Ne stisnuti onu odbranu koja nije imala Virgila je trenerski grijeh, mogao si sebi obezbijediti puno bolji rezultat za revans. OK, nisam rekao nista ni nakon 0-0, ako Kovac misli da tako mozemo proci dalje, neka mu. A onda u Minehnu, na svom terenu bukvalno ne opucas na gol dva puta kako treba, mislim ako si ti zadovoljan s tim, svaka cast, ja nisam. Imam pravo da kmecim jer se moglo proci dalje i napraviti puno vise, a ti ako mislis da je Kovac sta naucio, grdno se varas. Izrutinirat ce ga neko i sljedece godine u LP ako ostane, hoces i tada reci 'naucis i krenes dalje'? Bolje sprijeciti i pokusati s nekim novim.muhamedhulk je napisao/la:Kakve su to prognoze, moglo se? Pa da smo se otvorili tamo popusili bi momacki preko kontri, ionako su nas kontrirali a branili smo se.
Greska jes' kuci, nismo bili mi, ali i to razumijem - trenerova zamisao. Nije prosla. OK. Primi i Pep u Münchenu od Madridjana par komada...greska. Naucis i krenes dalje. Nema vremena za kmecanje, utakmice svaki vikend...
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Naravo da je trenutno nezahvalna situacija i da smo sami sebi krivi sto je takva. Imalo se nekoliko trenera u optjecaju sada je veoma malo izbora. Licno bih probao sa Wengerom, trener je koji opet zna raditi sa mladim igracima, postaviti koncept, i pored toga sto je u padu bio u posljednje vrijeme. Medjutim, promjena sredine i jaci igraci bi mozda mogli dati nesto od njega.hifans je napisao/la: Ali koga dovesti umjesto njega ? Wenger ? Nagelsmann ? Neko treći ?
Spamm
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nije se usporedba odnosila na trenere nego na trpljenje novih igraca/trenera. Treba ih istrpiti ako hoces rezultat. To je poenta.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Trener koji se kod kuće onako postavi (Liverpul) nije trener za Bajern i neće nikad ni biti. Sutra će opet onako jer tobože tako manje rizikuje. I kad odu nosioci ove igre koja se ovdje igra 6,7 godina onda ćemo pogotovo vidjeti šta i kako ko može. I sam on kaže da ništa nije implementirao novo nego je nastavio posao od Luje, Pepa, Juppa, a šta li će biti kad se on dohvati table i sistema tek tada nek nam je Bog na pomoći. On nema ništa da bi ponudio osim da je bio u klubu, da neće tražiti nikakva pojačanja i isprdak je neke opskurne Ulijeve ideje da može uspijemo sa anonimusom.
Naravno da treba istrpiti trenera, nikakva to tajna nije. Ali da trenera istrpis taj ti treba pokazati zbog cega ga trebas istrpiti. Hajde molim te, prema cemu je to ovaj zasluzio? Taktickim genocidom u dvomecu s Liverpoolom, lutanju na pocetku sezone, nedostatku sistema tokom sezone, nebalansiranom igrom, prevelikim oscilacijama, losim rezultatima (gdje nas je izvuklo sto je glavni konkurent za titulu prosuo finu zalihu)? Ja sam bio otpocetka protiv njega, i zbog toga drzao se sa strane dok nisam vidio njegov ucinak, ali taj covjek je zasluzio pohvale samo za nekoliko utakmica ove sezone i onaj momenat kad je uspio da se izbori sa svlacionicom. Ali gledaj gore nedostataka. Ne vodi Hoffenheim pa da ima ovoliko problema. Uzet cemo dubletu, ali niti kakve igre imamo, niti vidis naznake (osim ponekad) neke igre, a niti je liga neki relevantan pokazatelj koliko smo mi jaki.muhamedhulk je napisao/la:Nije se usporedba odnosila na trenere nego na trpljenje novih igraca/trenera. Treba ih istrpiti ako hoces rezultat. To je poenta.
Spamm
- muhamedhulk
- Kontakt:
I Pep se postavio protiv Madridjana kako ne treba i primio kuci 4 komada ako se sjecam. Greske se desavaju svima.
Niko je tek poceo kao trener, tukao je Juppa u finalu Kupa sa Frankfurtom i treba mu dati priliku. Pogotovo sto je tesko sad biti trener Bayerna jer se desava neka smjena generacije bitnih igraca, krila.
Niko je tek poceo kao trener, tukao je Juppa u finalu Kupa sa Frankfurtom i treba mu dati priliku. Pogotovo sto je tesko sad biti trener Bayerna jer se desava neka smjena generacije bitnih igraca, krila.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Od ovih što brane Kovača još gori su ovi što se pozitivom sjećaju Pepa.
u 3 godine svako proljeće je bilo kišovito, da ne kažem snježno. Gol razlika u 3 polufinala 4:12. Da ne kažem s koliko se mučenja dolazilo do te faze preko Porta, Šahtara itd sličnih protivnika. Da je imao jačeg ranije kao ove godine LIverpul ispao bi i ranije.
A kovač je kukavica, vidiš i na samoj pojavi da nema damu, najradije bi se skrio negdje, a njegova radovanja su epic fail. Neka mu neko kaže da on sa ovim pobjedama nema blage veze, ovo su sami igrači dobili, jer su htjeli i jer hoće, trener tu ne zna pogurati.
A Borusija, vidi njihovu formu zadnjih 10-15 utakmica, to je slaba ekipa, dovoljno slaba da igrači sami prirede zabavu.
A što se tiče Kovača i Gvardiole, prednost je kod Gvarde, zbog karizme i muda, inače obojica su treneri kontra fudbala. I obojica najbolje da nikad nisu trenirali u MInhenu.
Kovač mi djelovao kao pozitivna ličnost, a ustvari je antipatičan, nešto mi ne leži u njegovom ponašanju.
A vala i džemperi mu ružni.
u 3 godine svako proljeće je bilo kišovito, da ne kažem snježno. Gol razlika u 3 polufinala 4:12. Da ne kažem s koliko se mučenja dolazilo do te faze preko Porta, Šahtara itd sličnih protivnika. Da je imao jačeg ranije kao ove godine LIverpul ispao bi i ranije.
