Baš, al napravit će on drugi ACC nije njemu to strano!!!
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Pustite ga braco. Morate znat da on u 21 vijeku nista ne radi i da je na grbaci jadnih roditelja, pa Vas molim da mu ne odgovarate mozda nadje neki posao.
Unaprijed zahvani njegovi rodtelji, a meni sevap.
Unaprijed zahvani njegovi rodtelji, a meni sevap.
23h a nisi još u krevetu. Valja ti malterisat sutra i fasadu nabacivat. Nije baš uredu da kasno zaspiš.

Baš gubi konce. 9/0/2 u 11 kola. Niko to ne bi poželio.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Ne govori se o tom profi, vidim neki nisu skontali, ovak profa je iz Ribnice kod Zavidovica

🔴⚫️
Kad mu babo iskljuci struju jer ne doprinosi kucnom proracunu druga ce se pjesma pjevat. Zamisli jarane svako jutro ustanes i nista ne radis hahahaahNulatridva je napisao/la: ↑26 okt 2023, 22:56Baš, al napravit će on drugi ACC nije njemu to strano!!!

nicaze95 je napisao/la: ↑26 okt 2023, 23:05Kad mu babo iskljuci struju jer ne doprinosi kucnom proracunu druga ce se pjesma pjevat. Zamisli jarane svako jutro ustanes i nista ne radis hahahaahNulatridva je napisao/la: ↑26 okt 2023, 22:56Baš, al napravit će on drugi ACC nije njemu to strano!!!![]()

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Vidim spominju kenu i mujkica a to su profini igraci pa zato ova konstatacija. Usput da odgovorim ovom sto kaze da Nala gubi konce, covjek mrtav hladan na svom mjestu bez prevelike pompe kaze liga je duga bit ce oscilacija ali svi smo zadovoljni sto se tice ulaska niko ne sumnja u suprotno. Vase je da nas podrzite kao i do sad i kad pobjeđujemo i kad gubimo. Sve u svemu dobro je to sve
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Je li moguće da ste svi u toj zenici nepismeni? Ima li iko bar osnovnu školu?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
-
- Kontakt:
Završio je onaj nicaze osnovnu, eno ga juče prebacuje skelu na gimnaziju

1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
Ma niko ni u snu nije ocekivao ovako dobar start i ovoliko bodova, ovih par "zenicana" neznaju sta ce od muke, lupaju, nepoznaju uopste Nalu, rahmetli oca mu, ljudi bi prije ostali gladni nego izdali Slobodu, a hvala Bogu nisu i nikad nece biti neko ko bi ostavio Slobodu na cjedilu......druga stvar, kao imaju uvijek lafo neke informacije.... gasimo se, poreska, napustaju ljudi UO, nema plata itd.......to samo govori koliko im je Sloboda trn u oku, normalno da ce im ljudi odgovarati na provokacije.....taj profesor sto ga spominju je Bego O. iz sela Ribnice kod Zavidovica.....i otac je jednog od grobara Slobode koji je odveo Slobodu u federalnu zajedno sa Secerom jr. i onim gredjevincem, zaboravio sam i kako se zove.mirsonetz je napisao/la: ↑27 okt 2023, 07:35Vidim spominju kenu i mujkica a to su profini igraci pa zato ova konstatacija. Usput da odgovorim ovom sto kaze da Nala gubi konce, covjek mrtav hladan na svom mjestu bez prevelike pompe kaze liga je duga bit ce oscilacija ali svi smo zadovoljni sto se tice ulaska niko ne sumnja u suprotno. Vase je da nas podrzite kao i do sad i kad pobjeđujemo i kad gubimo. Sve u svemu dobro je to sve
🔴⚫️
Mah ne obraćat pažnju na ove. Ovaj pisao ovdje na temi odo zajebavat onog tamo na temi F1 - tj.mene, došao i uvlačio mi se.
Da ne spominjem što ove članove krezavo - ozračenog tria fantastika - aveniju i Truhlonija ubiše u pojam na temi Bh.klubovi u Evropi.
Kompleksaši su Zeničani. Čim vide da je neko bolji od njih (a svi su bolji), počnu sa provokacijama. Izofirani su. Hajd sve što se sa nama pokušavaju laktat, ali zašto Ultrase podjebavaju, ljudi u grupnoj fazi KL.

