Safet Sušić - Pape

mozak
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la mozak » 09 maj 2011, 18:06

Pasodzigera je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la: Pa, igrali smo dosta prijateljskih utakmica, i sve smo izgubili, taktika kriticna..no to nije ni bitno toliko, koliko ne mogu prezaliti utakmicu protiv Albanije, nevjerovatno da smo to izgubili, da ne spominjem sta su nam Francuzi uradili, ubili nas namrtvo nakon sto su fasovali od Bjelorusije kuci..to dovoljno govori.

Bod protiv mrtve Albanije, i zatvaranje utakmice pri rezultatu od ¸1-1 u trenucima kad su se Albanci usrali u gace, pa onakva postavka protiv trkacki superiornije Francuske je smijesno.

Pobjedu protiv onih amatera ne bi spominjao, a za Rumuniju ne odajem njemu priznanje, nego apsolutnoj pozrtvovanosti, i zelji igraca da naprave nesto u teskim trenucima.
Safet Susic je za mene bez veze trener, a evo vidim u par navrata je dokazao i ko ga je doveo tu, i zasto je tu, i td..lize se sa najvecim grobarima naseg fudbala, i ko mu daje podrsku isti je kao i on.

Moze ovdje biti milion ljudi kojima je Susic idol, i ja to postujem, ali isto tako treba postovati moje pravo da te ljude smatram slijepima, ili dobro glupima, trece ne postoji..i to je cinjenica.
A ti si neko ko je pokupio svu pamet ovog svijeta ili sta? Ne treba nama Pape koji je u fudbalu preko 30 godina i imao jedne od najboljih trenera svijeta,uzecemo tebe,ti si najpametniji,a mi ostali smo svi slijepci i glupi. Ti si nas buduci selektor. De se momcino malo presaberi i pogledaj kolike gluposti valjas. Koga boli briga za prijateljske,zar se trebamo vracati na Ciru? Trenutno imamo najbolji start reprezentacije otkako postoji. Meni tamam,jos uz to igramo najljepsi fudbal dosad,sve od noge do noge,a prije samo nabijanje naprijed i preskakanje igre. Ti momcino ne gledas fudbal,tvoj je problem Susic,zaslijepljen si.
A eto ti si jos pametniji!
Pa ima momak pravo da kaze svoje misljenje, i mislim da ima svoje argumente!Isto vazi i za tebe!
Sad ispada susic najbolji trener na svjetu..ccc
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 09 maj 2011, 18:15

MOZAK je napisao/la: A eto ti si jos pametniji!
Pa ima momak pravo da kaze svoje misljenje, i mislim da ima svoje argumente!Isto vazi i za tebe!
Sad ispada susic najbolji trener na svjetu..ccc
Ukljuci malo svoj "nick" pa vidi sta ovaj baljezga. Posebno procitaj poslijednje dvije recenice.

Misliti i s.rati nije isto.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 maj 2011, 18:25

Argument ''igrali smo dosta prijateljskih i sve smo izgubili''......
E yebem ti takav argument.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 09 maj 2011, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 09 maj 2011, 18:31

harishp je napisao/la:Argument ''igrali smo dosta prijateljskih i sve smo izgubili''......
pa ako ti je to glup argument...ccc..velis imali smo i dobrih minuta?
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 maj 2011, 18:37

MOZAK je napisao/la:
harishp je napisao/la:Argument ''igrali smo dosta prijateljskih i sve smo izgubili''......
Ko sta veli????? :roll:
Argument je sigurni dokaz u nesto kojeg u ovom slucaju uopste nema
Prijateljski mecevi ukljucuju
BiH -Gana 2-1
Slovacka-BiH 2-3
Pa i nerijeseni rezultat protiv Qatara je nerijesen a ne izgubljen
Da li je to onda izgubljena SVE i jedna utakmica.Znaci argumenti isti moment idu u pet pm.
Sto je najzalosnije ti jos i citiras o tome. :shock:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 09 maj 2011, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 09 maj 2011, 18:44

