FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

kengur
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kengur » 27 mar 2014, 16:31

kksiroki je napisao/la:
High je napisao/la:Nije loše. Mada mislim da bi bilo bolje kad bismo drugu utakmicu igrali na Koševu, ali šta je, tu je. Čelik je najslabija ekipa od ove četiri ekipe koje su prošle i priželjkivao sam njih, ali je sigurno bolje da ovi fašisti ne igraju jedni protiv drugih zbog te tzv. ''kuhinje'' i talova ko će kome ''pustiti'' u Kupu, a ko kome u Ligi.
Ovo samo idiot može napisati a još gori tolerirati .
To je specijalnost Hrvata da provociraju i onda kad se narod popali i reaguje onda se oni usute i kao hinje izvuku.
Vrlo je drsko zvati 90% ljudi iz FBiH koji trpe vas fasizam idiotima. Vi ste na to ponosni a sad se pretvarate. Ubijate, sakrivate se, masete kukastim krstovima. I onda ste ugrozeni. Sta treba umjesto da tolerisemo da raja iz Sarajeva i Zenice ode do vas i sve regulise kako treba i ocisti to gnjezdo ?

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 27 mar 2014, 16:32

monsen je napisao/la:
MrMuscle je napisao/la:Dan te ne j.ebo hajd znao sam da se na utakmici niste culi tj. kad sam bio na stadionu, al' hajd' msm jeb.iga i mi pjevamo pa vas ne cujem, al sinoc uzeo na snimak da gledam tekme, pa vi se bukvalno niste 4-5x culi ukupno, jos je onaj veliki mikrofon TV kuce koja je radila prenos bilo ispred vase tribine....
I vi neke moralne prodike o navijacima drzite, neke parole o brojnosti i navijanju dizite, a kod vas hiljadu puta gora situacija.. Pa skoro da vas je duplo bilo vise pa se niste culi...

Ko ne vjeruje bice snimak na youtubu ako vec i nije stavljen...
Nije njih puno bilo zato se nisu culi. Vidis da je u korteu bilo 299 i jos malo na stadion doslo, nisu mogli bolje.
Korteo nije bio javno objavljen, nego ovako po forumima nasim i od uha do uha, a zasto je to tako nisam upucen ;)
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

Djorkaeff
Kontakt:

Post Postao/la Djorkaeff » 27 mar 2014, 16:38

Sarajlijc@ je napisao/la:
Djorkaeff je napisao/la::lol:
Ne znam kako imas obraza da se javljas. Metlaru iz Bergama.
jel to mire provalio
slika
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 27 mar 2014, 16:38

Tanbabuka je napisao/la:Duljevic,Bekic,Hebibovic....
To bi po meni bilo dovoljno da se i zatvori prijelazni rok.Eventualno da dodje jos jedan krilni igrac,a da se rijesimo Purica i da Delac ostane.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 27 mar 2014, 16:40

HzSM je napisao/la:
To bi po meni bilo dovoljno da se i zatvori prijelazni rok.Eventualno da dodje jos jedan krilni igrac,a da se rijesimo Purica i da Delac ostane.
Da se rijesimo Purica prije toliko igraca koji su beskorisni? Tipa Osmanagic, Jevtic, Todorovic, Baric, Vusljanin? :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 27 mar 2014, 16:41

HzSM je napisao/la:
Da se rijesimo Purica prije toliko igraca koji su beskorisni? Tipa Osmanagic, Jevtic, Todorovic, Baric, Vusljanin? :roll:
Mislio sam da njihova imena i prezimena nema potrebe ni pisati kad ce svakako biti bivsi na ljeto,barem Osmanagic i Jevtic. :mrgreen:

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 27 mar 2014, 16:49

Niko ne zna sta ce sutra biti, a ovaj kao zna ko ce otici na ljeto, a ko ce doci :lol: . Isto kao da su igraci budale da prave s Sarajevom predugovore a da na ljeto mogu otici negdje u evropu, pa nisu budale. Ali shvatam da ste se vi nafurali gledali na eurosportu kako Bayern kupi Lewandowskog, pa kontate i vi mozete. :lol:

Ali vi sanjate inace svasta, tako da se ne cudim ..

