A eto ti si jos pametniji!Pasodzigera je napisao/la:A ti si neko ko je pokupio svu pamet ovog svijeta ili sta? Ne treba nama Pape koji je u fudbalu preko 30 godina i imao jedne od najboljih trenera svijeta,uzecemo tebe,ti si najpametniji,a mi ostali smo svi slijepci i glupi. Ti si nas buduci selektor. De se momcino malo presaberi i pogledaj kolike gluposti valjas. Koga boli briga za prijateljske,zar se trebamo vracati na Ciru? Trenutno imamo najbolji start reprezentacije otkako postoji. Meni tamam,jos uz to igramo najljepsi fudbal dosad,sve od noge do noge,a prije samo nabijanje naprijed i preskakanje igre. Ti momcino ne gledas fudbal,tvoj je problem Susic,zaslijepljen si.velez_mostar je napisao/la: Pa, igrali smo dosta prijateljskih utakmica, i sve smo izgubili, taktika kriticna..no to nije ni bitno toliko, koliko ne mogu prezaliti utakmicu protiv Albanije, nevjerovatno da smo to izgubili, da ne spominjem sta su nam Francuzi uradili, ubili nas namrtvo nakon sto su fasovali od Bjelorusije kuci..to dovoljno govori.
Bod protiv mrtve Albanije, i zatvaranje utakmice pri rezultatu od ¸1-1 u trenucima kad su se Albanci usrali u gace, pa onakva postavka protiv trkacki superiornije Francuske je smijesno.
Pobjedu protiv onih amatera ne bi spominjao, a za Rumuniju ne odajem njemu priznanje, nego apsolutnoj pozrtvovanosti, i zelji igraca da naprave nesto u teskim trenucima.
Safet Susic je za mene bez veze trener, a evo vidim u par navrata je dokazao i ko ga je doveo tu, i zasto je tu, i td..lize se sa najvecim grobarima naseg fudbala, i ko mu daje podrsku isti je kao i on.
Moze ovdje biti milion ljudi kojima je Susic idol, i ja to postujem, ali isto tako treba postovati moje pravo da te ljude smatram slijepima, ili dobro glupima, trece ne postoji..i to je cinjenica.
Pa ima momak pravo da kaze svoje misljenje, i mislim da ima svoje argumente!Isto vazi i za tebe!
Sad ispada susic najbolji trener na svjetu..ccc