harishp je napisao/la:
MOZAK je napisao/la:
Ko sta veli????? :roll:
Argument je sigurni dokaz u nesto kojeg u ovom slucaju uopste nema
Prijateljski mecevi ukljucuju
Bih -Gana 2-1
Slovacka-BiH 2-3
Pa i nerijeseni rezultat protiv Qatara je nerijesen a ne izgubljen
Da li je to onda izgubljena SVE i jedna utakmica.Znaci argumenti isti moment idu u pet pm.
Sto je najzalosnije ti jos i citiras o tome. :shock:
Ti doslovno shatas :shock:
Tebi su argumenti da je pape zasluzan za pobjede, a za poraze kritikujes losu formu igraca!
Nema potrebe da se svadjamo, jer ja i ti smo cisti kontrast kada je u pitanju ovaj covjek, zvani safet!
Nije vazno koliko smo izgubili, vazno je da smo dobili slovacku koja je igrala letargicno i jednu ganu sa igracima koji su jos mislili da im ciro komanduje sa ćemlije!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 maj 2011, 18:52

Cuj doslovno,znaci postove treba shvatati odslovno.
ili samo prihvatati ono sto nekome pase.A preskociti sto mu nije po volji.
Jako ''argumentativno''
Sto je najzalosnije pises nesto sto nije napisano ili guras neke svoje misli u tudje postove.
Forma reprezentativaca je katastrofalna i ko imalo prati te igrace s tim ce se sloziti.
Bukvalno na prste jedne ruke mozes sastaviti standardne prvotimce repke da su odigrali svih 90 minuta u svojim ekipama.I to je tako iz sedmice u sedmicu.Ove sedmice jedino Stilic zabio.A prije se ganjali ko ce vise golova zabiti.
Drugo je to sto ove kvalifikacije imamo najbolji start u prve cetiri tekme od postanka nase repke.
Mozda je to zbog klime,cevapa,dobrog kiseljaka ili......su ipak bas to argumenti i cinjenice. :roll:
P.S latergicna Slovacka koja i tadasnjim prvacima svjeta dohaka i koja je u svojoj grupi kvalifikacija bila prva.sto je nama nedosanjani san kao i uopste odlazak na neko vece prvenstvo.
Ili mozda Gana koja je napravila najveci uspjeh ikada od svih Africkih drzava koji su bili na svjetskom prvenstvu.Cuj mislili da je Ciro na ''cemliji'',misliti i sr-ati nije isto.
Kako smo majstori u omalovazavanju bilo kakvih pozitivnih rezultata ako nam nije po volji.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 09 maj 2011, 20:14

Hajde mozak gdje si zbrisao,daj nam koji doslovan argument.Mani se odslovnih.Svakakvih gluposti procitati

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 09 maj 2011, 21:22

delija je napisao/la:Hajde mozak gdje si zbrisao,daj nam koji doslovan argument.Mani se odslovnih.Svakakvih gluposti procitati
Cuj daj nama...pa ko ste vi?
Mislim da je vise forumasa koji osporavaju safetovu taktiku i vodjenje tima nego sto ih je za!
U svakom slucaju , svak ima pravo da izrazi svoje misljenje! Nisam zagovornik da su jedni ili drugi 100% upravu, ali kada bih birao stranu, prije bi volio nekog drugog na njegovom mjestu! Nemojte reci branimir tulic, pipa i ostala ekipa..vec neko ko zna radit taj posao na visem nivou!
Safet se docepao dobre ekipe, a njegovi losi potezi su dolazili do izrazaja u vise navrata!
Cinjenica je da je zadnja utakmica dokazala da se stvorila pozitivna inat atmosfera, pa je i safet od teleceg pogleda postao mnogima drag! Prvi sam bio uz safeta i prije te utakmice, to sam pisao i na ovom forumu!

Argumenti protiv safeta su ..losa taktika u velikom broju utakmica..osim rumunije, luxemb, slovacke, te prvog pol. protiv albanije! Neznam sta da kazem za ganu..nije tu bilo aman zaman nakve taktike.
Lose odgovara u datim trenucima sto se tice izmjena!Vrsi ponekad cudne izmjene!Protiv albanije kada gonjamo rez. za pobjedu , ubacuje ibricica umjesto dzeke..npr!
Losa atmosfera oko reprezentacije, djeljenje pravde igracima preko novinarskih stupaca, umjesto da slicne probleme rjesava daleko od ociju javnosti!
Neravnomjeran odnos prema igracima..time je narusio jednakopravnost kada su u pitanju sami igraci!
Los tajming utakmica, iz kojeg su uslijedili jos gori trenuci..
Zadnje je koketiranje sa usanovicem..javno!