Opet ponavljam, šta će jadnici kad se plasiramo u PL? Najavljivali da će biti ispred nas, kad su vidjeli da ne ide onda im nije plan uopšte ulazak. Valjda iduće sezone bude taj plan, iako će biti pakleno teško. Dug veći duplo od našeg, -12 bodova na tablici, deblokada nije završena, plate kasne, igrači nezadovoljni u tolikoj mjeri da u pola sezone odbijaju da igraju pojedinci pa uključuju dječurliju iz mlađih kategorija, posjeta tanka, ni tu nas ne prekucavaju a nadali su se i tako dalje i tako dalje. Ne vidim ništa pozitivno kod njih. Ustvari vidim. Imaju stream za tekmu protiv Jedinstva, sastavili su se.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Nista, sta ce. Par njihovih (znamo i kojih) ce ici konstantno na temu PL i molit Boga da izgubimo, kao sto su radili i u prosloj sezoni, negdje oko marta. Nije tebe bilo tad. Boga molili da ispadnemo, nema sta nisu pisali. A nebitni, niko ih nije tad nikako ni spominjao.IceTea je napisao/la: ↑27 okt 2023, 10:59Mah ne obraćat pažnju na ove. Ovaj pisao ovdje na temi odo zajebavat onog tamo na temi F1 - tj.mene, došao i uvlačio mi se.
Da ne spominjem što ove članove krezavo - ozračenog tria fantastika - aveniju i Truhlonija ubiše u pojam na temi Bh.klubovi u Evropi.
Kompleksaši su Zeničani. Čim vide da je neko bolji od njih (a svi su bolji), počnu sa provokacijama. Izofirani su. Hajd sve što se sa nama pokušavaju laktat, ali zašto Ultrase podjebavaju, ljudi u grupnoj fazi KL.Doduše možda pokušavaju dići "derbi" u Kupu, ma da će ih ljudi isprskat.
Opet ponavljam, šta će jadnici kad se plasiramo u PL? Najavljivali da će biti ispred nas, kad su vidjeli da ne ide onda im nije plan uopšte ulazak. Valjda iduće sezone bude taj plan, iako će biti pakleno teško. Dug veći duplo od našeg, -12 bodova na tablici, deblokada nije završena, plate kasne, igrači nezadovoljni u tolikoj mjeri da u pola sezone odbijaju da igraju pojedinci pa uključuju dječurliju iz mlađih kategorija, posjeta tanka, ni tu nas ne prekucavaju a nadali su se i tako dalje i tako dalje. Ne vidim ništa pozitivno kod njih. Ustvari vidim. Imaju stream za tekmu protiv Jedinstva, sastavili su se.![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kakvo će tad bit šaketanje, šta ću im tamo radit.DamirT je napisao/la: ↑27 okt 2023, 11:11Nista, sta ce. Par njihovih (znamo i kojih) ce ici konstantno na temu PL i molit Boga da izgubimo, kao sto su radili i u prosloj sezoni, negdje oko marta. Nije tebe bilo tad. Boga molili da ispadnemo, nema sta nisu pisali. A nebitni, niko ih nije tad nikako ni spominjao.IceTea je napisao/la: ↑27 okt 2023, 10:59Mah ne obraćat pažnju na ove. Ovaj pisao ovdje na temi odo zajebavat onog tamo na temi F1 - tj.mene, došao i uvlačio mi se.
Kompleksaši su Zeničani. Čim vide da je neko bolji od njih (a svi su bolji), počnu sa provokacijama. Izofirani su. Hajd sve što se sa nama pokušavaju laktat, ali zašto Ultrase podjebavaju, ljudi u grupnoj fazi KL.Doduše možda pokušavaju dići "derbi" u Kupu, ma da će ih ljudi isprskat.
Opet ponavljam, šta će jadnici kad se plasiramo u PL? Najavljivali da će biti ispred nas, kad su vidjeli da ne ide onda im nije plan uopšte ulazak. Valjda iduće sezone bude taj plan, iako će biti pakleno teško. Dug veći duplo od našeg, -12 bodova na tablici, deblokada nije završena, plate kasne, igrači nezadovoljni u tolikoj mjeri da u pola sezone odbijaju da igraju pojedinci pa uključuju dječurliju iz mlađih kategorija, posjeta tanka, ni tu nas ne prekucavaju a nadali su se i tako dalje i tako dalje. Ne vidim ništa pozitivno kod njih. Ustvari vidim. Imaju stream za tekmu protiv Jedinstva, sastavili su se.![]()