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 27 mar 2014, 17:04

monsen je napisao/la:Niko ne zna sta ce sutra biti, a ovaj kao zna ko ce otici na ljeto, a ko ce doci :lol: . Isto kao da su igraci budale da prave s Sarajevom predugovore a da na ljeto mogu otici negdje u evropu, pa nisu budale. Ali shvatam da ste se vi nafurali gledali na eurosportu kako Bayern kupi Lewandowskog, pa kontate i vi mozete. :lol:

Malo smo ljubomorni.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 27 mar 2014, 17:09

monsen je napisao/la:Niko ne zna sta ce sutra biti, a ovaj kao zna ko ce otici na ljeto, a ko ce doci :lol: . Isto kao da su igraci budale da prave s Sarajevom predugovore a da na ljeto mogu otici negdje u evropu, pa nisu budale. Ali shvatam da ste se vi nafurali gledali na eurosportu kako Bayern kupi Lewandowskog, pa kontate i vi mozete. :lol:

Malo smo ljubomorni.
Boze sacuvaj. Daj mi bar jedan razlog da budem ljubomoran. Ne zanimaju me ove price rekla-kazala, dosli-otisli, nego jednom u zivotu nesto potkrijepite cinjenicama. Pola tima vam na posudbu doslu, Stojceva ce prodati cim neko nesto ponudi jer covjek prekuco ovu ligu kao Said, a ovi fol dovode vec neke igrace. Ne znaju da ako ne osvojite nista ove sezone da bi moglo biti ulijetanja na teren i slicnih scenarija koji su vama dobro poznati ..
Kod vas dobar igrac bude plafon sest mjeseci..
I onda dolazi novih 11 .. Lazete sami sebe ..
Zadnja izmjena: monsen, dana/u 27 mar 2014, 17:11, ukupno mijenjano 1 put.

keramikr
Kontakt:

Post Postao/la keramikr » 27 mar 2014, 17:11

http://sportsport.ba/assets/pictures/content/tatko.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
Tatko 8-)
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 27 mar 2014, 17:19

monsen je napisao/la:

Malo smo ljubomorni.
Boze sacuvaj. Daj mi bar jedan razlog da budem ljubomoran. Ne zanimaju me ove price rekla-kazala, dosli-otisli, nego jednom u zivotu nesto potkrijepite cinjenicama. Pola tima vam na posudbu doslu, Stojceva ce prodati cim neko nesto ponudi jer covjek prekuco ovu ligu kao Said, a ovi fol dovode vec neke igrace. Ne znaju da ako ne osvojite nista ove sezone da bi moglo biti ulijetanja na teren i slicnih scenarija koji su vama dobro poznati ..
Nema potrebe za novih 11 kad od igraca u trenutnom kadru ugovore,ali i kvalitet da ostanu u FK Sarajevo imaju:Bilbija,Velkoski,Cimirot,Dupovac,Tatomirovic,Bandovic,Puzigaca.Odlazi Jajalo kojeg ce vjerovatno zamijeniti Duljevic i moguc je odlazak Delaca,ali tu je Bandovic.Ono sto bi mi voljeli je odlazak Barica i Todorovica(od igraca iz prvih 11)i da Travancic napokon zaigra.Imamo previse igraca u kadru tako da ce vjerovatno otici Jevtic i Osmanagic,nadam se i Puric.Na tolike odlaske nama trebaju najvise cetiri igraca i to bi bilo to.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 27 mar 2014, 17:23

monsen je napisao/la:

