FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

FCBAYERN
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la FCBAYERN » 08 apr 2019, 23:40

Previse se Wenger potcjenjuje. U odnosu na ovog trenutnog, licno je Jupp Heynkes. Covjek jeste pokazivao slabosti u posljednje vrijeme, ali njegova bi uloga bila svakako tranzicijska. A komentar "zasto dovoditi igrace kada bi nam on omladinu razvijao" podjednako zasluzuje :lol: . Kao da je proturjecno dovoditi perspektivnog igraca, razvijati ga, uporedo pokusavati postojece poboljsavati i u konacnici traziti po omladinskom pogonu. Sve ono sto vrli strucnjak dosada nije uspio (dobro, vidjet cemo ga sa skupim akvizicijama).

I da, svakako je Bayern najozbiljnija ekipa u ovoj ligi i ova je liga svoju nekadasnju tezinu izgubila. Nije skotska liga, ali nazalost nije vise blizu onog nivoa kada je Spancima i Englezima konkurisala. Dodaj na to da je izvrsena monopolizacija (fudbal je svakako biznis i funkcionira prema logici kapitalistickog sistema privrede) u skoro svim ostalim ligama petice i dobijes veliku razliku u kvaliteti.

I da, ja cu svoje stavove promijeniti odmah kada me pragmaticar demantuje.
Spamm

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 08 apr 2019, 23:42

Van Bommel. Mislim da trenutno ne bi bilo boljeg rješenja.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 apr 2019, 23:46

Daj ba kakav Wenger čovjek ima 70g.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 apr 2019, 23:47

Ako vec iznosimo svoje zelje ja cu reci Erik Ten Hag. :zviz:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 08 apr 2019, 23:48

effe_sa je napisao/la:
harden je napisao/la:Kalle i Uli o Ragnicku razmisljaju koliko i o meni.
A bil po tvom mišljenju trebali razmišljati? :D
Hm, ne znam ni sam, nisam razmisljao o njemu u Bayernu iskreno, iako mi se on svidja. Ono, ne znam kako bi se snasao u Bayernu, al' bi se mogao uzeti u razmatranje u nedostatku boljeg. Ja bih ga sad potpisao umjesto Kovaca, jer mislim da ovaj prvi ima neku ideju i viziju da napravi nesto i mozda bi bio dobra osoba za tranziciju, dok mi se Kovac nije pokazao takvim. Prije bih o Ragnicku razmisljao nego o Mourinhu ili Conteu. Allegri ce biti slobodan na ljeto, sve me strah da bi se mogli braniti nakon 1-0 protiv Freiburga sljedece sezone.

Bas i razmisljam zadnjih dana, da otpuste Kovaca na ljeto, ko ce doci? Nagelsmann, da li smatraju da je dovoljno sazrio? Nadam se da ne razmisljaju ozbiljno o Jozi, takav Bayern ne zelim gledati niti je on trener koji treba voditi ekipu u nekom tranzicijskom periodu. Nije bas da na trzistu ima slobodnih opcija za koje si poprilicno siguran da su dobre za Bayern.

Kad sam vec spomenuo Nagelsmanna, mislim da je njega Ragnick i otkrio te postavio za trenera u akademiji.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 08 apr 2019, 23:49

Omerbavarac je napisao/la:Ako vec iznosimo svoje zelje ja cu reci Erik Ten Hag. :zviz:
To su mokri snovi, ipak govorimo o realnijim imenima, jer taj je produzio nedavno cini mi se.
Zadnja izmjena: FCBAYERN, dana/u 08 apr 2019, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
Spamm

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 08 apr 2019, 23:50

FCBAYERN je napisao/la:A i dodajmo da u ligi nije bas toliko impresivan kao u LiZi prvaka, koliko znam.
Samo su prvi i zabili su 100 golova. :mrgreen:

Nama sad treba čvršća ruka, da poznaje klub i da je školovan u Holandiji.... pogađajte
Zadnja izmjena: sljivo, dana/u 08 apr 2019, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 08 apr 2019, 23:51

sljivo je napisao/la:
FCBAYERN je napisao/la:A i dodajmo da u ligi nije bas toliko impresivan kao u LiZi prvaka, koliko znam.
Samo su prvi i zabili su 100 golova. :mrgreen:
Istrcao sam pred rudu, uporedo sam pregledavao. Obrukah se :lol:

Znam da su kaskali bili, ali sad vidim i ne vjerujem.

