FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 16 mar 2016, 19:40

Mulalicami, mi se vise nikome ne trebamo izvinjavat kad ih pobjedimo, Elviremi. Mulalicami, on ima 40 godina a fura swag. :urnebes:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Blackmore2
Kontakt:

Post Postao/la Blackmore2 » 16 mar 2016, 19:44

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Samir Merzić će odsustvovati još 7 dana. Istegnuće aduktora je u pitanju. Na teren se vraća poslije reprezentativne pauze.
ozbiljno ??????????

Blackmore2
Kontakt:

Post Postao/la Blackmore2 » 16 mar 2016, 19:47

Imamo Peru, Efendica...nema stopera jbt.... ima Salihovic samo... ovo je katastrofa ljudi

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 16 mar 2016, 19:49

Blackmore2 je napisao/la:
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Samir Merzić će odsustvovati još 7 dana. Istegnuće aduktora je u pitanju. Na teren se vraća poslije reprezentativne pauze.
ozbiljno ??????????
Dap, informacija 110% tacna
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 16 mar 2016, 19:51

Znaci protiv Zelje ukoliko Lakicevic ne dobije dozvulu: Piric, Efendic, Salihovic, Ivetic, Mehidic, Stjepanovic, Zeba, Ordagic, Haurdic, Veselinovic i Ahmetovic.

Ukoliko uspiju izganjati papire za njega, onda njega na stopera, a Peru ostaviti na beku.
Jedan grad, jedna ljubav!

Blackmore2
Kontakt:

Post Postao/la Blackmore2 » 16 mar 2016, 19:52

Laki na beka,Pero na stopera... tako je na pripremama

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 16 mar 2016, 19:58

Chinaglia je napisao/la:regao se tacno pred tekmu sa Seljom, ja kazem da je on iz Lukavca i da je ubaceni element

to objasnjava njegov odgovor na antibot pitanje, nabrojao svasta nesto, cisto da ispadne kao veliki tuzlak
hahah sta je ovo ko kakav kviz.
:njanjanja: kod ismeta dzafer mahala
Niko niko samo sloboda. :salut:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 mar 2016, 20:00

A ko u vezi nema prava da nastupa Stjepanovic ili Saric?

Uglavnom nema dosta igraca, Ordagica ce prekomandovati nazad, a Haurdic ce starter opet biti :D moze se reci dosta srozana prva postava.

Zeljo je odmarao Bekrica i Lendrica, nema im Tiaga i Kosorica. Ali opet nama Salihovic jedini stoper, treba pokusati sto vise drzati loptu kod sebe da se zamaskira taj nedostatak nazad i svaki pokusaj kontre preko Stevanovica ili Memije faulom pod cijenu kartona prekidati.

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 16 mar 2016, 20:03

tuzlak1987 je napisao/la:A ko u vezi nema prava da nastupa Stjepanovic ili Saric?

Uglavnom nema dosta igraca, Ordagica ce prekomandovati nazad, a Haurdic ce starter opet biti :D moze se reci dosta srozana prva postava.

Zeljo je odmarao Bekrica i Lendrica, nema im Tiaga i Kosorica. Ali opet nama Salihovic jedini stoper, treba pokusati sto vise drzati loptu kod sebe da se zamaskira taj nedostatak nazad i svaki pokusaj kontre preko Stevanovica ili Memije faulom pod cijenu kartona prekidati.
Saric i Kostic u ligi, Stjepanovic i Veselinovic u Kupu.
Jedan grad, jedna ljubav!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 16 mar 2016, 20:03

tuzlak1987 je napisao/la:A ko u vezi nema prava da nastupa Stjepanovic ili Saric?

Sarić nema pravo nastupa.
Odbrana ako ni Laki ne bude mog'o će bit vjerovatno Mehidić, Ivetić, Salihović, Efendić...

Jesi to ti u Banovićima bio? :mrgreen:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 16 mar 2016, 20:04

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:. . .da li je u toku proba sa reflektorima ... .
19:19 ima li cega ?
Jesu li makar pokusali upaliti? Ono makar dva donja red na jednom od reflektora cisto da bljesne
& $ ?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 mar 2016, 20:09

wobly92 je napisao/la:

Sarić nema pravo nastupa.
Odbrana ako ni Laki ne bude mog'o će bit vjerovatno Mehidić, Ivetić, Salihović, Efendić...

Jesi to ti u Banovićima bio? :mrgreen:
Mehidic je kod Cire poceo igrati nesto malo lijevog beka, solidno odradio..
Saric je isto postao bitan igrac, za godinu napredovao u duplo boljeg. Ordagic ce to preuzeti, ali nam treba konacno dostojna igra Haurdica jer mirise da ima prednost ispred Govedarice i Mehidica.

Ma ja, sedam dana. Propustio sam na forumu najsladje dane :)
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 16 mar 2016, 20:10, ukupno mijenjano 1 put.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 16 mar 2016, 20:09

Oj bit ce tesko protiv Zelje, ja se nadam da pocinjemo u slijedecem sastavu:

Pirić
Efendić- Ivetić, Salihović- Lakičević( Mehidić )
Stjepanović
Ordagić
Mehidić( Govedarica )- Zeba- Veselinović
Ahmetović

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 mar 2016, 20:13

Zeljo: Kjosevski-Kramaric-Hodzurda-Bogicevic-Stevanovic-Blagojevic-Zolotic-Bekric-Stevanovic-Stanic-Lendric..