Nisam protiv susica u onom obimu koliko ste vi za zagrijani za njega!
Mislim da pape nema potrebnog znanja kada je u pitanju vodjenje reprezentacije!
Nadam se da ce mene prvog demantirati..ali tesko..i ako dobije priliku

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 09 maj 2011, 21:28

Pa, dobro, do kada ce ovaj narod biti bukvalan, pa ako sam napisao "sve smo prijateljske izgubili, ili skoro sve..nebitno", nisam mislio bukvalno, a ogradio sam se time sto sam naglasio da to "nije bitno"..jako mi je zao sto moram bas crtati sta sam mislio reci..
To je isto kad kazes "imali smo milion sansi", da se docara da smo bili puno bolji..nadam se da je vecina shvatila, sumnjam da ce bas svi :D.

Neko spomenu da pratim repku od Albanije..a, napisao sam nesto i o Ciri, on nije bio selektor protiv te reprezentacije, tako da je mogao izvuci zakljucak da repku pratim barem kvalifikacije prije ovih :D.

Zasto se niko od forumasa koji su se uhvatili za moj post, nisu dotakli ove veze Susic-Munib? Ili se mozda tu nije imao sta reci?Razumijem da je lakse dotaci se ovog dijela o prijateljskim utakmicama..ali ok je i to.

Znaci, reprezentacija igra jako dobro, imamo igru, imamo solidnih 7 bodova, od cega su 3 protiv Luxemburga, imamo bod protiv Albanije u gostima(puna saka brade), i imamo 3 velika boda u pobjedi protiv Rumunije (vec sam napisao kako smo dosli do toga, i iza toga stojim i dalje).

Ako nas ne izbace iz kvalifikacija, vjerovatno cemo ugrabiti 2. mjesto, ali to nema veze Susicem, on igra uvijek istu igru, ne ispituje protivnika, ne radi na taktici posebno, cijelo vrijeme isto igramo, i kad na drugoj strani naidje dobar strucnjak, lako ce provaliti ovog amatera.

Navescu jedan primjer samo, sta je pravi trener, sa igrackim kadrom kakav ima Crna Gora, i kratkom klupom, Cico pravi cudo..e, to je kvalitet, nije kvalitet zatvarati utakmicu protiv Albanije.
Ukoliko neko misli da treba odati priznanje Susicu za 7 bodova, skontajmo kakve igrace imamo, i skontacemo da je to malo!

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 09 maj 2011, 21:44

Stvarno ste vise dosadni nezna se tko je gori??? umjesto da pisete o nekim vaznijim stvarima,, o mladim igraci o nekim stvarima koje neznamo mi svi pogotovo mi koji nemamo toliko vremena,, vi nadete raspravljati o Safetu kao da je on ratni zlocinac ,,jedni su totalno protiv, jedni su za njega ,a jedni kako vjetar puse i tako u krug ono tipicno bosanski!!! Moje misljenje onako totalno neutralno sto se tice Safeta je- Na prvi pogled Safet nije osoba koja ulijeva povijerenje kao npr. (ciro,vaha itd), i zbog toga sam na pocetku bio skeptican sto se tice njega! ali tu je i neka je!!! Dosada rezultati djelomicno stoje iza njega (osim Albanije, mislim da smo trebali vise napraviti), ostalo sve je nasa realnost!! igraci su poceli takoder vjerovati u njega sto je pokazala i zadnja tekma,,i mislim da smo na pravom putu!! Npr. kod Safeta mi se nesvida to sto bi trebao jos malo vise obratiti paznje na nase igrace pogotove ove mlade (Hadzic, Cocalic, Mahmutovic itd) dati im do znanja da ako zatreba bit ce pozvani(i ako nemora biti tako), I druga stvar koja mi se nesvida a to je njegov nepromisljeni odnos sa novinarima i igracima,, jer ponekad stvarno zna da lupi?? Mislim da bi po tom pitanju trebao da poradi jer kod nas bosanaca je najlakse potpaliti vatru!!! ;)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 maj 2011, 22:19