A kovač je kukavica, vidiš i na samoj pojavi da nema damu, najradije bi se skrio negdje, a njegova radovanja su epic fail. Neka mu neko kaže da on sa ovim pobjedama nema blage veze, ovo su sami igrači dobili, jer su htjeli i jer hoće, trener tu ne zna pogurati.
A Borusija, vidi njihovu formu zadnjih 10-15 utakmica, to je slaba ekipa, dovoljno slaba da igrači sami prirede zabavu.
A što se tiče Kovača i Gvardiole, prednost je kod Gvarde, zbog karizme i muda, inače obojica su treneri kontra fudbala. I obojica najbolje da nikad nisu trenirali u MInhenu.
Kovač mi djelovao kao pozitivna ličnost, a ustvari je antipatičan, nešto mi ne leži u njegovom ponašanju.
A vala i džemperi mu ružni.
Da, tukao je Real Pepa, a ovaj nema polusanse protiv desetkovanog Liverpoola. Hej, znas li ti sta znaci Liverpool bez VdV-a? Jesi li ti gledao tu ekipu u kontinuitetu i vidio koliko taj igrac njima znaci?
Dalje, dobio istroseni Bayern i to zahvaljujuci kardinalnim sudijskim greskama. Dva gola, cini mi se, su neregularna, i to sve u okolnostima u kojima je Bayern potonuo nakon polufinala. Sta tek reci za Korkuta kako je iskolovao Juppa.... Dobro, te utakmice se ne mogu porediti, ali duel sa Stuttgartom je pokazao da je Bayern drasticno psiholoski pao. Iako, NE OSPORAVAM njegove rezultate sa Frankfurtom, ali samo opaska na "skolovanje". Kazem, ima znanje ali ne za ovaj nivo.
Desava se smjena, ali ova ekipa opet nije toliko jadna da pristupa utakmicama na nacin slican nekim ove sezone.
Dalje, dobio istroseni Bayern i to zahvaljujuci kardinalnim sudijskim greskama. Dva gola, cini mi se, su neregularna, i to sve u okolnostima u kojima je Bayern potonuo nakon polufinala. Sta tek reci za Korkuta kako je iskolovao Juppa.... Dobro, te utakmice se ne mogu porediti, ali duel sa Stuttgartom je pokazao da je Bayern drasticno psiholoski pao. Iako, NE OSPORAVAM njegove rezultate sa Frankfurtom, ali samo opaska na "skolovanje". Kazem, ima znanje ali ne za ovaj nivo.
Desava se smjena, ali ova ekipa opet nije toliko jadna da pristupa utakmicama na nacin slican nekim ove sezone.
Spamm
Sta reci za ovog sylara il kako vec ide nick s najdebilnijim avatarom
Najjace od svega ovdje ako si novi na forumu i ako imas misljenje kontra misljenja vecine odma si troll ili si se registrovao da trollas,pises nebuloze itd. Nebitno to na stranu za ovog hardena sam bar mislio da je realan.
Nego cim je Niko Kovac jel hrvat odma ne valja. Da je na klupu sjeo neki nas pisalo bi se ma daj mu jos koju sezonu,nas je ,ima znanje. Rijetko ko ce bit realan i reci alo covjeku je PRVA sezona u klubu. Kakvom klubu? Klubu koji je najtrofejniji u Njemackoj istina ali klubu koji na ljeto nije ulozio ni centa (ne brojim Daviesa jer i ne igra svakako,mora on jos meda). Krila koja su istrosena da ne mogu bit istrosenija,haman stoju zajedno imaju plus vazda povrijedjeni. Igraci na cijim ledjima je bila igra Bayerna jer Bayern takav stil gaji duzi niz godina,napadacki,najcesce preko krila. Dalje,imas Comana koji je vise na bolnickom kupusu nego na travnjaku da pokaze sta zna. Kad dobije sansu tj kad ne sjebe neki dio svog hafifnog tijela,on se razbaca protiv Augsburga Stutgarta i slicnih. U LP nula bodova. Gnabry koji se gubio protiv Liverpoola kao maksum po diviziji,a dobio je sansu samo zato jer nema ko igrat realno. Medicinski tim najsmjesniji nisu uspjeli osposobit Robbena,zbog ni manje ni vise povrede koju je uzrokovao zub. pa to nigdje nema jbt.
Gnabry koji je igrao u Hoffi jer tamo dolazi do izrazaja njegov talent,al talent prosjecnog igraca a ne nekog superstara. Lik u Arsenalu nije mogao bit standardan kod nas mora svaku igrat. Nema veze imas Lewu koji igra takodjer kad mu se digne. U najvise navrata kad je tu Thomas. Sad ce svi reci danas stavio Borussiji,jak spic nema sta.. I corava koka zrno ubode. Dalje imas vezni red koji nikad u zivotu ne moze bit na nivou npr Reala Barse Citya itd. Decko po kojem nosim nick nije jos zreo,ali je vrlo talentovan to svi znamo. Alcantara koji je kvalitet al koji se gubi u velikim tekmama. Javi je masinerija tu se nema sta rec. Kad se sve zbroji vezni red dovoljan za Bundeske. Odbranu mislim da ne treba ni komentarisat,nekad me sramota bude stvarno. Citao sam ovdje da se Sule branio al ako je bolji onda je to za mrvicu od hume i boe.
Kad se sve sabere i oduzme Kovac je dosao na istrosen tim,tim koji nije imao jasan cilj jer da je imao pojacali bi se na ljeto. Odavno je Bayernu vrh Bundeska i kup a u LP ako se sta postigne uz neku srecu. Zatim,prva sezona,normalno da ce covjek pokusat implementirat svoju igru,al ovdje se ocekivalo da cemo napunit Redse. Redse koji su igrali finale LP prosle godine. Masinerija koja na kontre moze svakog napunit do vrha. Al sta ima veze trebali smo napast ko muha bez glave Boze moj igramo u Minhenu. Ili na Anfieldu samo zbog Dijka,los im rezultat bio 0-0
Ne kazem da se nije moglo i moralo bolje u uzvratu nit branim Kovaca jer ga volim,al samo sam realan. Evo pogledajmo zalaganje ekipe danas i ono protiv Liverpula. Jel Kovac kriv sto su igrali ko bez k* uzvratnu? A danas se kao nalozili.
Dolaze nova pojacanja,gradi se novi tim,sljedece sezone cemo vidjeti na sta ce to liciti,ako ne bude valjalo,tj ako se Kovac ne dokaze kao trener u svojoj drugoj godini,ja cu prvi doci ovdje i ispravljati svoje rijeci,izvinut se kome treba.Tesko da bi iko ove sezone bolje izgurao od Kovaca. Ali ako se ove sezone ocekivalo od ovog tima da osvoji tripletu onda ili su navijaci nerealni il nemaju pojma o fudbalu.