Malo smo ljubomorni.
Pašice moj lijepi šta to tebe briga, pusti nas da lažemo sami sebe. Ti se brini za sebe i svoj nogometni klub, a mi ćemo za svoj. Generalno ne kontam ljude kad dođu na temu drugog kluba i nešto pametuju i objašnjavaju i onda kažu ma nije mene briga za njih. :roll:
U zdravlje
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

habib
Kontakt:

Post Postao/la habib » 27 mar 2014, 17:37

Jeli ba sta je fazon sa tim bergamom vidim amor to nesto fura po fb-u
habib

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 27 mar 2014, 17:59

habib je napisao/la:Jeli ba sta je fazon sa tim bergamom vidim amor to nesto fura po fb-u
objektivni manijaci :lol: :lol: :lol:
SVAKA CAST MANIJACI
u onako dobrom sastavu i onko spremni moramo ici svuda i svima i nema sanse da bi nas bilo koja grupa pomjerila sa crte

u korteu krecemo sa nama poznate lokacije sa oko 200+ ljudi u isto vrijeme kada krece i pitarski korteo s namjerom da se sretnemo sa njima neznajuci koliko ih je
murija nas ubrzo primjecuje i pokusava zasutaviti ali to im ne uspijeva sve do marijin dvora kada nam preprecuju ulicu i prolaz, tu tenzija, naguravanje i pokusaji prolaska, ali nista i logicno pitanje upuceno njima sta nas imaju zaustavljati kada pitare na Grbavici nisu, odgovor je jednostavan nisu imali naredjenje njih da zaustave a za nas su dobili naredjenje da nas zaustavljaju gdje god mogu svaku **** grupicu

u medjuvremenu dobijamo info da njihov korteo broji manje od 300 ljudi i jos vece razocarenje sto se nismo uspjeli sresti, bila bi im metla...

dalje nastavljamo pod pratnjom murije i prijetnje kako ne smije biti navijanja, kako ih moramo pratiti, ali cim smo nastavili pjesma nije stala do stadiona i vise je murija pratila nas i nas tempo nego mi njih

na utakmici odlicno navijanje, iznenadjen sam kako smo fenomenalno navijali bez bubnjeva bez megafona
pirotehnicka dionica odlicna po ko zna koji put, usudicu se reci da smo i bez svih pomagla bolje navijali od sjevera koji je dosta puta samo blejo prema nama

ostaje zal za nepostignutim golom jer smo i na terenu bili bolji i imali zrelije prilike

u trenutku kada murija pocinje pendreciti sve redom i izivljavati se na nama ko da smo cetnici, sa sjevera grmi gazi male plave strumfove, neshvatljivo, ko da uniforme njihovi nose, al kad malo bolje razmislim...

na izlazu iz stadiona i oko njega **** Bergamo, preslikana situacija, steta sto nema kvalitetan video zapis
murija je osim pendreka i psovki jos koristila kamenje a izgleda i flase...

:lol: :lol: :lol:

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 27 mar 2014, 18:04

kengur je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:
High je napisao/la:Nije loše. Mada mislim da bi bilo bolje kad bismo drugu utakmicu igrali na Koševu, ali šta je, tu je. Čelik je najslabija ekipa od ove četiri ekipe koje su prošle i priželjkivao sam njih, ali je sigurno bolje da ovi fašisti ne igraju jedni protiv drugih zbog te tzv. ''kuhinje'' i talova ko će kome ''pustiti'' u Kupu, a ko kome u Ligi.
To je specijalnost Hrvata da provociraju i onda kad se narod popali i reaguje onda se oni usute i kao hinje izvuku.
Vrlo je drsko zvati 90% ljudi iz FBiH koji trpe vas fasizam idiotima. Vi ste na to ponosni a sad se pretvarate. Ubijate, sakrivate se, masete kukastim krstovima. I onda ste ugrozeni. Sta treba umjesto da tolerisemo da raja iz Sarajeva i Zenice ode do vas i sve regulise kako treba i ocisti to gnjezdo ?
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 27 mar 2014, 18:05

