Nestrucan kadar u strucnim stabovima + letargicnost klubova koji dopustaju igracima sve i svasta, ozbiljni klubovi lupaju kazne za neprofesionalno ponasanje van terena, kod nas klubovi i kafane vikendom puni fudbalera iz Zelje i Sarajeva. Jedan poznanik koji se bavi fudbalom je imao ugovor sa njemackim klubom koji se takmici u 6 ligi njemacke i takav jedan klub ima pravilnik kojeg se igraci moraju pridrzavati sto se tice izlazaka i nacina zivota. I tako je ova moja budala dobila kaznu zbog duvanja shishe.Lokomotifa je napisao/la: ↑31 jul 2025, 22:09Fizička sprema naših klubova u Evropi je smiješna. Svega mi ja ne znam kome oni treniraju. Profesionalni si fudbaler, samo se time baviš, plaćen se i više nego dobro, i nisi u stanju odigrati 90 minuta sedmično visokog tempa. Amar je prije govorio da je to zbog genetike, ali evo u Sarajevu su haman sve stranci, znači nije genetika samo u pitanju, ima i do pristupa i naših trange-frange metoda kao npr. odlaganje utakmica.
Obratite pažnju i Zrinjski i Sarajevo koji su odgodili svoje utakmice u prvenstvu na škrge su disali protiv Slovana i Craiove poslije 60. minute. Craiova je igrala svoju prvenstvenu tekmu u ponedjeljak, Slovan u subotu. Zato kažem da je odgađanje utakmica najveća glupost koja postoji.
Fudbaleri kad dodju u nasu ligu jednostavno ih boli **** za takve stvari i mogu raditi sta hoce