a player mentally this offseason."
ovakav pristup je neprocjenjiv
"Oh yeah," he said. "We're there. I told you, last year we lost because of me. Not being smart enough. My basketball IQ wasn't high enough. I think that I grew a lot as a player mentally this offseason."
ovakav pristup je neprocjenjiv
- adriano_leite
- Kontakt:
Nema veceg kriticara Rosea od njega samoga. Dijete nije normalno, imalo je par gresaka ali on kaze da su zbog njega ispali. Fkt. pored onakvih igrackih kvaliteta, imate srecu da ima mali i ovakve ljudske kvalitete. Da nas Irving bude upola ovakav ja bih bio zadovoljan.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
koliko njih kad uspiju pripisuju zasluge sebi a koliko ih je spremno kad ne uspiju preuzet krivicu na sebe,rijetki su danas ovakvi sportistiadriano_leite je napisao/la:Nema veceg kriticara Rosea od njega samoga. Dijete nije normalno, imalo je par gresaka ali on kaze da su zbog njega ispali. Fkt. pored onakvih igrackih kvaliteta, imate srecu da ima mali i ovakve ljudske kvalitete. Da nas Irving bude upola ovakav ja bih bio zadovoljan.
Report: Bulls, Hamilton closing in on three-year deal 
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa dobro care ja citam izmedju redova...ti si napisao ZNA to stoji, ali svi mi dobro znamo da on ne igra bas najbolju odbranu, ali moze se uklopiti u ekipu, jer i Korver se snasao takodjerKK_Bosna je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:sto se tice hamiltona i odbrane to stoji da je ne igra dobru, ali mi igramo timsku odbranu, pa cak kod nas i Korver je igra dosta dobroKK_Bosna je napisao/la:a ta petorka je strasna, pogotovo sto rip zna igrat odbranu pa ce se kod thibsa snaci odmahprocitaj sta sam napisao ba
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
gotovo je to sutra ce se pojaviti na treningu...to sam na comcastu gledao...izgleda d aje ipak 2 godine, a ne 3, jer zbog salarya vjerovatno...to je mogucnost da se potpise i treca godina, bas kao sto imamo opciju i sa Bogansom dali da ga zadrzimo ili neBIHfan je napisao/la:Report: Bulls, Hamilton closing in on three-year deal
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Hamilton officially in the fold
Bulls enthusiastic about free agent guard set for his first practice Thursday
Inace kasno veceras Hamilton je bio u Berto Centru na potpisivanju ugovora, tako da je ovo gotova stvar sad zvanicno...kao sto sam rekao on je potpisao 2 godine garantovane, dok je treca kao i kod Bogansa nasa opcija i u toj godini bi trebao zaraditi 5,15m, ako odlucimo da ga zadrzimo
Nakon potpisa Rose je izjavio ovo
" Now I know my assists will go up," Rose said with a laugh.
EDIT:
Bulls Sign Rip Hamilton
Hamilton joins MVP Derrick Rose and gives Chicago another scoring option along with the height it was seeking in the backcourt
The Chicago Bulls on Wednesday signed free agent guard Richard Hamilton.
"We are excited to welcome a player, and person, with the credentials of Richard Hamilton to our organization,” said Chicago Bulls General Manager Gar Forman, according to NBA.com. "Rip has been a winner at every level. His resume speaks for itself, and we are confident that he will be an excellent fit with our team, both on and off the floor."
The 6-foot, 7-inch tall Hamilton joins MVP Derrick Rose and gives Chicago another scoring option along with the height it was seeking in the backcourt.
Hamilton was due to make $19 million guaranteed over the final two years of his contract in Detroit but was bought out for $11 million, saving the rebuilding team $4 million in cap space this year and $4 million more next season.
http://www.nbcchicago.com/news/sports/c ... 29973.html" onclick="window.open(this.href);return false;
.........................................................................................................................................
Bulls enthusiastic about free agent guard set for his first practice Thursday
Inace kasno veceras Hamilton je bio u Berto Centru na potpisivanju ugovora, tako da je ovo gotova stvar sad zvanicno...kao sto sam rekao on je potpisao 2 godine garantovane, dok je treca kao i kod Bogansa nasa opcija i u toj godini bi trebao zaraditi 5,15m, ako odlucimo da ga zadrzimo
Nakon potpisa Rose je izjavio ovo
" Now I know my assists will go up," Rose said with a laugh.
EDIT:
Bulls Sign Rip Hamilton
Hamilton joins MVP Derrick Rose and gives Chicago another scoring option along with the height it was seeking in the backcourt
The Chicago Bulls on Wednesday signed free agent guard Richard Hamilton.
"We are excited to welcome a player, and person, with the credentials of Richard Hamilton to our organization,” said Chicago Bulls General Manager Gar Forman, according to NBA.com. "Rip has been a winner at every level. His resume speaks for itself, and we are confident that he will be an excellent fit with our team, both on and off the floor."
The 6-foot, 7-inch tall Hamilton joins MVP Derrick Rose and gives Chicago another scoring option along with the height it was seeking in the backcourt.
Hamilton was due to make $19 million guaranteed over the final two years of his contract in Detroit but was bought out for $11 million, saving the rebuilding team $4 million in cap space this year and $4 million more next season.
http://www.nbcchicago.com/news/sports/c ... 29973.html" onclick="window.open(this.href);return false;
.........................................................................................................................................
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 15 dec 2011, 09:57, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Idemo sad na titulu.

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.