Ovi nasi selektori trebaju bolje citat svoje ugovore. Ko je on da odlucuje ko ce radit u savezu? Ivica Osim je sad predsjednik saveza, i on moze dat otkaz i Usanovicu i Susicu ako on to zeli. Tu je kraj price. Isto Kodro kad je pametovao protiv koga ce repka igrat prijateljske. Brazil igra protiv Zimbabvea ako dobro plate, a mi ne mozemo sa Iranom? Igraci isto tako trebaju sutit i igrat. To prvo vazi za Spahica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 maj 2011, 22:28

Cartman je napisao/la:Ovi nasi selektori trebaju bolje citat svoje ugovore. Ko je on da odlucuje ko ce radit u savezu? Ivica Osim je sad predsjednik saveza, i on moze dat otkaz i Usanovicu i Susicu ako on to zeli. Tu je kraj price. Isto Kodro kad je pametovao protiv koga ce repka igrat prijateljske. Brazil igra protiv Zimbabvea ako dobro plate, a mi ne mozemo sa Iranom? Igraci isto tako trebaju sutit i igrat. To prvo vazi za Spahica.
E tu se odmah postavlja pitanje.Kolike su uopste ovlasti komiteta za normalizaciju.Osim je predsjednik tog komiteta ali ne i saveza.
Jer da su ovlasti vece ni na napamet im nebi palo da se sa istom bagrom uopste dogovaraju.
Nego bi bilo kako oni kazu.Cak mogli umjesto starog IO da izaberu po dva clana iz premier lige kao i drugoligase po jednog.Sto je i bila prica.Odmah manje price i glavobolje.
Tako da tu dolazi do neke anarhije,ne zna se ni ko koga ni gdje.
Savez kobajagi suspenziran a opet razgovori i dogovori sa gotovo istim facama.
Bezveze do bola.
Ko pijanci kad ugovaraju posao.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 09 maj 2011, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 maj 2011, 22:30

harishp je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ovi nasi selektori trebaju bolje citat svoje ugovore. Ko je on da odlucuje ko ce radit u savezu? Ivica Osim je sad predsjednik saveza, i on moze dat otkaz i Usanovicu i Susicu ako on to zeli. Tu je kraj price. Isto Kodro kad je pametovao protiv koga ce repka igrat prijateljske. Brazil igra protiv Zimbabvea ako dobro plate, a mi ne mozemo sa Iranom? Igraci isto tako trebaju sutit i igrat. To prvo vazi za Spahica.
E tu se odmah postavlja pitanje.Kolike su uopste ovlasti komiteta za normalizaciju.Osim je predsjednik tog komiteta ali ne i saveza.
Jer da su ovlasti vece ni na napamet im nebi palo da se sa istom bagrom uopste dogovaraju.
Nego bi bilo kako oni kazu.Cak mogli umjesto starog IO da izaberu po dva clana iz premier lige kao i iz drugoliske po jednog.Sto je i bila prica.Odmah manje price i glavobolje.
Tako da tu dolazi do neke anarhije,ne zna se ni ko koga ni gdje.
Savez kobajagi suspenziran a opet razgovori i dogovori sa gotovo istim facama.
Bezveze do bola.
Ko pijanci kad ugovaraju posao.
Procitaj brate tekst sto je FIFA objavila. Komitet je preuzeo sve funkcije predsjednistva i Izvrsnog Odbora. Tako da je Osim sada u praksi predsjednik saveza.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 maj 2011, 22:32

Ako je tako, Osim rece treba im dati jos jednu sansu ili popravni.
Kome onima sto ni osnovne zavrsili nisu a hoce akademiju da upisu.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 maj 2011, 22:41

harishp je napisao/la:Ako je tako, Osim rece treba im dati jos jednu sansu ili popravni.
Pa skupstina mora usvojit statut. Ne moze to ni Izvrsni Odbor ni Predsjednistvo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 maj 2011, 22:50