Nego cim je Niko Kovac jel hrvat odma ne valja. Da je na klupu sjeo neki nas pisalo bi se ma daj mu jos koju sezonu,nas je ,ima znanje. Rijetko ko ce bit realan i reci alo covjeku je PRVA sezona u klubu. Kakvom klubu? Klubu koji je najtrofejniji u Njemackoj istina ali klubu koji na ljeto nije ulozio ni centa (ne brojim Daviesa jer i ne igra svakako,mora on jos meda). Krila koja su istrosena da ne mogu bit istrosenija,haman stoju zajedno imaju plus vazda povrijedjeni. Igraci na cijim ledjima je bila igra Bayerna jer Bayern takav stil gaji duzi niz godina,napadacki,najcesce preko krila. Dalje,imas Comana koji je vise na bolnickom kupusu nego na travnjaku da pokaze sta zna. Kad dobije sansu tj kad ne sjebe neki dio svog hafifnog tijela,on se razbaca protiv Augsburga Stutgarta i slicnih. U LP nula bodova. Gnabry koji se gubio protiv Liverpoola kao maksum po diviziji,a dobio je sansu samo zato jer nema ko igrat realno. Medicinski tim najsmjesniji nisu uspjeli osposobit Robbena,zbog ni manje ni vise povrede koju je uzrokovao zub. pa to nigdje nema jbt.