Zanimljiv tekst, takoreci. :lol:

Trebali ste biti manje upadljivi ili da idete preko Kovacica i Skenderije al et šteta sto vas zaustavise

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 27 mar 2014, 18:16

monsen je napisao/la:

Malo smo ljubomorni.
Mi jedino gdje mozemo uletiti na teren je sugavica 4 maja kad vas poderamo i zakucamo vam i zadnji ekser ili ti ga cavao u sanduk ili ti ga lijes!
Zadnja izmjena: GangEvil, dana/u 27 mar 2014, 18:37, ukupno mijenjano 1 put.

habib
Kontakt:

Post Postao/la habib » 27 mar 2014, 18:18

Pastore a ko je napisao taj tekst i gdje?? Samo mi jos to reci
habib

Damba87
Kontakt:

Post Postao/la Damba87 » 27 mar 2014, 18:25

pastore je napisao/la:
habib je napisao/la:Jeli ba sta je fazon sa tim bergamom vidim amor to nesto fura po fb-u
objektivni manijaci :lol: :lol: :lol:
SVAKA CAST MANIJACI
u onako dobrom sastavu i onko spremni moramo ici svuda i svima i nema sanse da bi nas bilo koja grupa pomjerila sa crte

u korteu krecemo sa nama poznate lokacije sa oko 200+ ljudi u isto vrijeme kada krece i pitarski korteo s namjerom da se sretnemo sa njima neznajuci koliko ih je
murija nas ubrzo primjecuje i pokusava zasutaviti ali to im ne uspijeva sve do marijin dvora kada nam preprecuju ulicu i prolaz, tu tenzija, naguravanje i pokusaji prolaska, ali nista i logicno pitanje upuceno njima sta nas imaju zaustavljati kada pitare na Grbavici nisu, odgovor je jednostavan nisu imali naredjenje njih da zaustave a za nas su dobili naredjenje da nas zaustavljaju gdje god mogu svaku **** grupicu

u medjuvremenu dobijamo info da njihov korteo broji manje od 300 ljudi i jos vece razocarenje sto se nismo uspjeli sresti, bila bi im metla...

dalje nastavljamo pod pratnjom murije i prijetnje kako ne smije biti navijanja, kako ih moramo pratiti, ali cim smo nastavili pjesma nije stala do stadiona i vise je murija pratila nas i nas tempo nego mi njih

na utakmici odlicno navijanje, iznenadjen sam kako smo fenomenalno navijali bez bubnjeva bez megafona
pirotehnicka dionica odlicna po ko zna koji put, usudicu se reci da smo i bez svih pomagla bolje navijali od sjevera koji je dosta puta samo blejo prema nama

ostaje zal za nepostignutim golom jer smo i na terenu bili bolji i imali zrelije prilike

u trenutku kada murija pocinje pendreciti sve redom i izivljavati se na nama ko da smo cetnici, sa sjevera grmi gazi male plave strumfove, neshvatljivo, ko da uniforme njihovi nose, al kad malo bolje razmislim...

na izlazu iz stadiona i oko njega **** Bergamo, preslikana situacija, steta sto nema kvalitetan video zapis
murija je osim pendreka i psovki jos koristila kamenje a izgleda i flase...

:lol: :lol: :lol:

Nemate se vi sta susretati sa nama svi znamo da ste u najboljoj atletskoj formi od svih navijaca.Za koliko ste od Koseva do Skenderije dosli ?
Zadnja izmjena: Damba87, dana/u 27 mar 2014, 18:28, ukupno mijenjano 1 put.

harisfcb
Kontakt:

Post Postao/la harisfcb » 27 mar 2014, 18:26

ovaj @pastore je tolikooo istraumatiziran da to nije normalno... Nakon 2 recenice sam prestao citati, kad je napis'o da je nas bilo 300... toliko o tome...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa i 117 gostiju.