effe_sa je napisao/la:harden je napisao/la:Kalle i Uli o Ragnicku razmisljaju koliko i o meni.
A bil po tvom mišljenju trebali razmišljati?

Hm, ne znam ni sam, nisam razmisljao o njemu u Bayernu iskreno, iako mi se on svidja. Ono, ne znam kako bi se snasao u Bayernu, al' bi se mogao uzeti u razmatranje u nedostatku boljeg. Ja bih ga sad potpisao umjesto Kovaca, jer mislim da ovaj prvi ima neku ideju i viziju da napravi nesto i mozda bi bio dobra osoba za tranziciju, dok mi se Kovac nije pokazao takvim. Prije bih o Ragnicku razmisljao nego o Mourinhu ili Conteu. Allegri ce biti slobodan na ljeto, sve me strah da bi se mogli braniti nakon 1-0 protiv Freiburga sljedece sezone.
Bas i razmisljam zadnjih dana, da otpuste Kovaca na ljeto, ko ce doci? Nagelsmann, da li smatraju da je dovoljno sazrio? Nadam se da ne razmisljaju ozbiljno o Jozi, takav Bayern ne zelim gledati niti je on trener koji treba voditi ekipu u nekom tranzicijskom periodu. Nije bas da na trzistu ima slobodnih opcija za koje si poprilicno siguran da su dobre za Bayern.
Kad sam vec spomenuo Nagelsmanna, mislim da je njega Ragnick i
otkrio te postavio za trenera u akademiji.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "