FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Tesko je zaboravit kad vidis i imas utisak da se moglo dalje uz pametniji pristup.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
I lukas je prisutan.

- Omerbavarac
- Kontakt:
Daj Renata, on je gladan.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Što se ne javi prije tekme?muhamedhulk je napisao/la:Secerko na Haparatima...
Zar nije qrvanjski i pichkasto sladiti se nakon što sve prođe?
Iskreno, ko god razmišlja na sličan način, zaslužuje kovača i njegove genijalne taktike kao ona protiv poola
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Sad samo jos treba da se podrzi ostanak pragmaticara i da ova vecerasnja partija bude pokazatelj da "on moze", a onda kad nas sljedece sezone opet iole ozbiljniji protivnici mlatnu trazit ce se njegov odlazak. Vecerasnja utakmica ne moze oprati ono sto se nakupilo tokom sezone i patnja ce biti ostane li ovaj "strucnjak" na klupi.sekerbay je napisao/la:Što se ne javi prije tekme?muhamedhulk je napisao/la:Secerko na Haparatima...
Iskreno, ko god razmišlja na sličan način, zaslužuje kovača i njegove genijalne taktike kao ona protiv poola
A pisao sam uostalom da ovaj Dortmund je jad od ekipe i da su oni gori od nas. Cak i da su ovo uzeli ne bi uspjeli zadrzati prednost.
Spamm
U drugom su povukli ručnu al' trebali su nastaviti u istom ritmu i demolirati žutalje 8-9 razlike.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ostat ce ovo smece od trenera i onda ujebati jos jednu godinu.
To je to.FCBAYERN je napisao/la:Sad samo jos treba da se podrzi ostanak pragmaticara i da ova vecerasnja partija bude pokazatelj da "on moze", a onda kad nas sljedece sezone opet iole ozbiljniji protivnici mlatnu trazit ce se njegov odlazak. Vecerasnja utakmica ne moze oprati ono sto se nakupilo tokom sezone i patnja ce biti ostane li ovaj "strucnjak" na klupi.sekerbay je napisao/la:Što se ne javi prije tekme?muhamedhulk je napisao/la:Secerko na Haparatima...
A pisao sam uostalom da ovaj Dortmund je jad od ekipe i da su oni gori od nas. Cak i da su ovo uzeli ne bi uspjeli zadrzati prednost.
Problem je što neki sporo pamte a brzo zaboravljaju.
Tipične bošnje koje se ljute dan il dva i onda zaborave.
Takvi zaslužuju kovača.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Zašto?Saurman je napisao/la:U drugom su povukli ručnu al' trebali su nastaviti u istom ritmu i demolirati žutalje 8-9 razlike.
Bila bi to najveća tragedija, čak veća od one kada smo odbili mesija.sljivo je napisao/la:Ostat ce ovo smece od trenera i onda ujebati jos jednu godinu.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pobjeda je zasluzena, cista kao suza. 
Kovac nece voditi Bayern naredne sezone bez obzira sta uradi u ovoj jer velike oscilacije i porozna odbrana sa primljenih 40-ak golova tokom cijele sezone su samo jedan od glavnih razloga njegove smjene.
Ekipi cestitka na pobjedi, ponizili su najveceg rivala i glavnog konkurenta za titulu.

Kovac nece voditi Bayern naredne sezone bez obzira sta uradi u ovoj jer velike oscilacije i porozna odbrana sa primljenih 40-ak golova tokom cijele sezone su samo jedan od glavnih razloga njegove smjene.
Ekipi cestitka na pobjedi, ponizili su najveceg rivala i glavnog konkurenta za titulu.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Pobjeda je bila ocekivana ali ne i ovako silovanje u pakas malog Dortmunda. Ovom igrom bi dobili bilo koga realno. Problem je sto igraci daju sve od sebe samo kad im se digne. Nema veze,morala je doci jedna slabija sezona,a igrom danas su pokazali da mogu i znaju. Ako Kovac brat ostane a sve su prilike gledat cemo super jaki Bayern iduce sezone. Uz Pavarda i Lucasa u odbrani te dodatno pojacanim napadom ima da grizu sam vrh Evrope kao i do sad. Kovac pokazao znanje, nije dzaba uzeo kup s Frankfurtom. Slijedi vrlo lagan raspored dok bi Zuti mogli kiksati protiv Freiburga ili Rudara. Dupla kruna taman steta zbog LP jer su mogli bar do 1/2 da nije one ocajne tekme protiv Liverpula.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sta sam trebao? Necu napadati momke koji navijaju da Bayern izgubi utakmicu/titulu samo da bi trener isao out. Nisam dijete kao vi, kmecite sto trener izgubi utakmicu u LP protiv top ekipe iz engleske lige.
Kad sam mogao 'trpiti' LvG i njegovu djecu koji su morali grijesiti da bi postali to sto jesu danas (Holgera, Thomasa i Davida) mogu i sad trenera koji je nas bivsi igrac i SD-a koji je jedna od legendi Kluba i bivsi bh. reprezentativac.
PS. Ne mozes svima ugoditi oko trenera, neki su ovdje Pepa zvali ublehom.
Kad sam mogao 'trpiti' LvG i njegovu djecu koji su morali grijesiti da bi postali to sto jesu danas (Holgera, Thomasa i Davida) mogu i sad trenera koji je nas bivsi igrac i SD-a koji je jedna od legendi Kluba i bivsi bh. reprezentativac.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Goretzka, ovaj hocu reci Roberte, jesi to ti? Tebi Kovac i jest brat.
Kmecimo jer se izgubila utakmica koja se mogla dobiti vrlo lako. Palo se bez ispaljenog metka zbog Kovaca i nikog drugog.muhamedhulk je napisao/la: Nisam dijete kao vi, kmecite sto trener izgubi utakmicu u LP protiv top ekipe iz engleske lige.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ako ne uzme duplu, ili barem prvenstvo - treba da ode.
Doduše, treba bit realan pa reci da u ekipu nije ulozeno ni centa ove godine, cak sta vise ove sezone smo sto se tice transfera u dobiti 70ak miliona, k'o da smo Ajax pa pravimo i prodajemo igrače , a ne Bayern..
Za nadat se da ce Uli i Rumeni pogodit sa pojačanjima u nadolazećem remontu. Trebaju nam zamjene za Robbena i Franka, Hamesa ako ga ne potpisu i novi mladi Javi Martinez. Sto se tice zamjena za Bou i Rafinju, Lukas i Pavar cine mi se kao jako dobar izbor.
Doduše, treba bit realan pa reci da u ekipu nije ulozeno ni centa ove godine, cak sta vise ove sezone smo sto se tice transfera u dobiti 70ak miliona, k'o da smo Ajax pa pravimo i prodajemo igrače , a ne Bayern..
Za nadat se da ce Uli i Rumeni pogodit sa pojačanjima u nadolazećem remontu. Trebaju nam zamjene za Robbena i Franka, Hamesa ako ga ne potpisu i novi mladi Javi Martinez. Sto se tice zamjena za Bou i Rafinju, Lukas i Pavar cine mi se kao jako dobar izbor.
Sta cemo sa AVB-om? Je li on dokazan trener? Uzeo covjek tripletu sa Portom, sigurno je ostvaren... Oh wait.Goretzka je napisao/la:Kovac pokazao znanje, nije dzaba uzeo kup s Frankfurtom.
I da, inace Frankfurt je odlaskom Nike Kovaca pao u provaliju iz koje se ne mogu dici. Daj molim te. Ne kazem da Kovac nema znanja, ali ti ga predstavljas kao nekoga lisenog svake odgovornosti koji je postavio vrhunske temelje otkako je ovdje. Ima znanje, ali ono je (bar trenutno) nedovoljno za ovaj nivo.
Spamm
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kakve su to prognoze, moglo se? Pa da smo se otvorili tamo popusili bi momacki preko kontri, ionako su nas kontrirali a branili smo se.
Greska jes' kuci, nismo bili mi, ali i to razumijem - trenerova zamisao. Nije prosla. OK. Primi i Pep u Münchenu od Madridjana par komada...greska. Naucis i krenes dalje. Nema vremena za kmecanje, utakmice svaki vikend...
Greska jes' kuci, nismo bili mi, ali i to razumijem - trenerova zamisao. Nije prosla. OK. Primi i Pep u Münchenu od Madridjana par komada...greska. Naucis i krenes dalje. Nema vremena za kmecanje, utakmice svaki vikend...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Još se raspravlja o Kovaču, jesam li ja lud ili šta je u pitanju? Pustiti nek završi sezonu i nabiti s noge na nogu. Čovjek se registrovao da istrola malo, zanemarite.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Kmecimo za Ligu prvaka? Ako ti zelis da se Bayern na terenu protiv takve ekipe ponasa kao Brighton onda u redu...muhamedhulk je napisao/la:Sta sam trebao? Necu napadati momke koji navijaju da Bayern izgubi utakmicu/titulu samo da bi trener isao out. Nisam dijete kao vi, kmecite sto trener izgubi utakmicu u LP protiv top ekipe iz engleske lige.
Nikako ne mozes porediti LvG-a i ovog. LvG je pokusavao implementirati sistem igre, dok ovaj nikakvog sistema duze vrijeme nema i ovako bljesne na trenutak. Holandjanin je pokusavao "proizvesti" igrace, dok ovaj nekima i ne daje sansu (nekima i opravdano), a da ne govorimo kako iz postojeceg kadra ne zna maksimum izvuci, osim ovako na bljeskove.
Ako je legenda, bivsi igrac, to automatski znaci da je kompetentan za poziciju?
Spamm
Ali koga dovesti umjesto njega ? Wenger ? Nagelsmann ? Neko treći ?FCBAYERN je napisao/la:Sta cemo sa AVB-om? Je li on dokazan trener? Uzeo covjek tripletu sa Portom, sigurno je ostvaren... Oh wait.Goretzka je napisao/la:Kovac pokazao znanje, nije dzaba uzeo kup s Frankfurtom.
I da, inace Frankfurt je odlaskom Nike Kovaca pao u provaliju iz koje se ne mogu dici. Daj molim te. Ne kazem da Kovac nema znanja, ali ti ga predstavljas kao nekoga lisenog svake odgovornosti koji je postavio vrhunske temelje otkako je ovdje. Ima znanje, ali ono je (bar trenutno) nedovoljno za ovaj nivo.
Zadnja izmjena: hifans, dana/u 06 apr 2019, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.