Kad se sve sabere i oduzme Kovac je dosao na istrosen tim,tim koji nije imao jasan cilj jer da je imao pojacali bi se na ljeto. Odavno je Bayernu vrh Bundeska i kup a u LP ako se sta postigne uz neku srecu. Zatim,prva sezona,normalno da ce covjek pokusat implementirat svoju igru,al ovdje se ocekivalo da cemo napunit Redse. Redse koji su igrali finale LP prosle godine. Masinerija koja na kontre moze svakog napunit do vrha. Al sta ima veze trebali smo napast ko muha bez glave Boze moj igramo u Minhenu. Ili na Anfieldu samo zbog Dijka,los im rezultat bio 0-0

Dolaze nova pojacanja,gradi se novi tim,sljedece sezone cemo vidjeti na sta ce to liciti,ako ne bude valjalo,tj ako se Kovac ne dokaze kao trener u svojoj drugoj godini,ja cu prvi doci ovdje i ispravljati svoje rijeci,izvinut se kome treba.Tesko da bi iko ove sezone bolje izgurao od Kovaca. Ali ako se ove sezone ocekivalo od ovog tima da osvoji tripletu onda ili su navijaci nerealni il nemaju pojma o fudbalu.

Pročitao do dijela da je ovo sve jer je Hrvat. Ne mogu dalje, oči me bole.
Jeste, satrasmo se ovdje hvalospjevima o Braci za posao koji radi samo jer je naš.

Jeste, satrasmo se ovdje hvalospjevima o Braci za posao koji radi samo jer je naš.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Mene si pohvalio pa te od sad volim, necu te vise napadati
Kovac majstor! Daj svima dzempe na moj racun, a sad ce meza doci, ha ya.

Slazem se, isto mi je. Naravno nema veze s tim sto je Hrvat nego sto je klocina pichkasta.Klare je napisao/la: Kovač mi djelovao kao pozitivna ličnost, a ustvari je antipatičan, nešto mi ne leži u njegovom ponašanju.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Volis druze klub samo kad mu dobro ide,cim ne ide pljujes. Braco izmedju ostalog svakako nije radio svoj posao kako treba,al o njemu ni rijeci.S-Y-L-A-R je napisao/la:Pročitao do dijela da je ovo sve jer je Hrvat. Ne mogu dalje, oči me bole.![]()
Goretzka kreno oštrije nego li ja kad sam stigao na forum. Samo naprijed. 

Sa kojim accountom, proslim ili ovim? Ili je najstariji onaj?sljivo je napisao/la:Goretzka kreno oštrije nego li ja kad sam stigao na forum. Samo naprijed.

Ni riječi? Deder čitaj malo bolje. Obično se u paketu i tjeraju, iako Braco ne vodi ekipu. Što se prvog dijela tiče, ne vrijedi ni komentarisati. Tu su postovi, potraži slobodno. Podrška sve dok je trener Bayerna(bilo ko, ne samo Kovač), i nikad jedan od onih koji moli za poraze zarad otkaza. Ili si me pomiješao s nekim, ili ne znaš.Goretzka je napisao/la:Volis druze klub samo kad mu dobro ide,cim ne ide pljujes. Braco izmedju ostalog svakako nije radio svoj posao kako treba,al o njemu ni rijeci.S-Y-L-A-R je napisao/la:Pročitao do dijela da je ovo sve jer je Hrvat. Ne mogu dalje, oči me bole.![]()

Druga je stvar što ću uvijek iznijeti mišljenje, makar bio jedini. Neću se zavaravati da Boateng vrijedi 50 miliona samo zato što je igrač Bayerna, pa nismo djeca.
41.21.1.
Cekaj zar si ti ove sezone stvarno ocekivao bolje od ovoga sad? Od Bundesa i kupa vjerovatno. Ako si ocekivao svaka cast veliki si optimista.
Boateng vrijedi toliko da bi dao nekom 50m samo da ga nosi.
Boateng vrijedi toliko da bi dao nekom 50m samo da ga nosi.
Imam samo taj jedan, prvi, al taj je u pričuvi za ne daj Bože, ako me sa ovim najure.harden je napisao/la:Sa kojim accountom, proslim ili ovim? Ili je najstariji onaj?