Cartman je napisao/la:
harishp je napisao/la:Ako je tako, Osim rece treba im dati jos jednu sansu ili popravni.
Pa skupstina mora usvojit statut. Ne moze to ni Izvrsni Odbor ni Predsjednistvo.
Da,ali skupstina koja je pa skoro 70% vec glasala protiv statuta.
Sa guranjem jedne te iste skupstine ili isti ljudi.Duboko se obrezlo u politiku sa cime ni jedan savez nebi smio da ima posla.
Hocu da kazem da ovlasti komiteta nisu u velikoj mjeri toliko jake da odlucuju glavne odluke.
IO je taj koji vedri i oblaci.da se na vrijeme sasijekao u korijen IO ili modificirao,onda bi i komitet imao veca ovlascenja.
Ovako samo jedne druge zgledaju,pa sta dogovore.
Uostalom IO ce bas da glasa za jednog predsjednika sto ce taj isti predsjednik biti samo marioneta vecine.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 10 maj 2011, 00:28

MOZAK je napisao/la:
delija je napisao/la:Hajde mozak gdje si zbrisao,daj nam koji doslovan argument.Mani se odslovnih.Svakakvih gluposti procitati
Cuj daj nama...pa ko ste vi?
Mislim da je vise forumasa koji osporavaju safetovu taktiku i vodjenje tima nego sto ih je za!
U svakom slucaju , svak ima pravo da izrazi svoje misljenje! Nisam zagovornik da su jedni ili drugi 100% upravu, ali kada bih birao stranu, prije bi volio nekog drugog na njegovom mjestu! Nemojte reci branimir tulic, pipa i ostala ekipa..vec neko ko zna radit taj posao na visem nivou!
Safet se docepao dobre ekipe, a njegovi losi potezi su dolazili do izrazaja u vise navrata!
Cinjenica je da je zadnja utakmica dokazala da se stvorila pozitivna inat atmosfera, pa je i safet od teleceg pogleda postao mnogima drag! Prvi sam bio uz safeta i prije te utakmice, to sam pisao i na ovom forumu!

Argumenti protiv safeta su ..losa taktika u velikom broju utakmica..osim rumunije, luxemb, slovacke, te prvog pol. protiv albanije! Neznam sta da kazem za ganu..nije tu bilo aman zaman nakve taktike.
Lose odgovara u datim trenucima sto se tice izmjena!Vrsi ponekad cudne izmjene!Protiv albanije kada gonjamo rez. za pobjedu , ubacuje ibricica umjesto dzeke..npr!
Losa atmosfera oko reprezentacije, djeljenje pravde igracima preko novinarskih stupaca, umjesto da slicne probleme rjesava daleko od ociju javnosti!
Neravnomjeran odnos prema igracima..time je narusio jednakopravnost kada su u pitanju sami igraci!
Los tajming utakmica, iz kojeg su uslijedili jos gori trenuci..
Zadnje je koketiranje sa usanovicem..javno!

Nisam protiv susica u onom obimu koliko ste vi za zagrijani za njega!
Mislim da pape nema potrebnog znanja kada je u pitanju vodjenje reprezentacije!
Nadam se da ce mene prvog demantirati..ali tesko..i ako dobije priliku
To pitanje prvo stvarno ne kontam..

Sad zanimljivo mi je to tvoje uzeo je dobru ekipu.Po kojim pravilima je ovo dobra ekipa.Imamo 95% igraca koji igraju u prosjecnim klubovima i sto je nazalosnije vecina grije klupu.Znaci odmah na pocetku vidi se da imas nerealna gledanja.Mozemo mi sanjati da smo prejaka reprezentacija,da imamo najbolji napad na svijetu i sl. al cinjenica je da nas jedva i na mapi ima..Nama je toliki dozivljaj citati kako se veliki klubovi interesuju za nase igrace, a opet na kraju zavrsavaju u zemljama blizeg i daljeg istoka..

Ne bih se cak ni slozio da vas je vise koji osporavaju taktiku Susica.Ima tu neke djecurlije i sta vise bila bi mi uvreda da njih ubrajam u istomisljenike..