Htjedoh izbrisati da se ne vidi bruka, ali zadao si udarqc ispod pojasa. :mrgreen:
Zadnja izmjena: FCBAYERN, dana/u 08 apr 2019, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
Spamm

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 08 apr 2019, 23:51

sljivo je napisao/la:Van Bommel. Mislim da trenutno ne bi bilo boljeg rješenja.
Za trenera? :? Vec imamo jednog koji se uci na Bayernu, to je prelazak sa konja na magarca.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 apr 2019, 23:52

FCBAYERN je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Ako vec iznosimo svoje zelje ja cu reci Erik Ten Hag. :zviz:
To su mokri snovi, ipak govorimo o realnijim imenima, jer taj je produzio nedavno cini mi se.

A i dodajmo da u ligi nije bas toliko impresivan kao u LiZi prvaka, koliko znam.
Bayernov je to igrac i pored Nagelsmanna je trener koji ce kad tad sjesti na klupu Bayerna.

Ono sto njegov Ajax pruza je cudo a ja sam iskren da budem mnogo pozelio lijepu igru i igru sa mnogo tih kratkih dodavanja.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 08 apr 2019, 23:53

harden je napisao/la:Za trenera? :? Vec imamo jednog koji se uci na Bayernu, to je prelazak sa konja na magarca.
Za Kovača je Rinus Michels lično.

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 08 apr 2019, 23:54

Omerbavarac je napisao/la:
FCBAYERN je napisao/la:

A i dodajmo da u ligi nije bas toliko impresivan kao u LiZi prvaka, koliko znam.
Bayernov je to igrac i pored Nagelsmanna je trener koji ce kad tad sjesti na klupu Bayerna.

Ono sto njegov Ajax pruza je cudo a ja sam iskren da budem mnogo pozelio lijepu igru i igru sa mnogo tih kratkih dodavanja.
Ma realno ja se uzbudim kad gledam kako u Ligi prvaka igraju. Ljepota od igre. Ali kazem, mokri snovi.
Spamm

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 apr 2019, 23:54

Previše je to insana na klupi da bi se učili na Bayernu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 08 apr 2019, 23:56

sljivo je napisao/la:
harden je napisao/la:Za trenera? :? Vec imamo jednog koji se uci na Bayernu, to je prelazak sa konja na magarca.
Nek dođe za 5 godina, do tad nek pokazuje to svoje znanje.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 08 apr 2019, 23:56

sljivo je napisao/la:
I nije neka referenca. Za Kovača je Adnan Zildžović premija.

@Omerbavarac
Ten Hag bi bio zanimljiv, ali je i dalje eksperiment. I ova ćelava glava je trebala biti pun pogodak:
slika
:mrgreen:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 08 apr 2019, 23:58

Bojim se dok je Uli tu da se totalnog fudbala na AA nećemo nagledati, tako daj nekoga ko je bar malo učen u tome.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 08 apr 2019, 23:58

Vlazni nam snovi ovdje a njih dvojica se svadjaju hoce li Jozu ili Allegrija. :mrgreen:

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 09 apr 2019, 00:00

harden je napisao/la:Vlazni nam snovi ovdje a njih dvojica se svadjaju hoce li Jozu ili Allegrija. :mrgreen:
Raspravljaju da li Niko dobija još 3 ili 4 godine :lol:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 09 apr 2019, 00:00

Pa lik je vodio omladince u Bayernu pa je otisao u Ajax, ako su ga kojim slucajem otjerali sto bi se vracao ovamo? Btw Nagelsmann je Leipzigov, ne znam zasto njega uopste spominjete.
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 09 apr 2019, 00:03, ukupno mijenjano 2 puta.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 09 apr 2019, 00:01

Ragnick je genije, ali će prije Kristof Daum sjesti na klupu Bayerna. Totalce iz Holandije zaboravi. Naglesman i TT zauzeti. Klop zauzet. Wenger ima 700 godina. Ostaje Jozo i Konte. Konte ganja Italiju i izdržo bi godinu sa Ulijem a Jozo psihički obolio i on bi godinu kad ne bi dobio pojačanje. Koga onda?

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.