Razdrmao je atmosferu, mora se priznati. Posebno oduševljenje napadom na avatar.sljivo je napisao/la:Goretzka kreno oštrije nego li ja kad sam stigao na forum. Samo naprijed.

@Goretzka
Ne radi se o rezultatima druže uopće. Ja bih ga tjerao i da je tripletu uzeo ovom igrom. Prosto. :dimatteomašeizprikrajka:
41.21.1.
-
- Kontakt:
Dosta se ovdje stvari pise bez bilo kakvih argumenata. Ovdje koliko vidim je glavni argument za Kovaca, da mu je prva sezona? Jel se salimo? Da je ekipa igrala ovako, kao danas..niko nista ne bi rekao. Stalno se pohvali i Kovac, poslije ovakvih predstava. Ja sam prvi mislio da je evo pokazao da zna, da ga Bayerna treba, i da mozemo izbacit Liverpool, zbog forme i igre koju smo pokazivali..i sta se onda desi? Totalno razocarenje, onakva nemoc u Minhenu dugo nije bila vidjena, bezidejnost i jos mnogo stvari.
Ako zanemarimo i to, da li ste slusali neki njegov intervju, ili samo pojedinci prate ovo za ovog sajta..pa taj covjek cesto sam ne zna sta prica, kao da govori neko ko je tako naucen da govori, napamet. Bilo je dobrih predstava, u zadnje vrijeme izuzmeno li dvomec Liverpoola, izgledali smo jako dobro na terenu..ali, sta to vrijedi sve kad se u najbitnij utakmici sezone odigra onako? Dobro je neko rekao, Niko ide ziheraski, postavi jaku odbranu a gore ako se sta slucajno uradi, uradilo se. Utakmicu u kupu i da nam cetverligas da 4 gola, mozda je bolje da ne komentarisemo.
Za kraj, izgleda da bi se mogla dupla kruna osvojiti, i to na kraju zvuci dobro..ali kao sto rekoh, to samo zvuci dobro. Cak sto vise, manje je Hasan za direktora nego Kovac za trenera, al zar se trebaju takmiciti koji je manje los za klub kakav je Bayern? Jel nam danasnja utakmica s vremena na vrijeme, treba biti slucajnost il uobicajna situacija? Kontinuitet nema, a sto je sacuvao slacionicu, nek se zahvali Henesu, koji je zasluzan za to, i sto je igracima ocitao bukvicu, da bi spasio i sebe i svoj izbor..
Ako zanemarimo i to, da li ste slusali neki njegov intervju, ili samo pojedinci prate ovo za ovog sajta..pa taj covjek cesto sam ne zna sta prica, kao da govori neko ko je tako naucen da govori, napamet. Bilo je dobrih predstava, u zadnje vrijeme izuzmeno li dvomec Liverpoola, izgledali smo jako dobro na terenu..ali, sta to vrijedi sve kad se u najbitnij utakmici sezone odigra onako? Dobro je neko rekao, Niko ide ziheraski, postavi jaku odbranu a gore ako se sta slucajno uradi, uradilo se. Utakmicu u kupu i da nam cetverligas da 4 gola, mozda je bolje da ne komentarisemo.
Za kraj, izgleda da bi se mogla dupla kruna osvojiti, i to na kraju zvuci dobro..ali kao sto rekoh, to samo zvuci dobro. Cak sto vise, manje je Hasan za direktora nego Kovac za trenera, al zar se trebaju takmiciti koji je manje los za klub kakav je Bayern? Jel nam danasnja utakmica s vremena na vrijeme, treba biti slucajnost il uobicajna situacija? Kontinuitet nema, a sto je sacuvao slacionicu, nek se zahvali Henesu, koji je zasluzan za to, i sto je igracima ocitao bukvicu, da bi spasio i sebe i svoj izbor..
Dobro momci imamo najjaci roster na planeti,najjaca krila i odbranu,sramota sto nismo uzeli LP. Kovac picko odlazi!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.