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Garant je sloboda ispala zbog toga sto su pojedini molili tamo Boga da sloboda i ispadne.
Najsmijesnije je kad vi pisete o kompleksima, a sloboda prvi, vi ovdje opletete o Celiku. Pa se neki ne pojave tri dana nakon poraza od tog istog Celika.
Studentu je bolje da se sprema za rokove, ako su mu argumenti slicni ovima na forumu, bice donji.

Najsmijesnije je kad vi pisete o kompleksima, a sloboda prvi, vi ovdje opletete o Celiku. Pa se neki ne pojave tri dana nakon poraza od tog istog Celika.
Studentu je bolje da se sprema za rokove, ako su mu argumenti slicni ovima na forumu, bice donji.
Celik!3,2,2.
Nama hozda dao dovu,pa mi citavu sezonu dovili da vi ispadnete. E moji tuzlaci,pilsner vam isprao mozak pa sad serete po Zenici. A prosle godine kad ste igrali ovdje grad vas docekao ko bracu. Sramota!
Čelik do groba!!!
Nazire se raspad sistema u Slobodi, neki su napustili upravni odbor.
Kako cujem i u Banovicima teska situacija.
Kako cujem i u Banovicima teska situacija.
- VivaLaStella
- Kontakt:
+ TOŠK je u problemima kako vidim
+ Zvijezda standardno na rubu gašenja
Čitava liga se raspada
+ Zvijezda standardno na rubu gašenja
Čitava liga se raspada
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
-
- Kontakt:
Shvatite da nas nije briga za Čelik, rivalstvo je jedno, ali na ovom PDF-u sve je smiješno postalo. Valjaju se iste priče od početka lige. Nema se više šta diskutovati kad se pišu gluposti. Ja sam "ulazio" u raspravu dok je bilo zanimljivo, sad više nema smisla, samo se sve vrti u krug.
Sloboda ima jako skupu ekipu i već sada finansijske i menadjerske probleme, nema teorije da prežive normalno 3 mjeseca neigranja preko zime(a vec kasne plate, doprinosi, reprogram) i onda proljeće gdje gostuju skoro svaku utakmicu..
Tako da čudo treba da se desi na Stupčanica ne bude prva ove sezone pogotovo što gostuju i njima u Olovu.
A onda iduće sezone Čelik niko ne može zaustaviti, koji će učiniti sve da za jubilarni 80 rodjendan pokloni navijačima plasman i povratak u PL..
To su neka očekivana dešavanja u budućnosti kao što se moglo pretpostaviti u martu da Sloboda ispada u drugu ligu.
Tako da čudo treba da se desi na Stupčanica ne bude prva ove sezone pogotovo što gostuju i njima u Olovu.
A onda iduće sezone Čelik niko ne može zaustaviti, koji će učiniti sve da za jubilarni 80 rodjendan pokloni navijačima plasman i povratak u PL..
To su neka očekivana dešavanja u budućnosti kao što se moglo pretpostaviti u martu da Sloboda ispada u drugu ligu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Evo ga, ide prica o raspadu opet 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.