Svako realan je poslije utakmice sa Albanijom rekao da se vec nazire neka igra ali eto vi vidite samo poraz.Sto je najgore i puno vece reprezentacije nisu se vracale iz Albanije udignute glave,ali ne sramota je da fudbalska sila kao sto je Bosna ne pobjedi Albaniju u gostima.Ako je eto tu pogrijesio sa izmjenom sto onda ga ne pohvalis sa izmjenama protiv Rumunije.Jesil ti svjestan kako smo mi odigrali protiv jedne Slovacke,Mexika pa Rumunije naposljetku.Pa gdje ima pogresne taktike u Njemackoj,Svedskoj.Jesil vidio samo kako smo stajali protiv Svaba do one povrede..De molim te reci mi gdje tu ima pogresne taktike??

Koje je on to slucajeve rijesavao preko novinskih stupaca.Nemoj molim te,pa njegova je duznost da nas obavjesti sta se desava.Sta treba sutiti zasto ne vidjamo Begovica u reprezentaciji.Mislim da su to apsolutne gluposti..Pa zar ti nije rijesio slucaj Mujdze bez i jednog novinskog clanka.Tu je bas pokazao da zna tako velike slucajeve rijesavati u tisini..

Kako je bolan neravnomjeran odnos prema igracima.Prosudio je da Dzeko moze ostati i odmah ostali igraci iskoristili to da ne dodju.Pa to nema nigdje u svijetu.Pa valjda je on tu sef koji ce odluciti koga ce zvati i koga nece ovisno o taktici koju sprema.

Isto tako to vjerovanje nekim neprovjerenim novinskim clancima je apsolutna glupost.A i da je istina ne bih imao neki los komentar..

Niko od mojih istomisljenika nije rekao da je Pape najbolji trener danasnjice.Sigurno da ima boljih trenera od njega,ali vjerovatno ti veliki treneri nikad nece doci na klupu nase reprezentacije.Isto tako vjerujem da bi Ivica,Vaha i mozda jos neki nas trener imao vece sanse da nas odvede na Euro,ali brate da sad nazivam ovakvu ljudinu "telecim" pogledom.To je vec bolesno.Sto je najgore covjek iz utakmicu u utakmicu pokazuje da ima slifa.Pa ovo nam je realno gledajuci najbolji slektor do sad.Neki ce reci da je Ciro, ali poslije Cire nam nista nije ostalo.Samo jos vise nerijesenih pitanja.Osobu koju ne zna ni imena svojih igraca i ne mogu smatrati svojim selektorom..

-trazili smo da nam selektor gleda utakmice potencijalnih igraca-dobili smo
-trazili smo da gura domace igrace-dobili
-trazili da zove mlade igrace-dobili
-trazili da se uvede profesionalizam u repku-dobili
-trazili da se javno usprotivi svojim sefovima-dobili

Pa sta vise hocete?

nihco

Post Postao/la nihco » 10 maj 2011, 01:06

"delija"

Pa sta vise hocete?
ispravno.jos bih dodao,a o tome sam i pisao,da je pape,bar rezultatski,najuspjesniji trener nakon 4 tekme kvalifikacija......mislim,hoce lupiti,poput ovog sa usanovicem , nije najbolji trener ali,generalno,dobili smo sto smo trazili godinama.
i da dodje mourinho, brzo bi se pricalo da on nije reprezentativni trener, da nema pojma.......
srvar je u realno,ogranicenom igrackom kadru kojem ,naravno,anarhija u savezu ne pomaze.......
Sent from my Commodore 64

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 10 maj 2011, 01:55

Ove stvari sto je delija na pisao su bitne.
-trazili smo da nam selektor gleda utakmice potencijalnih igraca-dobili smo
-trazili smo da gura domace igrace-dobili
-trazili da zove mlade igrace-dobili
-trazili da se uvede profesionalizam u repku-dobili
-trazili da se javno usprotivi svojim sefovima-dobili

Ove neke sto MOZAK pise nidje veze.
Kao npr.
Safet se docepao dobre ekipe, jes al u susnju. Odavno nam igraci nisu bili u formi.
Dovesti nekog ko zna raditi svoj posao na visem nivou. Za veci nivo treba vise para. Pape dobija manje para za godinu neg sto je npr. Vaha dobivao od Obala Slonovace za mjesec. Sto se tice Europe da ne pricamo.
A evo sad je Vaha prestao da radi sa Dinamom, love se napunio tamo pa nek dodje pomoci svojoj domovini.
Mozak, ove dvije stvari nemaju nista sa misljenjem.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.