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 16 mar 2016, 20:15

slika

Trenutno
Zadnja izmjena: crvenocrnitz, dana/u 16 mar 2016, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 16 mar 2016, 20:18

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Oj bit ce tesko protiv Zelje, ja se nadam da pocinjemo u slijedecem sastavu:

Pirić
Efendić- Ivetić, Salihović- Lakičević( Mehidić )
Stjepanović
Ordagić
Mehidić( Govedarica )- Zeba- Veselinović
Ahmetović
Postoji li ikakva sansa da osposobe Mehmedagica za ovu utakmicu, sa njim bi to puno bolje izgledalo....
.jucer presjednik najavi moguce potpisivanje reprograma za danas, zna li neko vise o tome

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 mar 2016, 20:25

krmpotich je napisao/la:
Ćini evo one tvoje, promoviše se po FB. Drug ja bih to za radijator vez'o :rol:
slika
koji si ti delegat jebt

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 16 mar 2016, 20:29

Obzirom da imamo samo jednog štopera, pokušati sa Ješinom formacijom 3-5-1 :mrgreen: .

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 16 mar 2016, 20:30

Da Vam uštedim klik na Avazovom portalu

MUSEMIĆ: Aplauz Hordi zla igračima Slobode velika stvar za bh. fudbal

Nogometaši Slobode sinoć su u revanš susretu četvrtfinala Kupa BiH ubjedljivo savladali ekipu Sarajeva na Koševu rezultatom 3:0 i tako izborili plasman u polufinale.

Nakon susreta se mogla vidjeti i neuobičajena slika na našim stadionima, a to je da su domaći navijači ovacijama i aplauzom ispratili gostujuće igrače, a posebno trenera Slobode i bivšeg trenera i legendu FK Sarajevo Husrefa Musemića.

Zaslužena pobjeda

Strateg tima sa Tušnja je za "Avazov" portal izjavio kako nije očekivao visoku pobjedu protiv Sarajeva, ali da su njegovi igrači zaslužili trijumf i plasman u polufinale.

- Mi smo normalno očekivali da će biti teška utakmica, obzirom da imamo jako zgusnut raspored i mnogo odigranih utakmica. Imamo 13 ili 14 igrača na raspolaganju i pribojavao sam se umora. Mi smo imali dobar rezultat iz prvog susreta, ali smo došli na Koševo da igramo i to smo na kraju i pokazali. Nažalost, neko je morao ispasti. Ja sam rekao ranije da bih volio da sam igrao protiv Sarajeva u finalu, ali ne biram ja. Nije sramota da Sarajevo ispadne od ovakve Slobode u ovom trenutku ili da Sloboda ispadne od Sarajeva - kazao je Musemić.

Trener lidera na premijerligaškoj tabeli je istakao kako nije očekivao visoku pobjedu od 3:0 u revanšu, ali priznaje da mu je cilj bio da prođe u polufinale.

- Iskreno nisam očekivao da ćemo pobijediti ubjedljivo. Moj cilj je bio da prođemo dalje, ali desilo se to što se desilo. Iz prve utakmice smo imali rezultat koji je davao šanse mojim momcima, ali istovremeno je bio nezgodan i opasan. Na kraju smo slavili i to je najvažnije - rekao je Musemić.

Velika stvar za naš fudbal

Nakon trećeg gola Slobode koji je postigao Ahmetović našim najvećim stadionom prolomio se aplauz i ovacije domaćih navijača za gostujuće igrače zbog odlične igre koji su prikazali. Musemić ističe kako mu je izuzetno drago zbog tog poteza navijača Sarajeva.

- Naravno da mi je značilo, kako meni, tako i mojim igračima. Navijači Sarajeva su učinili veliku gestu i to je velika stvar za moje igrače. Taj aplauz znači puno za naš nogomet generalno. Trebaju takve stvari da se češće dešavaju na našim stadionima. Da jednostavno navijači drugog kluba aplaudiraju nekome ko je tog dana bio bolji je velika stvar za fudbal i za navijače FK Sarajevo i sve u našoj zemlji - kazao je Musemić.

Svi imaju ambicije da idu u finale

Na kraju razgovora pitali smo našeg sagovornika koga bi želio kao protivnika u polufinalu Kupa BiH.

- Ne znam sada. Ko god da dođe, svi imaju ambicije da idu u finale. Mene dosad žrijeb nije mazio. Ranije sam dobio Čelik, sada Sarajevo i po meni i znao sam to i ranije da je jedina utakmica u četvrtfinalu koja će biti nezivjesna jeste između Slobode i Sarajeva. Tako da zaista ne znam koga bih želio - rekao je Musemić.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 mar 2016, 20:51

sutra ili prekosutra cu napisat' analizu za Zeljkana, pa neka to neko prenese Husrefu
sala mala, ali analiza ce biti :zviz:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.